Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

The Luxe Hotel

261 - 265 Le Thanh Ton Street, Ben Thanh Ward, District 1 Ben Thanh Marked, Ho Chi Minh, Vietnam 70000 (Se kort)

Book nu!

The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Badeværelse The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Badeværelse The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Hotellet indefra The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Restaurant The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Restaurant The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Restaurant The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Restaurant The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Restaurant The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Restaurant The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Restaurant
The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Hotellet indefra The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Lobby The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Indgang The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Indgang The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Indgang The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Reception The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Lobby The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Lobby
Område: District 1 Ben Thanh Marked Antal værelser: 63
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,1

fra 1484
anmeldelser

Værdi for pengene
8,2
Beliggenhed
8,8
Personalet
8,2
Hotellets stand/rengøring
8,5
Værelsets komfort/standard
8,1
Mad/spisning
7,0
Alle anmeldelser (1484)
Sorter efter:
Caroline B. Familie med små børn Denmark, 26. juli 2014
Lille hotel, fint til at sove i

beliggenhed
6
Værelserne er store, men kedelige. Vi havde et værelse ud til baggården og overfor elevatoren som larmer. Hotellet er fint til at sove i, og ligger i gå afstand til alt, men vi ville ikke vende tilbage. Vær opmærksom på sengene er hårde.
Indberet denne anmeldelse
Christine N. Par Denmark, 22. februar 2014
Godt, komfortabelt og rart

Venlig personale, hurtig roomservice og godt værelse
9,3
Indberet denne anmeldelse
Andrew H. Par Denmark, 10. marts 2013
super x billigt hotel, når man tænker på dens desi

flot, serviceminded, wifi, bytur,parker m.m.
8
et nyt hotel som kan anbefales men mest til par da toilettet er af glas hele vejen igennem. der er rullegardin hvis man skal sk... men den ligger på den indsatte side, så ikke sjov hvis man rejser med ven. ellers er dette hotel bare flot, god beliggenhed, serviceminded, kridt hvid og prisen.. du fortryder hvis du ikke vælger denne. mange 2 stjerner hotel ved siden er dyrt og grimt.
Indberet denne anmeldelse
Thenmoli D. Gruppe Singapore, 26. juli 2015
1st Foray in Vietnam !

Room, Cleanliness, Polite staff
9
The room was clean and well maintained. Staff at room service were very prompt - a little problem with hot water, but the staff came and rectified it. Counter staff were very helpful and helped us to arrange for tours. Even after we checked out, we could leave our luggage at the hotel, and come back later to retrieve. Felt very safe in the hotel. Breakfast buffet was so so but then i think they did their best! Hotel was very near the shopping and sight seeing areas. A nice hotel to stay. Worth the money!
Indberet denne anmeldelse
Michael H. Familie med små børn Indonesia, 25. juli 2015
Clean & strategic location

Location, Food, Rooms
9,7
Hotel location near Ben thanh Market. Its a very strategic location and in the center of Saigon. Room is big and clean. Breakfast is nice. Overall its a best 3 star hotel that I've ever stay.
Indberet denne anmeldelse
Aw T. Rejsende alene Singapore, 23. juli 2015
Nil

Nil
7,3
Nil
Indberet denne anmeldelse
Kwok F. Forretningsrejsende Hong Kong, 22. juli 2015
Good services, tidy room.

Good location, breakfast, guest rooms
8,3
Recommend by travellers
Indberet denne anmeldelse
Satoru K. Forretningsrejsende Japan, 21. juli 2015
Just one day stay

Hotel Cleaness/Breakfast/Location
7,7
It was confortable and nice location. One regret was that i upgrated with window room for free. It depends on the situation. Out side traffic was terribly noisy....
Indberet denne anmeldelse
Eric H. Par United States of America, 21. juli 2015
Vac to Vietnam

Staff was very helpful, friendly and really care about customers.
9,7
Only stayed one night but would have stayed longer. Great location, older gentleman outfront was very friendly and always reminded my GF to watch her bag when walking around.
Indberet denne anmeldelse
Devin V. Gruppe United States of America, 20. juli 2015
Clean & Geeat for the Value

Clean, convenient, value
9,7
We Stayed for four nights, it was great. Rooms are clean and bright, although a little bit small but very cozy and comfortable. The staff are friendly and accommodating. I would definitely recommend this place for anyone who's looking for a comfortable place with great value.
Indberet denne anmeldelse

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

The Luxe Hotel Ho Chi MinhThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - BadeværelseThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - BadeværelseThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - Hotellet indefraThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - RestaurantThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - RestaurantThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - RestaurantThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - RestaurantThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - RestaurantThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - RestaurantThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - RestaurantThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - Hotellet indefraThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - LobbyThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - IndgangThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - IndgangThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - IndgangThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - ReceptionThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - LobbyThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - Lobby


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3A08