Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

The Harbourview Hotel

4 Harbour Road, Wanchai, Hongkong (Se kort)

Book nu!

The Harbourview Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Harbourview Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Harbourview Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Harbourview Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Harbourview Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Harbourview Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Harbourview Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Harbourview Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Harbourview Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Harbourview Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Harbourview Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Harbourview Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Harbourview Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Harbourview Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Harbourview Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Harbourview Hotel Hongkong - Gæsteværelse
The Harbourview Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Harbourview Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Harbourview Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Harbourview Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Harbourview Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Harbourview Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Harbourview Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Harbourview Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Harbourview Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Harbourview Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Harbourview Hotel Hongkong - Restaurant The Harbourview Hotel Hongkong - Restaurant
Område: Wanchai Antal værelser: 320
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,6

fra 1789
anmeldelser

Værdi for pengene
7,6
Beliggenhed
8,2
Personalet
7,7
Hotellets stand/rengøring
8,0
Værelsets komfort/standard
7,7
Mad/spisning
6,7
Alle anmeldelser (1789)
Sorter efter:
Helle B. Par Denmark, 14. februar 2009
Fantastisk udsigt over kowloon

Udsigt over havnen. Rent og pænt på værelser. God service. God mad i restaurant.
8,7
Fantastisk lokalisation, til et supertilbud. Vi boede til en 3. del af normal pris. Meget nemt at komme rundt i Hongkong derfra.Både til lufthavn og Koowloon. Det er et must at bo på værelse med udsigt.
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Der er en flot udsigt fra toppen af Bank of China og det er gratis.
Pooja A. Forretningsrejsende Singapore, 29. juni 2015
Excellent location for business

Location, Room View and Staff
8
I had a pleasant stay, with close proximity to the Convention Centre. The staff are very nice. My Harbourview room was comfortable with a lovely corner window view.
Harsh A. Forretningsrejsende India, 27. juni 2015
Very nicely located budget hotel, very clean

Walking to Hong Kong exhibition and convention center, clean rooms with good amenities, will surely stay here again. Price was perfect according to Hong Kong And good transportation around. Free WiFi
7
Mei Y. Rejsende alene Hong Kong, 22. juni 2015
Very convenient location

Very convenient location; close to mtr and eateries; value for money
8
Gary A. Par Canada, 15. juni 2015
Helpful Staff

Location, the view but that will be gone soon, clean.
8,3
the staff we very accommodating, but I wish we were on a higher floor.
Kanako I. Rejsende alene Japan, 15. juni 2015
Good sized hotel in front of Exhibition Centre

Close to Exhibition Centre
8
My stay at The Harbourview Hotel was a pleasant one. The room is small (but just as in many hotels in Hong Kong) but I four it convenient enough. The hotel is just across the street from the Exhibition Centre and could be a better choice than other hotels near Wan Chai station if you want to walk to the Exhibition Centre.
Nicole L. Forretningsrejsende Malaysia, 14. juni 2015
Very convenience just few minutes walk to conventi

Clean, quite, friendly staffs
8,7
Excellent will come back again
Joffroy B. Par Belgium, 13. juni 2015
Nice hotel

Location, cleanliness, price
7,3
Nice stay
Christopher P. Forretningsrejsende United Kingdom, 11. juni 2015
My new Hong kong hotel for every business trip

room, location and service
9,7
Excellent hotel. Very nice rooms. Fantastic location and excellent price. This is now my new business hotel in HK. I have now stayed there twice and will again on my next trip.
Dwight W. Forretningsrejsende Australia, 10. juni 2015
Clean hotel, a little away from transport

hotel harbour view, food and room cleanliness
6,3
Nit really near convenient public transport. A walk .. otherwise perfectly fine hotel.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

The Harbourview Hotel HongkongThe Harbourview Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - RestaurantThe Harbourview Hotel Hongkong - RestaurantThe Harbourview Hotel Hongkong - RestaurantThe Harbourview Hotel Hongkong - RestaurantThe Harbourview Hotel Hongkong - FitnessrumThe Harbourview Hotel Hongkong - Hotellet udefraThe Harbourview Hotel Hongkong - BadeværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - BadeværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - FaciliteterThe Harbourview Hotel Hongkong - FaciliteterThe Harbourview Hotel Hongkong - FaciliteterThe Harbourview Hotel Hongkong - FaciliteterThe Harbourview Hotel Hongkong - FaciliteterThe Harbourview Hotel Hongkong - FitnessrumThe Harbourview Hotel Hongkong - FitnessrumThe Harbourview Hotel Hongkong - FitnessrumThe Harbourview Hotel Hongkong - IndgangThe Harbourview Hotel Hongkong - IndgangThe Harbourview Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Harbourview Hotel Hongkong - UdsigtThe Harbourview Hotel Hongkong - UdsigtThe Harbourview Hotel Hongkong - Lobby


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3A03