Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Swiss-Belinn Medan

Jl. Surabaya No. 88, Medan Centrum, Medan, Indonesien (Se kort)

Book nu!

Swiss-Belinn Medan Medan - Hotellet indefra Swiss-Belinn Medan Medan - Butikker Swiss-Belinn Medan Medan - Business Center Swiss-Belinn Medan Medan - Restaurant Swiss-Belinn Medan Medan - Mad og drikke Swiss-Belinn Medan Medan - Restaurant Swiss-Belinn Medan Medan - Lobby Swiss-Belinn Medan Medan - Indgang Swiss-Belinn Medan Medan - Restaurant Swiss-Belinn Medan Medan - Fitnessrum Swiss-Belinn Medan Medan - Hotellet indefra Swiss-Belinn Medan Medan - Gæsteværelse Swiss-Belinn Medan Medan - Pub/Lounge Swiss-Belinn Medan Medan - Møderum Swiss-Belinn Medan Medan - Restaurant Swiss-Belinn Medan Medan - Hotellet indefra
Swiss-Belinn Medan Medan - Hotellet indefra Swiss-Belinn Medan Medan - Hotellet indefra Swiss-Belinn Medan Medan - Gæsteværelse Swiss-Belinn Medan Medan - Hotellet indefra Swiss-Belinn Medan Medan - Hotellet indefra Swiss-Belinn Medan Medan - Gæsteværelse Swiss-Belinn Medan Medan - Badeværelse
Område: Medan Centrum Antal værelser: 180
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,5

fra 2416
anmeldelser

Værdi for pengene
7,8
Beliggenhed
7,7
Personalet
7,5
Hotellets stand/rengøring
7,6
Værelsets komfort/standard
7,5
Mad/spisning
6,9
Alle anmeldelser (2416)
Sorter efter:
Ib D. Par Denmark, 27. september 2011
Et rigtigt godt hotel som jeg kan anbefale.

Rigtig god beliggenhed og i gå afstand til centrum af byen og pæne og rene værelser.
7,7
Hotellet kan absolut anbefales. Dog mangler der et lille køleskab på værelset !
Indberet denne anmeldelse
Caroline S. Par Indonesia, 20. juli 2015
good

room, location, clean
8,3
comfortable
Indberet denne anmeldelse
Gitta W. Familie med ældre børn Indonesia, 20. juli 2015
A one night stay in Medan

The staff were decent. The room was comfy. Not noisy.
5
I was staying there for a night after a rough road trip from Samosir to Medan. Overall it was quite decent for a 3 stars hotel. We arrived really late but we got our room pretty quick without any fuss. The room was clean and despite the area where the hotel located, our stay were safe and sound.
Indberet denne anmeldelse
Kok H. Rejsende alene Malaysia, 19. juli 2015
Swiss Bell-INN

Busy children run around non stop. Sounds proof is back. Keep hearing banggin
6
Indberet denne anmeldelse
Sumitomo T. Forretningsrejsende Indonesia, 17. juli 2015
hood cheap nice

hood cheap nice
5,7
hood cheap nice
Indberet denne anmeldelse
Lye S. Forretningsrejsende Singapore, 9. juli 2015
worst hotel of all swiss belinn chain
2
Bad..very bad. Despite being a loyal swiss inn chain loyal customer. The worst i ever experience. No more this hotel
Indberet denne anmeldelse
Lim Y. Familie med små børn Indonesia, 8. juli 2015
Nice Hotel with Perfect Location

Location, Price, Comfort
8,3
Nice
Indberet denne anmeldelse
Saimin L. Gruppe Singapore, 29. juni 2015
Good location to nearby good food store

location, cleaness,pricing
8
The location is near to local famous foodstore by night at Selat Panjang and Semarang street. So far the room is convenient and clean. Any request for extra adaptor and ironing were fast served.
Indberet denne anmeldelse
Zi J. Gruppe Malaysia, 28. juni 2015
nice hotel

nice breakfast, friendly staff, fast internet
8,7
Indberet denne anmeldelse
Yuli I. Familie med små børn Indonesia, 26. juni 2015
Friendly staff and good location for food lover

efficient check in/out process, friendly staff, easy to find nice food
7,7
Enjoy our stay at this hotel as the staffs are friendly and attentive. The kids enjoy the cyber corner in the lobby. Since most of the rooms has no window, it smells musty everytime we enter the room.
Indberet denne anmeldelse

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Swiss-Belinn Medan MedanSwiss-Belinn Medan Medan - Hotellet indefraSwiss-Belinn Medan Medan - ButikkerSwiss-Belinn Medan Medan - Business CenterSwiss-Belinn Medan Medan - RestaurantSwiss-Belinn Medan Medan - Mad og drikkeSwiss-Belinn Medan Medan - RestaurantSwiss-Belinn Medan Medan - LobbySwiss-Belinn Medan Medan - IndgangSwiss-Belinn Medan Medan - RestaurantSwiss-Belinn Medan Medan - FitnessrumSwiss-Belinn Medan Medan - Hotellet indefraSwiss-Belinn Medan Medan - GæsteværelseSwiss-Belinn Medan Medan - Pub/LoungeSwiss-Belinn Medan Medan - MøderumSwiss-Belinn Medan Medan - RestaurantSwiss-Belinn Medan Medan - Hotellet indefraSwiss-Belinn Medan Medan - Hotellet indefraSwiss-Belinn Medan Medan - Hotellet indefraSwiss-Belinn Medan Medan - GæsteværelseSwiss-Belinn Medan Medan - Hotellet indefraSwiss-Belinn Medan Medan - Hotellet indefraSwiss-Belinn Medan Medan - GæsteværelseSwiss-Belinn Medan Medan - Badeværelse


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3C01