eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

The Luxe Hotel

261 - 265 Le Thanh Ton Street, Ben Thanh Ward, Distrikt 1 - Ben Thanh Market, Ho Chi Minh, Vietnam 70000 (Se kort)

Book nu!

The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Badeværelse The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Badeværelse The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Hotellet indefra The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Restaurant The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Restaurant The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Restaurant The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Restaurant The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Restaurant The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Restaurant The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Restaurant
The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Hotellet indefra The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Lobby The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Indgang The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Indgang The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Indgang The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Reception The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Lobby The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Lobby
Område: Distrikt 1 - Ben Thanh Market Antal værelser: 63
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,1

baseret på 1151 anmeldelser

Værdi for pengene
8,2
Beliggenhed
8,8
Personalet
8,1
Hotellets stand/rengøring
8,5
Værelsets komfort/standard
8,1
Mad/spisning
7,0
Alle anmeldelser (1151)
Sorter efter:
Caroline B. Familie med små børn Denmark, 26. juli 2014
Lille hotel, fint til at sove i

beliggenhed
6
Værelserne er store, men kedelige. Vi havde et værelse ud til baggården og overfor elevatoren som larmer. Hotellet er fint til at sove i, og ligger i gå afstand til alt, men vi ville ikke vende tilbage. Vær opmærksom på sengene er hårde.
Christine N. Par Denmark, 22. februar 2014
Godt, komfortabelt og rart

Venlig personale, hurtig roomservice og godt værelse
9,3
Andrew H. Par Denmark, 10. marts 2013
super x billigt hotel, når man tænker på dens desi

flot, serviceminded, wifi, bytur,parker m.m.
8
et nyt hotel som kan anbefales men mest til par da toilettet er af glas hele vejen igennem. der er rullegardin hvis man skal sk... men den ligger på den indsatte side, så ikke sjov hvis man rejser med ven. ellers er dette hotel bare flot, god beliggenhed, serviceminded, kridt hvid og prisen.. du fortryder hvis du ikke vælger denne. mange 2 stjerner hotel ved siden er dyrt og grimt.
Meng T. Rejsende alene Malaysia, 20. november 2014
GOOD N NICE

SERVICE GOOD.. FOOD GOOD. NEAR TO SHOPPING MARKET. EASY GET MUSLIM FOOD.
8
I LIKE THE SERVICE. THE PRICE GOOD. HOTEL WAS SO CLEAN.
Margaret P. Par United Kingdom, 20. november 2014
luxe review

location location location
7,3
Disappointing, very small rooms. Bed against the wall, good fun if you like climbing over each other to get in! Was there 3 days and was only able to have cold showers as no solar !!!
Keng H. Forretningsrejsende Singapore, 19. november 2014
Small tourist class hotel

location,location,location
6,7
small local hotel, good location, walking distance to Ben Thanh market. Room is abit small then...however is functional...
Jon B. Rejsende alene Norway, 17. november 2014
World best ?

Polite staff, Clean. Central in the city center
9,3
Perfect place for me to stay Comfortable Good atmosphere
Dave C. Par Singapore, 16. november 2014
Great place to stay when in HCM City

Pleasant staffs, clean room & convinient
9,7
Fantastic
David N. Rejsende alene Spain, 14. november 2014
Had a very good time there, very helpful,

clean, good breakfast and good location
10
Very good
Pearly Q. Par Singapore, 12. november 2014
I will recommend this hotel to those visiting HCMC

Cleanliness, Friendly hotel staff, Location
8
Hotel staff were super friendly, helpful and able to converse in English. Hotel looks new and feels comfortable to stay throughout the trip. Great location, easily accessible to many places and only few minutes walk to Ben Thanh market. Breakfast buffet not much variety, saw exact same dishes during my 4 days stay.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

The Luxe Hotel Ho Chi MinhThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - BadeværelseThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - BadeværelseThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - Hotellet indefraThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - RestaurantThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - RestaurantThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - RestaurantThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - RestaurantThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - RestaurantThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - RestaurantThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - RestaurantThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - Hotellet indefraThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - LobbyThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - IndgangThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - IndgangThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - IndgangThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - ReceptionThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - LobbyThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - Lobby


AS-AGWEB-3B05