Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

The Natia a Seaside Hotel

Jalan Raya Candidasa, Candidasa, Bali, Indonesien (Se kort)

Book nu!

The Natia a Seaside Hotel Bali - Gæsteværelse The Natia a Seaside Hotel Bali - Restaurant The Natia a Seaside Hotel Bali - Gæsteværelse The Natia a Seaside Hotel Bali - Swimmingpool The Natia a Seaside Hotel Bali - Swimmingpool The Natia a Seaside Hotel Bali - Gæsteværelse The Natia a Seaside Hotel Bali - Hotellet udefra The Natia a Seaside Hotel Bali - Badeværelse The Natia a Seaside Hotel Bali - Restaurant The Natia a Seaside Hotel Bali - Hotellet udefra The Natia a Seaside Hotel Bali - Hotellet udefra The Natia a Seaside Hotel Bali - Transport i nærheden The Natia a Seaside Hotel Bali - Swimmingpool The Natia a Seaside Hotel Bali - Restaurant The Natia a Seaside Hotel Bali - Indgang The Natia a Seaside Hotel Bali - Restaurant
The Natia a Seaside Hotel Bali - Reception The Natia a Seaside Hotel Bali - Restaurant The Natia a Seaside Hotel Bali - Swimmingpool The Natia a Seaside Hotel Bali - Indgang The Natia a Seaside Hotel Bali - Restaurant The Natia a Seaside Hotel Bali - Restaurant The Natia a Seaside Hotel Bali - Transport i nærheden The Natia a Seaside Hotel Bali - Altan/Terrasse
Område: Candidasa Antal værelser: 12
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,4

fra 259
anmeldelser

Værdi for pengene
7,6
Beliggenhed
7,8
Personalet
7,5
Hotellets stand/rengøring
7,2
Værelsets komfort/standard
7,5
Mad/spisning
6,6
Alle anmeldelser (259)
Sorter efter:
Karina C. Par Denmark, 21. december 2011
dejligt værelse, sødt personale

pænt, rent, god betjening
9
værelset var rigtig pænt og rent, med fint badeværelse, dog uden vindue, men med fri luft ud til den sti der fører mellem værelserne ned til pool og terasse. Husk derfor at slukke lyset, så ikke insekter og dermed gekkoer kommer ind. Maden var fin, og personalet rigtig hjælpsomme og søde. Hotellet har en fin terasse ved poolen og med udsigt over havet, med en smuk solnedgangsudsigt. Bemærk der ikke er nogen strand i Candidasa.
Indberet denne anmeldelse
Jesper O. Par Denmark, 8. juli 2011
God udsigt i rolige omgivelser

Fantastisk have
7,3
Hotellet er ikke nyt, men pænt og rent, - haven og udsigten fra poolen er super. Fantastisk sted at få serveret frisk fisk på stranden - meget roligt og afslappende. Delfinturen kan anbefales.
Tip om Restaurant: Kom ved nymåne og oplev de lokale fiske med små lanterner, mens I nyder den friske fisk på strandrestauranterne Starlight eller Spunkeys, hvor men spiser med fødderne i sandet.
Indberet denne anmeldelse
Pospisil G. Rejsende alene Australia, 25. juli 2015
Fantastic Value for Money

Room size, cleanliness and comfort
9,7
I loved it. The rooms were very large and comfortable. The staff were fantastic.
Indberet denne anmeldelse
Poovamma C. Rejsende alene India, 14. juli 2015
Dirty, dingy and overrated

Location
3,7
Was glad to check out!
Indberet denne anmeldelse
Angelina M. Rejsende alene Switzerland, 6. juli 2015
Nice infinity Pool & central in Candidasa

The best thing is the pool, then the Banana fritters with ice cream & by 4/5pm you can even go down to the Ocean, because its low tide.
8
For a quit & short stay its a perfect place in Candidasa.
Indberet denne anmeldelse
Aza E. Par Malaysia, 12. juni 2015
Comfy and Nice

Privacy, location, staff
7,7
Great. Just that the towels in the room were a bit smelly. Like it's already been used for massage. Too smelly.
Indberet denne anmeldelse
Jens B. Gruppe Germany, 9. juni 2015
Nice pool, nice seaview

There are some shops arround, it't quite near to the port to take a ferry to lombok. spacious rooms are very clean. staff is helful.
9,3
the only pity was that we booked a room with an extra bed, but in the end we needed 4 beds and went for 2 rooms. nevertheless they charged us for the extra bed which we didn't need anymore.
Indberet denne anmeldelse
Mallikarjun J. Familie med små børn India, 25. maj 2015
good hotel

location
9,3
great
Indberet denne anmeldelse
Stefanie K. Par Germany, 16. maj 2015
Very nice seaside Hotel

Very clean, Breakfast, Loctaion
9,3
If you ask for snorkling or even fishing, the staff is very helpful and will bring you out, wherever you want to go. The view on the ocean when you have breakfast is pretty nice and peaceful. It was a very nice stay at the Hotel, it made our last days in Bali very nice and we would come back again.
Indberet denne anmeldelse
Ratna N. Par Indonesia, 11. maj 2015
exiting

view, lication, price
8
Good hotel with a beautiful view
Indberet denne anmeldelse

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

The Natia a Seaside Hotel BaliThe Natia a Seaside Hotel Bali - GæsteværelseThe Natia a Seaside Hotel Bali - RestaurantThe Natia a Seaside Hotel Bali - GæsteværelseThe Natia a Seaside Hotel Bali - SwimmingpoolThe Natia a Seaside Hotel Bali - SwimmingpoolThe Natia a Seaside Hotel Bali - GæsteværelseThe Natia a Seaside Hotel Bali - Hotellet udefraThe Natia a Seaside Hotel Bali - BadeværelseThe Natia a Seaside Hotel Bali - RestaurantThe Natia a Seaside Hotel Bali - Hotellet udefraThe Natia a Seaside Hotel Bali - Hotellet udefraThe Natia a Seaside Hotel Bali - Transport i nærhedenThe Natia a Seaside Hotel Bali - SwimmingpoolThe Natia a Seaside Hotel Bali - RestaurantThe Natia a Seaside Hotel Bali - IndgangThe Natia a Seaside Hotel Bali - RestaurantThe Natia a Seaside Hotel Bali - ReceptionThe Natia a Seaside Hotel Bali - RestaurantThe Natia a Seaside Hotel Bali - SwimmingpoolThe Natia a Seaside Hotel Bali - IndgangThe Natia a Seaside Hotel Bali - RestaurantThe Natia a Seaside Hotel Bali - RestaurantThe Natia a Seaside Hotel Bali - Transport i nærhedenThe Natia a Seaside Hotel Bali - Altan/Terrasse


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3C04