Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

The Berkeley Hotel Pratunam

559 Ratchathewi, Pratunam, Bangkok, Thailand 10400 (Se kort)

Book nu!

The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gæsteværelse The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gæsteværelse The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gæsteværelse The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gæsteværelse The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gæsteværelse The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gæsteværelse The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gæsteværelse The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gæsteværelse The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gæsteværelse The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gæsteværelse The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Badeværelse The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Badeværelse The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Badeværelse The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Badeværelse The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Faciliteter The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Faciliteter
The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Hotellet indefra The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Hotellet indefra The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Hotellet indefra The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Lobby The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Lobby The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Restaurant The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Restaurant The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Restaurant The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Restaurant The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Hotellet indefra The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Swimmingpool The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Swimmingpool
Område: Pratunam Antal værelser: 765
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt
Værdi for pengene
8,0
Beliggenhed
8,6
Personalet
7,6
Hotellets stand/rengøring
8,1
Værelsets komfort/standard
8,2
Mad/spisning
7,2
Alle anmeldelser (13347)
Sorter efter:
Hans J. Familie med ældre børn Denmark, 31. juli 2015
God til overnatning i Bangkok

Beliggenhed. Pool. Tilbudspris
8,7
Fint og flot hotel. Værelset trænger til opdatering/renovering - virker slidt og den ene bruser virkede slet ikke. Præget af lavsæson - nogle restauranter lukkede - resterende noget dyre og meget fokus på Thai/Japanise/China mad - ikke muligt at få et vestligt måltid (udover morgenmad).
Indberet denne anmeldelse
Birthe A. Par Denmark, 27. juli 2015
Upersonligt

Dejlig morgenmad, beliggenhed er fin, mange mange shoppingcentre lig om hjørnet.Der skal betales 4000 bath i depositum når du kommer, et meget stort hotel, og derfor bliver det meget upersonligt.
7
Godt værelse , svimmingpool området rigtig fint, masser af håndklæder ved poolen, da vi først skulle flyve om natten, var tjek ud kl 12, og der kunne kun bades i koldt vand fra bruseren ved poolen.
Indberet denne anmeldelse
Jim N. Familie med ældre børn Denmark, 19. juli 2015
Beliggenhed

Beliggenhed , morgenmad , service
9
God morgenmad og super belliggenhed
Indberet denne anmeldelse
Tove J. Par Denmark, 18. juli 2015
Skønt værelse dejlig beliggenhed, morgenmad middel

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed
8
Indberet denne anmeldelse
Bo P. Familie med små børn Denmark, 6. juli 2015
sur kælling

beliggenhedden,,morgenmaden,udsigten
9
Det startede da vi skulle check-in receptionisten var en sur kælling. Mens alle andre personalemedarbejder var til 5 stjerner
Indberet denne anmeldelse
Lars T. Par Denmark, 3. juli 2015
Udemærket Hotel nær centrum

Tæt på centrum, sød personale
7,3
fint, men morgenmaden lidt dyr
Indberet denne anmeldelse
Sara J. Familie med ældre børn Denmark, 7. maj 2015
Rigtig fint og fornemt

Beliggenhed, design og udsigt.
10
Behageligt og opleveksesrigt.
Indberet denne anmeldelse
Martin G. Rejsende alene Denmark, 10. april 2015
God beliggenhed

Beliggenhed, service og pris
9,3
Indberet denne anmeldelse
Jesper C. Par Denmark, 4. april 2015
Som sædvane skønt hotel

stort og flot, samt centralt i Bangkok.
8,3
Dejligt afslappende ophold. Det ligger centralt og vil stærkt anbefale dette til alle. Det eneste negative er taxaerne og tuk tuk udenfor hotellet. De er meget nærgående og Taxaerne vil ikke tage dig med, hvis du vil bruge taxa meter. Samt tuk tuk, nærmest tvinger dig rundt til forskellige firmaer, som ikke havde sin interesse, så en tur til MBK, den varede 2 1/2 time. Under alt kritik. Det burde hotellet gøre noget ved. Ellers alt okay.
Indberet denne anmeldelse
Aynur B. Gruppe Denmark, 12. marts 2015
God beliggenhed

Beliggenhed, morgenmad og udsigt
9,3
Indberet denne anmeldelse

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

The Berkeley Hotel Pratunam BangkokThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GæsteværelseThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GæsteværelseThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GæsteværelseThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GæsteværelseThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GæsteværelseThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GæsteværelseThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GæsteværelseThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GæsteværelseThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GæsteværelseThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GæsteværelseThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - BadeværelseThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - BadeværelseThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - BadeværelseThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - BadeværelseThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - FaciliteterThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - FaciliteterThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Hotellet indefraThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Hotellet indefraThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Hotellet indefraThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - LobbyThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - LobbyThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurantThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurantThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurantThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurantThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Hotellet indefraThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - SwimmingpoolThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - SwimmingpoolThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - IndgangThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - IndgangThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Hotellet indefraThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Hotellet indefraThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - IndgangThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Attraktioner i nærhedenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - KortThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Attraktioner i nærhedenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Transport i nærhedenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - KortThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Attraktioner i nærhedenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Attraktioner i nærhedenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Attraktioner i nærhedenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Attraktioner i nærhedenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Transport i nærhedenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurantThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - MøderumThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurantThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - MøderumThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - MøderumThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - MøderumThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - MøderumThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - MøderumThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurantThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - MøderumThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - MøderumThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - MøderumThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurantThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Attraktioner i nærhedenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Attraktioner i nærhedenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Attraktioner i nærhedenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Attraktioner i nærheden


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3B08