Min konto (log ind)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke ledighed og reservere dette hotel

The Kee Resort & Spa

152/1 Thaveewong Road, Patong, Phuket, Thailand (Se kort)

Book nu!

The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Hotellet udefra The Kee Resort & Spa Phuket - Indgang
The Kee Resort & Spa Phuket - Hotellet udefra The Kee Resort & Spa Phuket - Lobby The Kee Resort & Spa Phuket - Lobby The Kee Resort & Spa Phuket - Lobby The Kee Resort & Spa Phuket - Swimmingpool The Kee Resort & Spa Phuket - Fitnessrum The Kee Resort & Spa Phuket - Fitnessrum The Kee Resort & Spa Phuket - Børneklub The Kee Resort & Spa Phuket - Fitnessrum The Kee Resort & Spa Phuket - Rekreative Faciliteter The Kee Resort & Spa Phuket - Rekreative Faciliteter The Kee Resort & Spa Phuket - Rekreative Faciliteter
Beliggenhed: Patong Antal værelser: 244
Gratis trådløs internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,3

baseret på 1958 anmeldelser

Værdi for pengene
8,0
Beliggenhed
9,1
Personale
8,4
Hotellets stand/rengøring
8,7
Værelsets komfort/standard
8,1
Mad/spisning
7,4
Alle anmeldelser (1958)
Birgit P. Familie med ældre børn Denmark, 13. november 2011
larm og dårlig service

skybar, men den var alt alt for dyr.
3
Dette er det hotel med den dårligste service, vi har boet på i Thailand.Det er ikke pengene værd. Ingen skift af sengetøj, ingen nye håndklæder,ubehagelig manager. Vi kommer aldrig tilbage til dette hotel med de voldsomme overpriser.
Tip om Hoteldetaljer: Pas på nogle af værelserne ligger lige ud til bengla road med en masse larm til følge
Jan J. Familie med små børn Denmark, 17. august 2011
super gode værelser med dejlig stor balkon

dejlig morgenmad fantastisk pool for os alle
10
da vi kom fik vi en fin velkomst drink og bagefter blev vi tildelt vores 2 værelser med god forklaring omkring net -tv som styre det hele room service,mad,spil,gratis internet,musik og selfølgelig div tv kanaler super servise i resturanten og i sky baren dejlig stor børne venlig pool ca 1,30 m over alt stor opmærksomhed vedr vores børn på 8 og 14 år fra alle tjenerne der vil vi bestemt komme igen og igen
Tip om Natteliv: ca 100 m fra den kendte gade som aldrig sover men ingen problemer med larm da vi boede på den anden side væk fra gaden perfekt sted for alle gæster gamle og unge perfekt strand ca 300m
Colette A. Familie med ældre børn Denmark, 30. januar 2011
nyt moderne hotel. dejligt centralt. uden larm

dejlige lyse værelser. lækkert poolområde. alle værelser har balkon.
9,7
dejligt hotel, midt i byen, dog lidt tilbagetrukket så det ikke larmer hele natten. sødt og venligt personale. fin morgenbuffet, dog lidt dyr hvis morgenmad ikke er incl. tætæ på stranden. max 5 min gang
Colette A. Familie med ældre børn Denmark, 26. januar 2011
lækkert moderne ungt hotel store værelser.

prima værelser m balkon. go pool. fitness. sødt staff
10
meget venligt staff. god velkomst info. rigtig god beliggenhed. super dejligt hotel med dejlige lyse værelser. hyggeligt poolområde. kan kun anbefales.
James Z. Par Australia, 9. april 2014
New & modern hotel in a great location

The Kee is right next to Bangla Road, which is great for the nightlife and shopping. The buffet breakfast had a large variety of food. The pool was great.
8,3
The Kee's location is central to everything in Patong Beach. The rooms were new and modern however the bed was extremely hard. The staff did offer to fix this by putting a doonah over the matress, however the bed was still very uncomfortable. That was the only negative experience while staying at the Kee.
Noorashikin A. Gruppe Singapore, 6. april 2014
Good central resort but the staff are rude

Good location, nice hotel
7,7
Every thing is great but some of the staff are rude. Staff are extremely friendly to Ang Mohs but when Asians are here, not even a smile. Very bad customer service at the front desk.
Chris W. Par Australia, 2. april 2014
Enjoyed our stay at The Kee.

Nice rooms, great staff, good pool and close to everything.
9
We very much enjoyed our stay at The Kee, it was everything that we expected.
Trisha R. Gruppe India, 31. marts 2014
Awesome Stay

Rooms, Pool, Location
9,7
We had a great stay at The Kee. Total value for money. Highly recommended.
Jonathan C. Rejsende alene Australia, 31. marts 2014
Fun friendly welcome

Pool bar, staff, location
9,3
My stay at The Kee was once again the perfect stay, it's a very nice hotel with friendly staff that make you feel welcome and ensure that your stay is trouble free. Cannot fault this hotel.
Leong S. Par Singapore, 29. marts 2014
I love this resort and i can't wait to go again.

Friendly staff, super cosy room & convenience surrounding.
9
The first impression i saw the The Kee Resort was "wow"! It was indeed my ideal hotel with the nice surrounding and the hotel is so central. Friendly stuff to make u feel at hm. I was suprised by the hotel by sending a cake to my room on my birthday. I hope the hotel will provides more varieties for the buffet breakfas.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

The Kee Resort & Spa PhuketThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - Hotellet udefraThe Kee Resort & Spa Phuket - IndgangThe Kee Resort & Spa Phuket - Hotellet udefraThe Kee Resort & Spa Phuket - LobbyThe Kee Resort & Spa Phuket - LobbyThe Kee Resort & Spa Phuket - LobbyThe Kee Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolThe Kee Resort & Spa Phuket - FitnessrumThe Kee Resort & Spa Phuket - FitnessrumThe Kee Resort & Spa Phuket - BørneklubThe Kee Resort & Spa Phuket - FitnessrumThe Kee Resort & Spa Phuket - Rekreative FaciliteterThe Kee Resort & Spa Phuket - Rekreative FaciliteterThe Kee Resort & Spa Phuket - Rekreative FaciliteterThe Kee Resort & Spa Phuket - Rekreative FaciliteterThe Kee Resort & Spa Phuket - MøderumThe Kee Resort & Spa Phuket - MøderumThe Kee Resort & Spa Phuket - MøderumThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - Business CenterThe Kee Resort & Spa Phuket - Business CenterThe Kee Resort & Spa Phuket - Business CenterThe Kee Resort & Spa Phuket - Business CenterThe Kee Resort & Spa Phuket - RestaurantThe Kee Resort & Spa Phuket - RestaurantThe Kee Resort & Spa Phuket - RestaurantThe Kee Resort & Spa Phuket - RestaurantThe Kee Resort & Spa Phuket - RestaurantThe Kee Resort & Spa Phuket - RestaurantThe Kee Resort & Spa Phuket - RestaurantThe Kee Resort & Spa Phuket - RestaurantThe Kee Resort & Spa Phuket - RestaurantThe Kee Resort & Spa Phuket - RestaurantThe Kee Resort & Spa Phuket - RestaurantThe Kee Resort & Spa Phuket - Hotellet udefraThe Kee Resort & Spa Phuket - ButikkerThe Kee Resort & Spa Phuket - ButikkerThe Kee Resort & Spa Phuket - ButikkerThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse


AS-AGWEB-3A07