eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Teba House Ubud Guest House

Sugriwa Street No. 59, Ubud, Bali, Indonesien 80571 (Se kort)

Book nu!

Tidligere navn : Teba House
Teba House Ubud Guest House Bali - Reception Teba House Ubud Guest House Bali - Reception Teba House Ubud Guest House Bali - Udsigt Teba House Ubud Guest House Bali - Gæsteværelse Teba House Ubud Guest House Bali - Hotellet udefra Teba House Ubud Guest House Bali - Altan/Terrasse Teba House Ubud Guest House Bali - Have Teba House Ubud Guest House Bali - Altan/Terrasse Teba House Ubud Guest House Bali - Lobby Teba House Ubud Guest House Bali - Badeværelse Teba House Ubud Guest House Bali - Badeværelse Teba House Ubud Guest House Bali - Omgivelser Teba House Ubud Guest House Bali - Udsigt Teba House Ubud Guest House Bali - Hotellet udefra Teba House Ubud Guest House Bali - Gæsteværelse Teba House Ubud Guest House Bali - Badeværelse
Teba House Ubud Guest House Bali - Altan/Terrasse Teba House Ubud Guest House Bali - Altan/Terrasse Teba House Ubud Guest House Bali - Indgang Teba House Ubud Guest House Bali - Altan/Terrasse Teba House Ubud Guest House Bali - Gæsteværelse Teba House Ubud Guest House Bali - Gæsteværelse Teba House Ubud Guest House Bali - Altan/Terrasse Teba House Ubud Guest House Bali - Mad og drikke Teba House Ubud Guest House Bali - Reception Teba House Ubud Guest House Bali - Plantegninger Teba House Ubud Guest House Bali - Gæsteværelse Teba House Ubud Guest House Bali - Hotellet indefra
Område: Ubud
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,7

baseret på 336 anmeldelser

Værdi for pengene
8,2
Beliggenhed
7,8
Personalet
7,5
Hotellets stand/rengøring
7,5
Værelsets komfort/standard
7,9
Mad/spisning
7,3
Alle anmeldelser (336)
Sorter efter:
Trine W. Par Denmark, 11. maj 2013
Hyggeligt sted!

Dejlig terasse, god morgenmad, venligt personale
7,3
Boede her 3 nætter. Vi havde en dejlig lille terasse hvor vi tilbragte mange timer. Personalet sad dog også en del på vores terasse, da vi boede i den ende ende og lige overfor det sted hvor de opladede deres mobiltelefoner. Lækker morgenmad! Mulighed for at få morgenmad tidligt når vi skulle på udflugt. Det kan anbefales at købe udflugter gennem hotellet
Mia P. Par Denmark, 17. marts 2012
Hyggeligt sted, men meget larm og dårligt wifi

Der var hyggeligt, venligt personale og okay morgenmad
7
personalet havde altid the og kaffe klar til en, hvilket var rigtig lækkert. der er dog byggeri igang lige ved siden af og det larmer fra tidligt om morgenen. wifi virkede nærmest ikke
Shalini S. Gruppe United States of America, 15. august 2014
Value for money

Great service, friendly staff, beautiful interior
9
Loved the garden inside and the staff was very helpful. It's not on the main road but walkable to everything--Monkey forest is only 5 minutes away and 15 minutes up the street is the bustling main markets, Ubud Palace, souvenir shops, organic eateries. Really enjoyed our stay here and tours were easy to organize. The owner also drives the car so he takes special care of everyone's needs. Highly recommended!
Namasivayam K. Par United States of America, 28. juli 2014
Good homely place

First value for money / service / cleaniness
9,3
Good value for money. Friendly owners who took care of the place. Very comfortable. Big room. I stayed in Delux that was very good. Very near to Monkey forest and a Super market. Enjoyed my stay.
Jose S. Par Spain, 28. juli 2014
We decided to move to another place...

Breakfast
5,7
We only stayed one night because we didn't like it. The bathroom smelled bad and there was no hot water. Also the dog which lives there was most of the time disturbing...
Jiahui O. Par Malaysia, 16. juli 2014
Great stay with nice n peaceful environment.

Food,garden,helpful staf.
8,7
Qian M. Familie med ældre børn China, 16. juli 2014
Nice place to stay

The room is very clean. Near to shops etc. Nice garden,
8
Thao N. Par Vietnam, 8. juli 2014
Good hotel. Staff is friendly. Breakfast is good

Good hotel. Staff is friendly. Breakfast is good
8,3
Great time. Everything is ok. I will be back. I like it
Soo Y. Familie med små børn Malaysia, 16. juni 2014
Nothing special, old hotel

budget hotel
5,3
Old The blanket is dirty, room cleanliness is the main concern. I wont come back to this hotel anymore
Soo Y. Familie med små børn Malaysia, 16. juni 2014
Dissapointed on Cleanliness
5,3
The hotel outlook is ok but the cleanliness of the bed sheet and blanket really scared me. Not so comfortable bed, no many choices on breakfast(since is budget hotel)Wont come back to this hotel.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Teba House Ubud Guest House BaliTeba House Ubud Guest House Bali - ReceptionTeba House Ubud Guest House Bali - ReceptionTeba House Ubud Guest House Bali - UdsigtTeba House Ubud Guest House Bali - GæsteværelseTeba House Ubud Guest House Bali - Hotellet udefraTeba House Ubud Guest House Bali - Altan/TerrasseTeba House Ubud Guest House Bali - HaveTeba House Ubud Guest House Bali - Altan/TerrasseTeba House Ubud Guest House Bali - LobbyTeba House Ubud Guest House Bali - BadeværelseTeba House Ubud Guest House Bali - BadeværelseTeba House Ubud Guest House Bali - OmgivelserTeba House Ubud Guest House Bali - UdsigtTeba House Ubud Guest House Bali - Hotellet udefraTeba House Ubud Guest House Bali - GæsteværelseTeba House Ubud Guest House Bali - BadeværelseTeba House Ubud Guest House Bali - Altan/TerrasseTeba House Ubud Guest House Bali - Altan/TerrasseTeba House Ubud Guest House Bali - IndgangTeba House Ubud Guest House Bali - Altan/TerrasseTeba House Ubud Guest House Bali - GæsteværelseTeba House Ubud Guest House Bali - GæsteværelseTeba House Ubud Guest House Bali - Altan/TerrasseTeba House Ubud Guest House Bali - Mad og drikkeTeba House Ubud Guest House Bali - ReceptionTeba House Ubud Guest House Bali - PlantegningerTeba House Ubud Guest House Bali - GæsteværelseTeba House Ubud Guest House Bali - Hotellet indefra

Kundeanmeldelser - Teba House Ubud Guest House, Bali

AS-AGWEB-3C05