Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Thaphae Garden Guesthouse

60 Soi 3 Thaphae Road, Changklan, Muang, Tha Phae, Chiang Mai, Thailand 50100 (Se kort)

Book nu!

Thaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Gæsteværelse Thaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Gæsteværelse Thaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Faciliteter Thaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Faciliteter Thaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Gæsteværelse Thaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Gæsteværelse Thaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Gæsteværelse Thaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Gæsteværelse Thaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Hotellet indefra Thaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Faciliteter
Område: Tha Phae Antal værelser: 30

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,2

baseret på 306 anmeldelser

2 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
7,6
Beliggenhed
8,0
Personalet
7,3
Hotellets stand/rengøring
7,2
Værelsets komfort/standard
7,1
Mad/spisning
6,0
Alle anmeldelser (306)
Sortér efter:
Hans L. Par Denmark, 21. december 2015
Stille og roligt sted.

Beliggenhed. Ro. Billigt.
6,7
Vi havde en overnatning da vi skulle flyve om aftenen. Betalte for 2 overnatninger da det var så billigt, 110 kr pr nat. Vi fik go betjening, morgen mad ok men lidt dyr og værelset kunne gå for en overnatning. Det var med fan og det gir noget kuldetræk. Beliggenheden er fin i forhold til night market mm. Stille og rolig sidegade væk fra trafik støj. Vi brugte ikke poolen som er under tag og bliver ikke rigtig varm. Ingen elevator.
Indberet denne anmeldelse
Claus M. Rejsende alene Denmark, 30. august 2015
Lyse og rene forhold, hjælpsomt personale, pool

De lyse omgivelser, den lille pool, personalet
9
Jeg syntes virkeligt godt om at bo på Thaphae Garden Guesthouse! Placeringen er perfekt i gåafstand til natbazaren, centrum og kanaler, bargaden og masser af spisesteder. Det ligger på en meget lille sidegade så der er næsten ingen støj fra trafik. Poolen er ca. 4x8 meter og ikke så dyb, men dejlig kølig. Personalet er meget venligt og hjælpsomt. Værelserne og selve hotellet er holdt i lyse farver og er pænt rent og velholdt. Jeg kan ikke give topkarakter da de ikke gør værelser rene hver dag, men hvem gør også det derhjemme...
Indberet denne anmeldelse
Heather S. Rejsende alene United States of America, 4. februar 2016
This is a great place to stay

Quiet and clean, good wifi, friendly staff
9,7
This was a great place to stay. Very close to the old city but just outside of it made the location quiet. Staff was very helpful and friendly. Wifi was great. Room was simple and sweet. Would go back if I were to go to Chiang Mai again.
Indberet denne anmeldelse
Chong A. Familie med ældre børn Malaysia, 18. januar 2016
Just value for money

Quiet
6,3
Overall is acceptable, not too far to the old city. Disadvantage is there are many mosquito. shampoo, soap and drinking water only provided for first day where we stay 3 days there.
Indberet denne anmeldelse
Tracie F. Gruppe United States of America, 18. december 2015
Just ok

The location is near tha phae, the desk is helpful booking tours, they have luggage storage
4,7
The rooms aren't very clean, the bed spreads Really need to be washed. The bathroom doesn't have sprayers but they want tissue in the trash bin (yuck!). A cup of hot water is the same charge as a cappuccino. We booked a room with 3 singles and were given a single and a queen but charges the higher rate. I've visited Chiang Mai many times and this is my least favorite place to date. I won't return.
Indberet denne anmeldelse
Jim M. Rejsende alene United States of America, 16. december 2015
Super helpful staff

Location near the night market was good, staff was super helpful.
8,3
The staff were super helpful. Here's the truth. I stupidly left a lot of USDs in the drawer of my night stand. They found it, kept it for me when I came back.
Indberet denne anmeldelse
Omer M. Gruppe Turkey, 14. december 2015
Thaphae Garden Review

Location,Neighbourhood,The restourant in the near street
3,3
Not good. Staff was rude, and deposits were overpriced. Hotel was below average.
Indberet denne anmeldelse
Andri S. Par Indonesia, 30. november 2015
i would recommend this guest house to my friends

location, staff, price
8,3
i really like its location, it's located in the middle between thapae gate and night market so it's easy to travel from place to place.
Indberet denne anmeldelse
Natjathip P. Gruppe Thailand, 8. november 2015
smallest ways to come inside hotel

clean
6,3
Indberet denne anmeldelse
Katarzyna J. Par Poland, 4. november 2015
Great location but not too clean

good wifi, location, quiet area
8
It was ok but bathroom was not too clean and water in swimming pool was very very cold. We was sick after swimming
Indberet denne anmeldelse
1 - 2 af 2 anmeldelser
 

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Thaphae Garden Guesthouse Chiang MaiThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - GæsteværelseThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - GæsteværelseThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - FaciliteterThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - FaciliteterThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - GæsteværelseThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - GæsteværelseThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - GæsteværelseThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - GæsteværelseThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Hotellet indefraThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Faciliteter


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3B07