Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

The Berkeley Hotel Pratunam

559 Ratchathewi, Pratunam, Bangkok, Thailand 10400 (Se kort)

Book nu!

The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gæsteværelse The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gæsteværelse The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gæsteværelse The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gæsteværelse The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gæsteværelse The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gæsteværelse The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gæsteværelse The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gæsteværelse The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gæsteværelse The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gæsteværelse The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Badeværelse The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Badeværelse The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Badeværelse The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Badeværelse The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Faciliteter The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Faciliteter
The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Hotellet indefra The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Hotellet indefra The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Hotellet indefra The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Lobby The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Lobby The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Restaurant The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Restaurant The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Restaurant The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Restaurant The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Hotellet indefra The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Swimmingpool The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Swimmingpool
Område: Pratunam Antal værelser: 765
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,9

baseret på 11516 anmeldelser

Værdi for pengene
8,0
Beliggenhed
8,6
Personalet
7,6
Hotellets stand/rengøring
8,1
Værelsets komfort/standard
8,2
Mad/spisning
7,2
Alle anmeldelser (11516)
Sorter efter:
Martin G. Rejsende alene Denmark, 10. april 2015
God beliggenhed

Beliggenhed, service og pris
9,3
Aynur B. Gruppe Denmark, 12. marts 2015
God beliggenhed

Beliggenhed, morgenmad og udsigt
9,3
Keld E. Familie med ældre børn Denmark, 26. februar 2015
Kanon hotel

Det er anden gang vi bor på dette hotel og det kan vi anbefale , beliggenhed er meget centralt Men husk at booke Luxe værelser , da det er i hoved bygningen , venlig staff og rene værelser.
8,3
Jytte O. Par Denmark, 25. februar 2015
Bestil værelser i ny wing

Lokalområdet med mega shopping. Morgenmaden. Bestilt kun værelser i new wing,bo højt oppe.
7
Vi kan godt lide at bo i dette område.tæt på centrum. Men svært at komme til i taxa, mega trafik i området. Kan man lide at gå, er der ikke langt til de store shoppings centre.
Ove J. Par Denmark, 17. februar 2015
Godt hotel for gennemrejse

Renlighed - standard - beiggenhed
6,7
Det var anden gang vi overnattede på hotellet, efter 3 ugers ferie sydpå. Denne gang boede vi også i Nord-tårnet på 33. sal, men i modsætning til sidste år, var der en utrolig støj fra gaden på vores værelse på denne side af tårnet.
Claus A. Par Denmark, 12. februar 2015
Fint hotel

Beliggenhed , komfort af værelse , udsigten.
7,3
Udmærket hotel , men var lidt skuffet ang. Morgenmaden , havde forventet det helt store morgenbord . Det var godt nok stort , men manglede ; bacon ,bønner i tomatsc. Kun et slags pålæg og et slags ost (chadar) . Der var meget asiatisk morgenmad som også var ok.
Helle G. Par Denmark, 24. januar 2015
Stort og slidt

Højden væk fra larmen kedel på værelset
7,7
Egentlig stille og roligt pænt hotel men efter min mening ikke 5 stjerner værdig, døren til brusekabinen kunne ikke lukke tæt bla, efter min mening må det ikke forekomme på et 5 stjernet hotel
Ulrik S. Par Denmark, 23. januar 2015
De har høje tanker om sig selv.

Poolområdet, morgenmaden og fin beliggenhed.
7,3
Fint ophold, men de går ikke op i renlighed.
Maja K. Familie med små børn Denmark, 16. januar 2015
ingen/dårlig service!

Beliggenhed.
6
Vi ankom lidt sent med 2 sovende børn og bagage. Fra personalet var der var hverken smil eller hjælp til bagagen.:-( vores ophold var ikke inkl. Morgenmad og trods stort set tomme fade måtte vi betale fuldpris.. Ved ud tjek var der igen ingen hjælp til bagage men derimod hjælp til at forsøge at lokke os på en utrolig ufordelagtig "taxa" Deal til lufthavnen..
Carsten P. Par Denmark, 11. januar 2015
Udemærket hotel

Vi havde et stort lyst værelse.
7,3

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

The Berkeley Hotel Pratunam BangkokThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GæsteværelseThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GæsteværelseThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GæsteværelseThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GæsteværelseThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GæsteværelseThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GæsteværelseThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GæsteværelseThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GæsteværelseThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GæsteværelseThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GæsteværelseThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - BadeværelseThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - BadeværelseThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - BadeværelseThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - BadeværelseThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - FaciliteterThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - FaciliteterThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Hotellet indefraThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Hotellet indefraThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Hotellet indefraThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - LobbyThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - LobbyThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurantThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurantThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurantThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurantThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Hotellet indefraThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - SwimmingpoolThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - SwimmingpoolThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - IndgangThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - IndgangThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Hotellet indefraThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Hotellet indefraThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - IndgangThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - OmgivelserThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - KortThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Attraktioner i nærhedenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Transport i nærhedenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - KortThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Attraktioner i nærhedenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Attraktioner i nærhedenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Attraktioner i nærhedenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Attraktioner i nærhedenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Transport i nærhedenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurantThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - MøderumThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurantThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - MøderumThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - MøderumThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - MøderumThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - MøderumThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - MøderumThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurantThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - MøderumThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - MøderumThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - MøderumThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Restaurant


AS-AGWEB-3B07