eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

The Nap Patong Hotel

5/55 Hadd Patong Road, Patong, Phuket, Thailand (Se kort)

Book nu!

The Nap Patong Hotel Phuket - Lobby The Nap Patong Hotel Phuket - Restaurant The Nap Patong Hotel Phuket - Swimmingpool The Nap Patong Hotel Phuket - Rekreative Faciliteter The Nap Patong Hotel Phuket - Hotellet udefra The Nap Patong Hotel Phuket - Gæsteværelse The Nap Patong Hotel Phuket - Gæsteværelse The Nap Patong Hotel Phuket - Gæsteværelse The Nap Patong Hotel Phuket - Gæsteværelse The Nap Patong Hotel Phuket - Gæsteværelse The Nap Patong Hotel Phuket - Gæsteværelse The Nap Patong Hotel Phuket - Gæsteværelse The Nap Patong Hotel Phuket - Gæsteværelse The Nap Patong Hotel Phuket - Gæsteværelse The Nap Patong Hotel Phuket - Gæsteværelse The Nap Patong Hotel Phuket - Gæsteværelse
The Nap Patong Hotel Phuket - Gæsteværelse The Nap Patong Hotel Phuket - Gæsteværelse The Nap Patong Hotel Phuket - Gæsteværelse The Nap Patong Hotel Phuket - Gæsteværelse The Nap Patong Hotel Phuket - Gæsteværelse The Nap Patong Hotel Phuket - Gæsteværelse The Nap Patong Hotel Phuket - Gæsteværelse The Nap Patong Hotel Phuket - Gæsteværelse The Nap Patong Hotel Phuket - Gæsteværelse The Nap Patong Hotel Phuket - Gæsteværelse The Nap Patong Hotel Phuket - Gæsteværelse The Nap Patong Hotel Phuket - Gæsteværelse
Område: Patong Antal værelser: 91
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fremragende

8,7

baseret på 3232 anmeldelser

Værdi for pengene
8,5
Beliggenhed
8,7
Personalet
9,0
Hotellets stand/rengøring
9,1
Værelsets komfort/standard
8,8
Mad/spisning
8,2
Alle anmeldelser (3232)
Sorter efter:
Vagn J. Par Denmark, 12. februar 2015
Super hotel

Beliggenhed, service og komfort
9,7
Henning J. Par Denmark, 23. april 2011
flot helt nyt hotel

moderne værelser
8
Flot helt nyt hotel i Patong. Ikke langt væk fra vandet. Parkerings forhold dårlige. meget moderne hotel. Maden i resturengen god. Morgenmaden helt fantastisk. værelserne er meget moderne men lidt små. svimming poolen er okay. alt i alt et godt hotel med en god verdi i forhold til prisen
Henning J. Par Denmark, 20. april 2011
smart nyt hotel

godt rent nyt hotel
8,7
helt nyt moderne hotel i Patong. alt er nyt og i god stand. hottelet er flot. parkering er dårlig. maden i resturenterne er god. morgenmaden er meget god. lidt små værelser men meget flotte og moderne. alt i alt et godt sted at bo med en god værdi i forhold til prisen. kan anbefales til alle.
Michael D. Par Denmark, 18. marts 2011
Nyt og imødekommende

Nyt, venligt personale
7,7
Dejligt nyt hotel. Mindre men god pool. Inspirerende indretning i skandinavisk stil. Ligger lidt væk fra nattelivet og i gå afstand til vandet. Man føler sig velkommen og godt tilpas under opholdet.
Tashrik A. Par United States of America, 19. marts 2015
Great honeymoon spot

Cleanliness, amenities, bathroom
10
Sherry W. Familie med ældre børn Malaysia, 19. marts 2015
Super Bad Attitude

Breakfast and room cleanness are good and hotel towel is clean also
5,3
the front desk official are no manner!!!
Shirley A. Gruppe Malaysia, 15. marts 2015
Will come back next visit

Customer service,cleanliness,design
9,7
Patrick B. Rejsende alene United States of America, 12. marts 2015
Nice place

Good location, friendly staff
9
I've stayed here 4 times over the past 2 years
Yeong P. Rejsende alene Malaysia, 8. marts 2015
everything is good

friendly and helpful staffs, good location, comfortable room
10
Very good, will be back again to there if i go Phuket again. Indeed, that was my second time staying there too.
Marcus R. Par Australia, 3. marts 2015
hard hostel like bed

location location location
7,7
Nice if you take away the concrete with a blanket on top style bed

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

The Nap Patong Hotel PhuketThe Nap Patong Hotel Phuket - LobbyThe Nap Patong Hotel Phuket - RestaurantThe Nap Patong Hotel Phuket - SwimmingpoolThe Nap Patong Hotel Phuket - Rekreative FaciliteterThe Nap Patong Hotel Phuket - Hotellet udefraThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - VillaThe Nap Patong Hotel Phuket - VillaThe Nap Patong Hotel Phuket - VillaThe Nap Patong Hotel Phuket - VillaThe Nap Patong Hotel Phuket - VillaThe Nap Patong Hotel Phuket - VillaThe Nap Patong Hotel Phuket - VillaThe Nap Patong Hotel Phuket - VillaThe Nap Patong Hotel Phuket - VillaThe Nap Patong Hotel Phuket - LobbyThe Nap Patong Hotel Phuket - LobbyThe Nap Patong Hotel Phuket - LobbyThe Nap Patong Hotel Phuket - LobbyThe Nap Patong Hotel Phuket - LobbyThe Nap Patong Hotel Phuket - FitnessrumThe Nap Patong Hotel Phuket - SwimmingpoolThe Nap Patong Hotel Phuket - SwimmingpoolThe Nap Patong Hotel Phuket - SpaThe Nap Patong Hotel Phuket - Hotellet udefraThe Nap Patong Hotel Phuket - Hotellet udefraThe Nap Patong Hotel Phuket - Hotellet udefraThe Nap Patong Hotel Phuket - Hotellet udefraThe Nap Patong Hotel Phuket - Hotellet udefraThe Nap Patong Hotel Phuket - Hotellet udefraThe Nap Patong Hotel Phuket - RestaurantThe Nap Patong Hotel Phuket - RestaurantThe Nap Patong Hotel Phuket - RestaurantThe Nap Patong Hotel Phuket - RestaurantThe Nap Patong Hotel Phuket - RestaurantThe Nap Patong Hotel Phuket - LobbyThe Nap Patong Hotel Phuket - Hotellet udefra

Kundeanmeldelser - The Nap Patong Hotel, Phuket

AS-AGWEB-3C06