Min konto (log ind)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke ledighed og reservere dette hotel

The Berkeley Hotel Pratunam

559 Pratunam, Ratchathewi, Pratunam, Bangkok, Thailand 10409 (Se kort)

Book nu!

The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gæsteværelse The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gæsteværelse The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gæsteværelse The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gæsteværelse The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gæsteværelse The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gæsteværelse The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gæsteværelse The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gæsteværelse The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gæsteværelse The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gæsteværelse The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Badeværelse The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Badeværelse The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Badeværelse The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Badeværelse The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Faciliteter The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Faciliteter
The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Hotellet indefra The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Hotellet indefra The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Hotellet indefra The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Lobby The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Lobby The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Restaurant The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Restaurant The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Restaurant The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Restaurant The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Hotellet indefra The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Swimmingpool The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Swimmingpool
Beliggenhed: Pratunam Antal værelser: 765
Gratis trådløs internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,9

baseret på 5096 anmeldelser

Værdi for pengene
8,0
Beliggenhed
8,6
Personale
7,4
Hotellets stand/rengøring
8,1
Værelsets komfort/standard
8,2
Mad/spisning
7,0
Alle anmeldelser (5096)
Britt K. Par Denmark, 13. april 2014
dejligt hotel kommer igen

hurtig internet hurtig ind og udtjekning dejlig pool lækker morgenmad,
8,7
ok
Britt K. Par Denmark, 20. marts 2014
venlig personale ved ankom rengørningr

hurtig internet hurtig ind og udtjekning dejlig pool lækker morgenmad,
7,7
standarten falder meget hurtigt der var ikke gjort ordenligt rent på værelset, toielet var ulækkert og gulvet på badeværelset og rumet var beskidt det klæder ikke et 5 stjernet hotel + tjener i resturanten var meget arogante/ uhøflige
John K. Par Sweden, 28. februar 2014
Bra hotell med bra läge.

Frukosten,läget,priset.
8,7
Jag är mycket nöjd med min vistelse på Berkeley Hotel och kommer att bo där igen.
Marianne N. Familie med ældre børn Denmark, 14. februar 2014
Perfekt

Beliggenheden er perfekt, Personalet, hotellets standard
9
Virkelig godt. Alt var pænt og i orden, og alle var søde og rare. Vil helt sikkert komme tilbage til det hotel, hvis vi rejser til Bangkok igen.
Frank N. Familie med ældre børn Denmark, 6. februar 2014
dejligt behageligt vil gerne bo der igen

swimmingpool renligheden beliggenheden, samt god comfort
8,7
Det var dejligt, precis som jeg havde regnet med, vi var fuldt tilfredse
Peter S. Par Sweden, 5. februar 2014
Billig lyx

Pris, frukost, pool
10
Hög standard till ett väldigt bra pris. Ända. Irritationsmomentet var att de tog 180B för Singa. Samt långsamt, nästan obrukbart internet.
Soren K. Par Denmark, 28. januar 2014
bedste hotel

dejlig morgenmad, venligt personale
10
Et vidunderligt ophold, morgenmaden fremragende, venligt personale, alt var ud over forventningen
Mads W. Par Denmark, 27. januar 2014
Dejligt hotel som ligger super godt.

beligenhed, værelset, pool.
10
kun gode ting at sige. du bliver ikke skuffet! :)
Henrik M. Rejsende alene Denmark, 19. januar 2014
Centralt lækkert hotel

Beliggenhed, pæne værelser og god service
7,3
Det var dejligt og der var god service hele vejen igennem.
Jacob B. Familie med små børn Denmark, 10. januar 2014
Dejligt hotel, med god beliggenhed

Beliggenhed, standard nybygget
8,3

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

The Berkeley Hotel Pratunam BangkokThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GæsteværelseThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GæsteværelseThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GæsteværelseThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GæsteværelseThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GæsteværelseThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GæsteværelseThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GæsteværelseThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GæsteværelseThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GæsteværelseThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GæsteværelseThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - BadeværelseThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - BadeværelseThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - BadeværelseThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - BadeværelseThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - FaciliteterThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - FaciliteterThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Hotellet indefraThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Hotellet indefraThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Hotellet indefraThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - LobbyThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - LobbyThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurantThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurantThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurantThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurantThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Hotellet indefraThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - SwimmingpoolThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - SwimmingpoolThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - IndgangThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - IndgangThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Hotellet indefraThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Hotellet indefraThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - IndgangThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Hotellet udefraThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Attraktioner i nærhedenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Attraktioner i nærhedenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - OmgivelserThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Transport i nærhedenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - KortThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Attraktioner i nærhedenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Attraktioner i nærhedenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Attraktioner i nærhedenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Transport i nærhedenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Transport i nærhedenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Attraktioner i nærhedenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurantThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurantThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurantThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - DansesalThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - DansesalThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Hotellet indefraThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - MøderumThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - KortThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Attraktioner i nærheden


AS-AGWEB-3C03