Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

The Harbourview Hotel

4 Harbour Road, Wanchai, Hongkong (Se kort)

Book nu!

The Harbourview Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Harbourview Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Harbourview Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Harbourview Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Harbourview Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Harbourview Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Harbourview Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Harbourview Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Harbourview Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Harbourview Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Harbourview Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Harbourview Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Harbourview Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Harbourview Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Harbourview Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Harbourview Hotel Hongkong - Gæsteværelse
The Harbourview Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Harbourview Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Harbourview Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Harbourview Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Harbourview Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Harbourview Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Harbourview Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Harbourview Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Harbourview Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Harbourview Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Harbourview Hotel Hongkong - Restaurant The Harbourview Hotel Hongkong - Restaurant
Område: Wanchai Antal værelser: 320
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,7

fra 1804
anmeldelser

Værdi for pengene
7,7
Beliggenhed
8,2
Personalet
7,7
Hotellets stand/rengøring
8,0
Værelsets komfort/standard
7,7
Mad/spisning
6,7
Alle anmeldelser (1804)
Sorter efter:
Helle B. Par Denmark, 14. februar 2009
Fantastisk udsigt over kowloon

Udsigt over havnen. Rent og pænt på værelser. God service. God mad i restaurant.
8,7
Fantastisk lokalisation, til et supertilbud. Vi boede til en 3. del af normal pris. Meget nemt at komme rundt i Hongkong derfra.Både til lufthavn og Koowloon. Det er et must at bo på værelse med udsigt.
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Der er en flot udsigt fra toppen af Bank of China og det er gratis.
Indberet denne anmeldelse
Michael L. Rejsende alene United States of America, 28. juli 2015
Amazing!

Located right next to the expo convention center! Staff were very friendly. The room was priced extremely cheap for water they offered!!
9,7
When I found this hotel for $80 u.s.d. I really expected it to be really bad. I was so surprised when I arrived!! The staff was accommodating. The room was great!!! Also great location for the expo!
Indberet denne anmeldelse
Pham T. Forretningsrejsende Vietnam, 28. juli 2015
I feel good to stay this hotel

Good location for visiting at the exhibition, clean with good smell especially at lobby, staff are kind and helpful
9
I feel good to stay this hotel
Indberet denne anmeldelse
Frieda L. Familie med små børn Australia, 20. juli 2015
can be recommended to others

clean, spacious, location
8
good
Indberet denne anmeldelse
Chorng H. Forretningsrejsende Malaysia, 16. juli 2015
Grest location and value for money

Great location, good customer service, clean and comfortable room
8,7
Indberet denne anmeldelse
Dwight W. Forretningsrejsende Australia, 15. juli 2015
Good hotel

good food, nice rooms and great price
7,3
Hotel rooms seem cheap because lots of construction across the road. No noise at night but great view of the harbour for unbeatable price. Will stay again
Indberet denne anmeldelse
Ma. L. Forretningsrejsende Philippines, 11. juli 2015
Very convenient

Good Service, staff are friendly and helpful, clean
8,7
Satisfied. I will refer this hotel to my other friends who will visit HK.
Indberet denne anmeldelse
Xing G. Forretningsrejsende Hong Kong, 10. juli 2015
really great location

clean, good harbour view, excellent location
8,3
comfortable stay at the hotel. enjoyed the brilliant harbour night view, and really convenient location.
Indberet denne anmeldelse
Rafael C. Par Philippines, 10. juli 2015
A Bit of Home in Hong Kong

We got Harbourview Hotel primarily because of its location: it was near the HKCEC, it had a good view of the harbour, and there was good shopping around. Then, amenities, and price.
9,3
Being so near the Hong Kong Convention & Events Centre where I was attending a two-day convention, while my wife who joined me on the trip was able to do some shopping, our stay at the hotel was completely relaxing, and didnt seem like work for me at all. The place was clean and cozy, and the price very reasonable, so I felt quite at home, and enjoyed it immensely!
Indberet denne anmeldelse
Patrick W. Rejsende alene Canada, 3. juli 2015
Friendly staff, great services and great location

The staff were incredibly friendly, the view was great and the location was perfect
9,3
I felt taken care of the entire time I was there. The location was great, the services were great, the staff were friendly, and I got a great deal on the room. Highly recommended
Indberet denne anmeldelse

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

The Harbourview Hotel HongkongThe Harbourview Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - RestaurantThe Harbourview Hotel Hongkong - RestaurantThe Harbourview Hotel Hongkong - RestaurantThe Harbourview Hotel Hongkong - RestaurantThe Harbourview Hotel Hongkong - FitnessrumThe Harbourview Hotel Hongkong - Hotellet udefraThe Harbourview Hotel Hongkong - BadeværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - BadeværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - FaciliteterThe Harbourview Hotel Hongkong - FaciliteterThe Harbourview Hotel Hongkong - FaciliteterThe Harbourview Hotel Hongkong - FaciliteterThe Harbourview Hotel Hongkong - FaciliteterThe Harbourview Hotel Hongkong - FitnessrumThe Harbourview Hotel Hongkong - FitnessrumThe Harbourview Hotel Hongkong - FitnessrumThe Harbourview Hotel Hongkong - IndgangThe Harbourview Hotel Hongkong - IndgangThe Harbourview Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - UdsigtThe Harbourview Hotel Hongkong - UdsigtThe Harbourview Hotel Hongkong - Lobby


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3C06