Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

The Nap Patong Hotel

5/55 Hadd Patong Road, Patong, Phuket, Thailand 83150 (Se kort)

Book nu!

The Nap Patong Hotel Phuket - Restaurant The Nap Patong Hotel Phuket - Swimmingpool The Nap Patong Hotel Phuket - Rekreative Faciliteter The Nap Patong Hotel Phuket - Hotellet udefra The Nap Patong Hotel Phuket - Lobby The Nap Patong Hotel Phuket - Gæsteværelse The Nap Patong Hotel Phuket - Gæsteværelse The Nap Patong Hotel Phuket - Gæsteværelse The Nap Patong Hotel Phuket - Gæsteværelse The Nap Patong Hotel Phuket - Gæsteværelse The Nap Patong Hotel Phuket - Gæsteværelse The Nap Patong Hotel Phuket - Gæsteværelse The Nap Patong Hotel Phuket - Gæsteværelse The Nap Patong Hotel Phuket - Gæsteværelse The Nap Patong Hotel Phuket - Gæsteværelse The Nap Patong Hotel Phuket - Gæsteværelse
The Nap Patong Hotel Phuket - Gæsteværelse The Nap Patong Hotel Phuket - Gæsteværelse The Nap Patong Hotel Phuket - Gæsteværelse The Nap Patong Hotel Phuket - Gæsteværelse The Nap Patong Hotel Phuket - Gæsteværelse The Nap Patong Hotel Phuket - Gæsteværelse The Nap Patong Hotel Phuket - Gæsteværelse The Nap Patong Hotel Phuket - Gæsteværelse The Nap Patong Hotel Phuket - Gæsteværelse The Nap Patong Hotel Phuket - Gæsteværelse The Nap Patong Hotel Phuket - Gæsteværelse The Nap Patong Hotel Phuket - Villa
Område: Patong Antal værelser: 136
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,7

fra 3350
anmeldelser

Værdi for pengene
8,5
Beliggenhed
8,7
Personalet
9,0
Hotellets stand/rengøring
9,1
Værelsets komfort/standard
8,8
Mad/spisning
8,1
Alle anmeldelser (3350)
Sorter efter:
Vagn J. Par Denmark, 12. februar 2015
Super hotel

Beliggenhed, service og komfort
9,7
Henning J. Par Denmark, 23. april 2011
flot helt nyt hotel

moderne værelser
8
Flot helt nyt hotel i Patong. Ikke langt væk fra vandet. Parkerings forhold dårlige. meget moderne hotel. Maden i resturengen god. Morgenmaden helt fantastisk. værelserne er meget moderne men lidt små. svimming poolen er okay. alt i alt et godt hotel med en god verdi i forhold til prisen
Henning J. Par Denmark, 20. april 2011
smart nyt hotel

godt rent nyt hotel
8,7
helt nyt moderne hotel i Patong. alt er nyt og i god stand. hottelet er flot. parkering er dårlig. maden i resturenterne er god. morgenmaden er meget god. lidt små værelser men meget flotte og moderne. alt i alt et godt sted at bo med en god værdi i forhold til prisen. kan anbefales til alle.
Michael D. Par Denmark, 18. marts 2011
Nyt og imødekommende

Nyt, venligt personale
7,7
Dejligt nyt hotel. Mindre men god pool. Inspirerende indretning i skandinavisk stil. Ligger lidt væk fra nattelivet og i gå afstand til vandet. Man føler sig velkommen og godt tilpas under opholdet.
Cuili Z. Par China, 3. juli 2015
Value for money

Breakfast buffet, staff service, well equipped room
9,3
I had great 3 days staying in this hotel. The service of the staff ranks 5 star. They were so helpful and thoughtful. I wasn't feeling well and asked the location of nearby hospital, they arranged taxi to take me to the hospital right away, and even wanted to pick me back, without any extra charge!
Yu Z. Forretningsrejsende Singapore, 30. juni 2015
Good location, friendly staff, value for money.

Good location, friendly staff, value for money.
7,3
Good in general.
Josef T. Par Austria, 27. juni 2015
very well

staff, pool, architecture
9,3
Paul C. Familie med ældre børn Philippines, 23. juni 2015
Fantastic...

The proximity to the beach and surrounding night market, hotel staff are friendly, breakfast is awesome.
9,7
We stayed in this hotel for 2 nights and is great. We book 2 day dream rooms with interconnecting doors overlooking the pool. Inside the room is clean, my only comment is the heater of the shower as water temperature cannot be controlled, sometimes its too hot that suddenly drops down to cold...but overall is a nice place to stay. Hotel staff are very friendly, they even lend us beach towel to use in the beach. For sure we will stay here again on our next holiday. I will also recommend this hotel to my friends planning to have holiday in Phuket.
Trevor G. Par Australia, 23. juni 2015
A Perfect Hideaway

Position,cleanliness,staff
8,3
We thoroughly enjoyed or 8 days at the Nap Patong. Staff were extremely helpful, polite and always had a smile. Pool nice size. Pool meals very good. Room service meals of good quality and well priced. Breakfast also of good quality and choice. Prefer that Nap is a boutique hotel and not one of the larger chains. Nothing was too much for the hotel staff
Mira A. Familie med små børn Finland, 19. juni 2015
Too high rated hotel.Breakfast so so

Lobby area, design,staff
7,7
Ok 4 star hotel.Absolutely too high rated, 8,0 is true.Poolarea dirty and pool dirty No service in poolarea Need painting work

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

The Nap Patong Hotel PhuketThe Nap Patong Hotel Phuket - RestaurantThe Nap Patong Hotel Phuket - SwimmingpoolThe Nap Patong Hotel Phuket - Rekreative FaciliteterThe Nap Patong Hotel Phuket - Hotellet udefraThe Nap Patong Hotel Phuket - LobbyThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - VillaThe Nap Patong Hotel Phuket - VillaThe Nap Patong Hotel Phuket - VillaThe Nap Patong Hotel Phuket - VillaThe Nap Patong Hotel Phuket - VillaThe Nap Patong Hotel Phuket - VillaThe Nap Patong Hotel Phuket - VillaThe Nap Patong Hotel Phuket - VillaThe Nap Patong Hotel Phuket - VillaThe Nap Patong Hotel Phuket - LobbyThe Nap Patong Hotel Phuket - LobbyThe Nap Patong Hotel Phuket - LobbyThe Nap Patong Hotel Phuket - LobbyThe Nap Patong Hotel Phuket - LobbyThe Nap Patong Hotel Phuket - FitnessrumThe Nap Patong Hotel Phuket - SwimmingpoolThe Nap Patong Hotel Phuket - SwimmingpoolThe Nap Patong Hotel Phuket - SpaThe Nap Patong Hotel Phuket - Hotellet udefraThe Nap Patong Hotel Phuket - Hotellet udefraThe Nap Patong Hotel Phuket - Hotellet udefraThe Nap Patong Hotel Phuket - Hotellet udefraThe Nap Patong Hotel Phuket - Hotellet udefraThe Nap Patong Hotel Phuket - Hotellet udefraThe Nap Patong Hotel Phuket - RestaurantThe Nap Patong Hotel Phuket - RestaurantThe Nap Patong Hotel Phuket - RestaurantThe Nap Patong Hotel Phuket - RestaurantThe Nap Patong Hotel Phuket - RestaurantThe Nap Patong Hotel Phuket - LobbyThe Nap Patong Hotel Phuket - Hotellet udefraThe Nap Patong Hotel Phuket - LobbyThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - GæsteværelseThe Nap Patong Hotel Phuket - Gæsteværelse

Kundeanmeldelser - The Nap Patong Hotel, Phuket

Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3B06