Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

The Luxe Manor

39 Kimberley Road, Tsim Sha Tsui, Hongkong

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,3

baseret på 4275 anmeldelser

3 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
7,9
Beliggenhed
8,8
Personalet
8,3
Hotellets stand/rengøring
8,6
Værelsets komfort/standard
8,4
Mad/spisning
7,8
Alle anmeldelser (4275)
Sortér efter:
Linda D. Par Denmark, 30. april 2010
Middel hotel

Service og betjening var god.
4,7
Hotellet rent og pænt, men ikke pengene vær... jeg vil ikke besøge hotellet igen... synes der er mange andre hoteller hvor man får mere "value for money"
Indberet denne anmeldelse
Eli H. Gruppe Denmark, 22. december 2009
Serviceorienteret mindre Kowloon hotel.

Det var et velindrettet hotelværelse med fine små detaljer. Personalet talte yderst godt engelsk.
9,3
Et rimeligt centralt mindre hotel. Fordelen ved at hotellet ikke er for stort, er at personalet sætter sig ind i deres long stay gæsters navne og præferencer. Front desk ydede en hurtig og let indtjekning, hvor værelset blev vist og kort gennemgået af den frontdesk medarbejder der stod for indtjekningen. Concierge teamet var meget serviceminded og ydede en god hjælp både med cantonesiske opera billetter og billetter til toget til Guangzhou. Hver gang var der tænkt på gode pladser og teamet sørgede for at vi ikke skulle tænke yderligere på detaljer - men skrev en kort men præcis instruktion ned og vedlagde de respektive billetter. Værelserne fremstod rene og vi blev altid mødt af et pænt smil af personalet på vores floor. Safen i værelset kunne lige have min 15 tommers laptop i sig, og der var desuden god plads til kamera, rejsedokumenter etc. Skabet til værelset var til den lille side, og værelset var generelt småt, men den gode indretning gjorde at man ikke bed yderligere mærke i det. Sengene var et kapitel for sig selv, man får en RIGTIG god nats søvn i dem!
Indberet denne anmeldelse
Asmus H. Par Denmark, 8. august 2009
dir

god beliggenhed god service pænt og spændende hotel
9,7
godt hotel spændende atmosfære god beliggenhed nyt og rent god morgenmad med i prisen
Indberet denne anmeldelse
Gilson F. Forretningsrejsende Brazil, 25. maj 2016
Very good hotel
6,3
Very good location and frendly staff
Indberet denne anmeldelse
Jun Y. Forretningsrejsende Malaysia, 24. maj 2016
Great location , comfort room , value for money ..
6,7
The location is great with all amenities is close by , food can be find along the street The hotel personal is great , all my request and enquirers have been taken care well Highly recommended
Indberet denne anmeldelse
Mamoudou A. Rejsende alene Nigeria, 23. maj 2016
Nice
6,7
Good place to be
Indberet denne anmeldelse
Vishal J. Forretningsrejsende India, 22. maj 2016
Best location
5
Room was good ... But Bathroom doesn't have Bath -tub.... Except bathroom everything was perfect..
Indberet denne anmeldelse
Anita Z. Rejsende alene China, 22. maj 2016
We will not recommend...
4,3
Too noisy at midght, the facility should be improved. And clean work is not enough. We will not recommend...
Indberet denne anmeldelse
Benya T. Par Thailand, 21. maj 2016
Good hotel
6
Good service in good location. very convenient for transportation
Indberet denne anmeldelse
Kwee B. Familie med ældre børn Singapore, 21. maj 2016
Overall we are comfortable with the hotel.
6
Excellent location with eateries within reach. Walking distance to train stations and shopping centres. Breakfast need to have more varities. Staff friendly and helpful. Reception counter too dim. (Cannot see what I'm signing) Similarly floor levels is also dim and a safety hazard to elderly. (Could not see direction to room numbers)
Indberet denne anmeldelse
1 - 3 af 3 anmeldelser
The Luxe Manor HongkongThe Luxe Manor Hongkong - Hotellet udefraThe Luxe Manor Hongkong - GæsteværelseThe Luxe Manor Hongkong - GæsteværelseThe Luxe Manor Hongkong - ReceptionThe Luxe Manor Hongkong - GæsteværelseThe Luxe Manor Hongkong - ReceptionThe Luxe Manor Hongkong - IndgangThe Luxe Manor Hongkong - GæsteværelseThe Luxe Manor Hongkong - ReceptionThe Luxe Manor Hongkong - GæsteværelseThe Luxe Manor Hongkong - ReceptionThe Luxe Manor Hongkong - IndgangThe Luxe Manor Hongkong - GæsteværelseThe Luxe Manor Hongkong - GæsteværelseThe Luxe Manor Hongkong - BuffetThe Luxe Manor Hongkong - Pub/LoungeThe Luxe Manor Hongkong - Pub/LoungeThe Luxe Manor Hongkong - Pub/LoungeThe Luxe Manor Hongkong - Pub/LoungeThe Luxe Manor Hongkong - RestaurantThe Luxe Manor Hongkong - RestaurantThe Luxe Manor Hongkong - RestaurantThe Luxe Manor Hongkong - DansesalThe Luxe Manor Hongkong - DansesalThe Luxe Manor Hongkong - DansesalThe Luxe Manor Hongkong - SuiteThe Luxe Manor Hongkong - Hotellet indefraThe Luxe Manor Hongkong - SuiteThe Luxe Manor Hongkong - SuiteThe Luxe Manor Hongkong - SuiteThe Luxe Manor Hongkong - SuiteThe Luxe Manor Hongkong - SuiteThe Luxe Manor Hongkong - SuiteThe Luxe Manor Hongkong - SuiteThe Luxe Manor Hongkong - SuiteThe Luxe Manor Hongkong - SuiteThe Luxe Manor Hongkong - SuiteThe Luxe Manor Hongkong - SuiteThe Luxe Manor Hongkong - SuiteThe Luxe Manor Hongkong - SuiteThe Luxe Manor Hongkong - Business CenterThe Luxe Manor Hongkong - FitnessrumThe Luxe Manor Hongkong - BadeværelseThe Luxe Manor Hongkong - MøderumThe Luxe Manor Hongkong - MøderumThe Luxe Manor Hongkong - BadeværelseThe Luxe Manor Hongkong - ReceptionThe Luxe Manor Hongkong - Hotellet indefraThe Luxe Manor Hongkong - Hotellet indefraThe Luxe Manor Hongkong - Hotellet indefraThe Luxe Manor Hongkong - Hotellet indefraThe Luxe Manor Hongkong - RestaurantThe Luxe Manor Hongkong - Pub/LoungeThe Luxe Manor Hongkong - Pub/LoungeThe Luxe Manor Hongkong - Pub/LoungeThe Luxe Manor Hongkong - Pub/LoungeThe Luxe Manor Hongkong - Pub/Lounge


Agoda er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3C05