Min konto (log ind)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

The Elizabeth Hotel by Far East Hospitality

24 Mount Elizabeth, Frugtplantage, Singapore 228518 (Se kort)

Book nu!

The Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapore - Lobby The Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapore - Lobby The Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapore - Swimmingpool The Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapore - Swimmingpool The Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapore - Gæsteværelse The Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapore - Gæsteværelse The Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapore - Gæsteværelse The Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapore - Gæsteværelse The Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapore - Gæsteværelse The Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapore - Gæsteværelse The Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapore - Gæsteværelse The Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapore - Gæsteværelse The Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapore - Gæsteværelse The Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapore - Gæsteværelse The Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapore - Gæsteværelse The Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapore - Gæsteværelse
The Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapore - Gæsteværelse The Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapore - Gæsteværelse The Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapore - Gæsteværelse The Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapore - Gæsteværelse The Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapore - Gæsteværelse The Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapore - Gæsteværelse The Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapore - Gæsteværelse The Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapore - Gæsteværelse The Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapore - Gæsteværelse The Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapore - Gæsteværelse The Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapore - Gæsteværelse The Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapore - Gæsteværelse
Område: Frugtplantage Antal værelser: 256
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,4

baseret på 2980 anmeldelser

Værdi for pengene
7,2
Beliggenhed
8,0
Personale
7,5
Hotellets stand/rengøring
7,6
Værelsets komfort/standard
7,7
Mad/spisning
6,8
Alle anmeldelser (2980)
Sorter efter:
Henrik F. Forretningsrejsende Denmark, 1. november 2013
Godt

God beliggenhed, hurtig internet
8,3
Godt hotel, god beliggenhed, hjælpsomt personale, rent og pænt
Soren P. Rejsende alene Denmark, 22. august 2012
Udmærket hotel, godt beliggende nær orchard road.

Meget høfligt personale
7
Super hotel for dem der bruger dagen på aktiviter, hotellet bliver måske lidt for kedeligt hvis opholder dig der hele dagen.
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Marina bay sands er helt klart et besøg værd og Sentosa Island ej at forglemme, skønt sted.
Vibe M. Par Denmark, 13. juli 2009
The Elizabeht - a fare east hotel, Singapore

Beliggenhed
9,3
Vi havde tre overnatninger på dette hotel. Det var en god oplevelse. Servicen var rigtig fin og religheden var også i orden. Prisen på morgenmad var i den "høje" ende, men der var til gengæld en udemærket buffet. Gåturen ned til Orhards Rd tog ca. 5 min og der er ca. 10 min gang til nærmeste metrostation. Det er bestemt et hotel, der er anbefalelsesværdigt til prisen.
Tip om Shopping: Det er et besøg værd at tage metroen ud til forstæderne og shoppe i et af de centre, der er unden for byen, hvis man bliver træt af alt glamuren med Gucci, Prade mv. Spørg i recptionen, der kender til de relevante metrostationer, der er rellevante i denne sammenhæng.
Assel M. Gruppe Kazakhstan, 13. juli 2014
Good location, close to orchard street

Location, connecting room us ok while still small
6
It was good enough. We didn't try breakfast since it was medical health screening trip and breakfast was offered at the clinic. Concierge guys were very much helpful.
Jonathan B. Gruppe Indonesia, 12. juli 2014
Incredible. Spacious and scrumptious meals.

The capacity of the rooms, its cleanliness and its service.
8,3
Great, i recommend not to bring the elderly to stay here because it is quite far from the main shopping centers. But overall it is a worthed stay and i will surely return
Bina S. Familie med ældre børn Indonesia, 8. juli 2014
Bad experience

Centrally located, near shopping area
5,7
The deluxe room I had booked was not as expected and different from the pictures shown. It was so small, located at the very end of the building, with small windows, single bed and smelly. I requested a bigger bed but was informed that it was a smoking room. I decided to upgrade my room to premier room with an additional.
Chong H. Gruppe Malaysia, 30. juni 2014
It was a pleasant fuss free and restful.

Good quiet location. Safe and clean. Near all things you want to do.
8,7
Great value for money and ease of shopping and sightseeing by walking.
Shellie H. Forretningsrejsende United States of America, 27. juni 2014
Short

staff, food, bedding
9
The room was excellent for a short trip.
Jimmy H. Par Indonesia, 26. juni 2014
Good location hotel

good location,better rate,friendly staff
5,7
Fanty F. Forretningsrejsende Indonesia, 25. juni 2014
service was so lousy.

location is good
5,7
service is lousy. i asked for 2 bottles of water and i want to borrow an adapter to charge my mobile phone at 10 PM. Until 5 AM no delivered. Restaurant opened at 7 AM meanwhile at 7 AM i have to go to airport as my flight was 09.00 AM. The restaurant should be opened at 6 AM as many restaurants do.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

The Elizabeth Hotel by Far East Hospitality SingaporeThe Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapore - LobbyThe Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapore - LobbyThe Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapore - SwimmingpoolThe Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapore - SwimmingpoolThe Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapore - GæsteværelseThe Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapore - GæsteværelseThe Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapore - GæsteværelseThe Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapore - GæsteværelseThe Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapore - GæsteværelseThe Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapore - GæsteværelseThe Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapore - GæsteværelseThe Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapore - GæsteværelseThe Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapore - GæsteværelseThe Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapore - GæsteværelseThe Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapore - GæsteværelseThe Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapore - GæsteværelseThe Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapore - GæsteværelseThe Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapore - GæsteværelseThe Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapore - GæsteværelseThe Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapore - GæsteværelseThe Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapore - GæsteværelseThe Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapore - GæsteværelseThe Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapore - GæsteværelseThe Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapore - GæsteværelseThe Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapore - GæsteværelseThe Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapore - GæsteværelseThe Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapore - GæsteværelseThe Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapore - Gæsteværelse

Kundeanmeldelser - The Elizabeth Hotel by Far East Hospitality, Singapore

AS-AGWEB-3B07