eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

The Nap Patong Hotel

5/55 Hadd Patong Road, Patong, Phuket, Thailand (Se kort)

Book nu!

The Nap Patong Hotel Phuket - Lobby The Nap Patong Hotel Phuket - Restaurant The Nap Patong Hotel Phuket - Swimmingpool The Nap Patong Hotel Phuket - Rekreative Faciliteter The Nap Patong Hotel Phuket - Hotellet udefra The Nap Patong Hotel Phuket - Gæsteværelse The Nap Patong Hotel Phuket - Gæsteværelse The Nap Patong Hotel Phuket - Gæsteværelse The Nap Patong Hotel Phuket - Gæsteværelse The Nap Patong Hotel Phuket - Gæsteværelse The Nap Patong Hotel Phuket - Gæsteværelse The Nap Patong Hotel Phuket - Gæsteværelse The Nap Patong Hotel Phuket - Gæsteværelse The Nap Patong Hotel Phuket - Gæsteværelse The Nap Patong Hotel Phuket - Gæsteværelse The Nap Patong Hotel Phuket - Gæsteværelse
The Nap Patong Hotel Phuket - Gæsteværelse The Nap Patong Hotel Phuket - Gæsteværelse The Nap Patong Hotel Phuket - Gæsteværelse The Nap Patong Hotel Phuket - Gæsteværelse The Nap Patong Hotel Phuket - Gæsteværelse The Nap Patong Hotel Phuket - Gæsteværelse The Nap Patong Hotel Phuket - Gæsteværelse The Nap Patong Hotel Phuket - Gæsteværelse The Nap Patong Hotel Phuket - Gæsteværelse The Nap Patong Hotel Phuket - Gæsteværelse The Nap Patong Hotel Phuket - Gæsteværelse The Nap Patong Hotel Phuket - Gæsteværelse
Område: Patong Antal værelser: 91
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,7

baseret på 2830 anmeldelser

Værdi for pengene
8,5
Beliggenhed
8,6
Personalet
9,0
Hotellets stand/rengøring
9,1
Værelsets komfort/standard
8,8
Mad/spisning
8,1
Alle anmeldelser (2830)
Sorter efter:
Henning J. Par Denmark, 23. april 2011
flot helt nyt hotel

moderne værelser
8
Flot helt nyt hotel i Patong. Ikke langt væk fra vandet. Parkerings forhold dårlige. meget moderne hotel. Maden i resturengen god. Morgenmaden helt fantastisk. værelserne er meget moderne men lidt små. svimming poolen er okay. alt i alt et godt hotel med en god verdi i forhold til prisen
Henning J. Par Denmark, 20. april 2011
smart nyt hotel

godt rent nyt hotel
8,7
helt nyt moderne hotel i Patong. alt er nyt og i god stand. hottelet er flot. parkering er dårlig. maden i resturenterne er god. morgenmaden er meget god. lidt små værelser men meget flotte og moderne. alt i alt et godt sted at bo med en god værdi i forhold til prisen. kan anbefales til alle.
Michael D. Par Denmark, 18. marts 2011
Nyt og imødekommende

Nyt, venligt personale
7,7
Dejligt nyt hotel. Mindre men god pool. Inspirerende indretning i skandinavisk stil. Ligger lidt væk fra nattelivet og i gå afstand til vandet. Man føler sig velkommen og godt tilpas under opholdet.
Lui W. Rejsende alene Hong Kong, 25. august 2014
this is a nice hotel

good , nice, fine
7,7
the nap patong hotel is nice and good
Zhi Q. Par Singapore, 19. august 2014
Nice clean rooms, friendly staff.

Clean rooms,friendly staff and hospitality
8
Good, will stay in the nap patong when i visit Phuket again.
Evangeline P. Par Singapore, 13. august 2014
Good service value for money

food, comfort, service
9,7
great!
Kae L. Gruppe Malaysia, 9. august 2014
value for money and great staff

helpful staffs,great location,comfortable room
8,7
overall had a very awesome stay in this hotel.The staffs there are very helpful and polite.The room is spacious and drinks in the fridge are complimentary.Additional room key and towel for island hopping are FOC too.10-15 mins walk to the main clubs' street.
Tong L. Par Singapore, 8. august 2014
amazing trip

i love tis hotel sun lounges . room very clean in day dreams. food is fab. alot variety.fruits .fried rice. noodles.
9,7
Ok. Overall.. nice pleasant. . Staff very nice. Just tat need deposit at least 3000 buck thai for 6 days. Because. And so last day airport transfer 700 buck. Yet made a mistake got it back onli 1300 buck. Shld get back 2300 buck. But call up and they realise they make a mistake .and the driver pay me first my 1000 buck. Thanks uncle driver and jen. Receptionist. Thank you for the help. Peeps next time must check ures money properly. Thanks and really enjoy overall in nap patong. Love the pool and is have free drinks everyday in ure hotel. Soft can drinks
Bruno E. Rejsende alene Switzerland, 8. august 2014
Recommended Hotel

Big rooms, Clean, friendly staff
8,3
perfect holiday
Bruno E. Rejsende alene Switzerland, 6. august 2014
very nice Hotel

big rooms, clean, friendly staff
8,3
very pleasant stay

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

The Nap Patong Hotel PhuketThe Nap Patong Hotel Phuket - LobbyThe Nap Patong Hotel Phuket - RestaurantThe Nap Patong Hotel Phuket - SwimmingpoolThe Nap Patong Hotel Phuket - Rekreative FaciliteterThe Nap Patong Hotel Phuket - Hotellet udefraThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - VillaThe Nap Patong Hotel Phuket - VillaThe Nap Patong Hotel Phuket - VillaThe Nap Patong Hotel Phuket - VillaThe Nap Patong Hotel Phuket - VillaThe Nap Patong Hotel Phuket - VillaThe Nap Patong Hotel Phuket - VillaThe Nap Patong Hotel Phuket - VillaThe Nap Patong Hotel Phuket - VillaThe Nap Patong Hotel Phuket - LobbyThe Nap Patong Hotel Phuket - LobbyThe Nap Patong Hotel Phuket - LobbyThe Nap Patong Hotel Phuket - LobbyThe Nap Patong Hotel Phuket - LobbyThe Nap Patong Hotel Phuket - FitnessrumThe Nap Patong Hotel Phuket - SwimmingpoolThe Nap Patong Hotel Phuket - SwimmingpoolThe Nap Patong Hotel Phuket - SpaThe Nap Patong Hotel Phuket - Hotellet udefraThe Nap Patong Hotel Phuket - Hotellet udefraThe Nap Patong Hotel Phuket - Hotellet udefraThe Nap Patong Hotel Phuket - Hotellet udefraThe Nap Patong Hotel Phuket - Hotellet udefraThe Nap Patong Hotel Phuket - Hotellet udefraThe Nap Patong Hotel Phuket - RestaurantThe Nap Patong Hotel Phuket - RestaurantThe Nap Patong Hotel Phuket - RestaurantThe Nap Patong Hotel Phuket - RestaurantThe Nap Patong Hotel Phuket - RestaurantThe Nap Patong Hotel Phuket - LobbyThe Nap Patong Hotel Phuket - Hotellet udefra


AS-AGWEB-3A04