eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Swissotel Merchant Court Hotel

20 Merchant Road, Clarke Quay, Singapore (Se kort)

Book nu!

Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Badeværelse Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Gæsteværelse Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Møderum Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Møderum Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Restaurant Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Gæsteværelse Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Gæsteværelse Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Gæsteværelse Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Gæsteværelse Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Gæsteværelse Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Gæsteværelse Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Hotellet udefra Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Luksuslounge Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Swimmingpool Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Fitnessrum Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Kaffebar/Café
Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Kaffebar/Café Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Kaffebar/Café Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Pub/Lounge Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Mad og drikke Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Dansesal Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Badeværelse Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Faciliteter Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Hotellet udefra Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Udsigt
Område: Clarke Quay Antal værelser: 476
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,2

baseret på 3100 anmeldelser

Værdi for pengene
7,6
Beliggenhed
9,2
Personalet
8,1
Hotellets stand/rengøring
8,3
Værelsets komfort/standard
8,3
Mad/spisning
7,4
Alle anmeldelser (3100)
Sorter efter:
Lisa S. Par Denmark, 12. april 2015
Bedste beliggenhed i Singapore

Service, standard og beliggenhed
10
Dejligt helt igennem
Kasper C. Par Denmark, 6. maj 2013
Fint hotel med super beliggenhed og service

Beliggenhed, service, personale
7,7
Super service som det forventes af et 5-stjernet hotel. Hoteller er dyre i Singapore, så der skal få penge til før man virkelig får noget godt. Havde store forventninger, og de blev til dels indfriet. Mest pga. servicen, hvor folk virkelig var venlige og hjælpsomme, men også pga. beliggenheden som er helt suveræn, hvis man har kort tid i byen. Området er fyldt med restauranter og barer, så det er perfekt for dem, der gerne vil i byen, mens der er bedre steder for børnefamilier.
Adrian P. Par United Kingdom, 14. oktober 2012
Flot hotel med venlig betjening

ligger tæt på Clarke Quay
7,7
Vi blev vækket en nat af brandalarm. Det viste sig at være falsk alarm, men informationerne var ret mangelfulde - herunder også om årsag!!!!!
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Tag en tur op på toppen af Marina Bay Sands Hotel - toppen er udformet som et skib og der er en fantastisk udsigt - wow.....
Berit L. Par Denmark, 16. juli 2012
Stort hotel

Ligger i centrum
5,7
Swissotel er upersonligt og morgenmaden er for dyr i forhold til kvaliteten.
Tip om Natteliv: Natteliv lige rundt om hjørnet
Jette K. Familie med ældre børn Denmark, 3. januar 2010
dejlig og meget central hotel

ligger lige ned til floden og aftenlivet der..I gå afstand til alt. lige ved metroen. Flotte værelser og badeværelse. Dejlig pool. Stort træningscenter mulighed for løbeture langs floden
9,7
Rigtig god hotel for et par dage eller flere i Singapore. Gode parkeringsmuligheder, men det ligger også lige ved metroen. Ligger helt nede ved floden og midt i aftenlivet, som dog ikke forstyre på værelset. I gå afstand til chinatown og mange af serværdighederne. 300m til hippobusserne. Dejlig pool og solvogne. Et stort flot træningscenter og spacenter. Flot morgenmadsbuffet. Dette hotel ville vi helt sikkert besøge igen hvis vi igen skulle til Singapore
Thong P. Familie med små børn Malaysia, 3. maj 2015
Nice location, clean n smoke free

Good Location, helpful staff,
8,3
Goh H. Par Singapore, 3. maj 2015
Good service and location

Good service, perfect location and comfortable stay
8
Room was comfortable and they have my favourite Bpl soccer channel!!
Nian-Zu W. Rejsende alene Taiwan, 28. april 2015
Room too small

Convient transportation
8
Wanni H. Par Singapore, 19. april 2015
Great staycation

Personalized Experience
8,7
It was overall a great experience. As I was celebrating the birthday of my partner, the customer service manager Melissa Foo sent a wonderful cake up to the room upon our arrival. We were upgraded to the executive room which included access to the executive lounge. The breakfast was pretty decent both days, where I had some delicious food! (Scrambled eggs were awesome on one day, and roasted potatoes were really good on the other). There were some issues with the room that required the TV to be fixed twice, but they sent someone up to service it pretty quickly, and it worked fine the second time. Water pressure/temperature though could possibly be improved, as the pressure is pretty low, and temperature was inconsistent, so sometimes throughout your shower you would be faced with a really hot shower, and then the water would become really cold the next instant. I understand that they just fixed up a new water heating system, so that could possibly be just teething issues. On the second day, the water heater didn't work before we went out, but by the end of the day after we came back, it was fixed. Plus point for that =) Overall, it's a reasonably priced hotel that might be showing it's age in the rooms, but is well-maintained and the staff were quite affable. Will be back =)
Margaret M. Par Australia, 18. april 2015
Swissotel impressions

Location, room size, staff
8,3
for a hotel claiming 5 star, I thought the finish in the bathroom was poor. grouting was messy and didn't represent the standard the hotel is claiming. The lighting in the room was a bit of a pain to operate, and the air conditioning was far too cold. But overall a very enjoyable stay.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Swissotel Merchant Court Hotel SingaporeSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - BadeværelseSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - GæsteværelseSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - MøderumSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - MøderumSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - RestaurantSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - GæsteværelseSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - GæsteværelseSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - GæsteværelseSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - GæsteværelseSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - GæsteværelseSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - GæsteværelseSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - Hotellet udefraSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - LuksusloungeSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - SwimmingpoolSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - FitnessrumSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - Kaffebar/CaféSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - Kaffebar/CaféSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - Kaffebar/CaféSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - Pub/LoungeSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - Mad og drikkeSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - DansesalSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - BadeværelseSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - FaciliteterSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - Hotellet udefraSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - Udsigt


AS-AGWEB-3A01