Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

The 101 Bali Legian Hotel

Jalan Legian no. 117, Badung, Legian, Bali, Indonesien 80361 (Se kort)

Book nu!

Tidligere navn : The 101 Legian
The 101 Bali Legian Hotel Bali - Restaurant The 101 Bali Legian Hotel Bali - Restaurant The 101 Bali Legian Hotel Bali - Swimmingpool The 101 Bali Legian Hotel Bali - Swimmingpool The 101 Bali Legian Hotel Bali - Swimmingpool The 101 Bali Legian Hotel Bali - Swimmingpool The 101 Bali Legian Hotel Bali - Swimmingpool The 101 Bali Legian Hotel Bali - Gæsteværelse The 101 Bali Legian Hotel Bali - Gæsteværelse The 101 Bali Legian Hotel Bali - Gæsteværelse The 101 Bali Legian Hotel Bali - Gæsteværelse The 101 Bali Legian Hotel Bali - Gæsteværelse The 101 Bali Legian Hotel Bali - Faciliteter The 101 Bali Legian Hotel Bali - Restaurant The 101 Bali Legian Hotel Bali - Restaurant The 101 Bali Legian Hotel Bali - Restaurant
The 101 Bali Legian Hotel Bali - Restaurant The 101 Bali Legian Hotel Bali - Reception The 101 Bali Legian Hotel Bali - Reception The 101 Bali Legian Hotel Bali - Lobby The 101 Bali Legian Hotel Bali - Lobby The 101 Bali Legian Hotel Bali - Lobby The 101 Bali Legian Hotel Bali - Business Center The 101 Bali Legian Hotel Bali - Fitnessrum The 101 Bali Legian Hotel Bali - Omgivelser The 101 Bali Legian Hotel Bali - Møderum The 101 Bali Legian Hotel Bali - Møderum The 101 Bali Legian Hotel Bali - Hotellet indefra
Område: Legian Antal værelser: 300
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,9

fra 4768
anmeldelser

Værdi for pengene
7,8
Beliggenhed
8,6
Personalet
7,7
Hotellets stand/rengøring
8,2
Værelsets komfort/standard
7,9
Mad/spisning
7,2
Alle anmeldelser (4768)
Sorter efter:
Tino K. Par Denmark, 29. januar 2015
Dejligt.

Beliggenhed, renlighed, service,
9,7
Opholdet var som forventet, har absolut intet at klage over, fik et større hotel værelse efter 4 dage, til samme pris, fordi der var problemer med brandalarmen.
Mikkel L. Par Denmark, 18. juli 2013
God beliggenhed, sindsyge priser.

Beliggenhed, pool, morgenmad
6,7
Alt alt for dyrt at leve på hotellet +danske priser. Gå ud og Spis og køb drikkevarer.
Majbritt O. Par Denmark, 3. juli 2013
Dejligt hotel i et interessant område.

deres spa, lækkert poolområde og gåafstand til alt du kan tænke dig.
10
vi havde nogle rigtig gode dage på hotellet. Personalet var super søde, deres spa var lækkert og vi havde en rigtig god oplevelse ved at være der!
Kim D. Rejsende alene Denmark, 5. oktober 2012
Nyt hotel med skøn tag-restaurant

Nyt hotel, rent og med professionelt personale
8,7
Hotellet er nyt, personalet meget venligt og professionelt, og så finder du en tag-pool på tredje sal og en tagrestaurant m.m. på fjerde sal. Herfra har du en meget fin udsigt over hele området, da hotellet er den højeste bygning. Der holdes filmaftener på taget, hvor du på en storskærm kan se forholdsvis nye film, under stjernernes skær.
Darren S. Par Australia, 3. juli 2015
Great stay at 101

staff, cleanliness and convenient location
8,3
We really enjoyed our stay and would definitely recommend this hotel to others - really great value for money and close to everything.
Amare H. Rejsende alene Australia, 1. juli 2015
Australia

Receptions performance, management, security
6
This is my second stay at this hotel, I felt like they did not perform as they did previously. I stayed 8 night and found my room cleaned may be three times. I found myself having to ask for a towel because there was non. My sink in the room kept getting flooded, so I had to brush my teeth in the shower. Overall it's not a bad hotel but next time I will definitely look for something a bit better, specially regarding the flooding and the towel.
Laura G. Rejsende alene United Kingdom, 30. juni 2015
A happy hotel

Staff manners and friendliness, sky pool, value for money
8,7
I enjoyed my stay at 101 and the staff are extremely friedndly happy and helpful. I had actually booked to be in Legian and this hotel is definitely in Kuta (I guess agoda needs to adjust the location). It is definitely a hotel geared for younger people. It's feels very social with everyone making friends and hanging out by the pool during the day. Personally I would have preferred a slightly quieter location and hotel (hence booking in Legian) but the hotel itself was good. Saying that I didn't hear noise at night even though there were a couple of pool parties during my stay there.
Lucas A. Rejsende alene Malaysia, 28. juni 2015
Nice Room

Nice room
8
Boon H. Par Malaysia, 28. juni 2015
A place where you will revisit!

Comfort great location and helpful staff
8,3
Jacqueline B. Gruppe Australia, 27. juni 2015
Easy

Pool party cocktails, staff & beautiful building
7,7
Fantastic

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

The 101 Bali Legian Hotel BaliThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RestaurantThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RestaurantThe 101 Bali Legian Hotel Bali - SwimmingpoolThe 101 Bali Legian Hotel Bali - SwimmingpoolThe 101 Bali Legian Hotel Bali - SwimmingpoolThe 101 Bali Legian Hotel Bali - SwimmingpoolThe 101 Bali Legian Hotel Bali - SwimmingpoolThe 101 Bali Legian Hotel Bali - GæsteværelseThe 101 Bali Legian Hotel Bali - GæsteværelseThe 101 Bali Legian Hotel Bali - GæsteværelseThe 101 Bali Legian Hotel Bali - GæsteværelseThe 101 Bali Legian Hotel Bali - GæsteværelseThe 101 Bali Legian Hotel Bali - FaciliteterThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RestaurantThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RestaurantThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RestaurantThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RestaurantThe 101 Bali Legian Hotel Bali - ReceptionThe 101 Bali Legian Hotel Bali - ReceptionThe 101 Bali Legian Hotel Bali - LobbyThe 101 Bali Legian Hotel Bali - LobbyThe 101 Bali Legian Hotel Bali - LobbyThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Business CenterThe 101 Bali Legian Hotel Bali - FitnessrumThe 101 Bali Legian Hotel Bali - OmgivelserThe 101 Bali Legian Hotel Bali - MøderumThe 101 Bali Legian Hotel Bali - MøderumThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Hotellet indefraThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Hotellet indefraThe 101 Bali Legian Hotel Bali - LobbyThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RestaurantThe 101 Bali Legian Hotel Bali - GæsteværelseThe 101 Bali Legian Hotel Bali - LobbyThe 101 Bali Legian Hotel Bali - LobbyThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Hotellet udefraThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Mad og drikkeThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Mad og drikkeThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Kaffebar/CaféThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Mad og drikkeThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Mad og drikkeThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Mad og drikkeThe 101 Bali Legian Hotel Bali - SpaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - GæsteværelseThe 101 Bali Legian Hotel Bali - GæsteværelseThe 101 Bali Legian Hotel Bali - SwimmingpoolThe 101 Bali Legian Hotel Bali - SwimmingpoolThe 101 Bali Legian Hotel Bali - SwimmingpoolThe 101 Bali Legian Hotel Bali - SwimmingpoolThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Swimmingpool

Kundeanmeldelser - The 101 Bali Legian Hotel, Bali

Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3C02