eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

The Luxe Manor

39 Kimberley Road, Tsim Sha Tsui, Hongkong (Se kort)

Book nu!

The Luxe Manor Hongkong - Indgang The Luxe Manor Hongkong - Gæsteværelse The Luxe Manor Hongkong - Reception The Luxe Manor Hongkong - Hotellet indefra The Luxe Manor Hongkong - Hotellet indefra The Luxe Manor Hongkong - Lobby The Luxe Manor Hongkong - Reception The Luxe Manor Hongkong - Gæsteværelse The Luxe Manor Hongkong - Gæsteværelse The Luxe Manor Hongkong - Gæsteværelse The Luxe Manor Hongkong - Gæsteværelse The Luxe Manor Hongkong - Badeværelse The Luxe Manor Hongkong - Badeværelse The Luxe Manor Hongkong - Suite The Luxe Manor Hongkong - Suite The Luxe Manor Hongkong - Suite
The Luxe Manor Hongkong - Suite The Luxe Manor Hongkong - Suite The Luxe Manor Hongkong - Suite The Luxe Manor Hongkong - Suite The Luxe Manor Hongkong - Suite The Luxe Manor Hongkong - Suite The Luxe Manor Hongkong - Fitnessrum The Luxe Manor Hongkong - Fitnessrum The Luxe Manor Hongkong - Business Center The Luxe Manor Hongkong - Møderum The Luxe Manor Hongkong - Møderum The Luxe Manor Hongkong - Restaurant
Område: Tsim Sha Tsui Antal værelser: 159
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,3

baseret på 3491 anmeldelser

Værdi for pengene
7,9
Beliggenhed
8,8
Personalet
8,3
Hotellets stand/rengøring
8,6
Værelsets komfort/standard
8,4
Mad/spisning
7,9
Alle anmeldelser (3491)
Sorter efter:
Linda D. Par Denmark, 30. april 2010
Middel hotel

Service og betjening var god.
4,7
Hotellet rent og pænt, men ikke pengene vær... jeg vil ikke besøge hotellet igen... synes der er mange andre hoteller hvor man får mere "value for money"
Eli H. Gruppe Denmark, 22. december 2009
Serviceorienteret mindre Kowloon hotel.

Det var et velindrettet hotelværelse med fine små detaljer. Personalet talte yderst godt engelsk.
9,3
Et rimeligt centralt mindre hotel. Fordelen ved at hotellet ikke er for stort, er at personalet sætter sig ind i deres long stay gæsters navne og præferencer. Front desk ydede en hurtig og let indtjekning, hvor værelset blev vist og kort gennemgået af den frontdesk medarbejder der stod for indtjekningen. Concierge teamet var meget serviceminded og ydede en god hjælp både med cantonesiske opera billetter og billetter til toget til Guangzhou. Hver gang var der tænkt på gode pladser og teamet sørgede for at vi ikke skulle tænke yderligere på detaljer - men skrev en kort men præcis instruktion ned og vedlagde de respektive billetter. Værelserne fremstod rene og vi blev altid mødt af et pænt smil af personalet på vores floor. Safen i værelset kunne lige have min 15 tommers laptop i sig, og der var desuden god plads til kamera, rejsedokumenter etc. Skabet til værelset var til den lille side, og værelset var generelt småt, men den gode indretning gjorde at man ikke bed yderligere mærke i det. Sengene var et kapitel for sig selv, man får en RIGTIG god nats søvn i dem!
Asmus H. Par Denmark, 8. august 2009
dir

god beliggenhed god service pænt og spændende hotel
9,7
godt hotel spændende atmosfære god beliggenhed nyt og rent god morgenmad med i prisen
Chan T. Rejsende alene Macau, 15. september 2014
Room feature not complete

Location, location, location
5,3
First time to stay in 5-star hotel with NO bathtub & bathrobes & no ice bucket. Main door cant be closed automatically, need to push it to close. Bed sheet got stain right at the middle but they didnt notice...
Cindy C. Forretningsrejsende United States of America, 15. september 2014
Weird, awful view, 3 star service

Wireless Local phone and wifi to go, shower and towel.
5,3
Not pleasant with their service all around. The door man would not even help you with your large suitcase for a lady hotel guest. Even the taxi driver commented their lack of porters service。
Yik M. Forretningsrejsende Hong Kong, 14. september 2014
unfriendly night staff

location, location, location
7
Location is unbeatable. Unfortunately, I checked in at night and was greeted by staff whose facial expression resembled those of mother in laws. Rooms were of reasonable size but the decor might not suit everyone's taste. Overall it was clean but our bathroom was clogged and it drained very slowly. We had the room at a discount so I guess I can't complain. The morning staff when we checked out was friendly and efficient. Lab Made ice cream next door was able to help assuage the unpleasantness of the previous night a little bit.
Jason C. Rejsende alene Singapore, 14. september 2014
Good Value For Money

Location, Price. Comfort
8
Would have been better if the room was bigger but the fact that this is Hong Kong, relatively smaller hotels than other countries at that price range is pretty much the norm. Love the location and good value for money considering where it is located.
Ben L. Familie med små børn Hong Kong, 13. september 2014
Service, cleanliness, facility

Quality service
8
Desmond Y. Rejsende alene Singapore, 13. september 2014
Nice beds

Location , food
8
Very nice the staff very helpful
Yiting W. Forretningsrejsende China, 12. september 2014
Location is good

service, breakfast, check in/out efficient
8,3
Not bad, just a little bit noisy at night, probably because of the air conditionor

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

The Luxe Manor HongkongThe Luxe Manor Hongkong - IndgangThe Luxe Manor Hongkong - GæsteværelseThe Luxe Manor Hongkong - ReceptionThe Luxe Manor Hongkong - Hotellet indefraThe Luxe Manor Hongkong - Hotellet indefraThe Luxe Manor Hongkong - LobbyThe Luxe Manor Hongkong - ReceptionThe Luxe Manor Hongkong - GæsteværelseThe Luxe Manor Hongkong - GæsteværelseThe Luxe Manor Hongkong - GæsteværelseThe Luxe Manor Hongkong - GæsteværelseThe Luxe Manor Hongkong - BadeværelseThe Luxe Manor Hongkong - BadeværelseThe Luxe Manor Hongkong - SuiteThe Luxe Manor Hongkong - SuiteThe Luxe Manor Hongkong - SuiteThe Luxe Manor Hongkong - SuiteThe Luxe Manor Hongkong - SuiteThe Luxe Manor Hongkong - SuiteThe Luxe Manor Hongkong - SuiteThe Luxe Manor Hongkong - SuiteThe Luxe Manor Hongkong - SuiteThe Luxe Manor Hongkong - FitnessrumThe Luxe Manor Hongkong - FitnessrumThe Luxe Manor Hongkong - Business CenterThe Luxe Manor Hongkong - MøderumThe Luxe Manor Hongkong - MøderumThe Luxe Manor Hongkong - RestaurantThe Luxe Manor Hongkong - RestaurantThe Luxe Manor Hongkong - RestaurantThe Luxe Manor Hongkong - RestaurantThe Luxe Manor Hongkong - Pub/LoungeThe Luxe Manor Hongkong - Pub/LoungeThe Luxe Manor Hongkong - Pub/LoungeThe Luxe Manor Hongkong - MøderumThe Luxe Manor Hongkong - MøderumThe Luxe Manor Hongkong - Hotellet indefra


AS-AGWEB-3C01