Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

The Berkeley Hotel Pratunam

559 Ratchathewi, Pratunam, Bangkok, Thailand 10400 (Se kort)

Book nu!

The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gæsteværelse The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gæsteværelse The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gæsteværelse The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gæsteværelse The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gæsteværelse The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gæsteværelse The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gæsteværelse The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gæsteværelse The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gæsteværelse The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gæsteværelse The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Badeværelse The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Badeværelse The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Badeværelse The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Badeværelse The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Faciliteter The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Faciliteter
The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Hotellet indefra The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Hotellet indefra The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Hotellet indefra The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Lobby The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Lobby The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Restaurant The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Restaurant The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Restaurant The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Restaurant The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Hotellet indefra The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Swimmingpool The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Swimmingpool
Område: Pratunam Antal værelser: 765
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt
Værdi for pengene
8,0
Beliggenhed
8,6
Personalet
7,6
Hotellets stand/rengøring
8,1
Værelsets komfort/standard
8,2
Mad/spisning
7,2
Alle anmeldelser (12916)
Sorter efter:
Jim N. Familie med ældre børn Denmark, 19. juli 2015
Beliggenhed

Beliggenhed , morgenmad , service
9
God morgenmad og super belliggenhed
Tove J. Par Denmark, 18. juli 2015
Skønt værelse dejlig beliggenhed, morgenmad middel

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed
8
Lars T. Par Denmark, 3. juli 2015
Udemærket Hotel nær centrum

Tæt på centrum, sød personale
7,3
fint, men morgenmaden lidt dyr
Sara J. Familie med ældre børn Denmark, 7. maj 2015
Rigtig fint og fornemt

Beliggenhed, design og udsigt.
10
Behageligt og opleveksesrigt.
Martin G. Rejsende alene Denmark, 10. april 2015
God beliggenhed

Beliggenhed, service og pris
9,3
Aynur B. Gruppe Denmark, 12. marts 2015
God beliggenhed

Beliggenhed, morgenmad og udsigt
9,3
Keld E. Familie med ældre børn Denmark, 26. februar 2015
Kanon hotel

Det er anden gang vi bor på dette hotel og det kan vi anbefale , beliggenhed er meget centralt Men husk at booke Luxe værelser , da det er i hoved bygningen , venlig staff og rene værelser.
8,3
Jytte O. Par Denmark, 25. februar 2015
Bestil værelser i ny wing

Lokalområdet med mega shopping. Morgenmaden. Bestilt kun værelser i new wing,bo højt oppe.
7
Vi kan godt lide at bo i dette område.tæt på centrum. Men svært at komme til i taxa, mega trafik i området. Kan man lide at gå, er der ikke langt til de store shoppings centre.
Ove J. Par Denmark, 17. februar 2015
Godt hotel for gennemrejse

Renlighed - standard - beiggenhed
6,7
Det var anden gang vi overnattede på hotellet, efter 3 ugers ferie sydpå. Denne gang boede vi også i Nord-tårnet på 33. sal, men i modsætning til sidste år, var der en utrolig støj fra gaden på vores værelse på denne side af tårnet.
Claus A. Par Denmark, 12. februar 2015
Fint hotel

Beliggenhed , komfort af værelse , udsigten.
7,3
Udmærket hotel , men var lidt skuffet ang. Morgenmaden , havde forventet det helt store morgenbord . Det var godt nok stort , men manglede ; bacon ,bønner i tomatsc. Kun et slags pålæg og et slags ost (chadar) . Der var meget asiatisk morgenmad som også var ok.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

The Berkeley Hotel Pratunam BangkokThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GæsteværelseThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GæsteværelseThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GæsteværelseThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GæsteværelseThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GæsteværelseThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GæsteværelseThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GæsteværelseThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GæsteværelseThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GæsteværelseThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GæsteværelseThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - BadeværelseThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - BadeværelseThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - BadeværelseThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - BadeværelseThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - FaciliteterThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - FaciliteterThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Hotellet indefraThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Hotellet indefraThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Hotellet indefraThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - LobbyThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - LobbyThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurantThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurantThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurantThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurantThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Hotellet indefraThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - SwimmingpoolThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - SwimmingpoolThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - IndgangThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - IndgangThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Hotellet indefraThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Hotellet indefraThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - IndgangThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Attraktioner i nærhedenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - KortThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Attraktioner i nærhedenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Transport i nærhedenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - KortThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Attraktioner i nærhedenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Attraktioner i nærhedenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Attraktioner i nærhedenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Attraktioner i nærhedenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Transport i nærhedenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurantThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - MøderumThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurantThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - MøderumThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - MøderumThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - MøderumThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - MøderumThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - MøderumThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurantThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - MøderumThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - MøderumThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - MøderumThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurantThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Attraktioner i nærhedenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Attraktioner i nærhedenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Attraktioner i nærhedenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Attraktioner i nærheden


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3B06