eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

The Nap Patong Hotel

5/55 Hadd Patong Road, Patong, Phuket, Thailand (Se kort)

Book nu!

The Nap Patong Hotel Phuket - Lobby The Nap Patong Hotel Phuket - Gæsteværelse The Nap Patong Hotel Phuket - Gæsteværelse The Nap Patong Hotel Phuket - Gæsteværelse The Nap Patong Hotel Phuket - Gæsteværelse The Nap Patong Hotel Phuket - Gæsteværelse The Nap Patong Hotel Phuket - Lobby The Nap Patong Hotel Phuket - Lobby The Nap Patong Hotel Phuket - Hotellet udefra The Nap Patong Hotel Phuket - Restaurant The Nap Patong Hotel Phuket - Kaffebar/Café The Nap Patong Hotel Phuket - Pub/Lounge The Nap Patong Hotel Phuket - Pub/Lounge The Nap Patong Hotel Phuket - Pub/Lounge The Nap Patong Hotel Phuket - Pub/Lounge The Nap Patong Hotel Phuket - Kaffebar/Café
The Nap Patong Hotel Phuket - Pub/Lounge The Nap Patong Hotel Phuket - Hotellet indefra The Nap Patong Hotel Phuket - Restaurant The Nap Patong Hotel Phuket - Lobby The Nap Patong Hotel Phuket - Hotellet udefra The Nap Patong Hotel Phuket - Swimmingpool The Nap Patong Hotel Phuket - Rekreative Faciliteter The Nap Patong Hotel Phuket - Hotellet udefra The Nap Patong Hotel Phuket - Gæsteværelse The Nap Patong Hotel Phuket - Gæsteværelse The Nap Patong Hotel Phuket - Gæsteværelse The Nap Patong Hotel Phuket - Gæsteværelse
Område: Patong Antal værelser: 91
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,7

baseret på 2773 anmeldelser

Værdi for pengene
8,5
Beliggenhed
8,6
Personalet
9,0
Hotellets stand/rengøring
9,1
Værelsets komfort/standard
8,8
Mad/spisning
8,1
Alle anmeldelser (2773)
Sorter efter:
Henning J. Par Denmark, 23. april 2011
flot helt nyt hotel

moderne værelser
8
Flot helt nyt hotel i Patong. Ikke langt væk fra vandet. Parkerings forhold dårlige. meget moderne hotel. Maden i resturengen god. Morgenmaden helt fantastisk. værelserne er meget moderne men lidt små. svimming poolen er okay. alt i alt et godt hotel med en god verdi i forhold til prisen
Henning J. Par Denmark, 20. april 2011
smart nyt hotel

godt rent nyt hotel
8,7
helt nyt moderne hotel i Patong. alt er nyt og i god stand. hottelet er flot. parkering er dårlig. maden i resturenterne er god. morgenmaden er meget god. lidt små værelser men meget flotte og moderne. alt i alt et godt sted at bo med en god værdi i forhold til prisen. kan anbefales til alle.
Michael D. Par Denmark, 18. marts 2011
Nyt og imødekommende

Nyt, venligt personale
7,7
Dejligt nyt hotel. Mindre men god pool. Inspirerende indretning i skandinavisk stil. Ligger lidt væk fra nattelivet og i gå afstand til vandet. Man føler sig velkommen og godt tilpas under opholdet.
Ruth H. Par United States of America, 23. juli 2014
Comfortable, friendly, and tasteful hotel

The staff are so friendly, the bed incredibly comfortable, and the rooms and hotel in general is very clean
9,7
My husband and I are very happy we chose to stay at the Nap Hotel. We will definitely recommend this hotel and book again if we ever return to phuket.
Tan G. Par Singapore, 22. juli 2014
Traveller Friendly

Clean, Friendly n Convenient
8
Overall its an awesome experience stay. airport shuttle service at 700baht(per trip/2 pax), refreshing pineapple welcome drink and cold towel was served upon checkin, room are spacious provides travel adapter, slippers, shopping bag (all to be returned upon checkout), free mini bar, free fruits platter, free bicycle rental, breakfast was nice. free use of towel for both swimming pool n beach. I will intro my families and friends, also I will returned n stay.
Steve L. Par Australia, 20. juli 2014
Helpful happy friendly staff

Great Staff, Great service, good breakfast
9,7
Martin G. Par United Kingdom, 16. juli 2014
Quiet and good location.

Staff were friendly, location was good , wifi and pool.
5,7
Our stay was good, two complaints though. 1. we asked for maintenance to come and look at the room A/C unit as there was a damp odor when switched on. Nobody came to look at it. 2. Quality of food in the hotel was not not good, we had ordered some Thai food at the bar restaurant downstairs, the meat (beef) was terrible, hardly any meat just stringy fatty parts. Had to send back for another and it wasn't much better. At this point we didn't eat anymore at the hotel.
Wei Y. Par Singapore, 16. juli 2014
Super awesome hotel with very friendly staff

Service, location, hotel design
9,7
Pinyarat M. Familie med små børn Thailand, 15. juli 2014
Excellent hotel with good location & service

Breakfast, location, service
9,3
This was the second time we stayed at The Nap. It's a real fantastic place. Location was very good, only steps away from Patong beach and shopping areas. Rooms were spacious and comfortable. Breakfast was excellent. Most importantly, the service of staff was second to none. They were genuinely helpful,efficient and friendly. Tour desk staff was also very nice. He recommended good tours with big discount price. He even remembered us from our visit 3 years ago. Impressive!!
Weifeng Q. Familie med ældre børn China, 14. juli 2014
The Nap Patong Hotel

Good position,good breakfast
10

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

The Nap Patong Hotel PhuketThe Nap Patong Hotel Phuket - LobbyThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - LobbyThe Nap Patong Hotel Phuket - LobbyThe Nap Patong Hotel Phuket - Hotellet udefraThe Nap Patong Hotel Phuket - RestaurantThe Nap Patong Hotel Phuket - Kaffebar/CaféThe Nap Patong Hotel Phuket - Pub/LoungeThe Nap Patong Hotel Phuket - Pub/LoungeThe Nap Patong Hotel Phuket - Pub/LoungeThe Nap Patong Hotel Phuket - Pub/LoungeThe Nap Patong Hotel Phuket - Kaffebar/CaféThe Nap Patong Hotel Phuket - Pub/LoungeThe Nap Patong Hotel Phuket - Hotellet indefraThe Nap Patong Hotel Phuket - RestaurantThe Nap Patong Hotel Phuket - LobbyThe Nap Patong Hotel Phuket - Hotellet udefraThe Nap Patong Hotel Phuket - SwimmingpoolThe Nap Patong Hotel Phuket - Rekreative FaciliteterThe Nap Patong Hotel Phuket - Hotellet udefraThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - VillaThe Nap Patong Hotel Phuket - VillaThe Nap Patong Hotel Phuket - VillaThe Nap Patong Hotel Phuket - VillaThe Nap Patong Hotel Phuket - VillaThe Nap Patong Hotel Phuket - VillaThe Nap Patong Hotel Phuket - VillaThe Nap Patong Hotel Phuket - VillaThe Nap Patong Hotel Phuket - VillaThe Nap Patong Hotel Phuket - VillaThe Nap Patong Hotel Phuket - VillaThe Nap Patong Hotel Phuket - LobbyThe Nap Patong Hotel Phuket - LobbyThe Nap Patong Hotel Phuket - LobbyThe Nap Patong Hotel Phuket - LobbyThe Nap Patong Hotel Phuket - LobbyThe Nap Patong Hotel Phuket - FitnessrumThe Nap Patong Hotel Phuket - SwimmingpoolThe Nap Patong Hotel Phuket - SwimmingpoolThe Nap Patong Hotel Phuket - SpaThe Nap Patong Hotel Phuket - Hotellet udefraThe Nap Patong Hotel Phuket - Hotellet udefraThe Nap Patong Hotel Phuket - Hotellet udefraThe Nap Patong Hotel Phuket - Hotellet udefraThe Nap Patong Hotel Phuket - Hotellet udefraThe Nap Patong Hotel Phuket - Hotellet udefraThe Nap Patong Hotel Phuket - RestaurantThe Nap Patong Hotel Phuket - RestaurantThe Nap Patong Hotel Phuket - RestaurantThe Nap Patong Hotel Phuket - RestaurantThe Nap Patong Hotel Phuket - RestaurantThe Nap Patong Hotel Phuket - LobbyThe Nap Patong Hotel Phuket - Hotellet udefra


AS-AGWEB-3B02