arrow-up-icon Optjen point på din eksisterende bonusordning!
Tilbage til hotelinfo

2015
Rigtig godt 7,9
baseret på 17233 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 17233 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,1
  • Faciliteter 7,7
  • Beliggenhed 8,6
  • Værelsets komfort/standard 8,2
  • Personalet 7,6
  • Værdi for pengene 8,0
  • Mad/spisning 7,2

Charlotte J.
Danmark
11 februar 2016
Forfærdelig lugt
Belliggenhed, pool, værelse
Rigtig fin beliggenhed, da vi gerne ville starte i Pratunam. Skrækkelig kloaklugt på værelset, som altså tager lidt af charmen ved oplevelsen! Meddelte det i receptionen, som blot sendte housekeeping op. Lugten var tilbage efter en time. Øv.

Camilla C.
Danmark
23 januar 2016
Lækkert hotel
Beliggenhed, standard og komfort
Hotellet var rigtig lækkert. Morgenmaden var lidt skuffende - jeg har prøvet et andet 5* i Bangkok, Lebua State Tower Hotel, hvor morgenmaden var himmelsk og inkluderet i prisen. Morgenmaden kunne slet ikke sammenlignes, og på The Berkeley Hotel skulle man betale 500 Bath for morgenmaden pr. dag.

michael R.
Danmark
28 december 2015
Perfekt Juleaften
Professionelt, Location, kundebehandling og super mad
Vi havde booket dette hotel til en enkelt overnatning inden hjemrejse til Danmark og det fortrød vi på intet tidspunkt. Fra første færd var behandlingen yderst professionel og imødekommen. Vi fik vores værelse 3 timer før der var check da vi kom med en træt baby og de satte endda en babyseng i værelset uden ekstra beregning. Værelset var på 25. etage i main building med fantastisk udsigt om aftenen, det var stort og opfyldte alle vores behov. Vi fik roomservice og de burgere vi havde bestilt var yderst velsmagende. Vi spiste i Dinning room om aftenen hvor der var kæmpe seafood buffet og det var intet mindre end fantastisk. Vi fik bl.a. hummer, tigerrejer og østers, Oksemørbrad kalkun, sushi og kæmpe kage/dessert buffet for 1000 Bath pr pers. Vores datter spiste gratis men de havde dækket op til hende med babystol og legetøj. Absolut 5 stjernet behandling og det kan kun anbefales. Tidlig booking kan medføre stor rabat på opholdet. Hotellet ligger super centralt i Bangkok, tæt på shopping og togstation. Taxa til int. lufthavn tager en time og koster 500 Bath. Togstation ligger 600 meter væk. 30 minutter til lufthavn 40 Bath pr. pers.

Prajak H.
Danmark
06 december 2015
Fint hotel
WiFi morgenmad beliggenhed
Fint hotel hvis man kan lide at shoppe kæmpe morgenmad buffet var lækkert WiFi fungerer godt den eneste ulempe ved dette hotel er at der er mange kinesiske pakke turister som er ret støjende og de tage ikke hensyn til andre!

Rikke G.
Danmark
29 september 2015
Lækkert hotel
Stort, lækker pool, fine værelser
Vi havde et par dejlige dage på Berkeley. Poolen er super lækker og værelserne er rigtig lækre.

Christer J.
Danmark
17 september 2015
Perfekt område og lækkert hotel
Beliggenhed, prisen og service
Et rigtig godt hotel, 5 stjernet kanon morgenmad dejlig swimmingpool, og et rigtig godt område, kan klart anbefales

Jesper C.
Danmark
12 august 2015
Beliggenheden og prisen.
Beliggendeheden, prisen og renligheden.
Dejligt hotelophold slappe af på, jeg nyd de dage jeg havde der og spiste dejlig morgenmad med et godt udvalg. Min kone og jeg vil helt sikkert komme igen. Prisen for dette 5 stjernet hotel er helt i top, da det ligger meget centralt i Bangkok. Vil anbefale dette hotel.

Jesper C.
Danmark
12 august 2015
Som sædvane skønt hotel
stort og flot, samt centralt i Bangkok.
Dejligt afslappende ophold. Det ligger centralt og vil stærkt anbefale dette til alle. Det eneste negative er taxaerne og tuk tuk udenfor hotellet. De er meget nærgående og Taxaerne vil ikke tage dig med, hvis du vil bruge taxa meter. Samt tuk tuk, nærmest tvinger dig rundt til forskellige firmaer, som ikke havde sin interesse, så en tur til MBK, den varede 2 1/2 time. Under alt kritik. Det burde hotellet gøre noget ved. Ellers alt okay.

bo P.
Danmark
09 august 2015
sur kælling
beliggenhedden,,morgenmaden,udsigten
Det startede da vi skulle check-in receptionisten var en sur kælling. Mens alle andre personalemedarbejder var til 5 stjerner

Hans S.
Danmark
04 august 2015
God til overnatning i Bangkok
Beliggenhed. Pool. Tilbudspris
Fint og flot hotel. Værelset trænger til opdatering/renovering - virker slidt og den ene bruser virkede slet ikke. Præget af lavsæson - nogle restauranter lukkede - resterende noget dyre og meget fokus på Thai/Japanise/China mad - ikke muligt at få et vestligt måltid (udover morgenmad).