eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

The One Hotel Surat

118/68 Tha Thong Road, Centrum, Suratthani, Thailand 84000 (Se kort)

Book nu!

The One Hotel Surat Suratthani - Badeværelse The One Hotel Surat Suratthani - Hotellet udefra The One Hotel Surat Suratthani - Reception The One Hotel Surat Suratthani - Gæsteværelse The One Hotel Surat Suratthani - Hotellet indefra The One Hotel Surat Suratthani - Hotellet indefra The One Hotel Surat Suratthani - Hotellet indefra The One Hotel Surat Suratthani - Rekreative Faciliteter The One Hotel Surat Suratthani - Gæsteværelse The One Hotel Surat Suratthani - Gæsteværelse The One Hotel Surat Suratthani - Rekreative Faciliteter The One Hotel Surat Suratthani - Gæsteværelse The One Hotel Surat Suratthani - Møderum The One Hotel Surat Suratthani - Møderum The One Hotel Surat Suratthani - Møderum The One Hotel Surat Suratthani - Gæsteværelse
The One Hotel Surat Suratthani - Gæsteværelse The One Hotel Surat Suratthani - Gæsteværelse
Område: Centrum Antal værelser: 109
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,1

baseret på 1010 anmeldelser

Værdi for pengene
7,4
Beliggenhed
7,0
Personalet
7,1
Hotellets stand/rengøring
7,2
Værelsets komfort/standard
7,0
Mad/spisning
7,0
Alle anmeldelser (1010)
Sorter efter:
Peter H. Par Denmark, 31. januar 2014
1 nat på gennemrejse god morgenbuffet

værelts størrelse, central beliggenhed og stor morgenbuffet
7
Receptionen havde meget svært ved at forstå engelsk. Vandet fra håndvasken på vores værelse løb ud på toiletgulvet!!!
Henrik T. Familie med ældre børn Denmark, 12. november 2011
Godt billigt byhotel

Billigt
7
Ligger midt i Surat Thani, perfekt sted for os at overnatte på vej til ko samui. Så skulle vi kun køre 30 minutter næste morgen til færgen. Gode store værelser til en billig penge.
Tip om Restaurant: Aftensmaden var dejlig og billig, men morgenmaden næste morgen var lidt for meget Thai efter vores smag, mere international morgenmad ønskes.
Anette A. Par Denmark, 12. september 2011
Dejligt hotel med ungdommeligt farvevalg

Store rummelige værelser
8
Et rigtigt behagligt ophold i omgivelser, der tyder på et ungt ledelsesteam. Der var rent og nydeligt over alt. Maden i restauranten var dejlig men udvalget til morgenmad var ikke stort, set med "vestlige øjne".
Per V. Familie med ældre børn Denmark, 20. juli 2011
Meget dyr lufthavnstransport

Flinkt personale og ok værelser
7,3
Meget dyrt at komme til lufthavnen
Tip: overnatning for videre ttansport til Bangkok
Brian B. Par Denmark, 9. december 2010
Fint hotel med dårlig beliggenhed

Billgt hotel med god morgenmad
7
Vi havde 1 enkelt overnatning på dette hotel, da vi havde tidlig flyafgang fra lufthavnen. Vi havde derfor ikke de store behov eller forventninger til hotellet. Det liggger i et område uden de store muligheder. Der er ca. 15 gang til restauranter osv. Desuden var der uheldigvis en kongres igang på hotellet som gav meget larm til sent på aftenen.
Niko M. Rejsende alene Russia, 28. september 2014
A bit old hotel in the middle of Suratthani

free wifi, friendly staff
6,7
That time I tried to stay at the bigger room. Well, I can say nothing, the room is quite bigger, but still awful shower and hard mattress like in the smaller room. But, at least the ceiling is clean :)
Markus B. Forretningsrejsende Germany, 7. september 2014
nobody speaks english

NOTHING
5,7
AVERAGE
Barbara O. Rejsende alene Australia, 31. august 2014
Don't stay here if you want a good nights sleep

The food was awesome. Staff very frieldly and accommodating. Close to bus station.
5,3
In the daytime, it seems this would be a great place to stay, handy to everything, and looks good from the outside, but when I got to my room, it looked as though it had not been cleaned, there was even a pair of flip flops with dirty soles left behind, must have been by a previous guest. The bathroom was FILTHY, I was booked in for 2 nights, but after being kept awake by very loud music from within the hotel, Friday night went until 2am, and then lots of crowd noise for a long time after that. The staff offered to move me, but there would have been nowhere in the hotel where I would not hear the music. I really think this hotel is geared for people hooking up and staying the night than for travellers.
Sangyeol L. Rejsende alene South Korea, 5. august 2014
high speed internet. good for stopover

1.spacious room 2.next to good bar (victor cafe) 3.strong internet speed
6,3
Everything is middle range. Price = level
Yew L. Forretningsrejsende Singapore, 3. august 2014
location and hotel value for money

good food, nice to river side and nice loaction
8
I there for business, but hotel is very central and easy to go anyway

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

The One Hotel Surat Suratthani - Hotellet udefraThe One Hotel Surat Suratthani - BadeværelseThe One Hotel Surat Suratthani - Hotellet udefraThe One Hotel Surat Suratthani - ReceptionThe One Hotel Surat Suratthani - GæsteværelseThe One Hotel Surat Suratthani - Hotellet indefraThe One Hotel Surat Suratthani - Hotellet indefraThe One Hotel Surat Suratthani - Hotellet indefraThe One Hotel Surat Suratthani - Rekreative FaciliteterThe One Hotel Surat Suratthani - GæsteværelseThe One Hotel Surat Suratthani - GæsteværelseThe One Hotel Surat Suratthani - Rekreative FaciliteterThe One Hotel Surat Suratthani - GæsteværelseThe One Hotel Surat Suratthani - MøderumThe One Hotel Surat Suratthani - MøderumThe One Hotel Surat Suratthani - MøderumThe One Hotel Surat Suratthani - GæsteværelseThe One Hotel Surat Suratthani - GæsteværelseThe One Hotel Surat Suratthani - Gæsteværelse


AS-AGWEB-3A04