eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

The Harbourview Hotel

4 Harbour Road, Wanchai, Hongkong (Se kort)

Book nu!

The Harbourview Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Harbourview Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Harbourview Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Harbourview Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Harbourview Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Harbourview Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Harbourview Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Harbourview Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Harbourview Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Harbourview Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Harbourview Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Harbourview Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Harbourview Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Harbourview Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Harbourview Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Harbourview Hotel Hongkong - Gæsteværelse
The Harbourview Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Harbourview Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Harbourview Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Harbourview Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Harbourview Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Harbourview Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Harbourview Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Harbourview Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Harbourview Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Harbourview Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Harbourview Hotel Hongkong - Restaurant The Harbourview Hotel Hongkong - Restaurant
Område: Wanchai Antal værelser: 320
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,6

baseret på 1736 anmeldelser

Værdi for pengene
7,6
Beliggenhed
8,2
Personalet
7,7
Hotellets stand/rengøring
8,0
Værelsets komfort/standard
7,7
Mad/spisning
6,7
Alle anmeldelser (1736)
Sorter efter:
Helle B. Par Denmark, 14. februar 2009
Fantastisk udsigt over kowloon

Udsigt over havnen. Rent og pænt på værelser. God service. God mad i restaurant.
8,7
Fantastisk lokalisation, til et supertilbud. Vi boede til en 3. del af normal pris. Meget nemt at komme rundt i Hongkong derfra.Både til lufthavn og Koowloon. Det er et must at bo på værelse med udsigt.
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Der er en flot udsigt fra toppen af Bank of China og det er gratis.
Yin L. Forretningsrejsende Hong Kong, 27. marts 2015
Good location, small but comfortable

Price, location, staff
7
Stayed one night for my business trip, very close to my office building, small room but comfortable.
Raviraj G. Rejsende alene India, 22. marts 2015
Good hotel, good location

Cleanliness, location, helpful staff
8,3
It was a nice little stay for me. Convenient and hassle free.
Utham M. Forretningsrejsende India, 13. marts 2015
Good Comfort

Location, approach, ambience
5,3
Satisfactory
Wong C. Forretningsrejsende Hong Kong, 11. marts 2015
Good location

good location
8,3
See J. Forretningsrejsende Singapore, 7. marts 2015
Near HK Convention & Exhibition Hall

Almost next to HK Convention & Exhibition Centre, About 300m from Wai Chai Pubs and Clubs area, By the sea front.
7,3
Our stay were great! this is our first time there and for visitors who attend trade shows and exhibition at HK Convention & Exhibition Centre. it is one of the better value for money hotel. Clean and nice.
Bars G. Gruppe Mongolia, 1. marts 2015
Poor staff performance

Location, clean, room standard
6,3
Poor staff performance at the reception when checking in. Spent almost half hour and had to wait another one hour to check in even the check in time is over.
Bars G. Gruppe Mongolia, 25. februar 2015
Poor staff performance

Location, clean, quite area
6
Poor and slow performance at the reception when check in. Even one hour waited when the check in time is already over.
Winnie Z. Rejsende alene Australia, 23. februar 2015
good

customer service, sea view, transport.
9
Very nice.
Shane H. Rejsende alene United States of America, 22. februar 2015
My new favorite hotel

The staff was very attentive to my needs. The value was great compared to other hotels nearby. It was located withing 10-15 minutes of tourist areas.
9,7
I had a great experience with this hotel. The staff was great and attended to all of my requests. The view of the harbor was fantastic (considering the construction). It was near many scenic areas within a few minutes walk. I will defiantly stay here my next trip to Hong Kong.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

The Harbourview Hotel HongkongThe Harbourview Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - RestaurantThe Harbourview Hotel Hongkong - RestaurantThe Harbourview Hotel Hongkong - RestaurantThe Harbourview Hotel Hongkong - RestaurantThe Harbourview Hotel Hongkong - FitnessrumThe Harbourview Hotel Hongkong - Hotellet udefraThe Harbourview Hotel Hongkong - BadeværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - BadeværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - FaciliteterThe Harbourview Hotel Hongkong - FaciliteterThe Harbourview Hotel Hongkong - FaciliteterThe Harbourview Hotel Hongkong - FaciliteterThe Harbourview Hotel Hongkong - FaciliteterThe Harbourview Hotel Hongkong - FitnessrumThe Harbourview Hotel Hongkong - FitnessrumThe Harbourview Hotel Hongkong - FitnessrumThe Harbourview Hotel Hongkong - IndgangThe Harbourview Hotel Hongkong - IndgangThe Harbourview Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - UdsigtThe Harbourview Hotel Hongkong - UdsigtThe Harbourview Hotel Hongkong - Lobby


AS-AGWEB-3C07