Tilbage til hotelinfo

Rigtig godt 7,6
baseret på 4007 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 4007 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,8
  • Faciliteter 6,6
  • Beliggenhed 7,7
  • Værelsets komfort/standard 7,9
  • Personalet 7,8
  • Værdi for pengene 8,1
  • Mad/spisning 6,5
Sortér efter

Claus B. fra Danmark
Par
Boede en nat i juli 2012
Fint Hotel, nær lufthavn
Transport til lufthavnen, koster bare 50 baht
Restauranten hadde god mad, men det var en lille portion.
Anmeldt 23 juli 2012

karin S. fra Danmark
Par
Boede en nat i februar 2012
Dejligt hotel og smilende betjening
Meget hjælpsomt personale, tæt på lufthavnen
fint ophold, meget flinke og hjælpsomme i receptionen. ligger kun 8 min. kørsel fra lufthavnen. med taxa ind til mbk tager det ca. 1 time. fin pool.
Anmeldt 10 marts 2012

Benjamin D. fra Danmark
Rejsende alene
Boede en nat i december 2010
Glimrende hotel til prisen.
Fint værelse. Smilende, venligt og hjælpsomt personale.
Koldt vand i bruserummet om aftenen.
blev modtaget af et venligt personale, som lynhurtigt fik mig checket ind. jeg fik velkomstdrink og mulighed for gratis transport til lufthavnen. personalet "krævede" heller ikke drikkepenge, hvilket er positivt.
Anmeldt 02 januar 2011

Sharifah A. fra Malaysia
Par
Boede en nat i juli 2016
Just for transit hotel
Basic, parking is far, swimming pool cannot use.
Anmeldt 22 august 2016

travis W. fra USA
Par
Boede 2 nætter i august 2016
Not as nice as pictures
Room looked more dated than pictures, and the wireless didn't work properly. My nearest access point had no link to the internet, and the 2nd nearest only worked when i stood on the balcony which meant swarms of mosquitos. Other than that, the place was fine and great staff.
Anmeldt 19 august 2016

Dmitri F. fra New Zealand
Familie med ældre børn
Boede en nat i august 2016
Very nice and helpful staff.
Small, basic rooms. Value for money. Lovely staff with very reasonable English. Will book the again.
Anmeldt 17 august 2016

travis N. fra Australien
Par
Boede en nat i juli 2016
disappointed
stick of hotels that say they have a pool but cant use
Anmeldt 17 august 2016

Christy I. fra USA
Rejsende alene
Boede en nat i januar 2014
1st time out of the Country
Not too close or too far from airport. Staff was friendly and helpful and spoke English.
Anmeldt 16 august 2016

Cynthia J. fra USA
Par
Boede en nat i august 2016
Good
This was a great hotel that was near the airport and to be able to rest a few hours before our long flight back home. It is near a shopping mall with restaurants. The staff was very helpful and attentive. They have a free shuttle to the airport and it was a great stay, I would come again for a short stay or layover.
Anmeldt 16 august 2016

Hans H. fra Østrig
Forretningsrejsende
Boede en nat i august 2016
Good location
Close to the airport. Perfect for an overnight stay. Staff is very friendly and the rooms are good.
Anmeldt 16 august 2016