eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Swissotel The Stamford Hotel

2 Stamford Road, Marina Bay, Singapore 178882 (Se kort)

Book nu!

Swissotel The Stamford Hotel Singapore - Hotellet udefra Swissotel The Stamford Hotel Singapore - Reception Swissotel The Stamford Hotel Singapore - Hotellet indefra Swissotel The Stamford Hotel Singapore - Hotellet udefra Swissotel The Stamford Hotel Singapore - Fitnessrum Swissotel The Stamford Hotel Singapore - Restaurant Swissotel The Stamford Hotel Singapore - Gæsteværelse Swissotel The Stamford Hotel Singapore - Gæsteværelse Swissotel The Stamford Hotel Singapore - Gæsteværelse Swissotel The Stamford Hotel Singapore - Gæsteværelse Swissotel The Stamford Hotel Singapore - Gæsteværelse Swissotel The Stamford Hotel Singapore - Gæsteværelse Swissotel The Stamford Hotel Singapore - Gæsteværelse Swissotel The Stamford Hotel Singapore - Gæsteværelse Swissotel The Stamford Hotel Singapore - Gæsteværelse Swissotel The Stamford Hotel Singapore - Gæsteværelse
Swissotel The Stamford Hotel Singapore - Luksuslounge Swissotel The Stamford Hotel Singapore - Luksuslounge Swissotel The Stamford Hotel Singapore - Swimmingpool Swissotel The Stamford Hotel Singapore - Mad og drikke Swissotel The Stamford Hotel Singapore - Dansesal Swissotel The Stamford Hotel Singapore - Dansesal Swissotel The Stamford Hotel Singapore - Møderum Swissotel The Stamford Hotel Singapore - Møderum Swissotel The Stamford Hotel Singapore - Pub/Lounge Swissotel The Stamford Hotel Singapore - Mad og drikke Swissotel The Stamford Hotel Singapore - Restaurant Swissotel The Stamford Hotel Singapore - Restaurant
Område: Marina Bay Antal værelser: 1261

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,4

baseret på 3854 anmeldelser

Værdi for pengene
7,8
Beliggenhed
9,4
Personalet
8,4
Hotellets stand/rengøring
8,4
Værelsets komfort/standard
8,6
Mad/spisning
7,7
Alle anmeldelser (3854)
Sorter efter:
Tom T. Familie med små børn Denmark, 31. januar 2013
god beliggenhed i Singapore

dejligt pool område til børn
8,3
vi har boet en del gange på swissotel med små børn og deres grand værelser er gode og rummelige selv om det er et stort hotel mærker man ikke meget til det og der er forbavsende lidt støj der alle værelser har balkon hvilket er godt for bla. udsigt og til tørre bade tøj på hotellet byder på god service og alt virker det ligger fantastisk og byder på shopping
Ivan H. Par Denmark, 25. februar 2012
Sikke en udsigt...

Smilende og altid hjælpsom betjening. Meget fin beliggenhed. Og så en udsigt der er imponerende
8,7
vi boede på 56. etage. læn dem ikke ud på terrassen, det gyser lidt i maven. men meget flot udsigt. værelserne er i pæn størrelse og har alt hvad man har brug for (undtagen hårtørrer). det kan virke lidt slidt, men i absolut pæn stand. en stor fordel er metroen, som har station i kælderen - under indkøbscenteret. det er utrolig nemt at bruge, billigt og hurtigt fra sted til sted. flere udmærkede restauranter i kælderen under indkøbscenteret til en god frokost etc. gå ind der hvor de lokale gør. ellers er taxa billig i singapore, og der er altid indtil flere ud for receptionen. morgenmad er dyr men ok, internet betales for dyrt, men er vist generelt i singapore. nemt at få gode tips i receptionen. vi har siden prøvet andet hotel i singapore, men vender nok tilbage hertil. selvom det koster lidt ekstra, så er der pæn value for money.
Tip: Oplev lidt af det lokale liv i Singapore i "Little India". Gå på food marked og spis for en 10'er, og der er kontrol med det sundhedsmæssige (selv om det ser broget ud). Simpelthen sjovt. Botanisk have er storslået (gratis) og herinde er en imponerende have med vistnok over orkidearter (mod mindre betaling). Også Singapore Zoo er en stor og flot oplevelse. Ikke kun dyrene med hele det imponerende grønne og blomstrende anlæg. Sæt mindst 3 timer af til besøget - det kan ikke gøres kortere. En ræcershoppingtur i Chinatown er også sjovt, men er mere et marked - ikke en fornemmelse for det daglige liv. Endelig synes vi en sejltur på floden er et must, men restauranterne omkring er generelt dyre, og giver næppe value for money - men stemningen er i top.
Carin L. Familie med ældre børn Denmark, 19. december 2011
Værelser med skøn udsigt

Høj standard hele vejen igennem
8,7
Dejlig beliggenhed, skøn bar ved poolen. Det var alle pengene værd. Måske mangelfuld oplysning om brug af internet. Vi fik en regning på $28 i stedet for de $9 vi fik oplyst.
Rene L. Par Denmark, 24. januar 2010
Fantastisk view.Perfekt beliggenhed.

Dette Hotel er måske lidt gammel ! i værelserne . Airconditoren, og badeværelse kunne godt forbedres! Men når det er sagt. Er det et fantastisk Hotel ! Med en sublim View ( Vælg Bayside). Servicen helt i top. Men kan være kø( Ved tjek ind ) , når Flypersonale tjekker ind !Jeg skulle gerne bo der igen ! Og beliggenhedener helt i top . Du kan stort set gå til alt !Dejligt Hotel !
8,7
Meget dejligt hotel,god service .tæt på alt .Ved siden af raffles.gå afstande til Chinatown,Orchad road,Marina bay,Raffels hotel og City.Goverment,og det nye Casino. For ikke at, nævne ! Det store Pariser jul. Ved Marina Bay.Der kan osse gåes til Quale Bay . Hvor alt natteliv forgår,og live musik. Og ligger lige ved siden af undergrundbanen. Det er måske den bedste belliggenhed af hoteller i Singapore.
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Raffels. 2 min gang. Og kan betale drinks via Hotelrum.
Robin P. Rejsende alene Australia, 24. juli 2014
comfortable accomodation

location, friendliness ofr staff room
10
all in all my stay was very pleasant , especially staff at breakfast.
Ronny L. Familie med små børn Indonesia, 23. juli 2014
Best overall city hotel.

Excelent Location. Helpful Staff Performance. Affordable Price.
9,7
Very pleased with our stay. All the staffs were very polite, helpful and informative. Location is excellent because it's right at the City Hall MRT and the shopping center is just downstairs. Price is acceptable for hotel of such standard. Will surely come back again.
Gruppe 22. juli 2014
Great

Staff service, food and beverage, location.
10
Excellent!!!!
Bintang F. Familie med små børn Indonesia, 21. juli 2014
It was a better than I thought it'd be

location, value for price, quality
9,3
Joseph W. Rejsende alene Australia, 21. juli 2014
Relaxing shopping holiday

Location, good facilities
8,7
You can't beat the location of this hotel. It sits on top of CityHall station with easy access to Orchard Road, Marina Bay, Airport... etc. 2 Foodcourts easily accessible (basement and level 3) offering wide range of quality local food. No need to get buffet breakfast. However, Buffet Breakfast at its sister hotel Fairmont is BETTER than Swissotel's offering (just next door very close). Swissotel Stamford is not a budget hotel, it is not cheap and doesn't offer free wifi, that can be remedied by visiting SingTel shop at level 3 and get a local Data SIM card cheaply.
Hon Y. Forretningsrejsende Hong Kong, 21. juli 2014
good

good
10
good

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Swissotel The Stamford Hotel SingaporeSwissotel The Stamford Hotel Singapore - Hotellet udefraSwissotel The Stamford Hotel Singapore - ReceptionSwissotel The Stamford Hotel Singapore - Hotellet indefraSwissotel The Stamford Hotel Singapore - Hotellet udefraSwissotel The Stamford Hotel Singapore - FitnessrumSwissotel The Stamford Hotel Singapore - RestaurantSwissotel The Stamford Hotel Singapore - GæsteværelseSwissotel The Stamford Hotel Singapore - GæsteværelseSwissotel The Stamford Hotel Singapore - GæsteværelseSwissotel The Stamford Hotel Singapore - GæsteværelseSwissotel The Stamford Hotel Singapore - GæsteværelseSwissotel The Stamford Hotel Singapore - GæsteværelseSwissotel The Stamford Hotel Singapore - GæsteværelseSwissotel The Stamford Hotel Singapore - GæsteværelseSwissotel The Stamford Hotel Singapore - GæsteværelseSwissotel The Stamford Hotel Singapore - GæsteværelseSwissotel The Stamford Hotel Singapore - LuksusloungeSwissotel The Stamford Hotel Singapore - LuksusloungeSwissotel The Stamford Hotel Singapore - SwimmingpoolSwissotel The Stamford Hotel Singapore - Mad og drikkeSwissotel The Stamford Hotel Singapore - DansesalSwissotel The Stamford Hotel Singapore - DansesalSwissotel The Stamford Hotel Singapore - MøderumSwissotel The Stamford Hotel Singapore - MøderumSwissotel The Stamford Hotel Singapore - Pub/LoungeSwissotel The Stamford Hotel Singapore - Mad og drikkeSwissotel The Stamford Hotel Singapore - RestaurantSwissotel The Stamford Hotel Singapore - RestaurantSwissotel The Stamford Hotel Singapore - RestaurantSwissotel The Stamford Hotel Singapore - RestaurantSwissotel The Stamford Hotel Singapore - Pub/LoungeSwissotel The Stamford Hotel Singapore - RestaurantSwissotel The Stamford Hotel Singapore - RestaurantSwissotel The Stamford Hotel Singapore - Pub/LoungeSwissotel The Stamford Hotel Singapore - MøderumSwissotel The Stamford Hotel Singapore - RestaurantSwissotel The Stamford Hotel Singapore - RestaurantSwissotel The Stamford Hotel Singapore - SpaSwissotel The Stamford Hotel Singapore - Spa


AS-AGWEB-3A06