Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

The Aspasia Hotel

1/ 3 Laem Sai Road, Kata, Phuket, Thailand (Se kort)

Book nu!

The Aspasia Hotel Phuket - Gæsteværelse The Aspasia Hotel Phuket - Gæsteværelse The Aspasia Hotel Phuket - Gæsteværelse The Aspasia Hotel Phuket - Badeværelse The Aspasia Hotel Phuket - Badeværelse The Aspasia Hotel Phuket - Badeværelse The Aspasia Hotel Phuket - Altan/Terrasse The Aspasia Hotel Phuket - Gæsteværelse The Aspasia Hotel Phuket - Gæsteværelse The Aspasia Hotel Phuket - Gæsteværelse The Aspasia Hotel Phuket - Gæsteværelse The Aspasia Hotel Phuket - Gæsteværelse The Aspasia Hotel Phuket - Gæsteværelse The Aspasia Hotel Phuket - Gæsteværelse The Aspasia Hotel Phuket - Gæsteværelse The Aspasia Hotel Phuket - Hot tub
The Aspasia Hotel Phuket - Hot tub The Aspasia Hotel Phuket - Altan/Terrasse The Aspasia Hotel Phuket - Gæsteværelse The Aspasia Hotel Phuket - Gæsteværelse The Aspasia Hotel Phuket - Gæsteværelse The Aspasia Hotel Phuket - Gæsteværelse The Aspasia Hotel Phuket - Badeværelse The Aspasia Hotel Phuket - Badeværelse The Aspasia Hotel Phuket - Badeværelse The Aspasia Hotel Phuket - Altan/Terrasse The Aspasia Hotel Phuket - Gæsteværelse The Aspasia Hotel Phuket - Gæsteværelse
Område: Kata Antal værelser: 46
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,4

fra 1039
anmeldelser

Værdi for pengene
8,5
Beliggenhed
8,0
Personalet
8,7
Hotellets stand/rengøring
8,6
Værelsets komfort/standard
8,5
Mad/spisning
7,9
Alle anmeldelser (1039)
Sorter efter:
Tina K. Par Denmark, 13. februar 2015
Fantastisk beliggenhed

Beliggenheden, servicen og fred og ro
8,7
Vi havde 13 fantastiske dage på Aspasia, vi havde et dejligt værelse på 65 m2 med udsigt ud over havet. Værelset var pænt og rent og personalet var altid utrolig hjælpsomme og smilende, det eneste minus var at på enkelte dage blev værelset først ordnet ved 16 tiden, det var lidt øv, da det var der vi "hjemme" for at slappe lidt af. Hvis man er gang besværet kan der være problemer, da der er man trapper og Hotellet ligge oppe på en stejl bakke, man kan dog tage en tuk tuk. Hotellet ligger i Kata, der er en fantastisk strand, og der er liv og glade dage i byen, men det mærker man ikke på hotellet. Dejlig morgenmads buffet, med alt hvad dertil hører. Personalet gør alt for at opholdet skal blive en succes. Vi kommer helt sikkert tilbage til Aspasia. Mvh. Klaus og Tina Danmark.
Aina K. Par Denmark, 12. februar 2014
Fantastisk, store rene værelser, venlig personale,

Værelserne, poolen, personalet
9,7
Vi havde 7 dage på hotellet, det er et fantastisk hotel, kæmpe værelser, hvor rengøringen var i top, 3 dejlige pools, og meget tæt på en dejlig strand, der på trods af høj og lavvande var rigtig dejlig og ren. Personalet var smilende og hjælpsomme.. Alt fungerede til UG ..
Anita G. Familie med ældre børn Denmark, 18. marts 2012
Fantastisk hotel med den skønneste udsigt

Skøn morgenmadsbuffet, dejlige, rummelige værelser
9
efter at have rejst meget i thailand og oplevet mange forskellige resort, både mellemklasse og luksus, er aspasia absolut i topklasse. vi var en familie med voksne børn og deres kærester, så vi stillede ikke de store krav til pool området, som nok ikke vil tilfredsstille familier med mindre børn. der var lækkert og rent overalt. masser af blomster. kan kun anbefale dette hotel. serviceminded personale.
Tip om Shopping: Vær opmærksom på, at hotellet ligger højt oppe og al shopping foregår i byen nedenfor. Stedet er ikke egnet for gangbesværede, medmindre man tager en tuk tuk.
Michael A. Par Denmark, 21. januar 2012
Fantastisk hotel, skøn beliggenhed

Smukt hotel, fantastisk beliggenhed
9,3
vi blev opgradet til den vildeste suite og har virkelig nydt vores ophold. suiten, var med stort opholds stue, med køkken, spisestue, gæstetoilet, tvstue, stort soveværelse, lækkert stort badeværelse, med kæmpe bruserum, spabad og ikke mindst stor lækker terrasse med fantastisk udsigt over hele katabugten og hotellets fantastiske taghaver. hotellet er utrolig grønt og smukt. er ikke velegnet til børnefamilier og gangbesværede da der er mange trapper. trappen til stranden er meget stejl men man kommer ned på den ikke så turistede del af stranden. et hotel vi meget gerne vil tilbage til. fantastisk morgenmad i restauranten - men restaurantens aftensmad er ikke meget værd - spis hellere i byen.
Frede T. Gruppe Denmark, 25. november 2011
Smukt beliggende hotel med stank fra kloark

venlig service
6,7
Smukt hotel, højt beliggende. De skriver "handicapvenligt" men vi blev, trods venlig anmodning, "anbragt" i et værelse med mange trapper, således at min husbond, der er gangbesværet, var bundet til værelset, når han var alene. Der var en større renovation i gang omkring os og vi var dårligt nok ude af værelset før man påbegyndte en renovering her. Udsigten er smuk, men lige neden for værelset er en stinkende og uhumsk kanal, som også lugter.Heller ingen shuttelbus til stranden, som man kunne forvente af et hotel med så mange stjerner. Men som de sagde, så fik vi, hvad vi havde betalt for!! Bestemt ikke et hotel, vi vil besøge en anden gang
Kurt J. Rejsende alene Denmark, 29. oktober 2011
Lækkert hotel

Rolig beliggenhed, ingen støj eller larm
10
har boet på aspasia 2 gange nu, og vil helt sikkert vende tilbage. meget venligt personale, meget rent, og lyst. kæmpe værelser ( lejligheder ). kan kun anbefales !
Per S. Par Denmark, 15. februar 2011
Dejligt hotel og smilende betjening Skøn beliggen

Roligt og rent hottel
10
Ved vores værelse var der en dobbelt dør ind til et andet værelse som ikke var hensigtsmessig for os, men ellers alt okay
Beini S. Gruppe United States of America, 26. juni 2015
Nice hotel

View from the sea view room, spacious rooms, good pools
9,7
Rhonda W. Par United States of America, 24. juni 2015
Nice hotel on the hill

Clean, friendly staff, great view
9
We checked in and there was a problem with the electricity in our room. After a few hours of the technician trying to fix it the hotel staff notified us that it could not be fixed so we were moved to an upgraded room. We ended up in a one room apartment suite. We stayed our entire time in this upgraded room which was still sea view and amazing. Only draw back for this hotel is that it is at the top of a hill and to go to any restaurants, shops or beach you must walk down and then back up the hill upon returning.
Jerome H. Rejsende alene United Kingdom, 20. juni 2015
Great concept

room size, clenliness, staff
9,3
I had an enjoyable stay a The Aspasia Hotel. i thought that the concept of having plants on all the balconies and roof of the hotel was great. It also helped the hotel blend into the surrounding landscape. On the negative side, the fixtures and fittings are starting to get a bit worn and could do with some repairs. The walk from the town to the hotel is up a very steep hill, and getting around the hotel involves using a lot of stairs. This would be unsuitable for an elderly or disabled person.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

The Aspasia Hotel PhuketThe Aspasia Hotel Phuket - GæsteværelseThe Aspasia Hotel Phuket - GæsteværelseThe Aspasia Hotel Phuket - GæsteværelseThe Aspasia Hotel Phuket - BadeværelseThe Aspasia Hotel Phuket - BadeværelseThe Aspasia Hotel Phuket - BadeværelseThe Aspasia Hotel Phuket - Altan/TerrasseThe Aspasia Hotel Phuket - GæsteværelseThe Aspasia Hotel Phuket - GæsteværelseThe Aspasia Hotel Phuket - GæsteværelseThe Aspasia Hotel Phuket - GæsteværelseThe Aspasia Hotel Phuket - GæsteværelseThe Aspasia Hotel Phuket - GæsteværelseThe Aspasia Hotel Phuket - GæsteværelseThe Aspasia Hotel Phuket - GæsteværelseThe Aspasia Hotel Phuket - Hot tubThe Aspasia Hotel Phuket - Hot tubThe Aspasia Hotel Phuket - Altan/TerrasseThe Aspasia Hotel Phuket - GæsteværelseThe Aspasia Hotel Phuket - GæsteværelseThe Aspasia Hotel Phuket - GæsteværelseThe Aspasia Hotel Phuket - GæsteværelseThe Aspasia Hotel Phuket - BadeværelseThe Aspasia Hotel Phuket - BadeværelseThe Aspasia Hotel Phuket - BadeværelseThe Aspasia Hotel Phuket - Altan/TerrasseThe Aspasia Hotel Phuket - GæsteværelseThe Aspasia Hotel Phuket - GæsteværelseThe Aspasia Hotel Phuket - GæsteværelseThe Aspasia Hotel Phuket - GæsteværelseThe Aspasia Hotel Phuket - GæsteværelseThe Aspasia Hotel Phuket - Hot tubThe Aspasia Hotel Phuket - BadeværelseThe Aspasia Hotel Phuket - Altan/TerrasseThe Aspasia Hotel Phuket - GæsteværelseThe Aspasia Hotel Phuket - GæsteværelseThe Aspasia Hotel Phuket - GæsteværelseThe Aspasia Hotel Phuket - GæsteværelseThe Aspasia Hotel Phuket - VillaThe Aspasia Hotel Phuket - GæsteværelseThe Aspasia Hotel Phuket - GæsteværelseThe Aspasia Hotel Phuket - GæsteværelseThe Aspasia Hotel Phuket - Gæsteværelse


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3A06