eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Swissotel Merchant Court Hotel

20 Merchant Road, Clarke Quay / Riverside, Singapore (Se kort)

Book nu!

Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Badeværelse Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Gæsteværelse Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Møderum Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Møderum Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Restaurant Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Gæsteværelse Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Gæsteværelse Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Gæsteværelse Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Gæsteværelse Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Gæsteværelse Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Gæsteværelse Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Hotellet udefra Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Luksuslounge Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Swimmingpool Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Fitnessrum Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Kaffebar/Café
Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Kaffebar/Café Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Kaffebar/Café Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Pub/Lounge Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Mad og drikke Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Dansesal Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Badeværelse Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Faciliteter Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Hotellet udefra Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Udsigt
Område: Clarke Quay / Riverside Antal værelser: 476
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fremragende

8,2

baseret på 3073 anmeldelser

Værdi for pengene
7,6
Beliggenhed
9,2
Personalet
8,1
Hotellets stand/rengøring
8,3
Værelsets komfort/standard
8,3
Mad/spisning
7,4
Alle anmeldelser (3073)
Sorter efter:
Kasper C. Par Denmark, 6. maj 2013
Fint hotel med super beliggenhed og service

Beliggenhed, service, personale
7,7
Super service som det forventes af et 5-stjernet hotel. Hoteller er dyre i Singapore, så der skal få penge til før man virkelig får noget godt. Havde store forventninger, og de blev til dels indfriet. Mest pga. servicen, hvor folk virkelig var venlige og hjælpsomme, men også pga. beliggenheden som er helt suveræn, hvis man har kort tid i byen. Området er fyldt med restauranter og barer, så det er perfekt for dem, der gerne vil i byen, mens der er bedre steder for børnefamilier.
Adrian P. Par United Kingdom, 14. oktober 2012
Flot hotel med venlig betjening

ligger tæt på Clarke Quay
7,7
Vi blev vækket en nat af brandalarm. Det viste sig at være falsk alarm, men informationerne var ret mangelfulde - herunder også om årsag!!!!!
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Tag en tur op på toppen af Marina Bay Sands Hotel - toppen er udformet som et skib og der er en fantastisk udsigt - wow.....
Berit L. Par Denmark, 16. juli 2012
Stort hotel

Ligger i centrum
5,7
Swissotel er upersonligt og morgenmaden er for dyr i forhold til kvaliteten.
Tip om Natteliv: Natteliv lige rundt om hjørnet
Jette K. Familie med ældre børn Denmark, 3. januar 2010
dejlig og meget central hotel

ligger lige ned til floden og aftenlivet der..I gå afstand til alt. lige ved metroen. Flotte værelser og badeværelse. Dejlig pool. Stort træningscenter mulighed for løbeture langs floden
9,7
Rigtig god hotel for et par dage eller flere i Singapore. Gode parkeringsmuligheder, men det ligger også lige ved metroen. Ligger helt nede ved floden og midt i aftenlivet, som dog ikke forstyre på værelset. I gå afstand til chinatown og mange af serværdighederne. 300m til hippobusserne. Dejlig pool og solvogne. Et stort flot træningscenter og spacenter. Flot morgenmadsbuffet. Dette hotel ville vi helt sikkert besøge igen hvis vi igen skulle til Singapore
Chee B. Familie med små børn Singapore, 22. marts 2015
children love the pool adults love the tranquility

cleanliness, thoughtful service staff and location
9
Children had fun alk day by the pool
Sin Y. Par Singapore, 22. marts 2015
Good stay

Bed, toiletries, cleanliness
10
Good stay. very please with their customer service and comfort of the room!
David C. Par Australia, 22. marts 2015
Great location but hotel is quite tired

Location, pool, nothing else
7,3
OK overall but mainly saved due to the location. The room was very tired.....cracked tiles in bathroom, mould evident, old style shower in bath....TV didn't work properly. Apparently renovations are coming up but not soon enough for us to benefit from it. I certainly don't believe this hotel can claim to be 5 star in its current state. I would rate it 3 to 4 stars at best currently. Will try somewhere else next time most likely.
Wolfgang S. Forretningsrejsende Germany, 19. marts 2015
Swissotel

good location, good breakfast, close shopping
8,7
very nice
Eric B. Par United Kingdom, 17. marts 2015
Shabby ,shabby no chic

Location
6
Our stay at Swiss hotel was spoiled by the decor, first of all a damp smell in the foyer and then by our room Which was filthy.The carpet was stained and thick with dust around the edges and skirting board.TheTwin bedded room was very small without even enough room for our 2 cases. There were many cracked tiles In the bathroom and badly patched up in places. It crossed our minds that we had been put in this'room because we paid a discount through agoda. Arriving in the late afternoon for only two nights we put up with it but regretted it.
Marlon K. Forretningsrejsende Australia, 16. marts 2015
Convenient location, that's about it

Location, convenient, breakfast
6,7
I'm surprised this is labelled a 5 star hotel. The experience was middle of the road in every way.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Swissotel Merchant Court Hotel SingaporeSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - BadeværelseSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - GæsteværelseSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - MøderumSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - MøderumSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - RestaurantSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - GæsteværelseSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - GæsteværelseSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - GæsteværelseSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - GæsteværelseSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - GæsteværelseSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - GæsteværelseSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - Hotellet udefraSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - LuksusloungeSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - SwimmingpoolSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - FitnessrumSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - Kaffebar/CaféSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - Kaffebar/CaféSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - Kaffebar/CaféSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - Pub/LoungeSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - Mad og drikkeSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - DansesalSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - BadeværelseSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - FaciliteterSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - Hotellet udefraSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - Udsigt


AS-AGWEB-3A04