Min konto (log ind)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

The 101 Bali Legian hotel

Jl. Raya Legian No. 117, Legian, Bali, Indonesien (Se kort)

Book nu!

Tidligere navn : The 101 Legian

The 101 Bali Legian hotel Bali - Hotellet udefra The 101 Bali Legian hotel Bali - Spa The 101 Bali Legian hotel Bali - Business Center The 101 Bali Legian hotel Bali - Spa The 101 Bali Legian hotel Bali - Lobby The 101 Bali Legian hotel Bali - Faciliteter The 101 Bali Legian hotel Bali - Udsigt The 101 Bali Legian hotel Bali - Restaurant The 101 Bali Legian hotel Bali - Restaurant The 101 Bali Legian hotel Bali - Hotellet udefra The 101 Bali Legian hotel Bali - Møderum The 101 Bali Legian hotel Bali - Hotellet indefra The 101 Bali Legian hotel Bali - Pub/Lounge The 101 Bali Legian hotel Bali - Sport og aktiviteter The 101 Bali Legian hotel Bali - Spa The 101 Bali Legian hotel Bali - Reception
The 101 Bali Legian hotel Bali - Møderum The 101 Bali Legian hotel Bali - Lobby The 101 Bali Legian hotel Bali - Lobby The 101 Bali Legian hotel Bali - Lobby The 101 Bali Legian hotel Bali - Restaurant The 101 Bali Legian hotel Bali - Restaurant The 101 Bali Legian hotel Bali - Restaurant The 101 Bali Legian hotel Bali - Swimmingpool The 101 Bali Legian hotel Bali - Restaurant The 101 Bali Legian hotel Bali - Restaurant The 101 Bali Legian hotel Bali - Lobby The 101 Bali Legian hotel Bali - Swimmingpool
Område: Legian Antal værelser: 197
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,9

baseret på 3958 anmeldelser

Værdi for pengene
7,8
Beliggenhed
8,6
Personale
7,6
Hotellets stand/rengøring
8,2
Værelsets komfort/standard
8,0
Mad/spisning
7,2
Alle anmeldelser (3958)
Sorter efter:
Mikkel L. Par Denmark, 18. juli 2013
God beliggenhed, sindsyge priser.

Beliggenhed, pool, morgenmad
6,7
Alt alt for dyrt at leve på hotellet +danske priser. Gå ud og Spis og køb drikkevarer.
Majbritt O. Par Denmark, 3. juli 2013
Dejligt hotel i et interessant område.

deres spa, lækkert poolområde og gåafstand til alt du kan tænke dig.
10
vi havde nogle rigtig gode dage på hotellet. Personalet var super søde, deres spa var lækkert og vi havde en rigtig god oplevelse ved at være der!
Kim D. Rejsende alene Denmark, 5. oktober 2012
Nyt hotel med skøn tag-restaurant

Nyt hotel, rent og med professionelt personale
8,7
Hotellet er nyt, personalet meget venligt og professionelt, og så finder du en tag-pool på tredje sal og en tagrestaurant m.m. på fjerde sal. Herfra har du en meget fin udsigt over hele området, da hotellet er den højeste bygning. Der holdes filmaftener på taget, hvor du på en storskærm kan se forholdsvis nye film, under stjernernes skær.
Priyatna O. Par Indonesia, 10. juli 2014
You Will Like It !!

Good &Good &Good
8
Chonthicha P. Gruppe Australia, 8. juli 2014
awesome

Pubbing shipping nightlife
9
Nathalie P. Gruppe France, 8. juli 2014
Convenient, Nice location and comfortable hotel.

Location, staff, room.
9,7
Great hotel for à Nice stay un Legian, Bali, friendly staff and all kind of facilites. Pool is great but music there can be a bit too loud on somedays.
Luis M. Gruppe Philippines, 4. juli 2014
A blasttttt!!!! :,)

Location was good, rooms better and the staff were the best :,)
10
All i can say is the next time i will visit bali, i will surely stay at the 101 bali legian hotel. Im not sure about the other rooms but the room that my fiance and i where staying is close to soundproof and the bed so comfy and the staff soo friendly. Better than the 5star hotel which we spent our last few nights :,)
Natalia I. Familie med ældre børn Indonesia, 3. juli 2014
Nice and comfort

Delicious breakfast, beautifyl sky pool and bat
7,3
Natalia I. Gruppe Indonesia, 3. juli 2014
Nice and comfort

Good food, near shopping street, beautiful sky pool and bar
6
A lot of fun and all of us really enjoy our holiday
Chin T. Gruppe Malaysia, 30. juni 2014
Great

Great location, clean, value for money
8,3
The stay was good.. Centrally located and very clean.. Staffs are friendly and helpful too

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

The 101 Bali Legian hotel BaliThe 101 Bali Legian hotel Bali - Hotellet udefraThe 101 Bali Legian hotel Bali - SpaThe 101 Bali Legian hotel Bali - Business CenterThe 101 Bali Legian hotel Bali - SpaThe 101 Bali Legian hotel Bali - LobbyThe 101 Bali Legian hotel Bali - FaciliteterThe 101 Bali Legian hotel Bali - UdsigtThe 101 Bali Legian hotel Bali - RestaurantThe 101 Bali Legian hotel Bali - RestaurantThe 101 Bali Legian hotel Bali - Hotellet udefraThe 101 Bali Legian hotel Bali - MøderumThe 101 Bali Legian hotel Bali - Hotellet indefraThe 101 Bali Legian hotel Bali - Pub/LoungeThe 101 Bali Legian hotel Bali - Sport og aktiviteterThe 101 Bali Legian hotel Bali - SpaThe 101 Bali Legian hotel Bali - ReceptionThe 101 Bali Legian hotel Bali - MøderumThe 101 Bali Legian hotel Bali - LobbyThe 101 Bali Legian hotel Bali - LobbyThe 101 Bali Legian hotel Bali - LobbyThe 101 Bali Legian hotel Bali - RestaurantThe 101 Bali Legian hotel Bali - RestaurantThe 101 Bali Legian hotel Bali - RestaurantThe 101 Bali Legian hotel Bali - SwimmingpoolThe 101 Bali Legian hotel Bali - RestaurantThe 101 Bali Legian hotel Bali - RestaurantThe 101 Bali Legian hotel Bali - LobbyThe 101 Bali Legian hotel Bali - SwimmingpoolThe 101 Bali Legian hotel Bali - RestaurantThe 101 Bali Legian hotel Bali - Business CenterThe 101 Bali Legian hotel Bali - ReceptionThe 101 Bali Legian hotel Bali - Hotellet indefraThe 101 Bali Legian hotel Bali - Hotellet udefraThe 101 Bali Legian hotel Bali - GæsteværelseThe 101 Bali Legian hotel Bali - GæsteværelseThe 101 Bali Legian hotel Bali - GæsteværelseThe 101 Bali Legian hotel Bali - Hotellet indefraThe 101 Bali Legian hotel Bali - Hotellet indefraThe 101 Bali Legian hotel Bali - FaciliteterThe 101 Bali Legian hotel Bali - Swimmingpool


AS-AGWEB-3A05