Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

The Luxe Hotel

261 - 265 Le Thanh Ton Street, Ben Thanh Ward, District 1 Ben Thanh Marked, Ho Chi Minh, Vietnam 70000 (Se kort)

Book nu!

The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Badeværelse The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Badeværelse The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Hotellet indefra The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Restaurant The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Restaurant The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Restaurant The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Restaurant The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Restaurant The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Restaurant The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Restaurant
The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Hotellet indefra The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Lobby The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Indgang The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Indgang The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Indgang The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Reception The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Lobby The Luxe Hotel Ho Chi Minh - Lobby
Område: District 1 Ben Thanh Marked Antal værelser: 63
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,1

baseret på 1392 anmeldelser

Værdi for pengene
8,2
Beliggenhed
8,8
Personalet
8,2
Hotellets stand/rengøring
8,5
Værelsets komfort/standard
8,1
Mad/spisning
7,0
Alle anmeldelser (1392)
Sorter efter:
Caroline B. Familie med små børn Denmark, 26. juli 2014
Lille hotel, fint til at sove i

beliggenhed
6
Værelserne er store, men kedelige. Vi havde et værelse ud til baggården og overfor elevatoren som larmer. Hotellet er fint til at sove i, og ligger i gå afstand til alt, men vi ville ikke vende tilbage. Vær opmærksom på sengene er hårde.
Christine N. Par Denmark, 22. februar 2014
Godt, komfortabelt og rart

Venlig personale, hurtig roomservice og godt værelse
9,3
Andrew H. Par Denmark, 10. marts 2013
super x billigt hotel, når man tænker på dens desi

flot, serviceminded, wifi, bytur,parker m.m.
8
et nyt hotel som kan anbefales men mest til par da toilettet er af glas hele vejen igennem. der er rullegardin hvis man skal sk... men den ligger på den indsatte side, så ikke sjov hvis man rejser med ven. ellers er dette hotel bare flot, god beliggenhed, serviceminded, kridt hvid og prisen.. du fortryder hvis du ikke vælger denne. mange 2 stjerner hotel ved siden er dyrt og grimt.
Weihui L. Familie med ældre børn Singapore, 2. juni 2015
Comfy

Room, location, breakfast
8
My stay at the Luxe Hotel was extremely comfortable and my family really enjoyed breakfast every morning. It was also located near the Ben Thanh Market and was also about 15-minutes walk to attractions such as the Central Post Office and Cathedral :) Staff were also very helpful and polite.
Weihui L. Familie med ældre børn Singapore, 2. juni 2015
Comfy

Beds, location, breakfast
8
My stay at the Luxe Hotel was extremely comfortable and my family really enjoyed breakfast every morning. It was also located near the Ben Thanh Market and was also about 15-minutes walk to attractions such as the Central Post Office and Cathedral :) Staff were also very helpful and polite.
Soon T. Rejsende alene Singapore, 31. maj 2015
Value for money

Cleanliness
8,7
Pleasant
Genevieve D. Rejsende alene United States of America, 28. maj 2015
Great location and friendly staff!

Cleanliness, location, staff
9,3
I stayed here for one night on my way to Can Tho. The room was clean and comfortable. Breakfast in the morning was good, and i was able to enjoy some great pho. The staff were very friendly and helpful. They directed me to the best places to eat and helped me reserve my bus ticket to can tho. Though it is not something they seem to do often, they called the bus company for me, found out information and schedule and helped me arrange everything.
Tony C. Forretningsrejsende Taiwan, 28. maj 2015
one of my favorite places to stay in HCMC

clean room, friendly staffs and good breakfast
8
Ai L. Gruppe Malaysia, 27. maj 2015
Value for money n good service

Good location , clean n good service
8,7
Good n impress by the service
Samuel L. Par Australia, 27. maj 2015
Great stay in the heart of HCMC

Cost for what you get, the location, and the most helpful doorman we have ever encountered (the older man)
9
Fantastic. Stand out staff member was the more elderly door man his tips to watch or bags, etc for invaluable. To enjoy HCMC and the vibe this is the district and hotel to stay in

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

The Luxe Hotel Ho Chi MinhThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - BadeværelseThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - BadeværelseThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - Hotellet indefraThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - RestaurantThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - RestaurantThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - RestaurantThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - RestaurantThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - RestaurantThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - RestaurantThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - RestaurantThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - Hotellet indefraThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - LobbyThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - IndgangThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - IndgangThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - IndgangThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - ReceptionThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - LobbyThe Luxe Hotel Ho Chi Minh - Lobby


AS-AGWEB-3C07