eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

The Luxe Hotel

261 - 265 Le Thanh Ton Street, Ben Thanh Ward, Distrikt 1 - Ben Thanh Market, Ho Chi Minh, Vietnam 70000 (Se kort)

Book nu!

The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Badeværelse The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Badeværelse The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Hotellet indefra The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Restaurant The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Restaurant The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Restaurant The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Restaurant The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Restaurant The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Restaurant The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Restaurant
The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Hotellet indefra The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Lobby The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Indgang The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Indgang The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Indgang The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Reception The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Lobby The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Lobby
Område: Distrikt 1 - Ben Thanh Market Antal værelser: 63
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,1

baseret på 1060 anmeldelser

Værdi for pengene
8,2
Beliggenhed
8,8
Personalet
8,2
Hotellets stand/rengøring
8,5
Værelsets komfort/standard
8,1
Mad/spisning
7,0
Alle anmeldelser (1060)
Sorter efter:
Caroline B. Familie med små børn Denmark, 26. juli 2014
Lille hotel, fint til at sove i

beliggenhed
6
Værelserne er store, men kedelige. Vi havde et værelse ud til baggården og overfor elevatoren som larmer. Hotellet er fint til at sove i, og ligger i gå afstand til alt, men vi ville ikke vende tilbage. Vær opmærksom på sengene er hårde.
Christine N. Par Denmark, 22. februar 2014
Godt, komfortabelt og rart

Venlig personale, hurtig roomservice og godt værelse
9,3
Andrew H. Par Denmark, 10. marts 2013
super x billigt hotel, når man tænker på dens desi

flot, serviceminded, wifi, bytur,parker m.m.
8
et nyt hotel som kan anbefales men mest til par da toilettet er af glas hele vejen igennem. der er rullegardin hvis man skal sk... men den ligger på den indsatte side, så ikke sjov hvis man rejser med ven. ellers er dette hotel bare flot, god beliggenhed, serviceminded, kridt hvid og prisen.. du fortryder hvis du ikke vælger denne. mange 2 stjerner hotel ved siden er dyrt og grimt.
Sim W. Par Singapore, 15. september 2014
Luxe Hotel

Wifi, Cleaness,Location
8,3
Good except for the variety of breakfast available..
Lai F. Par Singapore, 14. september 2014
Clean environment

Clean & quiet environment
7,3
Clean & quiet environment, location was within walking distance to market. Window at the corner room was facing the comom balcony that is accessable to all which make it feel a bit unsecure. Helpful staff, staff was able to converse in cantonese which make us feel at home.
Duangnate N. Forretningsrejsende Thailand, 14. september 2014
ฺValue of Money

Room, Location, Price
9
Easy access to the market and food dining area. Room is modern and clean, no reason to book other hotel.
Alexandre L. Rejsende alene France, 14. september 2014
Thank you

Good hotel, good location, good services
8,3
Location is good for shopping and hangout in downtown. all most tourists attraction are reachable by walk.
Michael P. Gruppe United States of America, 13. september 2014
Great place to stay for the price.

Location, staff & price.
9
I enjoyed my stay at the Luxe Hotel. The staff was very friendly. The location is perfect since everything was almost walking distance. It does get a bit loud because of the location, I heard a lot of construction work during the day. The elevators are a bit tight. The breakfast was surprisingly good. Overall, I would definitely stay here again.
Saroop R. Par Malaysia, 13. september 2014
good location

good location, modern outlook and clean
7
good location in District 1. Quite close to the night market. hotel has nice modern outlook. rooms are small but nice and comfy
Yoshihito A. Rejsende alene Japan, 12. september 2014
Recommendable

Reasonable, Good location, Tasteless meal.
9

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

The Luxe Hotel Ho Chi MinhThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - BadeværelseThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - BadeværelseThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - Hotellet indefraThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - RestaurantThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - RestaurantThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - RestaurantThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - RestaurantThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - RestaurantThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - RestaurantThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - RestaurantThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - Hotellet indefraThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - LobbyThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - IndgangThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - IndgangThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - IndgangThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - ReceptionThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - LobbyThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - Lobby


AS-AGWEB-3C06