eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

The Kee Resort & Spa

152/1 Thaveewong Road, Patong, Phuket, Thailand (Se kort)

Book nu!

The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Badeværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Altan/Terrasse The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse
The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Badeværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Altan/Terrasse The Kee Resort & Spa Phuket - Altan/Terrasse The Kee Resort & Spa Phuket - Altan/Terrasse The Kee Resort & Spa Phuket - Swimmingpool The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse
Område: Patong Antal værelser: 244
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,3

baseret på 2125 anmeldelser

Værdi for pengene
8,0
Beliggenhed
9,1
Personalet
8,4
Hotellets stand/rengøring
8,7
Værelsets komfort/standard
8,2
Mad/spisning
7,4
Alle anmeldelser (2125)
Sorter efter:
Birgit P. Familie med ældre børn Denmark, 13. november 2011
larm og dårlig service

skybar, men den var alt alt for dyr.
3
Dette er det hotel med den dårligste service, vi har boet på i Thailand.Det er ikke pengene værd. Ingen skift af sengetøj, ingen nye håndklæder,ubehagelig manager. Vi kommer aldrig tilbage til dette hotel med de voldsomme overpriser.
Tip om Hoteldetaljer: Pas på nogle af værelserne ligger lige ud til bengla road med en masse larm til følge
Jan J. Familie med små børn Denmark, 17. august 2011
super gode værelser med dejlig stor balkon

dejlig morgenmad fantastisk pool for os alle
10
da vi kom fik vi en fin velkomst drink og bagefter blev vi tildelt vores 2 værelser med god forklaring omkring net -tv som styre det hele room service,mad,spil,gratis internet,musik og selfølgelig div tv kanaler super servise i resturanten og i sky baren dejlig stor børne venlig pool ca 1,30 m over alt stor opmærksomhed vedr vores børn på 8 og 14 år fra alle tjenerne der vil vi bestemt komme igen og igen
Tip om Natteliv: ca 100 m fra den kendte gade som aldrig sover men ingen problemer med larm da vi boede på den anden side væk fra gaden perfekt sted for alle gæster gamle og unge perfekt strand ca 300m
Colette A. Familie med ældre børn Denmark, 30. januar 2011
nyt moderne hotel. dejligt centralt. uden larm

dejlige lyse værelser. lækkert poolområde. alle værelser har balkon.
9,7
dejligt hotel, midt i byen, dog lidt tilbagetrukket så det ikke larmer hele natten. sødt og venligt personale. fin morgenbuffet, dog lidt dyr hvis morgenmad ikke er incl. tætæ på stranden. max 5 min gang
Colette A. Familie med ældre børn Denmark, 26. januar 2011
lækkert moderne ungt hotel store værelser.

prima værelser m balkon. go pool. fitness. sødt staff
10
meget venligt staff. god velkomst info. rigtig god beliggenhed. super dejligt hotel med dejlige lyse værelser. hyggeligt poolområde. kan kun anbefales.
Liew H. Par Malaysia, 15. oktober 2014
Good Location, in centre of Patong Breach

Good Location, Friendly Staffs, Comfortable room
8,7
Great, easy to access to various point in Patong Beach area, walking distant to Jungceylon Mall. Hotel next to Bangla Road.
Wilson L. Gruppe Malaysia, 15. oktober 2014
Excellent facilities, BAD hotel policy

1. Free upgrade to deluxe room
7,7
Wilson L. Gruppe Malaysia, 15. oktober 2014
EXCELLENT facilities, BAD hotel policy

Clean and cozy rooms, friendly staff and good location
7,7
I must say the whole hotel is a state of the art hotel, with a strategic location right beside the famous Bangla Street and Patong Beach. I enjoyed my stay there. But I didn't enjoy my check-in at all. The story goes like this... I read that I'm allowed to squeeze a group of people inside one room and all i need to do is pay a little extra. So i booked through Agoda for a room. Surprisingly, when I arrived I wasn't allowed to squeeze all my friends inside, and the staff told me they only allow a maximum of 3 persons (I had 5). The staff told me this was the hotel's policy all along. So I accepted it and paid for another room. BUT... right after I paid for another room, I saw two men bringing another TWO girls (total of 4) into their rooms. They only paid an extra of 1000 Baht each. So there goes the so called "hotel policy", I glared at the staff and asked him to count the number of people that just walked in. All he said was "I'm sorry, Sir. Those two girls are only their "temporary companions" and they don't stay here. So we allow." So I was like "What?? Those two are bringing those two girls into the room to STAY THE NIGHT! It's the same as us here! So what do you have to say about your policy huh??" They just kept apologising and then kept quiet. We were too exhausted to argue so we just went to our rooms. Their rooms could easily fit SIX adults by the way. So... The Kee, even though you have wonderful facilities and all... this will be my last time staying with you guys. I can't stand liars.
Nickolaos P. Gruppe Australia, 9. oktober 2014
great location

service, location,
10
Great service, location is smack bang next to bangla rd
Scott B. Par Australia, 8. oktober 2014
great place

close to bangla rd
10
great, first time i have stayed there and i have been around patong many times, now the kee is my first choice as it is just down soi sea dragon to bangla rd and is perfect for me.
Chai H. Familie med ældre børn Malaysia, 8. oktober 2014
Good design with bad operator

???
5,3

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

The Kee Resort & Spa PhuketThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - BadeværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - Altan/TerrasseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - BadeværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - Altan/TerrasseThe Kee Resort & Spa Phuket - Altan/TerrasseThe Kee Resort & Spa Phuket - Altan/TerrasseThe Kee Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - BadeværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolThe Kee Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolThe Kee Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolThe Kee Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolThe Kee Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolThe Kee Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolThe Kee Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolThe Kee Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolThe Kee Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolThe Kee Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolThe Kee Resort & Spa Phuket - MøderumThe Kee Resort & Spa Phuket - MøderumThe Kee Resort & Spa Phuket - MøderumThe Kee Resort & Spa Phuket - MøderumThe Kee Resort & Spa Phuket - MøderumThe Kee Resort & Spa Phuket - MøderumThe Kee Resort & Spa Phuket - MøderumThe Kee Resort & Spa Phuket - RestaurantThe Kee Resort & Spa Phuket - RestaurantThe Kee Resort & Spa Phuket - RestaurantThe Kee Resort & Spa Phuket - RestaurantThe Kee Resort & Spa Phuket - RestaurantThe Kee Resort & Spa Phuket - RestaurantThe Kee Resort & Spa Phuket - Pub/LoungeThe Kee Resort & Spa Phuket - Pub/LoungeThe Kee Resort & Spa Phuket - Pub/LoungeThe Kee Resort & Spa Phuket - Pub/LoungeThe Kee Resort & Spa Phuket - Pub/LoungeThe Kee Resort & Spa Phuket - LobbyThe Kee Resort & Spa Phuket - LobbyThe Kee Resort & Spa Phuket - FitnessrumThe Kee Resort & Spa Phuket - Pub/LoungeThe Kee Resort & Spa Phuket - Pub/LoungeThe Kee Resort & Spa Phuket - BørneklubThe Kee Resort & Spa Phuket - BørneklubThe Kee Resort & Spa Phuket - MøderumThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - Pub/LoungeThe Kee Resort & Spa Phuket - Pub/LoungeThe Kee Resort & Spa Phuket - Hotellet udefraThe Kee Resort & Spa Phuket - Hotellet udefraThe Kee Resort & Spa Phuket - Hotellet udefraThe Kee Resort & Spa Phuket - Hotellet udefraThe Kee Resort & Spa Phuket - Hotellet udefra


AS-AGWEB-3A03