eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

The One Hotel Surat

118/68 Tha Thong Road, Centrum, Suratthani, Thailand 84000 (Se kort)

Book nu!

The One Hotel Surat Suratthani - Badeværelse The One Hotel Surat Suratthani - Hotellet udefra The One Hotel Surat Suratthani - Reception The One Hotel Surat Suratthani - Gæsteværelse The One Hotel Surat Suratthani - Hotellet indefra The One Hotel Surat Suratthani - Hotellet indefra The One Hotel Surat Suratthani - Hotellet indefra The One Hotel Surat Suratthani - Rekreative Faciliteter The One Hotel Surat Suratthani - Gæsteværelse The One Hotel Surat Suratthani - Gæsteværelse The One Hotel Surat Suratthani - Rekreative Faciliteter The One Hotel Surat Suratthani - Gæsteværelse The One Hotel Surat Suratthani - Møderum The One Hotel Surat Suratthani - Møderum The One Hotel Surat Suratthani - Møderum The One Hotel Surat Suratthani - Gæsteværelse
The One Hotel Surat Suratthani - Gæsteværelse The One Hotel Surat Suratthani - Gæsteværelse
Område: Centrum Antal værelser: 109
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,1

baseret på 1050 anmeldelser

Værdi for pengene
7,4
Beliggenhed
7,0
Personalet
7,1
Hotellets stand/rengøring
7,2
Værelsets komfort/standard
7,0
Mad/spisning
7,1
Alle anmeldelser (1050)
Sorter efter:
Peter H. Par Denmark, 31. januar 2014
1 nat på gennemrejse god morgenbuffet

værelts størrelse, central beliggenhed og stor morgenbuffet
7
Receptionen havde meget svært ved at forstå engelsk. Vandet fra håndvasken på vores værelse løb ud på toiletgulvet!!!
Henrik T. Familie med ældre børn Denmark, 12. november 2011
Godt billigt byhotel

Billigt
7
Ligger midt i Surat Thani, perfekt sted for os at overnatte på vej til ko samui. Så skulle vi kun køre 30 minutter næste morgen til færgen. Gode store værelser til en billig penge.
Tip om Restaurant: Aftensmaden var dejlig og billig, men morgenmaden næste morgen var lidt for meget Thai efter vores smag, mere international morgenmad ønskes.
Anette A. Par Denmark, 12. september 2011
Dejligt hotel med ungdommeligt farvevalg

Store rummelige værelser
8
Et rigtigt behagligt ophold i omgivelser, der tyder på et ungt ledelsesteam. Der var rent og nydeligt over alt. Maden i restauranten var dejlig men udvalget til morgenmad var ikke stort, set med "vestlige øjne".
Per V. Familie med ældre børn Denmark, 20. juli 2011
Meget dyr lufthavnstransport

Flinkt personale og ok værelser
7,3
Meget dyrt at komme til lufthavnen
Tip: overnatning for videre ttansport til Bangkok
Brian B. Par Denmark, 9. december 2010
Fint hotel med dårlig beliggenhed

Billgt hotel med god morgenmad
7
Vi havde 1 enkelt overnatning på dette hotel, da vi havde tidlig flyafgang fra lufthavnen. Vi havde derfor ikke de store behov eller forventninger til hotellet. Det liggger i et område uden de store muligheder. Der er ca. 15 gang til restauranter osv. Desuden var der uheldigvis en kongres igang på hotellet som gav meget larm til sent på aftenen.
Banlu S. Rejsende alene Thailand, 13. april 2015
Room clean

-
7,3
Ingolf R. Par Norway, 2. april 2015
The One Hotel Surat

Location, breakfast , Big room
7,3
Ok, stay with value for the money. Walking distance to night market and shopping mall.
Anchalee K. Forretningsrejsende Thailand, 19. marts 2015
Not that good!

location, car park
4
The room is run down, hard bed and bad smell from A/C. Water leak from the fridge. Location is ok,not far from a night market. This place is not the first choice if you have your own car, stay somewhere else! But it is ok for people who stop over and need to get public transfer to samui or phangan island etc.
Shawn F. Gruppe Australia, 30. januar 2015
Nice stay

Pool, Dinner, value
9
It was a nice out of the way hotel. Lucky we had our own transport otherwise it would have been difficult. The hotel was nice and basic. The pool was good. The meals were nice and large. Price of meals was also good. Staff were nice and friendly.
Sajeephan M. Gruppe Thailand, 25. januar 2015
Tired rooms

car parking
4,7
ants and 2 cockroaches in my room! and the music from Pub behind my room was loundly even though the door and window were closed. This is the 4th time that I stayed at this hotel and found room looks very tired. I may find new hotel in next visit.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

The One Hotel Surat Suratthani - Hotellet udefraThe One Hotel Surat Suratthani - BadeværelseThe One Hotel Surat Suratthani - Hotellet udefraThe One Hotel Surat Suratthani - ReceptionThe One Hotel Surat Suratthani - GæsteværelseThe One Hotel Surat Suratthani - Hotellet indefraThe One Hotel Surat Suratthani - Hotellet indefraThe One Hotel Surat Suratthani - Hotellet indefraThe One Hotel Surat Suratthani - Rekreative FaciliteterThe One Hotel Surat Suratthani - GæsteværelseThe One Hotel Surat Suratthani - GæsteværelseThe One Hotel Surat Suratthani - Rekreative FaciliteterThe One Hotel Surat Suratthani - GæsteværelseThe One Hotel Surat Suratthani - MøderumThe One Hotel Surat Suratthani - MøderumThe One Hotel Surat Suratthani - MøderumThe One Hotel Surat Suratthani - GæsteværelseThe One Hotel Surat Suratthani - GæsteværelseThe One Hotel Surat Suratthani - Gæsteværelse


AS-AGWEB-3A06