eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

The Luxe Manor

39 Kimberley Road, Tsim Sha Tsui, Hongkong (Se kort)

Book nu!

The Luxe Manor Hongkong - Indgang The Luxe Manor Hongkong - Gæsteværelse The Luxe Manor Hongkong - Reception The Luxe Manor Hongkong - Hotellet indefra The Luxe Manor Hongkong - Hotellet indefra The Luxe Manor Hongkong - Lobby The Luxe Manor Hongkong - Reception The Luxe Manor Hongkong - Gæsteværelse The Luxe Manor Hongkong - Gæsteværelse The Luxe Manor Hongkong - Gæsteværelse The Luxe Manor Hongkong - Gæsteværelse The Luxe Manor Hongkong - Badeværelse The Luxe Manor Hongkong - Badeværelse The Luxe Manor Hongkong - Suite The Luxe Manor Hongkong - Suite The Luxe Manor Hongkong - Suite
The Luxe Manor Hongkong - Suite The Luxe Manor Hongkong - Suite The Luxe Manor Hongkong - Suite The Luxe Manor Hongkong - Suite The Luxe Manor Hongkong - Suite The Luxe Manor Hongkong - Suite The Luxe Manor Hongkong - Fitnessrum The Luxe Manor Hongkong - Fitnessrum The Luxe Manor Hongkong - Business Center The Luxe Manor Hongkong - Møderum The Luxe Manor Hongkong - Møderum The Luxe Manor Hongkong - Restaurant
Område: Tsim Sha Tsui Antal værelser: 159
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fremragende

8,3

baseret på 3786 anmeldelser

Værdi for pengene
7,9
Beliggenhed
8,8
Personalet
8,3
Hotellets stand/rengøring
8,6
Værelsets komfort/standard
8,4
Mad/spisning
7,9
Alle anmeldelser (3786)
Sorter efter:
Linda D. Par Denmark, 30. april 2010
Middel hotel

Service og betjening var god.
4,7
Hotellet rent og pænt, men ikke pengene vær... jeg vil ikke besøge hotellet igen... synes der er mange andre hoteller hvor man får mere "value for money"
Eli H. Gruppe Denmark, 22. december 2009
Serviceorienteret mindre Kowloon hotel.

Det var et velindrettet hotelværelse med fine små detaljer. Personalet talte yderst godt engelsk.
9,3
Et rimeligt centralt mindre hotel. Fordelen ved at hotellet ikke er for stort, er at personalet sætter sig ind i deres long stay gæsters navne og præferencer. Front desk ydede en hurtig og let indtjekning, hvor værelset blev vist og kort gennemgået af den frontdesk medarbejder der stod for indtjekningen. Concierge teamet var meget serviceminded og ydede en god hjælp både med cantonesiske opera billetter og billetter til toget til Guangzhou. Hver gang var der tænkt på gode pladser og teamet sørgede for at vi ikke skulle tænke yderligere på detaljer - men skrev en kort men præcis instruktion ned og vedlagde de respektive billetter. Værelserne fremstod rene og vi blev altid mødt af et pænt smil af personalet på vores floor. Safen i værelset kunne lige have min 15 tommers laptop i sig, og der var desuden god plads til kamera, rejsedokumenter etc. Skabet til værelset var til den lille side, og værelset var generelt småt, men den gode indretning gjorde at man ikke bed yderligere mærke i det. Sengene var et kapitel for sig selv, man får en RIGTIG god nats søvn i dem!
Asmus H. Par Denmark, 8. august 2009
dir

god beliggenhed god service pænt og spændende hotel
9,7
godt hotel spændende atmosfære god beliggenhed nyt og rent god morgenmad med i prisen
Grant F. Forretningsrejsende United States of America, 25. marts 2015
not a business hotel

clean enough, location ok for Kowloon, got cheap rate
4,3
Embarassing. I booked rooms for self and colleague based on "five star" rating and quick glance at photos that seemed decent. When we arrived was stunned. Tiny cramped lobby with bizarre decor. Rooms full of kitchy weird furniture (lamps were ceramic poodles or something with light bulbs growing out of their heads, bright red desk top, cats paw chair legs.) Not remotely professional. Colleague asked if I was trying to send him some sort of gay message. No thanks!
Wirintip S. Gruppe Thailand, 22. marts 2015
Great hotel.

Great location, nice comfy room, decent breakfast
8
Luxe Manor is located in a great location. The room comes in decent size. The bed is a bit small for two people so I would recomment you book twin room if you come in pair. Anyhow, the room is clean, fully equipted and decorated nicely. The mobile phone that the hotel provided saved me some money on data roaming. Breakfast is decent. Shuttle bus from Kowloon station stops right in front of the hotel so it is very convinient. Would come back for next visit.
Melissa C. Par Thailand, 17. marts 2015
Nice Design

Design
8
Siti I. Familie med ældre børn Malaysia, 16. marts 2015
Not as rate 5 star...

Laluan shuttle
8
Not as rate 5 star hotel
Michael N. Forretningsrejsende Hong Kong, 14. marts 2015
best deal

good place, good deal, good food
8,7
very good overall, all nearby shopping mall
Suprasit C. Par Thailand, 11. marts 2015
The luxe manor

location, breakfast and decoration of hotel
6,7
Everything are good except the double bed is too small for two guests.
Mike H. Par United Kingdom, 9. marts 2015
Great location

Very convenient, characterful interior design, very helpful staff
8,3
Unfortunately there is no view out of the window as they are doing maintenance until the end of April. The curtains had to be closed as there was dirt splattered opaque film over the glass to stop the builders being able to look in. We were given a double upgrade to the Studio room, which was a bonus, and had a gorgeously huge bed, but the room is still quite small and the shower took ages to run hot water. Not a 5 star hotel room. Good breakfast with lots of choice.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

The Luxe Manor HongkongThe Luxe Manor Hongkong - IndgangThe Luxe Manor Hongkong - GæsteværelseThe Luxe Manor Hongkong - ReceptionThe Luxe Manor Hongkong - Hotellet indefraThe Luxe Manor Hongkong - Hotellet indefraThe Luxe Manor Hongkong - LobbyThe Luxe Manor Hongkong - ReceptionThe Luxe Manor Hongkong - GæsteværelseThe Luxe Manor Hongkong - GæsteværelseThe Luxe Manor Hongkong - GæsteværelseThe Luxe Manor Hongkong - GæsteværelseThe Luxe Manor Hongkong - BadeværelseThe Luxe Manor Hongkong - BadeværelseThe Luxe Manor Hongkong - SuiteThe Luxe Manor Hongkong - SuiteThe Luxe Manor Hongkong - SuiteThe Luxe Manor Hongkong - SuiteThe Luxe Manor Hongkong - SuiteThe Luxe Manor Hongkong - SuiteThe Luxe Manor Hongkong - SuiteThe Luxe Manor Hongkong - SuiteThe Luxe Manor Hongkong - SuiteThe Luxe Manor Hongkong - FitnessrumThe Luxe Manor Hongkong - FitnessrumThe Luxe Manor Hongkong - Business CenterThe Luxe Manor Hongkong - MøderumThe Luxe Manor Hongkong - MøderumThe Luxe Manor Hongkong - RestaurantThe Luxe Manor Hongkong - RestaurantThe Luxe Manor Hongkong - RestaurantThe Luxe Manor Hongkong - RestaurantThe Luxe Manor Hongkong - Pub/LoungeThe Luxe Manor Hongkong - Pub/LoungeThe Luxe Manor Hongkong - Pub/LoungeThe Luxe Manor Hongkong - MøderumThe Luxe Manor Hongkong - MøderumThe Luxe Manor Hongkong - Hotellet indefraThe Luxe Manor Hongkong - Hotellet indefra


AS-AGWEB-3A07