eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

The 101 Bali Legian Hotel

Jalan Legian no. 117, Badung, Legian, Bali, Indonesien 80361 (Se kort)

Book nu!

Tidligere navn : The 101 Legian
The 101 Bali Legian Hotel Bali - Business Center The 101 Bali Legian Hotel Bali - Reception The 101 Bali Legian Hotel Bali - Hotellet indefra The 101 Bali Legian Hotel Bali - Hotellet indefra The 101 Bali Legian Hotel Bali - Faciliteter The 101 Bali Legian Hotel Bali - Gæsteværelse The 101 Bali Legian Hotel Bali - Hotellet indefra The 101 Bali Legian Hotel Bali - Hotellet indefra The 101 Bali Legian Hotel Bali - Fitnessrum The 101 Bali Legian Hotel Bali - Mad og drikke The 101 Bali Legian Hotel Bali - Omgivelser The 101 Bali Legian Hotel Bali - Møderum The 101 Bali Legian Hotel Bali - Møderum The 101 Bali Legian Hotel Bali - Hotellet indefra The 101 Bali Legian Hotel Bali - Mad og drikke The 101 Bali Legian Hotel Bali - Gæsteværelse
The 101 Bali Legian Hotel Bali - Hotellet indefra The 101 Bali Legian Hotel Bali - Hotellet indefra The 101 Bali Legian Hotel Bali - Indgang The 101 Bali Legian Hotel Bali - Indgang The 101 Bali Legian Hotel Bali - Swimmingpool The 101 Bali Legian Hotel Bali - Faciliteter The 101 Bali Legian Hotel Bali - Restaurant The 101 Bali Legian Hotel Bali - Restaurant The 101 Bali Legian Hotel Bali - Gæsteværelse The 101 Bali Legian Hotel Bali - Swimmingpool The 101 Bali Legian Hotel Bali - Badeværelse The 101 Bali Legian Hotel Bali - Lobby
Område: Legian Antal værelser: 197
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,9

baseret på 4271 anmeldelser

Værdi for pengene
7,8
Beliggenhed
8,6
Personalet
7,7
Hotellets stand/rengøring
8,2
Værelsets komfort/standard
8,0
Mad/spisning
7,2
Alle anmeldelser (4271)
Sorter efter:
Mikkel L. Par Denmark, 18. juli 2013
God beliggenhed, sindsyge priser.

Beliggenhed, pool, morgenmad
6,7
Alt alt for dyrt at leve på hotellet +danske priser. Gå ud og Spis og køb drikkevarer.
Majbritt O. Par Denmark, 3. juli 2013
Dejligt hotel i et interessant område.

deres spa, lækkert poolområde og gåafstand til alt du kan tænke dig.
10
vi havde nogle rigtig gode dage på hotellet. Personalet var super søde, deres spa var lækkert og vi havde en rigtig god oplevelse ved at være der!
Kim D. Rejsende alene Denmark, 5. oktober 2012
Nyt hotel med skøn tag-restaurant

Nyt hotel, rent og med professionelt personale
8,7
Hotellet er nyt, personalet meget venligt og professionelt, og så finder du en tag-pool på tredje sal og en tagrestaurant m.m. på fjerde sal. Herfra har du en meget fin udsigt over hele området, da hotellet er den højeste bygning. Der holdes filmaftener på taget, hvor du på en storskærm kan se forholdsvis nye film, under stjernernes skær.
Firman N. Forretningsrejsende Indonesia, 26. november 2014
Great and strategically located hotel but bad wifi

Location, price, atmosphere
8,3
I love this hotel at first sight, here is my review. Pros: - Warm reception and kind staffs - Very strategic location - Cool rooftop pool and bar - Room price is affordable - There are a lot of cafes, restaurant, and convenience store nearby. Cons: - The body soap and shampoo liquid smells weird. I thought I smell bad sewage. Bring your own soap and shampoo. - Very poor wifi, it's nearly unusable. Luckily at starbucks at the ground floor, there is a free high speed unlimited wifi - Small bathroom Additional note: - A little bit loud at night, they play loud music at the rooftop and I can still hear it from my room at 2nd floor. But it's ok with me. - Breakfast is ok, not bad not good. - This hotel is probably not suitable for those who prever calm atmosphere
Erlin S. Gruppe Indonesia, 24. november 2014
nice affordable hotel

value, location, comfort
6
Nice, efficient
Teh P. Par Malaysia, 24. november 2014
Strategic location

Location wise, cleanliness, reasonable price
7,7
Overall satisfied
Ahmad R. Gruppe Singapore, 23. november 2014
great hotel with awesome pools!

location, price, pools
9,3
Chyntia C. Par Indonesia, 23. november 2014
Noisy, unclean room

Location
5
I stayed here for 5 nights, all i can say is the room is so noisy.. Its due to the room thats close enough to the sky pool or bar or whatever is that... They think that all the occupants in the hotel wants to have 'party' all night in their own room, actually we were so annoyed by that coz we felt like we have our own 'live music' in the room. Other that the noish stuff, the service is bad. They should change our bed cover and bed sheet everyday, but we noticed in the third night that they never change ours from the beginning, until i complained to the housekeeping and they changer it in the next day.. And we spotted many dirts in the bathroom.. Euw
Karyanto J. Forretningsrejsende Indonesia, 23. november 2014
not recomended, unless for location

food, beach, service
7,7
Karyanto J. Forretningsrejsende Indonesia, 23. november 2014
not recomended, unless for location

food, beach, service
7,3

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

The 101 Bali Legian Hotel BaliThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Business CenterThe 101 Bali Legian Hotel Bali - ReceptionThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Hotellet indefraThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Hotellet indefraThe 101 Bali Legian Hotel Bali - FaciliteterThe 101 Bali Legian Hotel Bali - GæsteværelseThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Hotellet indefraThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Hotellet indefraThe 101 Bali Legian Hotel Bali - FitnessrumThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Mad og drikkeThe 101 Bali Legian Hotel Bali - OmgivelserThe 101 Bali Legian Hotel Bali - MøderumThe 101 Bali Legian Hotel Bali - MøderumThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Hotellet indefraThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Mad og drikkeThe 101 Bali Legian Hotel Bali - GæsteværelseThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Hotellet indefraThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Hotellet indefraThe 101 Bali Legian Hotel Bali - IndgangThe 101 Bali Legian Hotel Bali - IndgangThe 101 Bali Legian Hotel Bali - SwimmingpoolThe 101 Bali Legian Hotel Bali - FaciliteterThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RestaurantThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RestaurantThe 101 Bali Legian Hotel Bali - GæsteværelseThe 101 Bali Legian Hotel Bali - SwimmingpoolThe 101 Bali Legian Hotel Bali - BadeværelseThe 101 Bali Legian Hotel Bali - LobbyThe 101 Bali Legian Hotel Bali - LobbyThe 101 Bali Legian Hotel Bali - GæsteværelseThe 101 Bali Legian Hotel Bali - SwimmingpoolThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RestaurantThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RestaurantThe 101 Bali Legian Hotel Bali - FaciliteterThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Hotellet udefraThe 101 Bali Legian Hotel Bali - SpaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Hotellet indefraThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Mad og drikkeThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Mad og drikke


AS-AGWEB-3B07