Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

The One Hotel Surat

118/68 Tha Thong Road, Centrum, Suratthani, Thailand 84000

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,1

baseret på 1141 anmeldelser

6 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
7,4
Beliggenhed
7,0
Personalet
7,1
Hotellets stand/rengøring
7,2
Værelsets komfort/standard
6,9
Mad/spisning
7,0
Alle anmeldelser (1141)
Sortér efter:
Ole H. Familie med ældre børn Thailand, 8. maj 2016
o hegelund
5
ok
Peter H. Par Denmark, 31. januar 2014
1 nat på gennemrejse god morgenbuffet

værelts størrelse, central beliggenhed og stor morgenbuffet
7
Receptionen havde meget svært ved at forstå engelsk. Vandet fra håndvasken på vores værelse løb ud på toiletgulvet!!!
Henrik T. Familie med ældre børn Denmark, 12. november 2011
Godt billigt byhotel

Billigt
7
Ligger midt i Surat Thani, perfekt sted for os at overnatte på vej til ko samui. Så skulle vi kun køre 30 minutter næste morgen til færgen. Gode store værelser til en billig penge.
Tip om Restaurant: Aftensmaden var dejlig og billig, men morgenmaden næste morgen var lidt for meget Thai efter vores smag, mere international morgenmad ønskes.
Anette A. Par Denmark, 12. september 2011
Dejligt hotel med ungdommeligt farvevalg

Store rummelige værelser
8
Et rigtigt behagligt ophold i omgivelser, der tyder på et ungt ledelsesteam. Der var rent og nydeligt over alt. Maden i restauranten var dejlig men udvalget til morgenmad var ikke stort, set med "vestlige øjne".
Per V. Familie med ældre børn Denmark, 20. juli 2011
Meget dyr lufthavnstransport

Flinkt personale og ok værelser
7,3
Meget dyrt at komme til lufthavnen
Tip: overnatning for videre ttansport til Bangkok
Brian B. Par Denmark, 9. december 2010
Fint hotel med dårlig beliggenhed

Billgt hotel med god morgenmad
7
Vi havde 1 enkelt overnatning på dette hotel, da vi havde tidlig flyafgang fra lufthavnen. Vi havde derfor ikke de store behov eller forventninger til hotellet. Det liggger i et område uden de store muligheder. Der er ca. 15 gang til restauranter osv. Desuden var der uheldigvis en kongres igang på hotellet som gav meget larm til sent på aftenen.
Monticha K. Rejsende alene Thailand, 27. april 2016
Price
3,3
I had paying more than the regular price from local sign for advertising around the town same room type & everything
Wong C. Gruppe Malaysia, 24. april 2016
Excellent hotel in Surat Thani Town
5,7
I book this when I return to Koh Samui stay overnight to catch flight at Surat Thani at early morning. The hotel is very comfortable. The hotel was in the heart of the city and not hard to find. It is located near many restaurants and bars as well there is a family mart in front of the hotel. The hotel food is not expensive and room was nice in a reasonable price condition. The breakfast here to choose lot of good. The staff performance is acceptable.
Graham A. Par Ireland, 30. marts 2016
For the money....
5,3
It was a good value hotel, and the location was ideal for us, just stopping over for a night. My two issues were the rock hard beds, and the air con - had to turn it on until unbearable, then off until unbearable etc all night. Shower was poor, and we also left a bottle of gin in the fridge which the staff never mentioned as they checked the room when we were having breakfast.
Teo C. Par Malaysia, 27. marts 2016
okok
4
cleanliness can be better
1 - 6 af 6 anmeldelser
The One Hotel Surat Suratthani - Hotellet udefraThe One Hotel Surat Suratthani - BadeværelseThe One Hotel Surat Suratthani - Hotellet udefraThe One Hotel Surat Suratthani - ReceptionThe One Hotel Surat Suratthani - GæsteværelseThe One Hotel Surat Suratthani - Hotellet indefraThe One Hotel Surat Suratthani - Hotellet indefraThe One Hotel Surat Suratthani - Hotellet indefraThe One Hotel Surat Suratthani - Rekreative FaciliteterThe One Hotel Surat Suratthani - GæsteværelseThe One Hotel Surat Suratthani - GæsteværelseThe One Hotel Surat Suratthani - Rekreative FaciliteterThe One Hotel Surat Suratthani - GæsteværelseThe One Hotel Surat Suratthani - MøderumThe One Hotel Surat Suratthani - MøderumThe One Hotel Surat Suratthani - MøderumThe One Hotel Surat Suratthani - GæsteværelseThe One Hotel Surat Suratthani - GæsteværelseThe One Hotel Surat Suratthani - Gæsteværelse


Agoda er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3B05