eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

The Berkeley Hotel Pratunam

559 Ratchathewi, Pratunam, Bangkok, Thailand 10400 (Se kort)

Book nu!

The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gæsteværelse The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gæsteværelse The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gæsteværelse The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gæsteværelse The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gæsteværelse The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gæsteværelse The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gæsteværelse The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gæsteværelse The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gæsteværelse The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gæsteværelse The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Badeværelse The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Badeværelse The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Badeværelse The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Badeværelse The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Faciliteter The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Faciliteter
The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Hotellet indefra The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Hotellet indefra The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Hotellet indefra The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Lobby The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Lobby The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Restaurant The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Restaurant The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Restaurant The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Restaurant The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Hotellet indefra The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Swimmingpool The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Swimmingpool
Område: Pratunam Antal værelser: 765
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

8,0

baseret på 9586 anmeldelser

Værdi for pengene
8,0
Beliggenhed
8,6
Personalet
7,6
Hotellets stand/rengøring
8,1
Værelsets komfort/standard
8,2
Mad/spisning
7,2
Alle anmeldelser (9586)
Sorter efter:
Prajak H. Par Denmark, 12. december 2014
god beliggenhed

beliggenhed morgenmad
4,3
Har boet her før men denne gang er det skuffende værelset var beskidt afløbet i brusenichen var stoppet til så vi fik masser af vand på badeværelset. Vores værelse ser slidt ud maling skaller af og udsigten fra vinduet var ikke noget specielt. Wifi var meget langsom kunne næsten ikke bruge til noget. På plus siden var der stor morgenmad buffet og beliggenhed.
Johnny H. Familie med små børn Denmark, 31. oktober 2014
det har været en fantastisk oplevelse og bo der

so beautiful employees breakfast
9,3
det har været en fantastisk oplevelse og bo der det er vildt flot der og værtens bedste service der tusen tak for de i har gjort vores fritid endnu bedrer tusind tak vil også bo der næste gang jeg jeg kommer til bangkok M.V.H...Johnny Haldrup it has been a fantastic experience and stay there it is wildly beautiful there and the host's best service that a thousand thanks for they have made our leisure even improves thank you will stay there next time I am I going to bangkok MVH..Johnny Haldrup
Lene G. Familie med ældre børn Denmark, 27. oktober 2014
Alt for stort og upersonligt

Udsigten fra værelset er fin, hvis du bor højt oppe.
6,7
Køleskab virker ikke. Ustabil wi-fi på værelset. Det er for dyrt.
Betty S. Familie med ældre børn Denmark, 12. oktober 2014
God beliggenhed for shopping

Beliggenheden, poolen og servicen
7,7
Rigtig godt hotel der ligger perfekt for shopping i Bangkok
Claus B. Par Denmark, 10. oktober 2014
Lav standard

Personalet var flinke, maden var god, og fin restrurant.
5,3
Hotelet værselet skalle maling af vægren. Der blev godt nok redt senge og nye håndklæder hver dag. Men skidt som lå da vi kom. Lå der hele ugen. Man skulle ikke tro det var 5 stjerner. Det ville kun være 3 stk så lav var standarden på værslet.
Allan J. Par Denmark, 13. september 2014
Nord tårnet

Beliggenhed,morgenbuffen,poolen
5,7
Vi boede i nordtårne på 17. Etage fin udsigt over Bangkok i et stort værelse. Men det var et slidt stort værelse som lugtede af fugt. Manglede håndtag på lågerne, og det trængte i det hele taget til en kærlig håndværker hånd.. Der var ingen ting i køleskabet ( mini baren) hvilket vi gjorde opmærksom på i receptionen men intet skete.. Vi tjekkede ud kl 06:00 så vi kunne ikke nå morgenbuffe desværre som ellers er helt suværen. Men vi fik en lille pose men frisk frugt,en croissant,to Sandwich og et bæger vand. Det var fint nok
Peter D. Par Denmark, 23. august 2014
Super beliggenhed, skuffet over standarden

Beliggenhed, morgenbuffet, service
7
Lars H. Familie med små børn Denmark, 29. juli 2014
Ok hotel,men ikke 5 stjerner efter europa standard

Placering, stort værelse, udsigten
7
Jeg syntes at det burde være et 4 stjernet hotel. Det ser ikke så godt ud som det er vist på billederne. Beliggenheden er god midt i pratunam og det er nemt at komme videre både med taxi, tuktuk og BTS.
Dorte H. Gruppe Denmark, 25. juli 2014
Fantastisk hotel med fabelagtig beliggenhed

Høj standard af værelser, flot morgenmadsbuffet og centralt beliggende i Bangkok
9,7
Fra vi trådte ind på hotellet fik vi den ypperste service. Vi blev taget vel imod og fik den beste service man kan ønske sig. Hotellet lå lige opad alle de inkøbscentre man kunne ønske sig. Dejlig stor pool med den mest fantastiske udsigt udover Bangkok. Morgenmadsbuffet var noget for sig selv, man kunne nemt bruge en time der uden problemer. Vi spiste også middag på hotellet det var ikke specielt dyrt. De var meget hjælpsomme i receptionen med bookning af bil og hjalp os nemt at finde vores venner som vi skulle besøge i Bangkok. Vælg dette næste gang du skal til Bangkok.
Tina S. Familie med små børn Denmark, 22. juli 2014
Meget børne venligt

Store værelser, super lækker pool og god beliggenhed
7,7
Meget positivt. Super service og børnevenligt

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

The Berkeley Hotel Pratunam BangkokThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GæsteværelseThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GæsteværelseThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GæsteværelseThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GæsteværelseThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GæsteværelseThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GæsteværelseThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GæsteværelseThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GæsteværelseThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GæsteværelseThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GæsteværelseThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - BadeværelseThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - BadeværelseThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - BadeværelseThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - BadeværelseThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - FaciliteterThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - FaciliteterThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Hotellet indefraThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Hotellet indefraThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Hotellet indefraThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - LobbyThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - LobbyThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurantThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurantThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurantThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurantThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Hotellet indefraThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - SwimmingpoolThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - SwimmingpoolThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - IndgangThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - IndgangThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Hotellet indefraThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Hotellet indefraThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - IndgangThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Hotellet udefraThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Attraktioner i nærhedenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - OmgivelserThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - KortThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Attraktioner i nærhedenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Attraktioner i nærhedenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Transport i nærhedenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Attraktioner i nærhedenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurantThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurantThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurantThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - DansesalThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - DansesalThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Hotellet indefraThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - MøderumThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - KortThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Attraktioner i nærhedenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Attraktioner i nærhedenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Attraktioner i nærhedenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Attraktioner i nærhedenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Transport i nærheden


AS-AGWEB-3C06