Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Thai Kamala Village

93 Moo 3 Rim-Hard Rd, Kamala, Phuket, Thailand 83120 (Se kort)

Book nu!

Thai Kamala Village Phuket - Gæsteværelse Thai Kamala Village Phuket - Gæsteværelse Thai Kamala Village Phuket - Gæsteværelse Thai Kamala Village Phuket - Gæsteværelse Thai Kamala Village Phuket - Gæsteværelse Thai Kamala Village Phuket - Gæsteværelse Thai Kamala Village Phuket - Lobby Thai Kamala Village Phuket - Hotellet udefra Thai Kamala Village Phuket - Omgivelser Thai Kamala Village Phuket - Udsigt Thai Kamala Village Phuket - Hotellet udefra Thai Kamala Village Phuket - Udsigt Thai Kamala Village Phuket - Restaurant Thai Kamala Village Phuket - Udsigt Thai Kamala Village Phuket - Udsigt Thai Kamala Village Phuket - Udsigt
Thai Kamala Village Phuket - Altan/Terrasse Thai Kamala Village Phuket - Gæsteværelse Thai Kamala Village Phuket - Udsigt Thai Kamala Village Phuket - Udsigt
Område: Kamala Antal værelser: 17
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,4

baseret på 87 anmeldelser

Værdi for pengene
7,6
Beliggenhed
9,0
Personalet
7,0
Hotellets stand/rengøring
7,0
Værelsets komfort/standard
7,2
Mad/spisning
6,6
Alle anmeldelser (87)
Sorter efter:
Dorte J. Par Denmark, 25. februar 2015
Godt hotel til pengene og meget centralt og roligt

Var vi flere spisende gæster, kom maden samlet til alle. Udsigten fra værelset. Renligheden af værelset.
8,7
Det har været godt og svarede til vores forventninger. Dobbeltsengen kunne have været bedre, den føltes vakkelvorn, som om den var på gyngede grund.
Wennie S. Rejsende alene Denmark, 4. januar 2013
Godt beliggende hotel med en skøn udsigt

Roligt, god betjening og fin restaurant
9,7
det var en rigtig god og fin oplevelse at bo på thai kamala village, jeg følte mig godt behandlet og rigtig godt tilpas, selv om jeg rejste alene, hvad der ofte kan være besværligt. personalet var søde, venlige og hjælpsomme, jeg har intet at klage over.
Tip om Restaurant: Restauranten, hvor man indtager sin morgenmad og som ligger i forbindelse med Thai Kamala Village er virkelig god og hyggelig.
Jan C. Par Denmark, 16. november 2012
Ældre og slidt hotel, men tæt ved vandet.

Tæt ved vandet og en skøn pool.
6,3
Vi havde blot en overnatning inden hjemrejsen. vi havde håbet på en romantisk middag den sidste aften, men der var ikke så hyggeligt i restauranten, og det virker som om at det nok var et flot sted en gang, men der er ikke blevet vedligeholdt længe. så det virker til at det bare køre som det nu ser ud... men det har en skøn beliggenhed tæt på vandet, og det ligger lige ud til stranden....
Scharlotte K. Gruppe Denmark, 3. november 2012
Hotel lige ved strandkanten

beliggenhed
6,3
Lille hotel beliggende i strandkanten, små gamle værelser, med en meget elendig seng. lille altan, med udsigt over Kamala bugten. Personalet forstår meget dårligt engelsk, hvilket godt kan give anledning til mange misforståelser.
Alexander M. Par United Kingdom, 7. maj 2015
Nice hotel, right on the beach.

Nice room, good food, location
7
Unfortunately the taxi driver couldn't find the hotel which was annoying, but once we found it the receptionist came and helped us with our bags. Our room was nice, clean, great view, TV, fridge, good aircon. There was a few little bugs in our room but no big deal. We chose to eat at other restaurants along the beach because they were cheaper but we often saw the food at the hotel restaurant and it looked great. We ate there once and it was very good. Slightly more expensive than some others but good food. The beach was quite untidy and the sea water was dirty but obviously this has no reflection on the hotel. It's a nice place to stay for a few nights to relax on the beach. Close to restaurants and some shopping. The young lad on reception seemed abit moody but did help us when we asked him about transport to our next destination. Nice hotel.
Mae L. Rejsende alene Philippines, 24. marts 2015
Beach Front Hotel

Clean, Nice, and strong Wifi connection
7,7
Check in and out is fast. Wifi connection is so strong even when your at the beach. Staffs are friendly and helpful. Big serving breakfast. Accessible to all kind of establishments. Room is neat and clean. But the location is hard to find. Just tell the driver to drop you at Mama Mia restaurant. It's just at the back of the said restaurant.I wish they have time to clean the beach side, so that the guest would go to the crowded area for swimming.
Michael B. Rejsende alene Australia, 25. januar 2015
Cheap and cheerful

Proximity to beach, clean, helpful staff
8,7
We booked in Kamala because it was close to a wedding venue... We didn't place the emphasis on finding a place with beautiful views and beach access, but that's what we got! It's up the nice end of the beach (sand is finer) near the beachfront restaurants and bars. The staff were super helpful and friendly. Rooms were nice and clean. Good value.
Ed C. Par United States of America, 11. oktober 2014
great location

beach front,,,close to shopping and restaurants, helpful staff
8,3
beach front,,,close to shopping and restaurants, helpful staff.
Igor Z. Par Belgium, 1. oktober 2014
best spot on Kamala

location right on the beach
8
basic hotel; but location is perfect
Chong H. Rejsende alene Malaysia, 1. september 2014
Nice short escape to the seaside

Right beside beach, Nice staff & Clean
10
Excellent 2 nights stay beside the beach.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Thai Kamala Village PhuketThai Kamala Village Phuket - GæsteværelseThai Kamala Village Phuket - GæsteværelseThai Kamala Village Phuket - GæsteværelseThai Kamala Village Phuket - GæsteværelseThai Kamala Village Phuket - GæsteværelseThai Kamala Village Phuket - GæsteværelseThai Kamala Village Phuket - LobbyThai Kamala Village Phuket - Hotellet udefraThai Kamala Village Phuket - OmgivelserThai Kamala Village Phuket - UdsigtThai Kamala Village Phuket - Hotellet udefraThai Kamala Village Phuket - UdsigtThai Kamala Village Phuket - RestaurantThai Kamala Village Phuket - UdsigtThai Kamala Village Phuket - UdsigtThai Kamala Village Phuket - UdsigtThai Kamala Village Phuket - Altan/TerrasseThai Kamala Village Phuket - GæsteværelseThai Kamala Village Phuket - UdsigtThai Kamala Village Phuket - Udsigt


AS-AGWEB-3B07