eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

The Luxe Hotel

261 - 265 Le Thanh Ton Street, Ben Thanh Ward, Distrikt 1 - Ben Thanh Market, Ho Chi Minh, Vietnam 70000 (Se kort)

Book nu!

The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Badeværelse The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Badeværelse The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Hotellet indefra The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Restaurant The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Restaurant The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Restaurant The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Restaurant The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Restaurant The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Restaurant The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Restaurant
The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Hotellet indefra The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Lobby The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Indgang The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Indgang The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Indgang The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Reception The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Lobby The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Lobby
Område: Distrikt 1 - Ben Thanh Market Antal værelser: 63
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,1

baseret på 1191 anmeldelser

Værdi for pengene
8,2
Beliggenhed
8,8
Personalet
8,2
Hotellets stand/rengøring
8,5
Værelsets komfort/standard
8,1
Mad/spisning
7,0
Alle anmeldelser (1191)
Sorter efter:
Caroline B. Familie med små børn Denmark, 26. juli 2014
Lille hotel, fint til at sove i

beliggenhed
6
Værelserne er store, men kedelige. Vi havde et værelse ud til baggården og overfor elevatoren som larmer. Hotellet er fint til at sove i, og ligger i gå afstand til alt, men vi ville ikke vende tilbage. Vær opmærksom på sengene er hårde.
Christine N. Par Denmark, 22. februar 2014
Godt, komfortabelt og rart

Venlig personale, hurtig roomservice og godt værelse
9,3
Andrew H. Par Denmark, 10. marts 2013
super x billigt hotel, når man tænker på dens desi

flot, serviceminded, wifi, bytur,parker m.m.
8
et nyt hotel som kan anbefales men mest til par da toilettet er af glas hele vejen igennem. der er rullegardin hvis man skal sk... men den ligger på den indsatte side, så ikke sjov hvis man rejser med ven. ellers er dette hotel bare flot, god beliggenhed, serviceminded, kridt hvid og prisen.. du fortryder hvis du ikke vælger denne. mange 2 stjerner hotel ved siden er dyrt og grimt.
Shahril S. Familie med ældre børn Singapore, 18. december 2014
Great stay

Location, spacious, good service
9,3
The hotel is very near to Ben Thanh market it is only about 5 mins walk. There are quite a number of Halal restaurants nearby for the Muslim travellers so there is no problem to find Halal food. The hotel is also near the Night market (outside Ben Thanh market) that opens from 7pm to 1am daily. Besides the great location, the hotel is very clean and staff is very helpful and polite. Would definitely book this hotel again if I were to visit HCMC.. Highly recommended.
Peter C. Forretningsrejsende Singapore, 17. december 2014
good location and friendly staffs

Its location, shopping and food
7,7
Overall, happy with the location and close proximity to shopping and food. Staffs are friendly
Gosalia R. Forretningsrejsende India, 17. december 2014
fantastic place to live as the ppl are so friendly

center, easy reach every where and good ppl
10
for businessmen if they can get basic facilities like good size bed , free internet , good shower force , tea coffee machine ,news paper n quieter place nothing more matters
Bassam A. Rejsende alene United States of America, 16. december 2014
Luxe Hotel Review

Location, Staff, Cleanliness
8,7
Loved my stay. Would definitely be back there again.
Beng C. Gruppe Malaysia, 15. december 2014
Cheap and comfortable stay

Location near night market
9,3
Staff are friendly , room was clean, breakfast was good
Haris R. Familie med små børn Singapore, 14. december 2014
family getaway

cleanliness...near to shopping districts....staff were excellent
8
up to my expectations...
Nittaya J. Forretningsrejsende Thailand, 12. december 2014
Good & convenience location

Clean, Good location & friendly staffs
8,3
Good & comfortable, close to market walking distance & clean

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

The Luxe Hotel Ho Chi MinhThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - BadeværelseThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - BadeværelseThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - Hotellet indefraThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - RestaurantThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - RestaurantThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - RestaurantThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - RestaurantThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - RestaurantThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - RestaurantThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - RestaurantThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - Hotellet indefraThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - LobbyThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - IndgangThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - IndgangThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - IndgangThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - ReceptionThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - LobbyThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - Lobby


AS-AGWEB-3A02