eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

The Aspasia Hotel

1/ 3 Laem Sai Road, Kata, Phuket, Thailand (Se kort)

Book nu!

The Aspasia Hotel Phuket - Gæsteværelse The Aspasia Hotel Phuket - Gæsteværelse The Aspasia Hotel Phuket - Gæsteværelse The Aspasia Hotel Phuket - Gæsteværelse The Aspasia Hotel Phuket - Badeværelse The Aspasia Hotel Phuket - Badeværelse The Aspasia Hotel Phuket - Badeværelse The Aspasia Hotel Phuket - Altan/Terrasse The Aspasia Hotel Phuket - Gæsteværelse The Aspasia Hotel Phuket - Gæsteværelse The Aspasia Hotel Phuket - Gæsteværelse The Aspasia Hotel Phuket - Gæsteværelse The Aspasia Hotel Phuket - Gæsteværelse The Aspasia Hotel Phuket - Gæsteværelse The Aspasia Hotel Phuket - Gæsteværelse The Aspasia Hotel Phuket - Gæsteværelse
The Aspasia Hotel Phuket - Hot tub The Aspasia Hotel Phuket - Hot tub The Aspasia Hotel Phuket - Altan/Terrasse The Aspasia Hotel Phuket - Gæsteværelse The Aspasia Hotel Phuket - Gæsteværelse The Aspasia Hotel Phuket - Gæsteværelse The Aspasia Hotel Phuket - Gæsteværelse The Aspasia Hotel Phuket - Badeværelse The Aspasia Hotel Phuket - Badeværelse The Aspasia Hotel Phuket - Badeværelse The Aspasia Hotel Phuket - Altan/Terrasse The Aspasia Hotel Phuket - Gæsteværelse
Område: Kata Antal værelser: 46
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,4

baseret på 968 anmeldelser

Værdi for pengene
8,5
Beliggenhed
8,0
Personalet
8,7
Hotellets stand/rengøring
8,7
Værelsets komfort/standard
8,5
Mad/spisning
7,9
Alle anmeldelser (968)
Sorter efter:
Aina K. Par Denmark, 12. februar 2014
Fantastisk, store rene værelser, venlig personale,

Værelserne, poolen, personalet
9,7
Vi havde 7 dage på hotellet, det er et fantastisk hotel, kæmpe værelser, hvor rengøringen var i top, 3 dejlige pools, og meget tæt på en dejlig strand, der på trods af høj og lavvande var rigtig dejlig og ren. Personalet var smilende og hjælpsomme.. Alt fungerede til UG ..
Anita G. Familie med ældre børn Denmark, 18. marts 2012
Fantastisk hotel med den skønneste udsigt

Skøn morgenmadsbuffet, dejlige, rummelige værelser
9
efter at have rejst meget i thailand og oplevet mange forskellige resort, både mellemklasse og luksus, er aspasia absolut i topklasse. vi var en familie med voksne børn og deres kærester, så vi stillede ikke de store krav til pool området, som nok ikke vil tilfredsstille familier med mindre børn. der var lækkert og rent overalt. masser af blomster. kan kun anbefale dette hotel. serviceminded personale.
Tip om Shopping: Vær opmærksom på, at hotellet ligger højt oppe og al shopping foregår i byen nedenfor. Stedet er ikke egnet for gangbesværede, medmindre man tager en tuk tuk.
Michael A. Par Denmark, 21. januar 2012
Fantastisk hotel, skøn beliggenhed

Smukt hotel, fantastisk beliggenhed
9,3
vi blev opgradet til den vildeste suite og har virkelig nydt vores ophold. suiten, var med stort opholds stue, med køkken, spisestue, gæstetoilet, tvstue, stort soveværelse, lækkert stort badeværelse, med kæmpe bruserum, spabad og ikke mindst stor lækker terrasse med fantastisk udsigt over hele katabugten og hotellets fantastiske taghaver. hotellet er utrolig grønt og smukt. er ikke velegnet til børnefamilier og gangbesværede da der er mange trapper. trappen til stranden er meget stejl men man kommer ned på den ikke så turistede del af stranden. et hotel vi meget gerne vil tilbage til. fantastisk morgenmad i restauranten - men restaurantens aftensmad er ikke meget værd - spis hellere i byen.
Frede T. Gruppe Denmark, 25. november 2011
Smukt beliggende hotel med stank fra kloark

venlig service
6,7
Smukt hotel, højt beliggende. De skriver "handicapvenligt" men vi blev, trods venlig anmodning, "anbragt" i et værelse med mange trapper, således at min husbond, der er gangbesværet, var bundet til værelset, når han var alene. Der var en større renovation i gang omkring os og vi var dårligt nok ude af værelset før man påbegyndte en renovering her. Udsigten er smuk, men lige neden for værelset er en stinkende og uhumsk kanal, som også lugter.Heller ingen shuttelbus til stranden, som man kunne forvente af et hotel med så mange stjerner. Men som de sagde, så fik vi, hvad vi havde betalt for!! Bestemt ikke et hotel, vi vil besøge en anden gang
Kurt J. Rejsende alene Denmark, 29. oktober 2011
Lækkert hotel

Rolig beliggenhed, ingen støj eller larm
10
har boet på aspasia 2 gange nu, og vil helt sikkert vende tilbage. meget venligt personale, meget rent, og lyst. kæmpe værelser ( lejligheder ). kan kun anbefales !
Per S. Par Denmark, 15. februar 2011
Dejligt hotel og smilende betjening Skøn beliggen

Roligt og rent hottel
10
Ved vores værelse var der en dobbelt dør ind til et andet værelse som ikke var hensigtsmessig for os, men ellers alt okay
Alexis C. Familie med små børn France, 16. november 2014
very good adress to relax

location by the beach nice staff clean room
9,3
Very good location to go to the beach nice swimming pools friendly staff nice environment nice designed building into the bush
Danielle L. Par Australia, 8. november 2014
Had an amazing stay at the Aspasia Phuket

Size and style/presentation of the rooms, beautiful resort with gorgeous views and wonderful staff, the selection and quality of delicious food and beverages
10
Absolutely amazing! Me and partner stayed at the Aspasia for 5 nights whilst in Phuket for a friends wedding. My partner is currently on crutches due to a recent workplace accident so after a long and tiring flight we were feeling pretty average but the minute we stepped out of the cab it felt like we'd walked into paradise, we were made to feel so welcome, comfortable and relaxed from the minute we got there. The resort itself is beautiful to look, great layout and easy to get around. We stayed in the Grand Deluxe Garden view room, it was lovely and spacious, great big shower, gorgeous views. We had buffet breakfasts included and omg the food and was amazing, a selection of fresh friuit, freshly made pastries, fruit juices, fruit salads and jams (pineapple jam rocked my world!!). There was a salad bar, cold meats dumplings & pork buns, noodles and fried rice. And if that wasn't enough there's a hot breakfast menu with a range of sweet and savory dishes that they cook for you on the spot. The banana pancakes w/ maple syrup and whipped banana butter or the eggs Benedict would have to be my favorites but it was all amazing food!! The resort is in a great location, it's not in the thick of things so you don't get hassled by the locals to buy things the minute you walk put your door, but there are plenty of shops, restaurants, ATMs, money exchange cashiers and general stores and beaches around and in even in walking distance from the resort hehe if you don't mind walking up a bit of a hill :) A 30min tuk tuk ride for around $15(Australian) makes for an easy trip into Patong. Would stay here again and will definitely recommend to others.
Piek K. Par Malaysia, 27. oktober 2014
excellent

delicious breakfast, value for stay, spacious room
9
Joel T. Par United States of America, 26. oktober 2014
Return Visit

Views,well appointed rooms, helpful staff
9,3
Have been to Phuket many times and this is our 4th stay in Aspasia. We keep coming back due to the stunning views over Kata Beach, a super helpful staff, good food, and proximity to both Kata and Karon beaches. Very large, nicely appointed rooms.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

The Aspasia Hotel PhuketThe Aspasia Hotel Phuket - GæsteværelseThe Aspasia Hotel Phuket - GæsteværelseThe Aspasia Hotel Phuket - GæsteværelseThe Aspasia Hotel Phuket - GæsteværelseThe Aspasia Hotel Phuket - BadeværelseThe Aspasia Hotel Phuket - BadeværelseThe Aspasia Hotel Phuket - BadeværelseThe Aspasia Hotel Phuket - Altan/TerrasseThe Aspasia Hotel Phuket - GæsteværelseThe Aspasia Hotel Phuket - GæsteværelseThe Aspasia Hotel Phuket - GæsteværelseThe Aspasia Hotel Phuket - GæsteværelseThe Aspasia Hotel Phuket - GæsteværelseThe Aspasia Hotel Phuket - GæsteværelseThe Aspasia Hotel Phuket - GæsteværelseThe Aspasia Hotel Phuket - GæsteværelseThe Aspasia Hotel Phuket - Hot tubThe Aspasia Hotel Phuket - Hot tubThe Aspasia Hotel Phuket - Altan/TerrasseThe Aspasia Hotel Phuket - GæsteværelseThe Aspasia Hotel Phuket - GæsteværelseThe Aspasia Hotel Phuket - GæsteværelseThe Aspasia Hotel Phuket - GæsteværelseThe Aspasia Hotel Phuket - BadeværelseThe Aspasia Hotel Phuket - BadeværelseThe Aspasia Hotel Phuket - BadeværelseThe Aspasia Hotel Phuket - Altan/TerrasseThe Aspasia Hotel Phuket - GæsteværelseThe Aspasia Hotel Phuket - GæsteværelseThe Aspasia Hotel Phuket - GæsteværelseThe Aspasia Hotel Phuket - GæsteværelseThe Aspasia Hotel Phuket - GæsteværelseThe Aspasia Hotel Phuket - Hot tubThe Aspasia Hotel Phuket - BadeværelseThe Aspasia Hotel Phuket - Altan/Terrasse


AS-AGWEB-3C06