eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Swissotel Merchant Court Hotel

20 Merchant Road, Clarke Quay / Riverside, Singapore (Se kort)

Book nu!

Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Badeværelse Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Gæsteværelse Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Gæsteværelse Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Møderum Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Møderum Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Restaurant Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Gæsteværelse Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Gæsteværelse Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Gæsteværelse Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Gæsteværelse Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Gæsteværelse Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Gæsteværelse Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Gæsteværelse Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Hotellet udefra Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Luksuslounge Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Swimmingpool
Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Fitnessrum Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Kaffebar/Café Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Kaffebar/Café Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Kaffebar/Café Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Pub/Lounge Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Mad og drikke Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Dansesal Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Badeværelse Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Faciliteter Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Dansesal Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Hotellet udefra Swissotel Merchant Court Hotel Singapore - Udsigt
Område: Clarke Quay / Riverside Antal værelser: 476
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,2

baseret på 3010 anmeldelser

Værdi for pengene
7,6
Beliggenhed
9,2
Personalet
8,1
Hotellets stand/rengøring
8,4
Værelsets komfort/standard
8,3
Mad/spisning
7,4
Alle anmeldelser (3010)
Sorter efter:
Kasper C. Par Denmark, 6. maj 2013
Fint hotel med super beliggenhed og service

Beliggenhed, service, personale
7,7
Super service som det forventes af et 5-stjernet hotel. Hoteller er dyre i Singapore, så der skal få penge til før man virkelig får noget godt. Havde store forventninger, og de blev til dels indfriet. Mest pga. servicen, hvor folk virkelig var venlige og hjælpsomme, men også pga. beliggenheden som er helt suveræn, hvis man har kort tid i byen. Området er fyldt med restauranter og barer, så det er perfekt for dem, der gerne vil i byen, mens der er bedre steder for børnefamilier.
Adrian P. Par United Kingdom, 14. oktober 2012
Flot hotel med venlig betjening

ligger tæt på Clarke Quay
7,7
Vi blev vækket en nat af brandalarm. Det viste sig at være falsk alarm, men informationerne var ret mangelfulde - herunder også om årsag!!!!!
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Tag en tur op på toppen af Marina Bay Sands Hotel - toppen er udformet som et skib og der er en fantastisk udsigt - wow.....
Berit L. Par Denmark, 16. juli 2012
Stort hotel

Ligger i centrum
5,7
Swissotel er upersonligt og morgenmaden er for dyr i forhold til kvaliteten.
Tip om Natteliv: Natteliv lige rundt om hjørnet
Jette K. Familie med ældre børn Denmark, 3. januar 2010
dejlig og meget central hotel

ligger lige ned til floden og aftenlivet der..I gå afstand til alt. lige ved metroen. Flotte værelser og badeværelse. Dejlig pool. Stort træningscenter mulighed for løbeture langs floden
9,7
Rigtig god hotel for et par dage eller flere i Singapore. Gode parkeringsmuligheder, men det ligger også lige ved metroen. Ligger helt nede ved floden og midt i aftenlivet, som dog ikke forstyre på værelset. I gå afstand til chinatown og mange af serværdighederne. 300m til hippobusserne. Dejlig pool og solvogne. Et stort flot træningscenter og spacenter. Flot morgenmadsbuffet. Dette hotel ville vi helt sikkert besøge igen hvis vi igen skulle til Singapore
Yu M. Par Hong Kong, 25. januar 2015
Great hospitality

Hospitality, Location, cleanliness
10
We are honeymooners and the hotel has prepared surprised gifts for us during our stay. The staff are nice, the location is right above the MRT station and you could walk to the Merlion Park and Chinatown in 10 mins. The only weakness we have found is that the water pressure is not sufficient. Don't know if its bcoz we stayed at high level.
Maria T. Gruppe Philippines, 25. januar 2015
Weekend getaway

Location, room, food
8
Shawn Y. Gruppe Singapore, 25. januar 2015
Extremely spacious suite and beautiful view

The suite is value for money and the service is very efficient
9,7
I booked the suite and I must say the room is brilliant-spacious hall and balcony and nice unblocked view. The bedroom had a nice view too and room device was dry prompt and efficient. Loved that they had a dolce gusto in the room too!
Muhammad Y. Par Singapore, 25. januar 2015
spacious room

clean, accessible, nice
8
Claridad D. Par Philippines, 12. januar 2015
Convenient Location. Hotel needs an upgrade

Location Location Location
7,7
Average. Key card system is quite old already, takes several tries to be able to read/validate access to elevator and rooms
Asm R. Par United States of America, 12. januar 2015
Great Location

Great Location, room sizes are good, good swimming pool size
7,3
We were happy to stay at the swissotel, the location is awesome, next to clarke quay , where every night is almost weekend nights. Good food court at the nearest mall, and metro access . However, the food at room service was disappointing. As a matter of fact we could not get food after ordering late at night , rather they suggested to get food from outside. Bottom line only because of the location i might stay there 2nd time for a short trip.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Swissotel Merchant Court Hotel SingaporeSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - BadeværelseSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - GæsteværelseSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - GæsteværelseSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - MøderumSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - MøderumSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - RestaurantSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - GæsteværelseSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - GæsteværelseSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - GæsteværelseSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - GæsteværelseSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - GæsteværelseSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - GæsteværelseSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - GæsteværelseSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - Hotellet udefraSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - LuksusloungeSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - SwimmingpoolSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - FitnessrumSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - Kaffebar/CaféSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - Kaffebar/CaféSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - Kaffebar/CaféSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - Pub/LoungeSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - Mad og drikkeSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - DansesalSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - BadeværelseSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - FaciliteterSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - DansesalSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - Hotellet udefraSwissotel Merchant Court Hotel Singapore - Udsigt


AS-AGWEB-3C06