eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Swissotel Merchant Court Hotel

20 Merchant Road, Clarke Quay / Riverside, Singapore (Se kort)

Book nu!

Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Badeværelse Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Gæsteværelse Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Gæsteværelse Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Møderum Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Møderum Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Restaurant Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Spa Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Møderum Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Spa Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Restaurant Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Gæsteværelse Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Gæsteværelse Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Gæsteværelse Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Gæsteværelse Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Gæsteværelse Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Gæsteværelse
Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Gæsteværelse Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Hotellet udefra Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Luksuslounge Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Swimmingpool Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Fitnessrum Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Kaffebar/Café Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Kaffebar/Café Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Kaffebar/Café Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Pub/Lounge Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Mad og drikke Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Dansesal Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Badeværelse
Område: Clarke Quay / Riverside Antal værelser: 476
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,2

baseret på 2832 anmeldelser

Værdi for pengene
7,6
Beliggenhed
9,2
Personalet
8,1
Hotellets stand/rengøring
8,4
Værelsets komfort/standard
8,3
Mad/spisning
7,4
Alle anmeldelser (2832)
Sorter efter:
Kasper C. Par Denmark, 6. maj 2013
Fint hotel med super beliggenhed og service

Beliggenhed, service, personale
7,7
Super service som det forventes af et 5-stjernet hotel. Hoteller er dyre i Singapore, så der skal få penge til før man virkelig får noget godt. Havde store forventninger, og de blev til dels indfriet. Mest pga. servicen, hvor folk virkelig var venlige og hjælpsomme, men også pga. beliggenheden som er helt suveræn, hvis man har kort tid i byen. Området er fyldt med restauranter og barer, så det er perfekt for dem, der gerne vil i byen, mens der er bedre steder for børnefamilier.
Adrian P. Par United Kingdom, 14. oktober 2012
Flot hotel med venlig betjening

ligger tæt på Clarke Quay
7,7
Vi blev vækket en nat af brandalarm. Det viste sig at være falsk alarm, men informationerne var ret mangelfulde - herunder også om årsag!!!!!
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Tag en tur op på toppen af Marina Bay Sands Hotel - toppen er udformet som et skib og der er en fantastisk udsigt - wow.....
Berit L. Par Denmark, 16. juli 2012
Stort hotel

Ligger i centrum
5,7
Swissotel er upersonligt og morgenmaden er for dyr i forhold til kvaliteten.
Tip om Natteliv: Natteliv lige rundt om hjørnet
Jette K. Familie med ældre børn Denmark, 3. januar 2010
dejlig og meget central hotel

ligger lige ned til floden og aftenlivet der..I gå afstand til alt. lige ved metroen. Flotte værelser og badeværelse. Dejlig pool. Stort træningscenter mulighed for løbeture langs floden
9,7
Rigtig god hotel for et par dage eller flere i Singapore. Gode parkeringsmuligheder, men det ligger også lige ved metroen. Ligger helt nede ved floden og midt i aftenlivet, som dog ikke forstyre på værelset. I gå afstand til chinatown og mange af serværdighederne. 300m til hippobusserne. Dejlig pool og solvogne. Et stort flot træningscenter og spacenter. Flot morgenmadsbuffet. Dette hotel ville vi helt sikkert besøge igen hvis vi igen skulle til Singapore
Thomas M. Par United Kingdom, 22. september 2014
Our stay

Location location location
7,7
Perfect hotel for our needs, our room bit tired looking but very clean would stay again
Joon M. Forretningsrejsende Hong Kong, 17. september 2014
The room allocated to me has blood stain on it

Location ok
3,7
Not really pleasant becos the 1st night my bed sheet has blood.told reception they can't so anything. Changed my room next day and did not even apologize.
Ai T. Forretningsrejsende Singapore, 17. september 2014
Not up to expectation

Location, accessibilty, clean
6,3
It's my first time staying in this hotel, didn't meet my expectation
Jowell R. Par Philippines, 16. september 2014
Good location...nice and clean room

Location,rooms ,cleanliness
8
We have a good stay in swissotel. Merchant...easy access to train station and night life happening...
Kirsty W. Par Australia, 15. september 2014
great hotel in Clarke quay

location, pool, value
10
We upgraded to the executive room, so we were on a higher floor, had breakfast and Internet included, and 2 hours of drinks and food in the lounge every night. This was really good value. Hotel is in a great spot to catch the MRT to anything quickley.
Ai T. Forretningsrejsende Singapore, 15. september 2014
Just average

clean room, near to clubs , near to restaurants
6
Location of hotel is good as it is near to alot of restaurants and a shopping mall. But room is just so so

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Swissotel Merchant Court Hotel SingaporeSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - BadeværelseSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - GæsteværelseSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - GæsteværelseSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - MøderumSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - MøderumSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - RestaurantSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - SpaSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - MøderumSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - SpaSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - RestaurantSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - GæsteværelseSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - GæsteværelseSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - GæsteværelseSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - GæsteværelseSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - GæsteværelseSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - GæsteværelseSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - GæsteværelseSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - Hotellet udefraSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - LuksusloungeSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - SwimmingpoolSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - FitnessrumSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - Kaffebar/CaféSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - Kaffebar/CaféSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - Kaffebar/CaféSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - Pub/LoungeSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - Mad og drikkeSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - DansesalSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - BadeværelseSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - FaciliteterSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - DansesalSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - Hotellet udefraSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - Udsigt


AS-AGWEB-3B01