eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

The Aspasia Hotel

1/ 3 Laem Sai Road, Kata, Phuket, Thailand (Se kort)

Book nu!

The Aspasia Hotel Phuket - Gæsteværelse The Aspasia Hotel Phuket - Gæsteværelse The Aspasia Hotel Phuket - Gæsteværelse The Aspasia Hotel Phuket - Gæsteværelse The Aspasia Hotel Phuket - Badeværelse The Aspasia Hotel Phuket - Badeværelse The Aspasia Hotel Phuket - Badeværelse The Aspasia Hotel Phuket - Altan/Terrasse The Aspasia Hotel Phuket - Gæsteværelse The Aspasia Hotel Phuket - Gæsteværelse The Aspasia Hotel Phuket - Gæsteværelse The Aspasia Hotel Phuket - Gæsteværelse The Aspasia Hotel Phuket - Gæsteværelse The Aspasia Hotel Phuket - Gæsteværelse The Aspasia Hotel Phuket - Gæsteværelse The Aspasia Hotel Phuket - Gæsteværelse
The Aspasia Hotel Phuket - Hot tub The Aspasia Hotel Phuket - Hot tub The Aspasia Hotel Phuket - Altan/Terrasse The Aspasia Hotel Phuket - Gæsteværelse The Aspasia Hotel Phuket - Gæsteværelse The Aspasia Hotel Phuket - Gæsteværelse The Aspasia Hotel Phuket - Gæsteværelse The Aspasia Hotel Phuket - Badeværelse The Aspasia Hotel Phuket - Badeværelse The Aspasia Hotel Phuket - Badeværelse The Aspasia Hotel Phuket - Altan/Terrasse The Aspasia Hotel Phuket - Gæsteværelse
Område: Kata Antal værelser: 46
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,3

baseret på 994 anmeldelser

Værdi for pengene
8,5
Beliggenhed
8,0
Personalet
8,7
Hotellets stand/rengøring
8,6
Værelsets komfort/standard
8,4
Mad/spisning
7,9
Alle anmeldelser (994)
Sorter efter:
Tina K. Par Denmark, 13. februar 2015
Fantastisk beliggenhed

Beliggenheden, servicen og fred og ro
8,7
Vi havde 13 fantastiske dage på Aspasia, vi havde et dejligt værelse på 65 m2 med udsigt ud over havet. Værelset var pænt og rent og personalet var altid utrolig hjælpsomme og smilende, det eneste minus var at på enkelte dage blev værelset først ordnet ved 16 tiden, det var lidt øv, da det var der vi "hjemme" for at slappe lidt af. Hvis man er gang besværet kan der være problemer, da der er man trapper og Hotellet ligge oppe på en stejl bakke, man kan dog tage en tuk tuk. Hotellet ligger i Kata, der er en fantastisk strand, og der er liv og glade dage i byen, men det mærker man ikke på hotellet. Dejlig morgenmads buffet, med alt hvad dertil hører. Personalet gør alt for at opholdet skal blive en succes. Vi kommer helt sikkert tilbage til Aspasia. Mvh. Klaus og Tina Danmark.
Aina K. Par Denmark, 12. februar 2014
Fantastisk, store rene værelser, venlig personale,

Værelserne, poolen, personalet
9,7
Vi havde 7 dage på hotellet, det er et fantastisk hotel, kæmpe værelser, hvor rengøringen var i top, 3 dejlige pools, og meget tæt på en dejlig strand, der på trods af høj og lavvande var rigtig dejlig og ren. Personalet var smilende og hjælpsomme.. Alt fungerede til UG ..
Anita G. Familie med ældre børn Denmark, 18. marts 2012
Fantastisk hotel med den skønneste udsigt

Skøn morgenmadsbuffet, dejlige, rummelige værelser
9
efter at have rejst meget i thailand og oplevet mange forskellige resort, både mellemklasse og luksus, er aspasia absolut i topklasse. vi var en familie med voksne børn og deres kærester, så vi stillede ikke de store krav til pool området, som nok ikke vil tilfredsstille familier med mindre børn. der var lækkert og rent overalt. masser af blomster. kan kun anbefale dette hotel. serviceminded personale.
Tip om Shopping: Vær opmærksom på, at hotellet ligger højt oppe og al shopping foregår i byen nedenfor. Stedet er ikke egnet for gangbesværede, medmindre man tager en tuk tuk.
Michael A. Par Denmark, 21. januar 2012
Fantastisk hotel, skøn beliggenhed

Smukt hotel, fantastisk beliggenhed
9,3
vi blev opgradet til den vildeste suite og har virkelig nydt vores ophold. suiten, var med stort opholds stue, med køkken, spisestue, gæstetoilet, tvstue, stort soveværelse, lækkert stort badeværelse, med kæmpe bruserum, spabad og ikke mindst stor lækker terrasse med fantastisk udsigt over hele katabugten og hotellets fantastiske taghaver. hotellet er utrolig grønt og smukt. er ikke velegnet til børnefamilier og gangbesværede da der er mange trapper. trappen til stranden er meget stejl men man kommer ned på den ikke så turistede del af stranden. et hotel vi meget gerne vil tilbage til. fantastisk morgenmad i restauranten - men restaurantens aftensmad er ikke meget værd - spis hellere i byen.
Frede T. Gruppe Denmark, 25. november 2011
Smukt beliggende hotel med stank fra kloark

venlig service
6,7
Smukt hotel, højt beliggende. De skriver "handicapvenligt" men vi blev, trods venlig anmodning, "anbragt" i et værelse med mange trapper, således at min husbond, der er gangbesværet, var bundet til værelset, når han var alene. Der var en større renovation i gang omkring os og vi var dårligt nok ude af værelset før man påbegyndte en renovering her. Udsigten er smuk, men lige neden for værelset er en stinkende og uhumsk kanal, som også lugter.Heller ingen shuttelbus til stranden, som man kunne forvente af et hotel med så mange stjerner. Men som de sagde, så fik vi, hvad vi havde betalt for!! Bestemt ikke et hotel, vi vil besøge en anden gang
Kurt J. Rejsende alene Denmark, 29. oktober 2011
Lækkert hotel

Rolig beliggenhed, ingen støj eller larm
10
har boet på aspasia 2 gange nu, og vil helt sikkert vende tilbage. meget venligt personale, meget rent, og lyst. kæmpe værelser ( lejligheder ). kan kun anbefales !
Per S. Par Denmark, 15. februar 2011
Dejligt hotel og smilende betjening Skøn beliggen

Roligt og rent hottel
10
Ved vores værelse var der en dobbelt dør ind til et andet værelse som ikke var hensigtsmessig for os, men ellers alt okay
Daniel H. Par United Kingdom, 16. januar 2015
Nice hotel with great view

Great views, Friendly and Helpful Staff, Quick Access to Beach
8,3
We stayed in a sea view room which had lovely views over the beach. The room was spacious although in need of some refurbishment. There is a small path down the hill to give quick beach access. We looked a several other beaches when staying on the island and in my opinion Kata Beach is definitely one of the nicer ones. The food was good, although quite pricy so only ate when using the free voucher given. Overall, really enjoyed our stay. With helpful staff and lovely room.
Kim P. Par Australia, 10. januar 2015
Room change a debacle - A lot of our time wasted!

Location - easy access to the beach (at low tide) from the back of the Resort. The complimentary 20 minute relaxing massage was very good (meant to be 30 minutes). Breakfast choices were good and the
6
Transfer pre-arranged but not met at pier. Wasted 20 mins searching for driver. Barely an apology & despite the late check in time (after 6pm) we waited for 20 mins with no offer of even a glass of water. The room was ready & we wanted a good shower after 4 days sailing, so not impressed with the wait. Finally in our room when the toilet door jams and my husband was locked in. After 2 phone calls 2 guys arrived & struggled for about 30 mins to free the lock. When the guys destroyed the lock & door jamb they left a mess so I asked them to clean up. I called reception & suggested we change rooms so that they could fix the door. Moving rooms was a debacle. Called reception and a bellboy was apparently “on the way”. She called back later & asked if we were ready to be moved (what did she think we were doing, besides waiting for the bell boy??) After another 10 min. wait we went to reception to be met by the bellboy. We were taken to the far end of the resort & when my husband was about to get in the shower we received a call to say we had been put in the wrong room. Another wait for the bellboy and then we were taken to the other end of the resort. The room was bigger, with a spa, but did not have the ocean view that I really wanted. Instead a view mainly of trees. We ended up sitting down to dinner, at the resort, at 8:40pm! A lot of time wasted. The next day there was no complimentary water left so I called around 8pm & when we returned, around midnight, still no water. Nobody apologised for the debacle the previous night so the next day I spoke to a Manager. The following day housekeeping forgot to make up our room & leave water despite them being next door, and me placing the “Please make up the room” sign on the door. We were out during the day & when we returned to the room later afternoon I had to again follow up water. Didn’t bother getting the room made up. They compensated by allowing a late checkout and gave us a complimentary set dinner at their restaurant
Vera S. Par New Zealand, 6. januar 2015
Excellent hotel with great sea view and nice beach

View, excellent staff, excellent breakfast
9
We really enjoyed our stay , great staff , excellent view and great spa -definately the best massage in town. Also breakfast was excellent value and very tasty. Dinner is not good , much better value elseware in restaurants nearby. Would definately come back next year:))

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

The Aspasia Hotel PhuketThe Aspasia Hotel Phuket - GæsteværelseThe Aspasia Hotel Phuket - GæsteværelseThe Aspasia Hotel Phuket - GæsteværelseThe Aspasia Hotel Phuket - GæsteværelseThe Aspasia Hotel Phuket - BadeværelseThe Aspasia Hotel Phuket - BadeværelseThe Aspasia Hotel Phuket - BadeværelseThe Aspasia Hotel Phuket - Altan/TerrasseThe Aspasia Hotel Phuket - GæsteværelseThe Aspasia Hotel Phuket - GæsteværelseThe Aspasia Hotel Phuket - GæsteværelseThe Aspasia Hotel Phuket - GæsteværelseThe Aspasia Hotel Phuket - GæsteværelseThe Aspasia Hotel Phuket - GæsteværelseThe Aspasia Hotel Phuket - GæsteværelseThe Aspasia Hotel Phuket - GæsteværelseThe Aspasia Hotel Phuket - Hot tubThe Aspasia Hotel Phuket - Hot tubThe Aspasia Hotel Phuket - Altan/TerrasseThe Aspasia Hotel Phuket - GæsteværelseThe Aspasia Hotel Phuket - GæsteværelseThe Aspasia Hotel Phuket - GæsteværelseThe Aspasia Hotel Phuket - GæsteværelseThe Aspasia Hotel Phuket - BadeværelseThe Aspasia Hotel Phuket - BadeværelseThe Aspasia Hotel Phuket - BadeværelseThe Aspasia Hotel Phuket - Altan/TerrasseThe Aspasia Hotel Phuket - GæsteværelseThe Aspasia Hotel Phuket - GæsteværelseThe Aspasia Hotel Phuket - GæsteværelseThe Aspasia Hotel Phuket - GæsteværelseThe Aspasia Hotel Phuket - GæsteværelseThe Aspasia Hotel Phuket - Hot tubThe Aspasia Hotel Phuket - BadeværelseThe Aspasia Hotel Phuket - Altan/Terrasse


AS-AGWEB-3C04