eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

The Kee Resort & Spa

152/1 Thaveewong Road, Patong, Phuket, Thailand (Se kort)

Book nu!

The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Badeværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Altan/Terrasse The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse
The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Badeværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Altan/Terrasse The Kee Resort & Spa Phuket - Altan/Terrasse The Kee Resort & Spa Phuket - Altan/Terrasse The Kee Resort & Spa Phuket - Swimmingpool The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse
Område: Patong Antal værelser: 244
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,3

baseret på 2173 anmeldelser

Værdi for pengene
8,0
Beliggenhed
9,2
Personalet
8,4
Hotellets stand/rengøring
8,7
Værelsets komfort/standard
8,2
Mad/spisning
7,4
Alle anmeldelser (2173)
Sorter efter:
Birgit P. Familie med ældre børn Denmark, 13. november 2011
larm og dårlig service

skybar, men den var alt alt for dyr.
3
Dette er det hotel med den dårligste service, vi har boet på i Thailand.Det er ikke pengene værd. Ingen skift af sengetøj, ingen nye håndklæder,ubehagelig manager. Vi kommer aldrig tilbage til dette hotel med de voldsomme overpriser.
Tip om Hoteldetaljer: Pas på nogle af værelserne ligger lige ud til bengla road med en masse larm til følge
Jan J. Familie med små børn Denmark, 17. august 2011
super gode værelser med dejlig stor balkon

dejlig morgenmad fantastisk pool for os alle
10
da vi kom fik vi en fin velkomst drink og bagefter blev vi tildelt vores 2 værelser med god forklaring omkring net -tv som styre det hele room service,mad,spil,gratis internet,musik og selfølgelig div tv kanaler super servise i resturanten og i sky baren dejlig stor børne venlig pool ca 1,30 m over alt stor opmærksomhed vedr vores børn på 8 og 14 år fra alle tjenerne der vil vi bestemt komme igen og igen
Tip om Natteliv: ca 100 m fra den kendte gade som aldrig sover men ingen problemer med larm da vi boede på den anden side væk fra gaden perfekt sted for alle gæster gamle og unge perfekt strand ca 300m
Colette A. Familie med ældre børn Denmark, 30. januar 2011
nyt moderne hotel. dejligt centralt. uden larm

dejlige lyse værelser. lækkert poolområde. alle værelser har balkon.
9,7
dejligt hotel, midt i byen, dog lidt tilbagetrukket så det ikke larmer hele natten. sødt og venligt personale. fin morgenbuffet, dog lidt dyr hvis morgenmad ikke er incl. tætæ på stranden. max 5 min gang
Colette A. Familie med ældre børn Denmark, 26. januar 2011
lækkert moderne ungt hotel store værelser.

prima værelser m balkon. go pool. fitness. sødt staff
10
meget venligt staff. god velkomst info. rigtig god beliggenhed. super dejligt hotel med dejlige lyse værelser. hyggeligt poolområde. kan kun anbefales.
Wing Y. Rejsende alene Hong Kong, 13. december 2014
nicest staff and great location

staff, location and feel
9
this is the third time that I stayed in the hotel, the reason that I will come back again and again is because of the nice staffs, also the super convenience location. but one thing that I am not very satisfied is every time I wrote the special request in the booking of agoda, but the hotel seems they never read the requests, and I have to state again about my request of cuz at the last minute they can't fulfill and said that the booking is full so they can't arrange, but for sure my request is reasonable, just want to stay in the similar room type which I stayed last time, this is the only thing that i feel disappointed, otherwise everything is quite perfect, the bell boy are super helpful and always offer me the helping hands. HIGHLY appreciate!
Frank G. Par Australia, 11. december 2014
Great Stay

Best location to party and relax
9,3
Great stay Upgraded on arrival Will stay again
Ang P. Familie med små børn Malaysia, 8. december 2014
The hotel is good location , near the patong beach

Room , swimming pool & food is good
6,7
Chuan L. Familie med små børn Singapore, 5. december 2014
great stay

great location, great spa service and nice hotel
7
The stay this time round was much better than my previous one in June. great location that Iis near beach and shopping mall. The spa there went is the best so far although the price wise isn't but the massage and service is great. Definitely will go back again but I must say their buffet spread variety is not good and not very nice.
Victoria N. Rejsende alene United Kingdom, 24. november 2014
Location Location Location

Location, facilities, comfort
9
It's the second time I've stayed. The hotel is amazing if you are looking for luxury surrounding you will love it. The only thing I did not enjoy this time is to how many drunk Australians there were. I had a few in a room next to me who woke me up at 4am with noise. It would not put me off staying again.
Adelene C. Gruppe Malaysia, 24. november 2014
Strategic lcoation

Location, Crowd and Pool
10
It was excellent.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

The Kee Resort & Spa PhuketThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - BadeværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - Altan/TerrasseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - BadeværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - Altan/TerrasseThe Kee Resort & Spa Phuket - Altan/TerrasseThe Kee Resort & Spa Phuket - Altan/TerrasseThe Kee Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - BadeværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolThe Kee Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolThe Kee Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolThe Kee Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolThe Kee Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolThe Kee Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolThe Kee Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolThe Kee Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolThe Kee Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolThe Kee Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolThe Kee Resort & Spa Phuket - MøderumThe Kee Resort & Spa Phuket - MøderumThe Kee Resort & Spa Phuket - MøderumThe Kee Resort & Spa Phuket - MøderumThe Kee Resort & Spa Phuket - MøderumThe Kee Resort & Spa Phuket - MøderumThe Kee Resort & Spa Phuket - MøderumThe Kee Resort & Spa Phuket - RestaurantThe Kee Resort & Spa Phuket - RestaurantThe Kee Resort & Spa Phuket - RestaurantThe Kee Resort & Spa Phuket - RestaurantThe Kee Resort & Spa Phuket - RestaurantThe Kee Resort & Spa Phuket - RestaurantThe Kee Resort & Spa Phuket - Pub/LoungeThe Kee Resort & Spa Phuket - Pub/LoungeThe Kee Resort & Spa Phuket - Pub/LoungeThe Kee Resort & Spa Phuket - Pub/LoungeThe Kee Resort & Spa Phuket - Pub/LoungeThe Kee Resort & Spa Phuket - LobbyThe Kee Resort & Spa Phuket - LobbyThe Kee Resort & Spa Phuket - FitnessrumThe Kee Resort & Spa Phuket - Pub/LoungeThe Kee Resort & Spa Phuket - Pub/LoungeThe Kee Resort & Spa Phuket - BørneklubThe Kee Resort & Spa Phuket - BørneklubThe Kee Resort & Spa Phuket - MøderumThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - Pub/LoungeThe Kee Resort & Spa Phuket - Pub/LoungeThe Kee Resort & Spa Phuket - Hotellet udefraThe Kee Resort & Spa Phuket - Hotellet udefraThe Kee Resort & Spa Phuket - Hotellet udefraThe Kee Resort & Spa Phuket - Hotellet udefraThe Kee Resort & Spa Phuket - Hotellet udefra


AS-AGWEB-3B07