eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

The Kee Resort & Spa

152/1 Thaveewong Road, Patong, Phuket, Thailand (Se kort)

Book nu!

The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Badeværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Altan/Terrasse The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse
The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Badeværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Altan/Terrasse The Kee Resort & Spa Phuket - Altan/Terrasse The Kee Resort & Spa Phuket - Altan/Terrasse The Kee Resort & Spa Phuket - Swimmingpool The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse
Område: Patong Antal værelser: 244
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,3

baseret på 2151 anmeldelser

Værdi for pengene
8,0
Beliggenhed
9,2
Personalet
8,4
Hotellets stand/rengøring
8,7
Værelsets komfort/standard
8,2
Mad/spisning
7,4
Alle anmeldelser (2151)
Sorter efter:
Birgit P. Familie med ældre børn Denmark, 13. november 2011
larm og dårlig service

skybar, men den var alt alt for dyr.
3
Dette er det hotel med den dårligste service, vi har boet på i Thailand.Det er ikke pengene værd. Ingen skift af sengetøj, ingen nye håndklæder,ubehagelig manager. Vi kommer aldrig tilbage til dette hotel med de voldsomme overpriser.
Tip om Hoteldetaljer: Pas på nogle af værelserne ligger lige ud til bengla road med en masse larm til følge
Jan J. Familie med små børn Denmark, 17. august 2011
super gode værelser med dejlig stor balkon

dejlig morgenmad fantastisk pool for os alle
10
da vi kom fik vi en fin velkomst drink og bagefter blev vi tildelt vores 2 værelser med god forklaring omkring net -tv som styre det hele room service,mad,spil,gratis internet,musik og selfølgelig div tv kanaler super servise i resturanten og i sky baren dejlig stor børne venlig pool ca 1,30 m over alt stor opmærksomhed vedr vores børn på 8 og 14 år fra alle tjenerne der vil vi bestemt komme igen og igen
Tip om Natteliv: ca 100 m fra den kendte gade som aldrig sover men ingen problemer med larm da vi boede på den anden side væk fra gaden perfekt sted for alle gæster gamle og unge perfekt strand ca 300m
Colette A. Familie med ældre børn Denmark, 30. januar 2011
nyt moderne hotel. dejligt centralt. uden larm

dejlige lyse værelser. lækkert poolområde. alle værelser har balkon.
9,7
dejligt hotel, midt i byen, dog lidt tilbagetrukket så det ikke larmer hele natten. sødt og venligt personale. fin morgenbuffet, dog lidt dyr hvis morgenmad ikke er incl. tætæ på stranden. max 5 min gang
Colette A. Familie med ældre børn Denmark, 26. januar 2011
lækkert moderne ungt hotel store værelser.

prima værelser m balkon. go pool. fitness. sødt staff
10
meget venligt staff. god velkomst info. rigtig god beliggenhed. super dejligt hotel med dejlige lyse værelser. hyggeligt poolområde. kan kun anbefales.
Erol O. Rejsende alene Turkey, 17. november 2014
nice place in phuket

location, food, modern
9
it was a nice safehouse in the heart of crazy filthy phuket. clean and modern establishment with friendly staff. good internet and digital TV services. overall great value. bad taxi service as in all phuket!
Mary G. Gruppe Philippines, 16. november 2014
rooms smells like drainage

attentive staff, location, location
6,3
Checking in was ok. The receptionist Jim is beyond amazing. The rooms that we requested were not yet available so she gave us free cocktail vouchers first while waiting. Upon getting inside the room (1210) we noticed that it smells like drainage.. we called the frontdesk to tell them about it and they sent their housekeeping lady to spray some airfreshener. It did not help at all. I even bought our own airfreshener just to survive staying cause there's no more room avail. Breakfast is decent. Taxi counter is amazing
Wing Y. Par Hong Kong, 5. november 2014
Fantastic stay

Location, environment, staff
9,3
Staffs are as friendly as before and always! Just always speak mandarin to us but actually we come from hongkong, and we speak Cantonese not mandarin and we hate mandarin! Location is perfect to go to everywhere like junceylon, beach, nearby is the pink angel travel agency and they do have laundry service too, very competitive price to book car or tour. The room is awesome, my room has a jaccuci just I am having period and can't enjoy but seeing it is enjoyable already. They tidy my room everyday! I will definitely stay in this hotel again though the room rate is higher than others but it's worth it
Ebrahim B. Rejsende alene Bahrain, 1. november 2014
Best location

Location, value of money, pool bar
8,3
It was excellent but the staff always asking for tips, although this is my second time in the kee resort but it is the first time that they keep asking for tips
Roseanne N. Rejsende alene Australia, 31. oktober 2014
Best hotel in Patong

Facilities, staff, cleanliness
10
Tegan S. Familie med små børn Australia, 30. oktober 2014
Great location!

Location, price and pool
8,7
We traveled with our 7 month old baby and booked The Kee as a brief one night stopover in Patong. We immediately got a room upgrade and had a fantastic spa in the room. Plenty of space to set up our portable cot. Staff were always so lovely and for $85AUD a night we certainly weren't complaining. Such a great location to Bangla Road, shopping and restaurants.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

The Kee Resort & Spa PhuketThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - BadeværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - Altan/TerrasseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - BadeværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - Altan/TerrasseThe Kee Resort & Spa Phuket - Altan/TerrasseThe Kee Resort & Spa Phuket - Altan/TerrasseThe Kee Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - BadeværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolThe Kee Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolThe Kee Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolThe Kee Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolThe Kee Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolThe Kee Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolThe Kee Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolThe Kee Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolThe Kee Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolThe Kee Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolThe Kee Resort & Spa Phuket - MøderumThe Kee Resort & Spa Phuket - MøderumThe Kee Resort & Spa Phuket - MøderumThe Kee Resort & Spa Phuket - MøderumThe Kee Resort & Spa Phuket - MøderumThe Kee Resort & Spa Phuket - MøderumThe Kee Resort & Spa Phuket - MøderumThe Kee Resort & Spa Phuket - RestaurantThe Kee Resort & Spa Phuket - RestaurantThe Kee Resort & Spa Phuket - RestaurantThe Kee Resort & Spa Phuket - RestaurantThe Kee Resort & Spa Phuket - RestaurantThe Kee Resort & Spa Phuket - RestaurantThe Kee Resort & Spa Phuket - Pub/LoungeThe Kee Resort & Spa Phuket - Pub/LoungeThe Kee Resort & Spa Phuket - Pub/LoungeThe Kee Resort & Spa Phuket - Pub/LoungeThe Kee Resort & Spa Phuket - Pub/LoungeThe Kee Resort & Spa Phuket - LobbyThe Kee Resort & Spa Phuket - LobbyThe Kee Resort & Spa Phuket - FitnessrumThe Kee Resort & Spa Phuket - Pub/LoungeThe Kee Resort & Spa Phuket - Pub/LoungeThe Kee Resort & Spa Phuket - BørneklubThe Kee Resort & Spa Phuket - BørneklubThe Kee Resort & Spa Phuket - MøderumThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - Pub/LoungeThe Kee Resort & Spa Phuket - Pub/LoungeThe Kee Resort & Spa Phuket - Hotellet udefraThe Kee Resort & Spa Phuket - Hotellet udefraThe Kee Resort & Spa Phuket - Hotellet udefraThe Kee Resort & Spa Phuket - Hotellet udefraThe Kee Resort & Spa Phuket - Hotellet udefra


AS-AGWEB-3A03