Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

The LimeTree Hotel

Lot 317 Abell Road, Kuching Centrum, Kuching, Malaysia 93100 (Se kort)

Book nu!

The LimeTree Hotel Kuching - Gæsteværelse The LimeTree Hotel Kuching - Gæsteværelse The LimeTree Hotel Kuching - Gæsteværelse The LimeTree Hotel Kuching - Lobby The LimeTree Hotel Kuching - Pub/Lounge The LimeTree Hotel Kuching - Pub/Lounge The LimeTree Hotel Kuching - Udsigt The LimeTree Hotel Kuching - Pub/Lounge The LimeTree Hotel Kuching - Hotellet udefra The LimeTree Hotel Kuching - Gæsteværelse The LimeTree Hotel Kuching - Gæsteværelse The LimeTree Hotel Kuching - Hotellet indefra The LimeTree Hotel Kuching - Suite The LimeTree Hotel Kuching - Butikker The LimeTree Hotel Kuching - Udsigt The LimeTree Hotel Kuching - Faciliteter
The LimeTree Hotel Kuching - Butikker The LimeTree Hotel Kuching - Butikker The LimeTree Hotel Kuching - Faciliteter The LimeTree Hotel Kuching - Udsigt The LimeTree Hotel Kuching - Plantegninger The LimeTree Hotel Kuching - Suite The LimeTree Hotel Kuching - Faciliteter The LimeTree Hotel Kuching - Faciliteter The LimeTree Hotel Kuching - Gæsteværelse The LimeTree Hotel Kuching - Suite The LimeTree Hotel Kuching - Faciliteter The LimeTree Hotel Kuching - Hotellet udefra
Område: Kuching Centrum Antal værelser: 50
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,1

fra 1045
anmeldelser

Værdi for pengene
8,2
Beliggenhed
7,9
Personalet
8,3
Hotellets stand/rengøring
8,5
Værelsets komfort/standard
8,3
Mad/spisning
7,7
Alle anmeldelser (1045)
Sorter efter:
Rehne S. Par Denmark, 3. februar 2015
Udemærket hotel til pengene

Rooftop bar. Tæt på byen. Venligt og hjælpsom personale
8
Pæne rene værelser, men små og mangler skabsplads eller hylder til tøj. Dejlig bruser og lækker dush. Utrolig kedeligt udvalg af mad i restaurenten og lille udvalg af morgenmad, hvis ikke du er til varm kinesisk mad!!!
Indberet denne anmeldelse
Kirsten L. Par Denmark, 28. januar 2014
Behagelig atmosfære og venlig personale

Renlighed venlig personale behagelig atmosfære
8
Dejligt, tæt på bymidten uden for megen larm. God udgang for udflugter til div. attraktioner, dog nogen kørsel. Hotellet arrangerer gerne for dig.
Indberet denne anmeldelse
Per N. Par Denmark, 6. marts 2013
Pænt rent hotel og venligt personale

rent, venligt personale
5,7
Opholdet var godt med et venligt og hjælpsom personale, dog synes jeg godt at morgenbuffeten kunne være bedre,oplevede flere dage at smørret var dårligt, formentlig fordi det havde været inde på bordet flere dage i træk
Indberet denne anmeldelse
Alison C. Par Australia, 17. august 2015
Nice hotel in good location

Friendly staff, great breakfast, good location
8,3
The staff were very friendly & helpful, even posting some postcards to Australia for us. Breakfast was very good, with many choices. The lime cheesecake is well worth trying in the cafe. The location is good, we walked to the waterfront & to the shopping malls daily from the hotel. Had a pre dinner drink at the rooftop bar with lovely view overlooking the city.
Indberet denne anmeldelse
Andy S. Forretningsrejsende Indonesia, 15. august 2015
3 nights at Lime Tree Hotel

breakfast, nice ambience, and the roof top view
8,7
nice and pleasant
Indberet denne anmeldelse
Susanne W. Rejsende alene Australia, 9. august 2015
A city stay

Staff, cleanliness and room size
6,3
A good short stay.
Indberet denne anmeldelse
Susanne W. Rejsende alene Australia, 9. august 2015
A city stay

The staff, room size
6,3
A good hotel for a city stay.
Indberet denne anmeldelse
Lee M. Par Malaysia, 7. august 2015
A very clean, comfortable and good location hotel.

I really enjoyed breakfast served. All the staff are really very friendly and helpful to customers.
9,7
I enjoyed my 3 days 2 nights stay in the hotel. Location is really good and with plenty of local foods around.
Indberet denne anmeldelse
Rumaizah B. Forretningsrejsende Malaysia, 6. august 2015
Refreshing lime theme & great buffet breakfast

Well-done buffet breakfast, fresh lime green furnishing & overall theme, location
7
Limetree offered a good experience at a reasonable price. Wifi was non-existent on the third floor (my room) during my 4 nights' stay. Asking the staff to fix it didn't solve the prThe front desk staff really need to improve though. I asked for a quiet room away from the lift & I got the room nearest to the lift. I was sent someone else's laundry & front desk staff said it's not their fault as they sent it to an external laundry service. I asked to leave my laundry outside as I was praying only to have the laundry owner knocking non-stop on my door (poor communications by front desk staff).
Indberet denne anmeldelse
Rajasekar B. Par Malaysia, 28. juli 2015
nice hotel

best lime juice, clean n comfortable
7,7
Overall good stay..
Indberet denne anmeldelse

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

The LimeTree Hotel KuchingThe LimeTree Hotel Kuching - GæsteværelseThe LimeTree Hotel Kuching - GæsteværelseThe LimeTree Hotel Kuching - GæsteværelseThe LimeTree Hotel Kuching - LobbyThe LimeTree Hotel Kuching - Pub/LoungeThe LimeTree Hotel Kuching - Pub/LoungeThe LimeTree Hotel Kuching - UdsigtThe LimeTree Hotel Kuching - Pub/LoungeThe LimeTree Hotel Kuching - Hotellet udefraThe LimeTree Hotel Kuching - GæsteværelseThe LimeTree Hotel Kuching - GæsteværelseThe LimeTree Hotel Kuching - Hotellet indefraThe LimeTree Hotel Kuching - SuiteThe LimeTree Hotel Kuching - ButikkerThe LimeTree Hotel Kuching - UdsigtThe LimeTree Hotel Kuching - FaciliteterThe LimeTree Hotel Kuching - ButikkerThe LimeTree Hotel Kuching - ButikkerThe LimeTree Hotel Kuching - FaciliteterThe LimeTree Hotel Kuching - UdsigtThe LimeTree Hotel Kuching - PlantegningerThe LimeTree Hotel Kuching - SuiteThe LimeTree Hotel Kuching - FaciliteterThe LimeTree Hotel Kuching - FaciliteterThe LimeTree Hotel Kuching - GæsteværelseThe LimeTree Hotel Kuching - SuiteThe LimeTree Hotel Kuching - FaciliteterThe LimeTree Hotel Kuching - Hotellet udefraThe LimeTree Hotel Kuching - GæsteværelseThe LimeTree Hotel Kuching - GolfbaneThe LimeTree Hotel Kuching - Hotellet indefraThe LimeTree Hotel Kuching - Hotellet indefraThe LimeTree Hotel Kuching - Pub/LoungeThe LimeTree Hotel Kuching - Kaffebar/CaféThe LimeTree Hotel Kuching - Hotellet indefraThe LimeTree Hotel Kuching - Mad og drikkeThe LimeTree Hotel Kuching - Mad og drikkeThe LimeTree Hotel Kuching - Mad og drikkeThe LimeTree Hotel Kuching - Gæsteværelse


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3B08