Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

The Harbourview Hotel

4 Harbour Road, Wanchai, Hongkong (Se kort)

Book nu!

The Harbourview Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Harbourview Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Harbourview Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Harbourview Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Harbourview Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Harbourview Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Harbourview Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Harbourview Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Harbourview Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Harbourview Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Harbourview Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Harbourview Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Harbourview Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Harbourview Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Harbourview Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Harbourview Hotel Hongkong - Gæsteværelse
The Harbourview Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Harbourview Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Harbourview Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Harbourview Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Harbourview Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Harbourview Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Harbourview Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Harbourview Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Harbourview Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Harbourview Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Harbourview Hotel Hongkong - Restaurant The Harbourview Hotel Hongkong - Restaurant
Område: Wanchai Antal værelser: 320

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Rigtig godt

7,7

baseret på 1916 anmeldelser

1 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
7,6
Beliggenhed
8,2
Personalet
7,7
Hotellets stand/rengøring
8,0
Værelsets komfort/standard
7,7
Mad/spisning
6,7
Alle anmeldelser (1916)
Sortér efter:
Helle B. Par Denmark, 14. februar 2009
Fantastisk udsigt over kowloon

Udsigt over havnen. Rent og pænt på værelser. God service. God mad i restaurant.
8,7
Fantastisk lokalisation, til et supertilbud. Vi boede til en 3. del af normal pris. Meget nemt at komme rundt i Hongkong derfra.Både til lufthavn og Koowloon. Det er et must at bo på værelse med udsigt.
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Der er en flot udsigt fra toppen af Bank of China og det er gratis.
Indberet denne anmeldelse
Christopher P. Forretningsrejsende United Kingdom, 16. januar 2016
Great for business travellers

Location, serivce, and comfort
9,3
Great hotel. Very acceptable price. Service is good. And it is a hop, step and jump from the bars and restaurants of WanChai ! This is always my 1st choice of hotel in HK.
Indberet denne anmeldelse
Nicholas B. Rejsende alene United Kingdom, 16. januar 2016
£ days in Hong Kong

Location, location, location.
6,3
Adequate. Everything was average but acceptable
Indberet denne anmeldelse
Siam K. Forretningsrejsende Malaysia, 10. januar 2016
Bathroom too small, carpet smelly;

Value for money
7,3
Chosen this hotel is because near my exhibition place. Not bad but not close to Train station n shops to eat
Indberet denne anmeldelse
On Y. Par Hong Kong, 8. januar 2016
Normal

Room size, value for money
6,3
Only one bottle of complementary water in the room for 2 persons! Have an ant on my bed!
Indberet denne anmeldelse
Ho J. Forretningsrejsende Canada, 3. januar 2016
Nice Hotel

The room was clean, the staffs are friendly, and the location is close to everything in Causeway Bay.
8,3
Indberet denne anmeldelse
Joydeep B. Familie med ældre børn India, 3. januar 2016
New year eve stay

Location, Concienge
4,3
The rooms were extremely small. The facilities were very basic. We were booked way in advance for two rooms and requested for two consecutive rooms. Upon checking were told we can get one room on the 14th and another one on the 15th floor, we refused and were given two rooms on the 6th floor. Rooms were quite small , the harbor view category is a misnomer as the window was small and partially blocked. The basic amenities were sub standard in quality ( shampoo soap, dental kit). The room service staff were rude. When we called around 1130 AM to book a lunch table on the 31st noon, we were told all tables are booked. The room service menu had no more than 5 items very basic ones. While checking out our credit card stub showed the registered legal entity was "YMCA" that explains the standard and quality we experienced. I would say this hotel is below any star category not even one star.
Indberet denne anmeldelse
Thoai D. Familie med små børn Australia, 31. december 2015
value for money

location, staff and gym
8,3
Indberet denne anmeldelse
Sylvie D. Familie med ældre børn France, 30. december 2015
Average good hotel

comfort of room - breakfast - fitness room
8,7
Good yet breakfast expensive
Indberet denne anmeldelse
Jimmie S. Par United States of America, 30. december 2015
Decent Hotel

Clean, Location, WiFi
7,7
We have stayed here before and it's a decent hotel. We would consider this a decent hotel for the price you pay in the Wanchai area.
Indberet denne anmeldelse
1 af 1 anmeldelse
 

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

The Harbourview Hotel HongkongThe Harbourview Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - RestaurantThe Harbourview Hotel Hongkong - RestaurantThe Harbourview Hotel Hongkong - RestaurantThe Harbourview Hotel Hongkong - RestaurantThe Harbourview Hotel Hongkong - FitnessrumThe Harbourview Hotel Hongkong - Hotellet udefraThe Harbourview Hotel Hongkong - BadeværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - BadeværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - FaciliteterThe Harbourview Hotel Hongkong - FaciliteterThe Harbourview Hotel Hongkong - FaciliteterThe Harbourview Hotel Hongkong - FaciliteterThe Harbourview Hotel Hongkong - FaciliteterThe Harbourview Hotel Hongkong - FitnessrumThe Harbourview Hotel Hongkong - FitnessrumThe Harbourview Hotel Hongkong - FitnessrumThe Harbourview Hotel Hongkong - IndgangThe Harbourview Hotel Hongkong - IndgangThe Harbourview Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - UdsigtThe Harbourview Hotel Hongkong - UdsigtThe Harbourview Hotel Hongkong - Lobby


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3A07