eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Thai Kamala Village

93 Moo 3 Rim-Hard Rd, Kamala, Phuket, Thailand 83120 (Se kort)

Book nu!

Thai Kamala Village Phuket - Gæsteværelse Thai Kamala Village Phuket - Gæsteværelse Thai Kamala Village Phuket - Gæsteværelse Thai Kamala Village Phuket - Gæsteværelse Thai Kamala Village Phuket - Gæsteværelse Thai Kamala Village Phuket - Reception Thai Kamala Village Phuket - Hotellet udefra Thai Kamala Village Phuket - Restaurant Thai Kamala Village Phuket - Udsigt Thai Kamala Village Phuket - Restaurant Thai Kamala Village Phuket - Udsigt Thai Kamala Village Phuket - Udsigt Thai Kamala Village Phuket - Strand Thai Kamala Village Phuket - Strand Thai Kamala Village Phuket - Gæsteværelse Thai Kamala Village Phuket - Lobby
Thai Kamala Village Phuket - Hotellet udefra Thai Kamala Village Phuket - Omgivelser Thai Kamala Village Phuket - Gæsteværelse
Område: Kamala Antal værelser: 17
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,4

baseret på 72 anmeldelser

Værdi for pengene
7,8
Beliggenhed
9,0
Personalet
6,9
Hotellets stand/rengøring
7,0
Værelsets komfort/standard
7,3
Mad/spisning
6,5
Alle anmeldelser (72)
Sorter efter:
Wennie S. Rejsende alene Denmark, 4. januar 2013
Godt beliggende hotel med en skøn udsigt

Roligt, god betjening og fin restaurant
9,7
det var en rigtig god og fin oplevelse at bo på thai kamala village, jeg følte mig godt behandlet og rigtig godt tilpas, selv om jeg rejste alene, hvad der ofte kan være besværligt. personalet var søde, venlige og hjælpsomme, jeg har intet at klage over.
Tip om Restaurant: Restauranten, hvor man indtager sin morgenmad og som ligger i forbindelse med Thai Kamala Village er virkelig god og hyggelig.
Jan C. Par Denmark, 16. november 2012
Ældre og slidt hotel, men tæt ved vandet.

Tæt ved vandet og en skøn pool.
6,3
Vi havde blot en overnatning inden hjemrejsen. vi havde håbet på en romantisk middag den sidste aften, men der var ikke så hyggeligt i restauranten, og det virker som om at det nok var et flot sted en gang, men der er ikke blevet vedligeholdt længe. så det virker til at det bare køre som det nu ser ud... men det har en skøn beliggenhed tæt på vandet, og det ligger lige ud til stranden....
Scharlotte K. Gruppe Denmark, 3. november 2012
Hotel lige ved strandkanten

beliggenhed
6,3
Lille hotel beliggende i strandkanten, små gamle værelser, med en meget elendig seng. lille altan, med udsigt over Kamala bugten. Personalet forstår meget dårligt engelsk, hvilket godt kan give anledning til mange misforståelser.
John G. Par Australia, 27. juli 2014
Perfect place to relax

Comfortable, close to the beach & cafes nearby
8,7
Thai Kamala was just what I was looking for, totally a relaxing place in the tropics
Thomas C. Gruppe France, 19. juli 2014
Great place facing the beach in a quiet area

Quiet, great staff, direct access to the beach
7,7
We spent 1 night in Thai Kamala and don't regret it. The area is pretty peaceful with a couple of dining places. Direct access to the beach even though it's not the best part of Kamala beach. Friendly staff who helped us even after chechink out.
Wei H. Rejsende alene Taiwan, 7. juni 2014
beach view balcony

close to beach
7
Craig W. Rejsende alene Australia, 18. maj 2014
Relaxing, very comfortable, right on the beach

Location, value for money, friendly staff
7,7
If you're looking for a hotel right on the beach without the frills, then this is the place. Listening to the waves every night and morning was exactly what I was after in a hotel
Yosi S. Rejsende alene Canada, 15. april 2014
Good value

Staff, cleanliness, comfort
9,7
I really liked this hotel, everything was good.
Alexandre M. Par France, 31. januar 2014
Very poor value for the price

Location
4
For this level of price in Thailand, you would expect good service and good room equipments. For service, no staff was available to carry luggage up the many stares to access 1st floor rooms, even if we had older people traveling with us. Also none was available at reception most of the time: we had many mosquitos in our room, but none was there after 8pm to provide net or tabs. Even if location is good, room are very old (including bedding), and equipment is very poor. Bathroom looked dirty. Compared to all other hotels we went to in Thailand, Thai Kamala Village is far below par.
John S. Par Australia, 30. januar 2014
Great value for money

WIFI in public areas, next to beach, great cocktail happy hour
7
Satisfactory. Easy access to the main area and great family hotel. On beach however away from the hustle and bustle of it all :)

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Thai Kamala Village PhuketThai Kamala Village Phuket - GæsteværelseThai Kamala Village Phuket - GæsteværelseThai Kamala Village Phuket - GæsteværelseThai Kamala Village Phuket - GæsteværelseThai Kamala Village Phuket - GæsteværelseThai Kamala Village Phuket - ReceptionThai Kamala Village Phuket - Hotellet udefraThai Kamala Village Phuket - RestaurantThai Kamala Village Phuket - UdsigtThai Kamala Village Phuket - RestaurantThai Kamala Village Phuket - UdsigtThai Kamala Village Phuket - UdsigtThai Kamala Village Phuket - StrandThai Kamala Village Phuket - StrandThai Kamala Village Phuket - GæsteværelseThai Kamala Village Phuket - LobbyThai Kamala Village Phuket - Hotellet udefraThai Kamala Village Phuket - OmgivelserThai Kamala Village Phuket - Gæsteværelse


AS-AGWEB-3C02