eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

The Luxe Manor

39 Kimberley Road, Tsim Sha Tsui, Hongkong (Se kort)

Book nu!

The Luxe Manor Hongkong - Indgang The Luxe Manor Hongkong - Gæsteværelse The Luxe Manor Hongkong - Reception The Luxe Manor Hongkong - Hotellet indefra The Luxe Manor Hongkong - Hotellet indefra The Luxe Manor Hongkong - Lobby The Luxe Manor Hongkong - Reception The Luxe Manor Hongkong - Gæsteværelse The Luxe Manor Hongkong - Gæsteværelse The Luxe Manor Hongkong - Gæsteværelse The Luxe Manor Hongkong - Gæsteværelse The Luxe Manor Hongkong - Badeværelse The Luxe Manor Hongkong - Badeværelse The Luxe Manor Hongkong - Suite The Luxe Manor Hongkong - Suite The Luxe Manor Hongkong - Suite
The Luxe Manor Hongkong - Suite The Luxe Manor Hongkong - Suite The Luxe Manor Hongkong - Suite The Luxe Manor Hongkong - Suite The Luxe Manor Hongkong - Suite The Luxe Manor Hongkong - Suite The Luxe Manor Hongkong - Fitnessrum The Luxe Manor Hongkong - Fitnessrum The Luxe Manor Hongkong - Business Center The Luxe Manor Hongkong - Møderum The Luxe Manor Hongkong - Møderum The Luxe Manor Hongkong - Restaurant
Område: Tsim Sha Tsui Antal værelser: 159
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,3

baseret på 3656 anmeldelser

Værdi for pengene
7,9
Beliggenhed
8,8
Personalet
8,3
Hotellets stand/rengøring
8,6
Værelsets komfort/standard
8,4
Mad/spisning
7,9
Alle anmeldelser (3656)
Sorter efter:
Linda D. Par Denmark, 30. april 2010
Middel hotel

Service og betjening var god.
4,7
Hotellet rent og pænt, men ikke pengene vær... jeg vil ikke besøge hotellet igen... synes der er mange andre hoteller hvor man får mere "value for money"
Eli H. Gruppe Denmark, 22. december 2009
Serviceorienteret mindre Kowloon hotel.

Det var et velindrettet hotelværelse med fine små detaljer. Personalet talte yderst godt engelsk.
9,3
Et rimeligt centralt mindre hotel. Fordelen ved at hotellet ikke er for stort, er at personalet sætter sig ind i deres long stay gæsters navne og præferencer. Front desk ydede en hurtig og let indtjekning, hvor værelset blev vist og kort gennemgået af den frontdesk medarbejder der stod for indtjekningen. Concierge teamet var meget serviceminded og ydede en god hjælp både med cantonesiske opera billetter og billetter til toget til Guangzhou. Hver gang var der tænkt på gode pladser og teamet sørgede for at vi ikke skulle tænke yderligere på detaljer - men skrev en kort men præcis instruktion ned og vedlagde de respektive billetter. Værelserne fremstod rene og vi blev altid mødt af et pænt smil af personalet på vores floor. Safen i værelset kunne lige have min 15 tommers laptop i sig, og der var desuden god plads til kamera, rejsedokumenter etc. Skabet til værelset var til den lille side, og værelset var generelt småt, men den gode indretning gjorde at man ikke bed yderligere mærke i det. Sengene var et kapitel for sig selv, man får en RIGTIG god nats søvn i dem!
Asmus H. Par Denmark, 8. august 2009
dir

god beliggenhed god service pænt og spændende hotel
9,7
godt hotel spændende atmosfære god beliggenhed nyt og rent god morgenmad med i prisen
I-Ying L. Rejsende alene Taiwan, 21. december 2014
Highly recommend!

Handy phone, cozzy room, good food/bar
7,7
Jakapan P. Forretningsrejsende Thailand, 14. december 2014
Good bed and breakfast

bed, breakfast, staff
8,3
it is a little bit far from Subway, but can walk. There are many restaurants but they are more expensive than other locations with the same quality and quantity. Shopping is very easy and you can find whatever you want around hotel.
Margery A. Familie med små børn Philippines, 8. december 2014
The luxe manor

1. Beautiful facade, 2. Good buffet breakfast selection, 3. Handy mobile
7,3
The facade was the first thing that impressed me because it was very beautiful. However, the front desk officer that checked us in looked very irritated and talked very fast. She also snapped at me when i requested for all our 3 rooms to be on the same floor. In short, she was very rude. Even if she "upgraded" us, she had a disclaimer that it will be noisy because of the construction that monday. I felt that she was telling me that i should be grateful that she upgraded us to a king-sized bed (and it really was very noisy that monday when they started the construction work). My family and i have stayed in different types of hotels in hk and in other countries and she was, by far, the rudest front desk staff. On the positive side, the rest of our stay was very comfortable especially for my senior parents and my 2 kids (a toddler and an infant). All the other staff members were accomodating especially the room cleaners who greeted us everytime we would see them outside our rooms.
Carmen L. Forretningsrejsende China, 7. december 2014
Great location

Great location, decoration and service
8,3
Great location , never by mtr and shopping mall, massage place, but Over 2000 HKD is really high price, and I found the towers is not very new.
Mudassar R. Par Australia, 4. december 2014
Bed was like concrete

The staff, clean and polite people
7,3
Hotel was good but the room was very small, and the shower was tiny. The mattress was like concrete. I still have a really bad back and have gone to the Physio 5 times ever since I have come back to Australia .The hotel needs to invest in some comfortable pillows and beds.
Siu G. Familie med ældre børn Indonesia, 2. december 2014
great and clean hotel

location, clean and design
10
i was happy to stay in this hotel because it is located in the central of city and the design of the room is great.
Jong C. Rejsende alene Malaysia, 1. december 2014
Great Location And Comfortable

Location,Comfort,
9,7
Fantastic. Except for the room service. I m not sure what happened. I checked in and went out for a walk around, after I was back to the room, I found out that someone was in the room cleaning again?? I was...what the.....I felt deeply un-secured and unhappy at that moment. Hopefully the hotel could just make a correction on this in the future.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

The Luxe Manor HongkongThe Luxe Manor Hongkong - IndgangThe Luxe Manor Hongkong - GæsteværelseThe Luxe Manor Hongkong - ReceptionThe Luxe Manor Hongkong - Hotellet indefraThe Luxe Manor Hongkong - Hotellet indefraThe Luxe Manor Hongkong - LobbyThe Luxe Manor Hongkong - ReceptionThe Luxe Manor Hongkong - GæsteværelseThe Luxe Manor Hongkong - GæsteværelseThe Luxe Manor Hongkong - GæsteværelseThe Luxe Manor Hongkong - GæsteværelseThe Luxe Manor Hongkong - BadeværelseThe Luxe Manor Hongkong - BadeværelseThe Luxe Manor Hongkong - SuiteThe Luxe Manor Hongkong - SuiteThe Luxe Manor Hongkong - SuiteThe Luxe Manor Hongkong - SuiteThe Luxe Manor Hongkong - SuiteThe Luxe Manor Hongkong - SuiteThe Luxe Manor Hongkong - SuiteThe Luxe Manor Hongkong - SuiteThe Luxe Manor Hongkong - SuiteThe Luxe Manor Hongkong - FitnessrumThe Luxe Manor Hongkong - FitnessrumThe Luxe Manor Hongkong - Business CenterThe Luxe Manor Hongkong - MøderumThe Luxe Manor Hongkong - MøderumThe Luxe Manor Hongkong - RestaurantThe Luxe Manor Hongkong - RestaurantThe Luxe Manor Hongkong - RestaurantThe Luxe Manor Hongkong - RestaurantThe Luxe Manor Hongkong - Pub/LoungeThe Luxe Manor Hongkong - Pub/LoungeThe Luxe Manor Hongkong - Pub/LoungeThe Luxe Manor Hongkong - MøderumThe Luxe Manor Hongkong - MøderumThe Luxe Manor Hongkong - Hotellet indefra


AS-AGWEB-3C04