Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Thaison Palace Hotel

9 Hang Voi Street, BEST LOCATION!, Hoan Kiem, Hanoi, Vietnam

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,3

baseret på 1681 anmeldelser

1 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
8,5
Beliggenhed
8,7
Personalet
8,6
Hotellets stand/rengøring
8,2
Værelsets komfort/standard
8,3
Mad/spisning
7,6
Alle anmeldelser (1681)
Sortér efter:
Soeren K. Par Denmark, 24. marts 2013
Godt, centralt hotel.

Værelsets størrelse, morgenmadsbuffeten
6,3
Bortset fra denne lille spøjse hændelse, var det et fint ophold.
Bui N. Familie med ældre børn Vietnam, 15. maj 2016
Nice -
6,7
Nice place and really friendly staffs :--)
Viet N. Rejsende alene Vietnam, 3. maj 2016
Location good
5,7
Should have breakfast inside Hotel
Bin Y. Par Vietnam, 3. maj 2016
The best hotel in Hanoi Old-Quarter
6,7
Fantastic hotel and amazing customer service. We got nice room, clean and beautiful. Staff funny, friendly and like chatting with us. I and my boy friend were invited the Vietnamese Tangyuan. We love this hotel and all staff.
Johanna K. Forretningsrejsende Namibia, 2. maj 2016
Good
6,3
Really enjoyed my stay there
Mandeep G. Familie med små børn Vietnam, 29. april 2016
Satisfactory
4
Satisfactory
Yin S. Gruppe Malaysia, 29. april 2016
Decent Place
3,7
Everything just perfectly fine except there is some bad odor in the toilet.
Bich N. Par Vietnam, 26. april 2016
Nice stay
5,3
We have had a great time during our stay at Thai Son Palace. Staffs are nice and friendly. Most of all we love the location, it's quite convenient to get at around the city.
Han S. Forretningsrejsende Singapore, 21. april 2016
Perfect hotel for hanoi stay.
6,7
Convenient; good service by the female receptionist. Managed to get upgraded room. Will book the hotel again when i next visit Hanoi. Well done! Other staff were also very helpful and attentive.
Joycelyn K. Gruppe Singapore, 16. april 2016
The toilet always smell.
4,7
Everything was fine else that the toilet seems to smell rather bad. No amount of flushing helps.
1 af 1 anmeldelse
Thaison Palace Hotel HanoiThaison Palace Hotel Hanoi - GæsteværelseThaison Palace Hotel Hanoi - GæsteværelseThaison Palace Hotel Hanoi - GæsteværelseThaison Palace Hotel Hanoi - BadeværelseThaison Palace Hotel Hanoi - GæsteværelseThaison Palace Hotel Hanoi - GæsteværelseThaison Palace Hotel Hanoi - GæsteværelseThaison Palace Hotel Hanoi - GæsteværelseThaison Palace Hotel Hanoi - IndgangThaison Palace Hotel Hanoi - Hotellet indefraThaison Palace Hotel Hanoi - Rekreative FaciliteterThaison Palace Hotel Hanoi - GæsteværelseThaison Palace Hotel Hanoi - GæsteværelseThaison Palace Hotel Hanoi - BadeværelseThaison Palace Hotel Hanoi - GæsteværelseThaison Palace Hotel Hanoi - GæsteværelseThaison Palace Hotel Hanoi - Mad og drikkeThaison Palace Hotel Hanoi - Mad og drikkeThaison Palace Hotel Hanoi - Mad og drikkeThaison Palace Hotel Hanoi - Mad og drikkeThaison Palace Hotel Hanoi - Hotellet indefraThaison Palace Hotel Hanoi - Hotellet indefraThaison Palace Hotel Hanoi - RestaurantThaison Palace Hotel Hanoi - RestaurantThaison Palace Hotel Hanoi - RestaurantThaison Palace Hotel Hanoi - RestaurantThaison Palace Hotel Hanoi - RestaurantThaison Palace Hotel Hanoi - RestaurantThaison Palace Hotel Hanoi - RestaurantThaison Palace Hotel Hanoi - Hotellet indefraThaison Palace Hotel Hanoi - GæsteværelseThaison Palace Hotel Hanoi - FaciliteterThaison Palace Hotel Hanoi - FaciliteterThaison Palace Hotel Hanoi - FaciliteterThaison Palace Hotel Hanoi - RestaurantThaison Palace Hotel Hanoi - GæsteværelseThaison Palace Hotel Hanoi - GæsteværelseThaison Palace Hotel Hanoi - Rekreative FaciliteterThaison Palace Hotel Hanoi - Gæsteværelse


Agoda er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3B04