eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

The Aspasia Hotel

1/ 3 Laem Sai Road, Kata, Phuket, Thailand (Se kort)

Book nu!

The Aspasia Hotel Phuket - Gæsteværelse The Aspasia Hotel Phuket - Gæsteværelse The Aspasia Hotel Phuket - Gæsteværelse The Aspasia Hotel Phuket - Gæsteværelse The Aspasia Hotel Phuket - Badeværelse The Aspasia Hotel Phuket - Badeværelse The Aspasia Hotel Phuket - Badeværelse The Aspasia Hotel Phuket - Altan/Terrasse The Aspasia Hotel Phuket - Gæsteværelse The Aspasia Hotel Phuket - Gæsteværelse The Aspasia Hotel Phuket - Hot tub The Aspasia Hotel Phuket - Hot tub The Aspasia Hotel Phuket - Badeværelse The Aspasia Hotel Phuket - Badeværelse The Aspasia Hotel Phuket - Gæsteværelse The Aspasia Hotel Phuket - Badeværelse
The Aspasia Hotel Phuket - Badeværelse The Aspasia Hotel Phuket - Badeværelse The Aspasia Hotel Phuket - Swimmingpool The Aspasia Hotel Phuket - Swimmingpool The Aspasia Hotel Phuket - Swimmingpool The Aspasia Hotel Phuket - Swimmingpool The Aspasia Hotel Phuket - Spa The Aspasia Hotel Phuket - Spa The Aspasia Hotel Phuket - Spa The Aspasia Hotel Phuket - Spa The Aspasia Hotel Phuket - Spa The Aspasia Hotel Phuket - Spa
Område: Kata Antal værelser: 46
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,4

baseret på 911 anmeldelser

Værdi for pengene
8,5
Beliggenhed
8,0
Personalet
8,7
Hotellets stand/rengøring
8,6
Værelsets komfort/standard
8,5
Mad/spisning
7,9
Alle anmeldelser (911)
Sorter efter:
Aina K. Par Denmark, 12. februar 2014
Fantastisk, store rene værelser, venlig personale,

Værelserne, poolen, personalet
9,7
Vi havde 7 dage på hotellet, det er et fantastisk hotel, kæmpe værelser, hvor rengøringen var i top, 3 dejlige pools, og meget tæt på en dejlig strand, der på trods af høj og lavvande var rigtig dejlig og ren. Personalet var smilende og hjælpsomme.. Alt fungerede til UG ..
Anita G. Familie med ældre børn Denmark, 18. marts 2012
Fantastisk hotel med den skønneste udsigt

Skøn morgenmadsbuffet, dejlige, rummelige værelser
9
efter at have rejst meget i thailand og oplevet mange forskellige resort, både mellemklasse og luksus, er aspasia absolut i topklasse. vi var en familie med voksne børn og deres kærester, så vi stillede ikke de store krav til pool området, som nok ikke vil tilfredsstille familier med mindre børn. der var lækkert og rent overalt. masser af blomster. kan kun anbefale dette hotel. serviceminded personale.
Tip om Shopping: Vær opmærksom på, at hotellet ligger højt oppe og al shopping foregår i byen nedenfor. Stedet er ikke egnet for gangbesværede, medmindre man tager en tuk tuk.
Michael A. Par Denmark, 21. januar 2012
Fantastisk hotel, skøn beliggenhed

Smukt hotel, fantastisk beliggenhed
9,3
vi blev opgradet til den vildeste suite og har virkelig nydt vores ophold. suiten, var med stort opholds stue, med køkken, spisestue, gæstetoilet, tvstue, stort soveværelse, lækkert stort badeværelse, med kæmpe bruserum, spabad og ikke mindst stor lækker terrasse med fantastisk udsigt over hele katabugten og hotellets fantastiske taghaver. hotellet er utrolig grønt og smukt. er ikke velegnet til børnefamilier og gangbesværede da der er mange trapper. trappen til stranden er meget stejl men man kommer ned på den ikke så turistede del af stranden. et hotel vi meget gerne vil tilbage til. fantastisk morgenmad i restauranten - men restaurantens aftensmad er ikke meget værd - spis hellere i byen.
Frede T. Gruppe Denmark, 25. november 2011
Smukt beliggende hotel med stank fra kloark

venlig service
6,7
Smukt hotel, højt beliggende. De skriver "handicapvenligt" men vi blev, trods venlig anmodning, "anbragt" i et værelse med mange trapper, således at min husbond, der er gangbesværet, var bundet til værelset, når han var alene. Der var en større renovation i gang omkring os og vi var dårligt nok ude af værelset før man påbegyndte en renovering her. Udsigten er smuk, men lige neden for værelset er en stinkende og uhumsk kanal, som også lugter.Heller ingen shuttelbus til stranden, som man kunne forvente af et hotel med så mange stjerner. Men som de sagde, så fik vi, hvad vi havde betalt for!! Bestemt ikke et hotel, vi vil besøge en anden gang
Kurt J. Rejsende alene Denmark, 29. oktober 2011
Lækkert hotel

Rolig beliggenhed, ingen støj eller larm
10
har boet på aspasia 2 gange nu, og vil helt sikkert vende tilbage. meget venligt personale, meget rent, og lyst. kæmpe værelser ( lejligheder ). kan kun anbefales !
Per S. Par Denmark, 15. februar 2011
Dejligt hotel og smilende betjening Skøn beliggen

Roligt og rent hottel
10
Ved vores værelse var der en dobbelt dør ind til et andet værelse som ikke var hensigtsmessig for os, men ellers alt okay
Hubert H. Gruppe France, 14. juli 2014
Very Nice for the budget Ben it is the low season

Pool, size of the room and restaurant
7,7
As good as every Time i come hère : very good and pleasant
Cheng Z. Par China, 8. juni 2014
comfortable and very good breakfast

big and nice room , and good view.
9,3
great
Wanda L. Par United States of America, 4. juni 2014
Quiet and relaxing stay at beautiful resort

Location, huge rooms, great seaviews
8
Enjoyed our 10 night stay at this small resort offering beautiful seaviews, huge rooms, privacy and expansive lush grounds. The resort size (less than 50 suites) is perfect for a quiet and intimate experience. The suites are very spacious with a modern and stylish unique design. The shower is an open circular design with 2 showerhead options (hand held and rainshower). The rooms are minimally furnished with recessed lights and cool white tiled floors throughout. A/C and free WiFi were also very good. The resort is at the top of a rather steep hill but this was not a problem if renting a motorbike as we did. Otherwise, it can be a little workout as there is no free shuttle. The beach is at the north end of Kata Beach and there is an access trail down which is not a problem if conditions are dry. The staff was courteous and assisted with fixing our ceiling fan by the 2nd day, in printing out our boarding passes, holding our luggage upon check-out, and arranging for private transport back to the hotel. Breakfast was good although didn't vary much day to day (cold cuts and cheese, fruit, yogurt/cereal, baked goods, salad and a few Asian dishes such as rice porridge, noodles and rice) but was never crowded, and you could request any type of eggs and sides cooked to order. There were 2 pools which didn't get crowded, a workout room, and spa. The only things I would change would be an upgrade to a wall-mounted flat screen TV (our room had an old CRT TV), and some additional furniture such as chairs, a credenza or table, mirrors, and luggage racks. There was alot of space but not much furniture to fill the room. The patio was big and had loungers. I would also recommend requesting a room that does not connect to the larger neighboring suite as it could be noisy at times. All in all, I thought it was a good value and the grounds and design layout afforded guests alot of privacy.
Pia L. Par Denmark, 2. juni 2014
Good vacation with value for money

quiet surroundings but easy access to shopping/dining areas
5,7
we have stayed at Aspasia many years now but this year was really dissapointing. The staff has so poor English language skills, that we sometimes gave up explaining what we wanted. the service in the restaurant is really really slow!! and language skills very poor. Pool area - ordered some drinks but gave up as the person did not understand at all! twice our rooms were overflooded with water all over the whole floor during the night - all bags, shoes etc. wet - second time we had to move - can happen - yes - but would be great to have seen a management person to tell us that they were sorry for this situation! I would even have compensated with a drink voucher or a dinner if I was in this management. Quality of towels etc. is very "used" and looks as if it needs a "face-lift". We will find anouther hotel for our next stay in Phuket.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

The Aspasia Hotel PhuketThe Aspasia Hotel Phuket - GæsteværelseThe Aspasia Hotel Phuket - GæsteværelseThe Aspasia Hotel Phuket - GæsteværelseThe Aspasia Hotel Phuket - GæsteværelseThe Aspasia Hotel Phuket - BadeværelseThe Aspasia Hotel Phuket - BadeværelseThe Aspasia Hotel Phuket - BadeværelseThe Aspasia Hotel Phuket - Altan/TerrasseThe Aspasia Hotel Phuket - GæsteværelseThe Aspasia Hotel Phuket - GæsteværelseThe Aspasia Hotel Phuket - Hot tubThe Aspasia Hotel Phuket - Hot tubThe Aspasia Hotel Phuket - BadeværelseThe Aspasia Hotel Phuket - BadeværelseThe Aspasia Hotel Phuket - GæsteværelseThe Aspasia Hotel Phuket - BadeværelseThe Aspasia Hotel Phuket - BadeværelseThe Aspasia Hotel Phuket - BadeværelseThe Aspasia Hotel Phuket - SwimmingpoolThe Aspasia Hotel Phuket - SwimmingpoolThe Aspasia Hotel Phuket - SwimmingpoolThe Aspasia Hotel Phuket - SwimmingpoolThe Aspasia Hotel Phuket - SpaThe Aspasia Hotel Phuket - SpaThe Aspasia Hotel Phuket - SpaThe Aspasia Hotel Phuket - SpaThe Aspasia Hotel Phuket - SpaThe Aspasia Hotel Phuket - SpaThe Aspasia Hotel Phuket - FitnessrumThe Aspasia Hotel Phuket - RestaurantThe Aspasia Hotel Phuket - RestaurantThe Aspasia Hotel Phuket - RestaurantThe Aspasia Hotel Phuket - RestaurantThe Aspasia Hotel Phuket - RestaurantThe Aspasia Hotel Phuket - RestaurantThe Aspasia Hotel Phuket - RestaurantThe Aspasia Hotel Phuket - RestaurantThe Aspasia Hotel Phuket - RestaurantThe Aspasia Hotel Phuket - Hotellet indefraThe Aspasia Hotel Phuket - Hotellet udefraThe Aspasia Hotel Phuket - Hotellet udefraThe Aspasia Hotel Phuket - Hotellet udefraThe Aspasia Hotel Phuket - HaveThe Aspasia Hotel Phuket - HaveThe Aspasia Hotel Phuket - UdsigtThe Aspasia Hotel Phuket - UdsigtThe Aspasia Hotel Phuket - StrandThe Aspasia Hotel Phuket - GæsteværelseThe Aspasia Hotel Phuket - GæsteværelseThe Aspasia Hotel Phuket - GæsteværelseThe Aspasia Hotel Phuket - GæsteværelseThe Aspasia Hotel Phuket - GæsteværelseThe Aspasia Hotel Phuket - GæsteværelseThe Aspasia Hotel Phuket - GæsteværelseThe Aspasia Hotel Phuket - GæsteværelseThe Aspasia Hotel Phuket - Hot tubThe Aspasia Hotel Phuket - Hot tubThe Aspasia Hotel Phuket - Altan/TerrasseThe Aspasia Hotel Phuket - Swimmingpool


AS-AGWEB-3A04