eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

The Kee Resort & Spa

152/1 Thaveewong Road, Patong, Phuket, Thailand (Se kort)

Book nu!

The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Badeværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Altan/Terrasse The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse
The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Badeværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Altan/Terrasse The Kee Resort & Spa Phuket - Altan/Terrasse The Kee Resort & Spa Phuket - Altan/Terrasse The Kee Resort & Spa Phuket - Swimmingpool The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse The Kee Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse
Område: Patong Antal værelser: 244
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,3

baseret på 2225 anmeldelser

Værdi for pengene
8,0
Beliggenhed
9,2
Personalet
8,4
Hotellets stand/rengøring
8,7
Værelsets komfort/standard
8,2
Mad/spisning
7,4
Alle anmeldelser (2225)
Sorter efter:
Birgit P. Familie med ældre børn Denmark, 13. november 2011
larm og dårlig service

skybar, men den var alt alt for dyr.
3
Dette er det hotel med den dårligste service, vi har boet på i Thailand.Det er ikke pengene værd. Ingen skift af sengetøj, ingen nye håndklæder,ubehagelig manager. Vi kommer aldrig tilbage til dette hotel med de voldsomme overpriser.
Tip om Hoteldetaljer: Pas på nogle af værelserne ligger lige ud til bengla road med en masse larm til følge
Jan J. Familie med små børn Denmark, 17. august 2011
super gode værelser med dejlig stor balkon

dejlig morgenmad fantastisk pool for os alle
10
da vi kom fik vi en fin velkomst drink og bagefter blev vi tildelt vores 2 værelser med god forklaring omkring net -tv som styre det hele room service,mad,spil,gratis internet,musik og selfølgelig div tv kanaler super servise i resturanten og i sky baren dejlig stor børne venlig pool ca 1,30 m over alt stor opmærksomhed vedr vores børn på 8 og 14 år fra alle tjenerne der vil vi bestemt komme igen og igen
Tip om Natteliv: ca 100 m fra den kendte gade som aldrig sover men ingen problemer med larm da vi boede på den anden side væk fra gaden perfekt sted for alle gæster gamle og unge perfekt strand ca 300m
Colette A. Familie med ældre børn Denmark, 30. januar 2011
nyt moderne hotel. dejligt centralt. uden larm

dejlige lyse værelser. lækkert poolområde. alle værelser har balkon.
9,7
dejligt hotel, midt i byen, dog lidt tilbagetrukket så det ikke larmer hele natten. sødt og venligt personale. fin morgenbuffet, dog lidt dyr hvis morgenmad ikke er incl. tætæ på stranden. max 5 min gang
Colette A. Familie med ældre børn Denmark, 26. januar 2011
lækkert moderne ungt hotel store værelser.

prima værelser m balkon. go pool. fitness. sødt staff
10
meget venligt staff. god velkomst info. rigtig god beliggenhed. super dejligt hotel med dejlige lyse værelser. hyggeligt poolområde. kan kun anbefales.
Robert O. Par Australia, 30. januar 2015
Construction next to the KEE resort.

Service is great, Hotel cleanliness was great
7,7
With construction of a new hotel next door. My stay was NOT Great. The noise of machines was all you could here throughout the day. My stay was not a comfortable stay. You could not relax. Had to go out for the whole day to get away from the noise.
Gee H. Gruppe Singapore, 24. januar 2015
lousy experience

location only
6
They weren't prepared for us. I had asked for triple sharing bcoz my mum had tagged along with us. End up they gave my mum a hard sofa bed with no blanket! There were also only 2 pairs of slippers and not a single tooth brush in the room! We have to call to have these things sent to us. My request of late check out at 1pm wasn't taken note of too. Had to call on my last day to ask for it. And was initially rejected by the lady on the phone. Not till she spoke to her manager that we were given that miserable additional hour! This hotel has no lack of guests becoz of its good location. So much so that provision of good service is no longer needed maybe. If you are looking for a hotel with good location this might be ok. But if you are looking to have a pleasant time at a service oriented hotel this is definitely not the one for you. But it wasn't a wholly bad one afterall. The bell boys have been pleasantly attentive and nice, except for those at the reception. Those ladies at the reception do not smile at all.
Ahmed A. Par Bahrain, 22. januar 2015
It was a fantastic stay at the hotel

1-location, 2- Close to shopping areas, 3- close to the beach
9
It was perfect stay and I love it
Kooi C. Rejsende alene Malaysia, 21. januar 2015
Great hotel!

location, staff, cleanliness
8,7
Located literally 1 minute walk from party central. Would recommend for younger crowd. I was there for a bucks party n I welding have stayed anywhere else.
Tina L. Gruppe United States of America, 18. januar 2015
Great resort and location

Accomodations, Location, Pool
9,3
We all thoroughly enjoyed our stay at Kee. We were greeted by very friendly front desk and bell staff. Although we had to wait for our rooms to be ready it was fine because we grabbed a bite to eat at a nearby restaurant, Bukit (I think). We had pool access rooms. Literally walk from your back patio into the pool. The rooms themselves were roomy, comfortable, and nicely decorated. The pool bar was reasonably priced and had delicious drinks and service. The resort is within walking distance to tons of eateries, bars, and clubs. Would definitely recommend this resort and stay here again.
Ofer D. Rejsende alene Israel, 17. januar 2015
wonderful

wonderfulStaff Performance,
10
wonderful

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

The Kee Resort & Spa PhuketThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - BadeværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - Altan/TerrasseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - BadeværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - Altan/TerrasseThe Kee Resort & Spa Phuket - Altan/TerrasseThe Kee Resort & Spa Phuket - Altan/TerrasseThe Kee Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - GæsteværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - BadeværelseThe Kee Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolThe Kee Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolThe Kee Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolThe Kee Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolThe Kee Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolThe Kee Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolThe Kee Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolThe Kee Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolThe Kee Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolThe Kee Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolThe Kee Resort & Spa Phuket - MøderumThe Kee Resort & Spa Phuket - MøderumThe Kee Resort & Spa Phuket - MøderumThe Kee Resort & Spa Phuket - MøderumThe Kee Resort & Spa Phuket - MøderumThe Kee Resort & Spa Phuket - MøderumThe Kee Resort & Spa Phuket - MøderumThe Kee Resort & Spa Phuket - RestaurantThe Kee Resort & Spa Phuket - RestaurantThe Kee Resort & Spa Phuket - RestaurantThe Kee Resort & Spa Phuket - RestaurantThe Kee Resort & Spa Phuket - RestaurantThe Kee Resort & Spa Phuket - RestaurantThe Kee Resort & Spa Phuket - Pub/LoungeThe Kee Resort & Spa Phuket - Pub/LoungeThe Kee Resort & Spa Phuket - Pub/LoungeThe Kee Resort & Spa Phuket - Pub/LoungeThe Kee Resort & Spa Phuket - Pub/LoungeThe Kee Resort & Spa Phuket - LobbyThe Kee Resort & Spa Phuket - LobbyThe Kee Resort & Spa Phuket - FitnessrumThe Kee Resort & Spa Phuket - Pub/LoungeThe Kee Resort & Spa Phuket - Pub/LoungeThe Kee Resort & Spa Phuket - BørneklubThe Kee Resort & Spa Phuket - BørneklubThe Kee Resort & Spa Phuket - MøderumThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - Pub/LoungeThe Kee Resort & Spa Phuket - Pub/LoungeThe Kee Resort & Spa Phuket - Hotellet udefraThe Kee Resort & Spa Phuket - Hotellet udefraThe Kee Resort & Spa Phuket - Hotellet udefraThe Kee Resort & Spa Phuket - Hotellet udefraThe Kee Resort & Spa Phuket - Hotellet udefra


AS-AGWEB-3B08