Min konto (log ind)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

The Nap Patong Hotel

5/55 Hadd Patong Road, Patong, Phuket, Thailand (Se kort)

Book nu!

The Nap Patong Hotel Phuket - Lobby The Nap Patong Hotel Phuket - Gæsteværelse The Nap Patong Hotel Phuket - Gæsteværelse The Nap Patong Hotel Phuket - Gæsteværelse The Nap Patong Hotel Phuket - Gæsteværelse The Nap Patong Hotel Phuket - Gæsteværelse The Nap Patong Hotel Phuket - Lobby The Nap Patong Hotel Phuket - Lobby The Nap Patong Hotel Phuket - Hotellet udefra The Nap Patong Hotel Phuket - Restaurant The Nap Patong Hotel Phuket - Kaffebar/Café The Nap Patong Hotel Phuket - Pub/Lounge The Nap Patong Hotel Phuket - Pub/Lounge The Nap Patong Hotel Phuket - Pub/Lounge The Nap Patong Hotel Phuket - Pub/Lounge The Nap Patong Hotel Phuket - Kaffebar/Café
The Nap Patong Hotel Phuket - Pub/Lounge The Nap Patong Hotel Phuket - Hotellet indefra The Nap Patong Hotel Phuket - Restaurant The Nap Patong Hotel Phuket - Lobby The Nap Patong Hotel Phuket - Hotellet udefra The Nap Patong Hotel Phuket - Swimmingpool The Nap Patong Hotel Phuket - Rekreative Faciliteter The Nap Patong Hotel Phuket - Hotellet udefra The Nap Patong Hotel Phuket - Gæsteværelse The Nap Patong Hotel Phuket - Gæsteværelse The Nap Patong Hotel Phuket - Gæsteværelse The Nap Patong Hotel Phuket - Gæsteværelse
Område: Patong Antal værelser: 91
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,7

baseret på 2753 anmeldelser

Værdi for pengene
8,5
Beliggenhed
8,6
Personale
9,0
Hotellets stand/rengøring
9,1
Værelsets komfort/standard
8,8
Mad/spisning
8,1
Alle anmeldelser (2753)
Sorter efter:
Henning J. Par Denmark, 23. april 2011
flot helt nyt hotel

moderne værelser
8
Flot helt nyt hotel i Patong. Ikke langt væk fra vandet. Parkerings forhold dårlige. meget moderne hotel. Maden i resturengen god. Morgenmaden helt fantastisk. værelserne er meget moderne men lidt små. svimming poolen er okay. alt i alt et godt hotel med en god verdi i forhold til prisen
Henning J. Par Denmark, 20. april 2011
smart nyt hotel

godt rent nyt hotel
8,7
helt nyt moderne hotel i Patong. alt er nyt og i god stand. hottelet er flot. parkering er dårlig. maden i resturenterne er god. morgenmaden er meget god. lidt små værelser men meget flotte og moderne. alt i alt et godt sted at bo med en god værdi i forhold til prisen. kan anbefales til alle.
Michael D. Par Denmark, 18. marts 2011
Nyt og imødekommende

Nyt, venligt personale
7,7
Dejligt nyt hotel. Mindre men god pool. Inspirerende indretning i skandinavisk stil. Ligger lidt væk fra nattelivet og i gå afstand til vandet. Man føler sig velkommen og godt tilpas under opholdet.
Sarah S. Gruppe Australia, 9. juli 2014
Amazing facilities and staff

Cleanliness, staff and rooms
7,3
Amazing. One of the best hotels I've stayed at in Patong! Would definitely go back and recommend to anyone.
Fadi F. Gruppe Lebanon, 8. juli 2014
Amazing country and peoples are helpful

I never seen like the reception staff,they let me feel at home
8
I was happy and unforgettable stay in the nap hotel
Joyce T. Familie med små børn Singapore, 7. juli 2014
Nice and Clean Hotel

Friendly staff, nice environment and easily access to places
8
It was a nice hotel. Nice and friendly staff, overall the hotel is very clean. worth the money.
Alex B. Rejsende alene Switzerland, 7. juli 2014
Very good located, quite and close to the nightlif

Friendlyness of the crew, Food and Location
9,3
It was a very pleasant stay. The ranking for this hotel is correct.
Ming J. Gruppe Malaysia, 5. juli 2014
Everything is Good Except for Wifi Connectivity

Great Location, Spacious Room, Clean
7,7
Ruihong P. Par China, 5. juli 2014
they upgraded me and the staffs are super nice!!!

staffs, design, location
9,7
excellent
Nisha P. Rejsende alene Thailand, 1. juli 2014
Great value for money. Lovely Stay.

Location, room, price
8,3
The staffs were lovely and helpful. Breakfast was nice. The room was clean and have a lot of space. The materials for bedding was very good, very comfortable to sleep it. The bed wasn't too soft, which is great. And the staffs were very helpful.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

The Nap Patong Hotel PhuketThe Nap Patong Hotel Phuket - LobbyThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - LobbyThe Nap Patong Hotel Phuket - LobbyThe Nap Patong Hotel Phuket - Hotellet udefraThe Nap Patong Hotel Phuket - RestaurantThe Nap Patong Hotel Phuket - Kaffebar/CaféThe Nap Patong Hotel Phuket - Pub/LoungeThe Nap Patong Hotel Phuket - Pub/LoungeThe Nap Patong Hotel Phuket - Pub/LoungeThe Nap Patong Hotel Phuket - Pub/LoungeThe Nap Patong Hotel Phuket - Kaffebar/CaféThe Nap Patong Hotel Phuket - Pub/LoungeThe Nap Patong Hotel Phuket - Hotellet indefraThe Nap Patong Hotel Phuket - RestaurantThe Nap Patong Hotel Phuket - LobbyThe Nap Patong Hotel Phuket - Hotellet udefraThe Nap Patong Hotel Phuket - SwimmingpoolThe Nap Patong Hotel Phuket - Rekreative FaciliteterThe Nap Patong Hotel Phuket - Hotellet udefraThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - VillaThe Nap Patong Hotel Phuket - VillaThe Nap Patong Hotel Phuket - VillaThe Nap Patong Hotel Phuket - VillaThe Nap Patong Hotel Phuket - VillaThe Nap Patong Hotel Phuket - VillaThe Nap Patong Hotel Phuket - VillaThe Nap Patong Hotel Phuket - VillaThe Nap Patong Hotel Phuket - VillaThe Nap Patong Hotel Phuket - VillaThe Nap Patong Hotel Phuket - VillaThe Nap Patong Hotel Phuket - LobbyThe Nap Patong Hotel Phuket - LobbyThe Nap Patong Hotel Phuket - LobbyThe Nap Patong Hotel Phuket - LobbyThe Nap Patong Hotel Phuket - LobbyThe Nap Patong Hotel Phuket - FitnessrumThe Nap Patong Hotel Phuket - SwimmingpoolThe Nap Patong Hotel Phuket - SwimmingpoolThe Nap Patong Hotel Phuket - SpaThe Nap Patong Hotel Phuket - Hotellet udefraThe Nap Patong Hotel Phuket - Hotellet udefraThe Nap Patong Hotel Phuket - Hotellet udefraThe Nap Patong Hotel Phuket - Hotellet udefraThe Nap Patong Hotel Phuket - Hotellet udefraThe Nap Patong Hotel Phuket - Hotellet udefraThe Nap Patong Hotel Phuket - RestaurantThe Nap Patong Hotel Phuket - RestaurantThe Nap Patong Hotel Phuket - RestaurantThe Nap Patong Hotel Phuket - RestaurantThe Nap Patong Hotel Phuket - RestaurantThe Nap Patong Hotel Phuket - LobbyThe Nap Patong Hotel Phuket - Hotellet udefra


AS-AGWEB-3C08