eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

The Kee Resort & Spa

152/1 Thaveewong Road, Patong, Phuket, Thailand (Se kort)

Book nu!

The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Badeværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Altan/Terrasse The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse
The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Badeværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Altan/Terrasse The Kee Resort & Spa Phuket - Altan/Terrasse The Kee Resort & Spa Phuket - Altan/Terrasse The Kee Resort & Spa Phuket - Swimmingpool The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse
Område: Patong Antal værelser: 244
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,3

baseret på 2101 anmeldelser

Værdi for pengene
8,0
Beliggenhed
9,1
Personalet
8,4
Hotellets stand/rengøring
8,7
Værelsets komfort/standard
8,2
Mad/spisning
7,4
Alle anmeldelser (2101)
Sorter efter:
Birgit P. Familie med ældre børn Denmark, 13. november 2011
larm og dårlig service

skybar, men den var alt alt for dyr.
3
Dette er det hotel med den dårligste service, vi har boet på i Thailand.Det er ikke pengene værd. Ingen skift af sengetøj, ingen nye håndklæder,ubehagelig manager. Vi kommer aldrig tilbage til dette hotel med de voldsomme overpriser.
Tip om Hoteldetaljer: Pas på nogle af værelserne ligger lige ud til bengla road med en masse larm til følge
Jan J. Familie med små børn Denmark, 17. august 2011
super gode værelser med dejlig stor balkon

dejlig morgenmad fantastisk pool for os alle
10
da vi kom fik vi en fin velkomst drink og bagefter blev vi tildelt vores 2 værelser med god forklaring omkring net -tv som styre det hele room service,mad,spil,gratis internet,musik og selfølgelig div tv kanaler super servise i resturanten og i sky baren dejlig stor børne venlig pool ca 1,30 m over alt stor opmærksomhed vedr vores børn på 8 og 14 år fra alle tjenerne der vil vi bestemt komme igen og igen
Tip om Natteliv: ca 100 m fra den kendte gade som aldrig sover men ingen problemer med larm da vi boede på den anden side væk fra gaden perfekt sted for alle gæster gamle og unge perfekt strand ca 300m
Colette A. Familie med ældre børn Denmark, 30. januar 2011
nyt moderne hotel. dejligt centralt. uden larm

dejlige lyse værelser. lækkert poolområde. alle værelser har balkon.
9,7
dejligt hotel, midt i byen, dog lidt tilbagetrukket så det ikke larmer hele natten. sødt og venligt personale. fin morgenbuffet, dog lidt dyr hvis morgenmad ikke er incl. tætæ på stranden. max 5 min gang
Colette A. Familie med ældre børn Denmark, 26. januar 2011
lækkert moderne ungt hotel store værelser.

prima værelser m balkon. go pool. fitness. sødt staff
10
meget venligt staff. god velkomst info. rigtig god beliggenhed. super dejligt hotel med dejlige lyse værelser. hyggeligt poolområde. kan kun anbefales.
Ho Y. Par Singapore, 18. september 2014
Hotel

Actually it's just the pool people are friendly
4,3
I was disappointed as I was changing and someone just open the door half way through. I mean like don't you know what privacy or you don't know the hotel room have been booked? How can you just open the door like this? Then what if in naked the next time?
Brendan N. Gruppe Australia, 12. september 2014
Fantastic

.
9,7
Joo G. Gruppe Singapore, 8. september 2014
Fantastic Hotel

Cleanliness, Comfortable & Centralise.
8,3
All are good except the lobby restaurant service need to improve cause there's a night when I have dinner there, I haven't finish my food and there's one staff just take away my food without asking and still pull along face and very un friendly. Having say that, as all still good.
Firas A. Par Kuwait, 7. september 2014
good hotel

location service and staff
10
Walter R. Rejsende alene United Kingdom, 3. september 2014
Comment on general stay

Location food. Pool
9
Very enjoyable
Kai S. Gruppe Malaysia, 2. september 2014
Location and nothing else

location and nothing else
6
I was attracted by the pictures posted online, i were arranged to a separated block next to the hotel with no lift access. I cant denied it is a big room but the setup is like a boutique motel. my room is just situated in the shoplot above the bar and lounge. Totally disappointed and would not choose to come back again. Will try another hotel in patong which offer better location.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

The Kee Resort & Spa PhuketThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - BadeværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - Altan/TerrasseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - BadeværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - Altan/TerrasseThe Kee Resort & Spa Phuket - Altan/TerrasseThe Kee Resort & Spa Phuket - Altan/TerrasseThe Kee Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - BadeværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolThe Kee Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolThe Kee Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolThe Kee Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolThe Kee Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolThe Kee Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolThe Kee Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolThe Kee Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolThe Kee Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolThe Kee Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolThe Kee Resort & Spa Phuket - MøderumThe Kee Resort & Spa Phuket - MøderumThe Kee Resort & Spa Phuket - MøderumThe Kee Resort & Spa Phuket - MøderumThe Kee Resort & Spa Phuket - MøderumThe Kee Resort & Spa Phuket - MøderumThe Kee Resort & Spa Phuket - MøderumThe Kee Resort & Spa Phuket - RestaurantThe Kee Resort & Spa Phuket - RestaurantThe Kee Resort & Spa Phuket - RestaurantThe Kee Resort & Spa Phuket - RestaurantThe Kee Resort & Spa Phuket - RestaurantThe Kee Resort & Spa Phuket - RestaurantThe Kee Resort & Spa Phuket - Pub/LoungeThe Kee Resort & Spa Phuket - Pub/LoungeThe Kee Resort & Spa Phuket - Pub/LoungeThe Kee Resort & Spa Phuket - Pub/LoungeThe Kee Resort & Spa Phuket - Pub/LoungeThe Kee Resort & Spa Phuket - Pub/LoungeThe Kee Resort & Spa Phuket - Pub/LoungeThe Kee Resort & Spa Phuket - LobbyThe Kee Resort & Spa Phuket - LobbyThe Kee Resort & Spa Phuket - FitnessrumThe Kee Resort & Spa Phuket - Pub/LoungeThe Kee Resort & Spa Phuket - Pub/LoungeThe Kee Resort & Spa Phuket - BørneklubThe Kee Resort & Spa Phuket - BørneklubThe Kee Resort & Spa Phuket - MøderumThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - Pub/LoungeThe Kee Resort & Spa Phuket - Pub/LoungeThe Kee Resort & Spa Phuket - Hotellet udefraThe Kee Resort & Spa Phuket - Hotellet udefraThe Kee Resort & Spa Phuket - Hotellet udefraThe Kee Resort & Spa Phuket - Hotellet udefraThe Kee Resort & Spa Phuket - Hotellet udefra


AS-AGWEB-3A06