eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

The Luxe Manor

39 Kimberley Road, Tsim Sha Tsui, Hongkong (Se kort)

Book nu!

The Luxe Manor Hongkong - Indgang The Luxe Manor Hongkong - Gæsteværelse The Luxe Manor Hongkong - Reception The Luxe Manor Hongkong - Hotellet indefra The Luxe Manor Hongkong - Hotellet indefra The Luxe Manor Hongkong - Lobby The Luxe Manor Hongkong - Reception The Luxe Manor Hongkong - Gæsteværelse The Luxe Manor Hongkong - Gæsteværelse The Luxe Manor Hongkong - Gæsteværelse The Luxe Manor Hongkong - Gæsteværelse The Luxe Manor Hongkong - Badeværelse The Luxe Manor Hongkong - Badeværelse The Luxe Manor Hongkong - Suite The Luxe Manor Hongkong - Suite The Luxe Manor Hongkong - Suite
The Luxe Manor Hongkong - Suite The Luxe Manor Hongkong - Suite The Luxe Manor Hongkong - Suite The Luxe Manor Hongkong - Suite The Luxe Manor Hongkong - Suite The Luxe Manor Hongkong - Suite The Luxe Manor Hongkong - Fitnessrum The Luxe Manor Hongkong - Fitnessrum The Luxe Manor Hongkong - Business Center The Luxe Manor Hongkong - Møderum The Luxe Manor Hongkong - Møderum The Luxe Manor Hongkong - Restaurant
Område: Tsim Sha Tsui Antal værelser: 159
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fremragende

8,3

baseret på 3755 anmeldelser

Værdi for pengene
7,9
Beliggenhed
8,8
Personalet
8,3
Hotellets stand/rengøring
8,6
Værelsets komfort/standard
8,4
Mad/spisning
7,9
Alle anmeldelser (3755)
Sorter efter:
Linda D. Par Denmark, 30. april 2010
Middel hotel

Service og betjening var god.
4,7
Hotellet rent og pænt, men ikke pengene vær... jeg vil ikke besøge hotellet igen... synes der er mange andre hoteller hvor man får mere "value for money"
Eli H. Gruppe Denmark, 22. december 2009
Serviceorienteret mindre Kowloon hotel.

Det var et velindrettet hotelværelse med fine små detaljer. Personalet talte yderst godt engelsk.
9,3
Et rimeligt centralt mindre hotel. Fordelen ved at hotellet ikke er for stort, er at personalet sætter sig ind i deres long stay gæsters navne og præferencer. Front desk ydede en hurtig og let indtjekning, hvor værelset blev vist og kort gennemgået af den frontdesk medarbejder der stod for indtjekningen. Concierge teamet var meget serviceminded og ydede en god hjælp både med cantonesiske opera billetter og billetter til toget til Guangzhou. Hver gang var der tænkt på gode pladser og teamet sørgede for at vi ikke skulle tænke yderligere på detaljer - men skrev en kort men præcis instruktion ned og vedlagde de respektive billetter. Værelserne fremstod rene og vi blev altid mødt af et pænt smil af personalet på vores floor. Safen i værelset kunne lige have min 15 tommers laptop i sig, og der var desuden god plads til kamera, rejsedokumenter etc. Skabet til værelset var til den lille side, og værelset var generelt småt, men den gode indretning gjorde at man ikke bed yderligere mærke i det. Sengene var et kapitel for sig selv, man får en RIGTIG god nats søvn i dem!
Asmus H. Par Denmark, 8. august 2009
dir

god beliggenhed god service pænt og spændende hotel
9,7
godt hotel spændende atmosfære god beliggenhed nyt og rent god morgenmad med i prisen
Abigail T. Gruppe Philippines, 28. februar 2015
Pleasant stay in TST

Staff service, breakfast buffet, comfortable beds
8,3
We had an enjoyable stay at the Luxe Manor so the decision was unanimous, we will stay there again in our next HK trip.
Christian M. Par Germany, 26. februar 2015
Not sooo spezial

Can walk to the pear, Breakfast was nice
5,7
In my opinion it wasn't a 5 Star Hotel. It was nice but the stuffs are not quite well educated. The food you can order was not spezial... BUT the price was not so much in total. So you can not expect more :-D
Mayank K. Forretningsrejsende India, 25. februar 2015
good hotel

in the heart of the business district , cleanliness and comfortable
7
It was good
Mabel H. Par Singapore, 25. februar 2015
Short trip to hk

Food, food, food
6,7
This is the only hotel we have ever stayed in that provided decent to good breakfast buffet every morning.
Leong Y. Rejsende alene Malaysia, 21. februar 2015
facitlities & services provided satisfactory

Free use of mobile device for local & overseas calls, healthy breakfast, convenient location, efficient & helpful staff.
8
Very satisfactory stay; our 3rd time stay in this hotel. The new complimentary use of mobile device for each guest's room had given me much convenience, as there are so many features that are helpful to tourists especially on places of interests, free calls, etc. One of the best breakfasts that a hotel offered.
Alfred N. Rejsende alene Singapore, 16. februar 2015
Good Location

Cheap, clean, Location
8
Kevin L. Par Hong Kong, 14. februar 2015
Wild and nice design boutique hotel

Interior design, service and location! In the city centre with lots of shoppings! Just 5 mins walk from the tube station!
7,7
I only stayed for a night and we were lucky to get a free upgrade. The host and service were nice. However, I didn't try the food and the bar. Since the bar opens late, but I like the whimsitic style.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

The Luxe Manor HongkongThe Luxe Manor Hongkong - IndgangThe Luxe Manor Hongkong - GæsteværelseThe Luxe Manor Hongkong - ReceptionThe Luxe Manor Hongkong - Hotellet indefraThe Luxe Manor Hongkong - Hotellet indefraThe Luxe Manor Hongkong - LobbyThe Luxe Manor Hongkong - ReceptionThe Luxe Manor Hongkong - GæsteværelseThe Luxe Manor Hongkong - GæsteværelseThe Luxe Manor Hongkong - GæsteværelseThe Luxe Manor Hongkong - GæsteværelseThe Luxe Manor Hongkong - BadeværelseThe Luxe Manor Hongkong - BadeværelseThe Luxe Manor Hongkong - SuiteThe Luxe Manor Hongkong - SuiteThe Luxe Manor Hongkong - SuiteThe Luxe Manor Hongkong - SuiteThe Luxe Manor Hongkong - SuiteThe Luxe Manor Hongkong - SuiteThe Luxe Manor Hongkong - SuiteThe Luxe Manor Hongkong - SuiteThe Luxe Manor Hongkong - SuiteThe Luxe Manor Hongkong - FitnessrumThe Luxe Manor Hongkong - FitnessrumThe Luxe Manor Hongkong - Business CenterThe Luxe Manor Hongkong - MøderumThe Luxe Manor Hongkong - MøderumThe Luxe Manor Hongkong - RestaurantThe Luxe Manor Hongkong - RestaurantThe Luxe Manor Hongkong - RestaurantThe Luxe Manor Hongkong - RestaurantThe Luxe Manor Hongkong - Pub/LoungeThe Luxe Manor Hongkong - Pub/LoungeThe Luxe Manor Hongkong - Pub/LoungeThe Luxe Manor Hongkong - MøderumThe Luxe Manor Hongkong - MøderumThe Luxe Manor Hongkong - Hotellet indefra


AS-AGWEB-3A03