Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Thaison Palace Hotel

9 Hang Voi Street, BEST LOCATION!, Hoan Kiem, Hanoi, Vietnam

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,3

baseret på 1685 anmeldelser

1 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
8,5
Beliggenhed
8,7
Personalet
8,6
Hotellets stand/rengøring
8,2
Værelsets komfort/standard
8,3
Mad/spisning
7,6
Alle anmeldelser (1685)
Sortér efter:
Soeren K. Par Denmark, 24. marts 2013
Godt, centralt hotel.

Værelsets størrelse, morgenmadsbuffeten
6,3
Bortset fra denne lille spøjse hændelse, var det et fint ophold.
Christian G. Rejsende alene Australia, 25. maj 2016
Clean and covenient but...
3,7
The hotel is very conveniently located to Hoan Kiem and great restaurants (Halos, Little India, etc.). Rooms look great and staffs are friendly. However there were several issues during my stay: (a) Agoda booking problem, (b) small roaches in the room, (c) power shutting off early in the morning.
Damien C. Rejsende alene Canada, 22. maj 2016
Good
6
Will come back for sure
Viet P. Gruppe Vietnam, 21. maj 2016
My review
5,7
Staff and location are excellent. The room is little, TV is not working.
Bui N. Familie med ældre børn Vietnam, 15. maj 2016
Nice -
6,7
Nice place and really friendly staffs :--)
Viet N. Rejsende alene Vietnam, 3. maj 2016
Location good
5,7
Should have breakfast inside Hotel
Bin Y. Par Vietnam, 3. maj 2016
The best hotel in Hanoi Old-Quarter
6,7
Fantastic hotel and amazing customer service. We got nice room, clean and beautiful. Staff funny, friendly and like chatting with us. I and my boy friend were invited the Vietnamese Tangyuan. We love this hotel and all staff.
Johanna K. Forretningsrejsende Namibia, 2. maj 2016
Good
6,3
Really enjoyed my stay there
Mandeep G. Familie med små børn Vietnam, 29. april 2016
Satisfactory
4
Satisfactory
Yin S. Gruppe Malaysia, 29. april 2016
Decent Place
3,7
Everything just perfectly fine except there is some bad odor in the toilet.
1 af 1 anmeldelse
Thaison Palace Hotel HanoiThaison Palace Hotel Hanoi - GæsteværelseThaison Palace Hotel Hanoi - GæsteværelseThaison Palace Hotel Hanoi - GæsteværelseThaison Palace Hotel Hanoi - BadeværelseThaison Palace Hotel Hanoi - GæsteværelseThaison Palace Hotel Hanoi - GæsteværelseThaison Palace Hotel Hanoi - GæsteværelseThaison Palace Hotel Hanoi - GæsteværelseThaison Palace Hotel Hanoi - IndgangThaison Palace Hotel Hanoi - Hotellet indefraThaison Palace Hotel Hanoi - Rekreative FaciliteterThaison Palace Hotel Hanoi - GæsteværelseThaison Palace Hotel Hanoi - GæsteværelseThaison Palace Hotel Hanoi - BadeværelseThaison Palace Hotel Hanoi - GæsteværelseThaison Palace Hotel Hanoi - GæsteværelseThaison Palace Hotel Hanoi - Mad og drikkeThaison Palace Hotel Hanoi - Mad og drikkeThaison Palace Hotel Hanoi - Mad og drikkeThaison Palace Hotel Hanoi - Mad og drikkeThaison Palace Hotel Hanoi - Hotellet indefraThaison Palace Hotel Hanoi - Hotellet indefraThaison Palace Hotel Hanoi - RestaurantThaison Palace Hotel Hanoi - RestaurantThaison Palace Hotel Hanoi - RestaurantThaison Palace Hotel Hanoi - RestaurantThaison Palace Hotel Hanoi - RestaurantThaison Palace Hotel Hanoi - RestaurantThaison Palace Hotel Hanoi - RestaurantThaison Palace Hotel Hanoi - Hotellet indefraThaison Palace Hotel Hanoi - GæsteværelseThaison Palace Hotel Hanoi - FaciliteterThaison Palace Hotel Hanoi - FaciliteterThaison Palace Hotel Hanoi - FaciliteterThaison Palace Hotel Hanoi - RestaurantThaison Palace Hotel Hanoi - GæsteværelseThaison Palace Hotel Hanoi - GæsteværelseThaison Palace Hotel Hanoi - Rekreative FaciliteterThaison Palace Hotel Hanoi - Gæsteværelse


Agoda er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3A06