Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Swissotel Merchant Court Hotel

20 Merchant Road, Clarke Quay, Singapore (Se kort)

Book nu!

Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Badeværelse Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Gæsteværelse Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Møderum Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Møderum Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Restaurant Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Gæsteværelse Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Gæsteværelse Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Gæsteværelse Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Gæsteværelse Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Gæsteværelse Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Gæsteværelse Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Hotellet udefra Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Luksuslounge Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Swimmingpool Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Fitnessrum Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Kaffebar/Café
Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Kaffebar/Café Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Kaffebar/Café Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Pub/Lounge Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Mad og drikke Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Dansesal Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Badeværelse Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Faciliteter Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Hotellet udefra Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Udsigt
Område: Clarke Quay Antal værelser: 476
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,2

fra 3164
anmeldelser

Værdi for pengene
7,6
Beliggenhed
9,2
Personalet
8,1
Hotellets stand/rengøring
8,3
Værelsets komfort/standard
8,3
Mad/spisning
7,4
Alle anmeldelser (3164)
Sorter efter:
Lisa S. Par Denmark, 12. april 2015
Bedste beliggenhed i Singapore

Service, standard og beliggenhed
10
Dejligt helt igennem
Kasper C. Par Denmark, 6. maj 2013
Fint hotel med super beliggenhed og service

Beliggenhed, service, personale
7,7
Super service som det forventes af et 5-stjernet hotel. Hoteller er dyre i Singapore, så der skal få penge til før man virkelig får noget godt. Havde store forventninger, og de blev til dels indfriet. Mest pga. servicen, hvor folk virkelig var venlige og hjælpsomme, men også pga. beliggenheden som er helt suveræn, hvis man har kort tid i byen. Området er fyldt med restauranter og barer, så det er perfekt for dem, der gerne vil i byen, mens der er bedre steder for børnefamilier.
Adrian P. Par United Kingdom, 14. oktober 2012
Flot hotel med venlig betjening

ligger tæt på Clarke Quay
7,7
Vi blev vækket en nat af brandalarm. Det viste sig at være falsk alarm, men informationerne var ret mangelfulde - herunder også om årsag!!!!!
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Tag en tur op på toppen af Marina Bay Sands Hotel - toppen er udformet som et skib og der er en fantastisk udsigt - wow.....
Berit L. Par Denmark, 16. juli 2012
Stort hotel

Ligger i centrum
5,7
Swissotel er upersonligt og morgenmaden er for dyr i forhold til kvaliteten.
Tip om Natteliv: Natteliv lige rundt om hjørnet
Jette K. Familie med ældre børn Denmark, 3. januar 2010
dejlig og meget central hotel

ligger lige ned til floden og aftenlivet der..I gå afstand til alt. lige ved metroen. Flotte værelser og badeværelse. Dejlig pool. Stort træningscenter mulighed for løbeture langs floden
9,7
Rigtig god hotel for et par dage eller flere i Singapore. Gode parkeringsmuligheder, men det ligger også lige ved metroen. Ligger helt nede ved floden og midt i aftenlivet, som dog ikke forstyre på værelset. I gå afstand til chinatown og mange af serværdighederne. 300m til hippobusserne. Dejlig pool og solvogne. Et stort flot træningscenter og spacenter. Flot morgenmadsbuffet. Dette hotel ville vi helt sikkert besøge igen hvis vi igen skulle til Singapore
Masahiro Y. Forretningsrejsende Japan, 28. juni 2015
Very cofortable hatel.

No smoking all rooms so everywhere is no smell of smoking. Quiet circumstance even near to night entertaintment area. Confort room with good bed.
7,3
Every visitit to singapore, I stay during weekend from Friday to Monday, because it is very quiet and can be relax. The location is good for walking excise that I always walk along the river upto Ma-Lion. Stuffs are friendly and good responce for any services. Thanks for confortable stay always.
Suttibutra M. Forretningsrejsende Thailand, 25. juni 2015
Good location, nice food

Location, Food and Staff
8,7
Mary G. Par Australia, 24. juni 2015
Our stay in Singapore

Location facilities friendly staff
9,7
Stayed here before and always a great place to stay. Hotel being renovated so a bit noisy at times.
Mark T. Rejsende alene United Kingdom, 22. juni 2015
noise

The front desk, bathroom & pillows
7,3
All was fairly good except for the continuous drilling noise tha spoilt my 3 day stay. Although i was warned upon chck in, I feel the cost of the room was excessive when considering the headaches the renovation work caused.
Paul R. Par Australia, 22. juni 2015
Paul

View location staff
8,7
Very relaxing and enjoyable

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Swissotel Merchant Court Hotel SingaporeSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - BadeværelseSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - GæsteværelseSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - MøderumSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - MøderumSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - RestaurantSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - GæsteværelseSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - GæsteværelseSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - GæsteværelseSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - GæsteværelseSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - GæsteværelseSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - GæsteværelseSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - Hotellet udefraSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - LuksusloungeSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - SwimmingpoolSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - FitnessrumSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - Kaffebar/CaféSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - Kaffebar/CaféSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - Kaffebar/CaféSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - Pub/LoungeSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - Mad og drikkeSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - DansesalSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - BadeværelseSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - FaciliteterSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - Hotellet udefraSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - Udsigt

Kundeanmeldelser - Swissotel Merchant Court Hotel, Singapore

Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3C07