eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Takolaburi Cultural & Spa Resort

46 Moo 2, Pakalang Cope, Takuapa, Pakarang / Bangsak Strand / Haadson Strand, Khao Lak, Thailand 82190 (Se kort)

Book nu!

Takolaburi Cultural & Spa Resort Khao Lak - Swimmingpool Takolaburi Cultural & Spa Resort Khao Lak - Gæsteværelse Takolaburi Cultural & Spa Resort Khao Lak - Gæsteværelse Takolaburi Cultural & Spa Resort Khao Lak - Gæsteværelse Takolaburi Cultural & Spa Resort Khao Lak - Spa Takolaburi Cultural & Spa Resort Khao Lak - Hotellet udefra Takolaburi Cultural & Spa Resort Khao Lak - Gæsteværelse Takolaburi Cultural & Spa Resort Khao Lak - Gæsteværelse Takolaburi Cultural & Spa Resort Khao Lak - Gæsteværelse Takolaburi Cultural & Spa Resort Khao Lak - Gæsteværelse Takolaburi Cultural & Spa Resort Khao Lak - Gæsteværelse Takolaburi Cultural & Spa Resort Khao Lak - Gæsteværelse Takolaburi Cultural & Spa Resort Khao Lak - Gæsteværelse Takolaburi Cultural & Spa Resort Khao Lak - Badeværelse Takolaburi Cultural & Spa Resort Khao Lak - Badeværelse Takolaburi Cultural & Spa Resort Khao Lak - Hotellet udefra
Takolaburi Cultural & Spa Resort Khao Lak - Restaurant Takolaburi Cultural & Spa Resort Khao Lak - Restaurant Takolaburi Cultural & Spa Resort Khao Lak - Restaurant Takolaburi Cultural & Spa Resort Khao Lak - Spa Takolaburi Cultural & Spa Resort Khao Lak - Fitnessrum Takolaburi Cultural & Spa Resort Khao Lak - Hotellet indefra Takolaburi Cultural & Spa Resort Khao Lak - Swimmingpool Takolaburi Cultural & Spa Resort Khao Lak - Swimmingpool Takolaburi Cultural & Spa Resort Khao Lak - Swimmingpool Takolaburi Cultural & Spa Resort Khao Lak - Swimmingpool Takolaburi Cultural & Spa Resort Khao Lak - Swimmingpool Takolaburi Cultural & Spa Resort Khao Lak - Swimmingpool
Område: Pakarang / Bangsak Strand / Haadson Strand Antal værelser: 99

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Dejligt

6,9

baseret på 145 anmeldelser

Værdi for pengene
6,9
Beliggenhed
6,5
Personalet
7,1
Hotellets stand/rengøring
6,8
Værelsets komfort/standard
7,6
Mad/spisning
6,4
Alle anmeldelser (145)
Sorter efter:
Lars S. Par Denmark, 8. februar 2014
Fint hotel

Beliggenhed, pris og komfort
8
Prisen taget i betragtning var vi meget tilfredse med opholdet. Super service fra de ansatte, pæne rene værelser med skøn stor balkon. Fin morgenmadsbuffet med en pænt stort udvalg.
Eva P. Familie med små børn Denmark, 17. marts 2013
familievenligt

gode pools venligt personale
6,7
Thomas K. Par Denmark, 19. januar 2012
Virkelig flot hotel, Dårlig Resturant!!

Flot naturskønt hotel i thailansk stil, god pool, mange aktiviteter.
5,3
God modtagelse med høflig og hjælpsomt personale. Blev kørt rundt i minibil og fik forklaret alle hotellets aktiviteter og historie. Badeværlset var ikke gjort ordenligt rent(på gulvet, og vasken) men selve rummet var pænt rent.
Tip om Restaurant: Dårlig service, meget dyrt, og fik ikke hvad vi har bestilt. Da vi så forklarede vi manglede hvad vi havde bestilt grinte tjeneren og sagde kokken nok havde glemt det. skulle betale fuld pris. Der var ikke styr på personalet som bare stod og snakkede imens kunderne sad og ventede på deres mad som kom efter 2 timer.
Dan H. Gruppe Denmark, 19. december 2011
Træt tidligere flot hotel, der ligger langt væk

Fin pool og sportsaktiviteter
5,7
Hotellet ligger langt væk fra By, men igen så er byerne i området ikke særlige spændende. Ligger helt op til strand. Dog ikke svært at komme ind til byen. Der venter altid taxaer udenfor. Vi lejede en scooter et par dage. Fint lille pool område, hvor man kunne bruge en masse spil. Hvis hotellet er på tilbud og man gerne vil være alene eller har børn, så tror jeg stedet er meget fint.
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Kan du dykke, så snyd dig ikke for en tur til Similian på en liveboat et par dage. En endagstur er næsten for lidt, da der er langt ud.
Ho Y. Par United Kingdom, 6. juni 2014
empty hotel

quiet, empty, no facilities
5
seems there are only we 2 staying at this hotel and the hotel restaurant has nothing to order on the menu. the pool needs maintanance, the room is fine except there was temporary electricity cut off from time to time
May S. Par Philippines, 27. april 2014
It was a fantastic 1night stay.

Spacious and nice room. Beach view is peaceful and relaxing. Clean hotel.
9
Everything is great. Receptionists are very nice and attentive. Thanks :) we really didn't enjoy the breakfast buffet . It could have improve Better for the guest to enjoy their meal. But over all it's a good hotel and the room rate is reasonable. Nice pool.
Sukrita S. Familie med ældre børn Thailand, 20. april 2014
Quite great overall,close to the beach

close to the beach, lots of space in hotel room and lots of trees very nature like
9,3
overall it is great but i think the water in the bathroom is quite salty. If you bring a car with you, walking from the car park to your hotel room can be quite long distance
Thiti M. Gruppe Thailand, 15. februar 2014
Big room

Big and nice room
8
The hotel located in the city center which it is comfortable to travel around the city. There are minimart and restaurant near the hotel. The room is clean and very big.
Manuel B. Par Portugal, 4. februar 2014
good value for money as we got a promotion

near beach, pools, staff
7,7
The room had terrible smell. So we spent minumum time possible in the room, just for sleep.
Erika G. Familie med små børn United States of America, 27. januar 2014
Very relaxing.

Large rooms, clean and a good breakfast.
7,7
I had a great stay at Takolaburi. I booked it being very excited about a the deal I was getting at $32 a night, then read a bunch of reviews afterwards about fleas, cockroaches and how its so far from everything etc. I almost changed hotels but I am glad we didn't! Takolaburi was very nice, it may not have been the fanciest place ever (seems like the place used to be really nice but is a tad run down) but it was clean and comfortable. The staff was friendly though most struggled with English (but hey I live in China and deal with this on a daily basis so nothing new there). The place is a little more remote but there is quite a few restaurants easily within walking distance that are delicious and with small kids there is nothing else we really needed. We had the beach, kiddie pool, Thai massages and good food all already right by us so I say it was a win. And we still took a tuktuk in to the city center a couple nights for some more dinner options. My main complaint is their wifi situation, its free in the lobby but its realy spotty and its 100baht for 30 minutes of wifi in your room, too expensive for wifi. Overall, we enjoyed out stay and we would stay here again!

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Takolaburi Cultural & Spa Resort Khao LakTakolaburi Cultural & Spa Resort Khao Lak - SwimmingpoolTakolaburi Cultural & Spa Resort Khao Lak - GæsteværelseTakolaburi Cultural & Spa Resort Khao Lak - GæsteværelseTakolaburi Cultural & Spa Resort Khao Lak - GæsteværelseTakolaburi Cultural & Spa Resort Khao Lak - SpaTakolaburi Cultural & Spa Resort Khao Lak - Hotellet udefraTakolaburi Cultural & Spa Resort Khao Lak - GæsteværelseTakolaburi Cultural & Spa Resort Khao Lak - GæsteværelseTakolaburi Cultural & Spa Resort Khao Lak - GæsteværelseTakolaburi Cultural & Spa Resort Khao Lak - GæsteværelseTakolaburi Cultural & Spa Resort Khao Lak - GæsteværelseTakolaburi Cultural & Spa Resort Khao Lak - GæsteværelseTakolaburi Cultural & Spa Resort Khao Lak - GæsteværelseTakolaburi Cultural & Spa Resort Khao Lak - BadeværelseTakolaburi Cultural & Spa Resort Khao Lak - BadeværelseTakolaburi Cultural & Spa Resort Khao Lak - Hotellet udefraTakolaburi Cultural & Spa Resort Khao Lak - RestaurantTakolaburi Cultural & Spa Resort Khao Lak - RestaurantTakolaburi Cultural & Spa Resort Khao Lak - RestaurantTakolaburi Cultural & Spa Resort Khao Lak - SpaTakolaburi Cultural & Spa Resort Khao Lak - FitnessrumTakolaburi Cultural & Spa Resort Khao Lak - Hotellet indefraTakolaburi Cultural & Spa Resort Khao Lak - SwimmingpoolTakolaburi Cultural & Spa Resort Khao Lak - SwimmingpoolTakolaburi Cultural & Spa Resort Khao Lak - SwimmingpoolTakolaburi Cultural & Spa Resort Khao Lak - SwimmingpoolTakolaburi Cultural & Spa Resort Khao Lak - SwimmingpoolTakolaburi Cultural & Spa Resort Khao Lak - SwimmingpoolTakolaburi Cultural & Spa Resort Khao Lak - Hotellet udefraTakolaburi Cultural & Spa Resort Khao Lak - Hotellet udefraTakolaburi Cultural & Spa Resort Khao Lak - Hotellet udefraTakolaburi Cultural & Spa Resort Khao Lak - Hotellet udefraTakolaburi Cultural & Spa Resort Khao Lak - UdsigtTakolaburi Cultural & Spa Resort Khao Lak - GæsteværelseTakolaburi Cultural & Spa Resort Khao Lak - GæsteværelseTakolaburi Cultural & Spa Resort Khao Lak - GæsteværelseTakolaburi Cultural & Spa Resort Khao Lak - GæsteværelseTakolaburi Cultural & Spa Resort Khao Lak - Hotellet indefraTakolaburi Cultural & Spa Resort Khao Lak - GæsteværelseTakolaburi Cultural & Spa Resort Khao Lak - GæsteværelseTakolaburi Cultural & Spa Resort Khao Lak - GæsteværelseTakolaburi Cultural & Spa Resort Khao Lak - BadeværelseTakolaburi Cultural & Spa Resort Khao Lak - BadeværelseTakolaburi Cultural & Spa Resort Khao Lak - GæsteværelseTakolaburi Cultural & Spa Resort Khao Lak - GæsteværelseTakolaburi Cultural & Spa Resort Khao Lak - GæsteværelseTakolaburi Cultural & Spa Resort Khao Lak - GolfbaneTakolaburi Cultural & Spa Resort Khao Lak - GæsteværelseTakolaburi Cultural & Spa Resort Khao Lak - Gæsteværelse

Kundeanmeldelser - Takolaburi Cultural & Spa Resort, Khao Lak

AS-AGWEB-3C02