Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Thaphae Garden Guesthouse

60 Soi 3 Thaphae Road, Changklan, Muang, Night Bazaar, Chiang Mai, Thailand 50100 (Se kort)

Book nu!

Thaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Gæsteværelse Thaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Gæsteværelse Thaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Gæsteværelse Thaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Gæsteværelse Thaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Gæsteværelse
Område: Night Bazaar Antal værelser: 30
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,2

fra 274
anmeldelser

Værdi for pengene
7,6
Beliggenhed
8,0
Personalet
7,3
Hotellets stand/rengøring
7,2
Værelsets komfort/standard
7,2
Mad/spisning
6,1
Alle anmeldelser (274)
Sorter efter:
Claus M. Rejsende alene Denmark, 30. august 2015
Lyse og rene forhold, hjælpsomt personale, pool

De lyse omgivelser, den lille pool, personalet
9
Jeg syntes virkeligt godt om at bo på Thaphae Garden Guesthouse! Placeringen er perfekt i gåafstand til natbazaren, centrum og kanaler, bargaden og masser af spisesteder. Det ligger på en meget lille sidegade så der er næsten ingen støj fra trafik. Poolen er ca. 4x8 meter og ikke så dyb, men dejlig kølig. Personalet er meget venligt og hjælpsomt. Værelserne og selve hotellet er holdt i lyse farver og er pænt rent og velholdt. Jeg kan ikke give topkarakter da de ikke gør værelser rene hver dag, men hvem gør også det derhjemme...
Indberet denne anmeldelse
Hendi S. Gruppe Indonesia, 20. februar 2015
Really, i will stay at this hotel again

Location, Value for Money, Room comfort
8
The third time we stay at Thaphae Garden Guest House and we were satisfied :)
Indberet denne anmeldelse
Catherine G. Rejsende alene Ireland, 1. februar 2015
Friendly small guest house close to main area

Staff were most helpful good food very accessible
8,7
Excellent stay here great value for money and in a quiet street set back of main road
Indberet denne anmeldelse
Joonyeub L. Rejsende alene South Korea, 9. januar 2015
위치 good

location
8
Indberet denne anmeldelse
Stephen D. Rejsende alene United States of America, 2. januar 2015
nice people

staff,
4
The room was small. The staff was nice, but it is located at the end of an alley, and the Main Street was blocked by a holiday market, making the whole experience inconvenient. This is not a good place for people who do not or cannot walk long distances.
Indberet denne anmeldelse
Natalie F. Par New Zealand, 2. december 2014
Nice place

Location, swimming pool, price
7
First room we had was large. Nice to have swimming pool, however didn't feel that welcome to hang out downstairs by it and no food/drink allowed by the pool. One staff member did her best to help with information. Good luggage storage also.
Indberet denne anmeldelse
Rima G. Gruppe Lithuania, 24. november 2014
ok hotel

Quiet location, nice staff
6,7
It is a bit further from big streets, therefore it was quiet. The room was very small, it was impossible to close the door to shower and toilet. The staff was nice.
Indberet denne anmeldelse
Stephanie D. Forretningsrejsende France, 11. november 2014
perfect place

good location. helpful staff. clean room
8,3
A perfect place if you want to be central location. All was good
Indberet denne anmeldelse
Benjamin C. Rejsende alene United States of America, 7. november 2014
Great little spot with a pool! Very smiley staff

Happy staff. Clean rooms. Great location
9
Staff always helpful and happy. Guesthouse with a nice pool snack in the middle of the best part of the city for 25$? Will take it any time!
Indberet denne anmeldelse
Caroline L. Gruppe Malaysia, 23. oktober 2014
Comfort

Staff friendly, clean room, strategic location
7,7
Comfortable stay
Indberet denne anmeldelse

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Thaphae Garden Guesthouse Chiang MaiThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - GæsteværelseThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - GæsteværelseThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - GæsteværelseThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - GæsteværelseThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Gæsteværelse


AS-AGWEB-3A07