eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

The Luxe Manor

39 Kimberley Road, Tsim Sha Tsui, Hongkong (Se kort)

Book nu!

The Luxe Manor Hongkong - Indgang The Luxe Manor Hongkong - Gæsteværelse The Luxe Manor Hongkong - Reception The Luxe Manor Hongkong - Hotellet indefra The Luxe Manor Hongkong - Hotellet indefra The Luxe Manor Hongkong - Lobby The Luxe Manor Hongkong - Reception The Luxe Manor Hongkong - Gæsteværelse The Luxe Manor Hongkong - Gæsteværelse The Luxe Manor Hongkong - Gæsteværelse The Luxe Manor Hongkong - Gæsteværelse The Luxe Manor Hongkong - Badeværelse The Luxe Manor Hongkong - Badeværelse The Luxe Manor Hongkong - Suite The Luxe Manor Hongkong - Suite The Luxe Manor Hongkong - Suite
The Luxe Manor Hongkong - Suite The Luxe Manor Hongkong - Suite The Luxe Manor Hongkong - Suite The Luxe Manor Hongkong - Suite The Luxe Manor Hongkong - Suite The Luxe Manor Hongkong - Suite The Luxe Manor Hongkong - Fitnessrum The Luxe Manor Hongkong - Fitnessrum The Luxe Manor Hongkong - Business Center The Luxe Manor Hongkong - Møderum The Luxe Manor Hongkong - Møderum The Luxe Manor Hongkong - Restaurant
Område: Tsim Sha Tsui Antal værelser: 159
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,3

baseret på 3524 anmeldelser

Værdi for pengene
7,9
Beliggenhed
8,8
Personalet
8,3
Hotellets stand/rengøring
8,6
Værelsets komfort/standard
8,4
Mad/spisning
7,9
Alle anmeldelser (3524)
Sorter efter:
Linda D. Par Denmark, 30. april 2010
Middel hotel

Service og betjening var god.
4,7
Hotellet rent og pænt, men ikke pengene vær... jeg vil ikke besøge hotellet igen... synes der er mange andre hoteller hvor man får mere "value for money"
Eli H. Gruppe Denmark, 22. december 2009
Serviceorienteret mindre Kowloon hotel.

Det var et velindrettet hotelværelse med fine små detaljer. Personalet talte yderst godt engelsk.
9,3
Et rimeligt centralt mindre hotel. Fordelen ved at hotellet ikke er for stort, er at personalet sætter sig ind i deres long stay gæsters navne og præferencer. Front desk ydede en hurtig og let indtjekning, hvor værelset blev vist og kort gennemgået af den frontdesk medarbejder der stod for indtjekningen. Concierge teamet var meget serviceminded og ydede en god hjælp både med cantonesiske opera billetter og billetter til toget til Guangzhou. Hver gang var der tænkt på gode pladser og teamet sørgede for at vi ikke skulle tænke yderligere på detaljer - men skrev en kort men præcis instruktion ned og vedlagde de respektive billetter. Værelserne fremstod rene og vi blev altid mødt af et pænt smil af personalet på vores floor. Safen i værelset kunne lige have min 15 tommers laptop i sig, og der var desuden god plads til kamera, rejsedokumenter etc. Skabet til værelset var til den lille side, og værelset var generelt småt, men den gode indretning gjorde at man ikke bed yderligere mærke i det. Sengene var et kapitel for sig selv, man får en RIGTIG god nats søvn i dem!
Asmus H. Par Denmark, 8. august 2009
dir

god beliggenhed god service pænt og spændende hotel
9,7
godt hotel spændende atmosfære god beliggenhed nyt og rent god morgenmad med i prisen
Su L. Gruppe Malaysia, 28. september 2014
Great location

Service, location & food
9,3
Wonderful
Kim C. Par China, 25. september 2014
beautiful hotel with very proactive staff!!!

proactive bell staff approaching you for luggage assistance and helping with opening the door. housekeeping did a good job in cleaning the room as well. overall very pleasant experience
10
wonderful and will introduce to friends
Shumin M. Rejsende alene China, 19. september 2014
Classy. Artistic Style.

Nice location and surrounding area. Comfortable stay.
10
I booked it for my friend. She always loves boutique hotels and she thinks this is a very nice choice.
Chan T. Rejsende alene Macau, 16. september 2014
Location, location, location

Location, location, location
5,7
Upon check in, receptionist seemed lacking of smile, after I found there is no bathtub in guest room, the receptionist only said suit got bathtub but never quoted the upgrade price actively, I don't think the hotel is trying to make me to have interest to pay for upgrade. I have security concern that I was told the complete room no. when I got the key card. only one gimmick surprised me that it has smartphone for me to use as mobile wifi and make local call instead of using my own one, location of hotel is good, 7-11 and restaurants are all around. Upon departure, I stored my baggage at the counter, the receptionist never asked any transportation arrangement/booking nor offered any umbrella for typhoon and rainy day even I was about to go outside from hotel...
Chan T. Rejsende alene Macau, 15. september 2014
Room feature not complete

Location, location, location
5,3
First time to stay in 5-star hotel with NO bathtub & bathrobes & no ice bucket. Main door cant be closed automatically, need to push it to close. Bed sheet got stain right at the middle but they didnt notice...
Cindy C. Forretningsrejsende United States of America, 15. september 2014
Weird, awful view, 3 star service

Wireless Local phone and wifi to go, shower and towel.
5,3
Not pleasant with their service all around. The door man would not even help you with your large suitcase for a lady hotel guest. Even the taxi driver commented their lack of porters service。
Tracy P. Forretningsrejsende Singapore, 15. september 2014
Perfect location for good food and shopping

LOCATION/SMALL LOVELY BOUTIQUE HOTEL/FRIENDLY STAFF
8
So far so good, will be back for my next stay.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

The Luxe Manor HongkongThe Luxe Manor Hongkong - IndgangThe Luxe Manor Hongkong - GæsteværelseThe Luxe Manor Hongkong - ReceptionThe Luxe Manor Hongkong - Hotellet indefraThe Luxe Manor Hongkong - Hotellet indefraThe Luxe Manor Hongkong - LobbyThe Luxe Manor Hongkong - ReceptionThe Luxe Manor Hongkong - GæsteværelseThe Luxe Manor Hongkong - GæsteværelseThe Luxe Manor Hongkong - GæsteværelseThe Luxe Manor Hongkong - GæsteværelseThe Luxe Manor Hongkong - BadeværelseThe Luxe Manor Hongkong - BadeværelseThe Luxe Manor Hongkong - SuiteThe Luxe Manor Hongkong - SuiteThe Luxe Manor Hongkong - SuiteThe Luxe Manor Hongkong - SuiteThe Luxe Manor Hongkong - SuiteThe Luxe Manor Hongkong - SuiteThe Luxe Manor Hongkong - SuiteThe Luxe Manor Hongkong - SuiteThe Luxe Manor Hongkong - SuiteThe Luxe Manor Hongkong - FitnessrumThe Luxe Manor Hongkong - FitnessrumThe Luxe Manor Hongkong - Business CenterThe Luxe Manor Hongkong - MøderumThe Luxe Manor Hongkong - MøderumThe Luxe Manor Hongkong - RestaurantThe Luxe Manor Hongkong - RestaurantThe Luxe Manor Hongkong - RestaurantThe Luxe Manor Hongkong - RestaurantThe Luxe Manor Hongkong - Pub/LoungeThe Luxe Manor Hongkong - Pub/LoungeThe Luxe Manor Hongkong - Pub/LoungeThe Luxe Manor Hongkong - MøderumThe Luxe Manor Hongkong - MøderumThe Luxe Manor Hongkong - Hotellet indefra


AS-AGWEB-3C06