Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

The Palmery Resort and Spa

82/20 Khoktanod rd., Kata Beach, Kata, Phuket, Thailand 83100 (Se kort)

Book nu!

The Palmery Resort and Spa Phuket - Hotellet udefra The Palmery Resort and Spa Phuket - Lobby The Palmery Resort and Spa Phuket - Lobby The Palmery Resort and Spa Phuket - Reception The Palmery Resort and Spa Phuket - Hotellet udefra The Palmery Resort and Spa Phuket - Hotellet udefra The Palmery Resort and Spa Phuket - Hotellet udefra The Palmery Resort and Spa Phuket - Altan/Terrasse The Palmery Resort and Spa Phuket - Have The Palmery Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse The Palmery Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse The Palmery Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse The Palmery Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse The Palmery Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse The Palmery Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse The Palmery Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse
The Palmery Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse The Palmery Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse The Palmery Resort and Spa Phuket - Restaurant The Palmery Resort and Spa Phuket - Restaurant The Palmery Resort and Spa Phuket - Swimmingpool The Palmery Resort and Spa Phuket - Indgang The Palmery Resort and Spa Phuket - Restaurant The Palmery Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse The Palmery Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse The Palmery Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse The Palmery Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse The Palmery Resort and Spa Phuket - Hotellet udefra
Område: Kata Antal værelser: 65
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,3

fra 940
anmeldelser

Værdi for pengene
8,7
Beliggenhed
7,5
Personalet
8,3
Hotellets stand/rengøring
8,8
Værelsets komfort/standard
8,9
Mad/spisning
7,5
Alle anmeldelser (940)
Sorter efter:
Sara J. Familie med ældre børn Denmark, 5. maj 2015
Lækkert hotel

Værelset, adgang til pool og personalet.
9
Det var fantastisk.
Indberet denne anmeldelse
Tina Z. Rejsende alene Denmark, 28. november 2014
Værelser med privat pool

Privat pool, store værelser, mulighed for omelet om morgenen
7,3
Hotellet er nyt, derfor også velholdt.. God service og værelsesfaciliteter.. Fin morgenbuffet.. Vaskeri ved siden af hotellet til billige penge.. Restauranter i gå afstand.. Ca. 2 km til strand.. Vi havde lejet bil,så vi kom billigt og let omkring..
Indberet denne anmeldelse
Christian J. Familie med ældre børn Denmark, 9. oktober 2014
dejligt hotel

poolen, maden, personalet
9,7
godt. dejligt hotel
Indberet denne anmeldelse
Minna N. Rejsende alene Denmark, 15. januar 2014
Stille og roligt hotel

Der var fred, ro og fine værelser
8
Dejligt hotel som ligger ca 5 min gang fra stranden i Kata Beach. Der er fred, ro og rent på hotellet, og personalet er hjælpsomme. Værelserne er store og veludstyrede. Pool området er hyggeligt og meget fredeligt.
Indberet denne anmeldelse
Brian M. Par Denmark, 13. november 2013
Dejligt, afslappende, Rent

Rent. flot. lækker pool
10
dejligt ophold.. Skønt hotel med store lækre værelser med pool lige foran
Indberet denne anmeldelse
Jane B. Par Denmark, 11. februar 2013
Dejligt renligt Hotel

Hotellet er helt nyt
8
Dejligt nyt Hotel, med dejlige lyse værelser. God betjening,smilende personale, og rimelige priser. Ligger desværre ca. 1 km. fra vandet.
Tip om Hoteldetaljer: Kan leje Pool værelse, med egen pool, til rimelige priser
Indberet denne anmeldelse
Kerry H. Par Australia, 25. august 2015
OUR FAVOURITE IN PHUKET

STAFF, COMFORT & LOCATION
8,7
This was our third stay at this hotel, we had a pool view room for a few days and then moved to a pool access room. The pool view room is located at the back of the resort in a two storey building that is a little dated, as there were some maintainance issues in the room we had, it was in need of a freshen up. But the pool access room was well kept, just like the last time we were there. The rooms are 45 sq metres which is ample space. The internet connection is good although it was a bit patchy at the back of the resort. The breakfast was adequate to get the day under way, and they change out some of the dishes so you dont have the same selection day after day. The staff are very friendly and helpful. We stayed for 10 days in total at the end of August, so we had a few storms and showers nearly every day. The pools are well tended as are the gardens etc....The location of The Palmery is far enough away from the front road of Kata beach to be quiet but close enough to walk if you have to, but we always hire a motor bike which makes getting around so much easier, but beware that riding or driving in Thailand can test your nerves and is not for the faint hearted or inexperienced. If you are considering self transport ensure you have your international drivers license current as you will be stopped by the police to check. Within 200 metres of the hotel is a 7-11 store one way and a Family mart store in the other direction, a multitude of places to have your laundry done and enough eateries close by. Overall we enjoyed our stay at The Palmery and will be back again next year.
Indberet denne anmeldelse
Charleston C. Familie med små børn Singapore, 8. august 2015
My 2nd visit to The Palmery

Spacious Room, Pool Access & Quiet surrounding
8,3
Overall very good. The only small concern is on: 1. The clealiness of the pool water should be improved 2. Some of the furnitures in the room getting run down. Need to refresh 3. Location is not the best but we had a rented car. So no problem for us. Please keep up the good work & hope to visit again.
Indberet denne anmeldelse
Mark W. Familie med små børn United Kingdom, 22. juli 2015
Great place to stay !!!

Relaxing , Private pools and great rooms
9,7
Had a great time , we were upgraded to room with private pool , lovely rooms , great layout you can see the pool whilst having a bath and watching TV : ) Great Décor. From the rooms to the reception and restaurant area. Great location and friendly helpful staff. highly recommended. We will be back. : )))))
Indberet denne anmeldelse
Hai-Yen C. Familie med små børn Singapore, 15. juni 2015
Good to provide shelter to the rooms during rainy

Pool / 50 % on food during low season
6,7
Free upgrade was a plus
Indberet denne anmeldelse

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

The Palmery Resort and Spa PhuketThe Palmery Resort and Spa Phuket - Hotellet udefraThe Palmery Resort and Spa Phuket - LobbyThe Palmery Resort and Spa Phuket - LobbyThe Palmery Resort and Spa Phuket - ReceptionThe Palmery Resort and Spa Phuket - Hotellet udefraThe Palmery Resort and Spa Phuket - Hotellet udefraThe Palmery Resort and Spa Phuket - Hotellet udefraThe Palmery Resort and Spa Phuket - Altan/TerrasseThe Palmery Resort and Spa Phuket - HaveThe Palmery Resort and Spa Phuket - GæsteværelseThe Palmery Resort and Spa Phuket - GæsteværelseThe Palmery Resort and Spa Phuket - GæsteværelseThe Palmery Resort and Spa Phuket - GæsteværelseThe Palmery Resort and Spa Phuket - GæsteværelseThe Palmery Resort and Spa Phuket - GæsteværelseThe Palmery Resort and Spa Phuket - GæsteværelseThe Palmery Resort and Spa Phuket - GæsteværelseThe Palmery Resort and Spa Phuket - GæsteværelseThe Palmery Resort and Spa Phuket - RestaurantThe Palmery Resort and Spa Phuket - RestaurantThe Palmery Resort and Spa Phuket - SwimmingpoolThe Palmery Resort and Spa Phuket - IndgangThe Palmery Resort and Spa Phuket - RestaurantThe Palmery Resort and Spa Phuket - GæsteværelseThe Palmery Resort and Spa Phuket - GæsteværelseThe Palmery Resort and Spa Phuket - GæsteværelseThe Palmery Resort and Spa Phuket - GæsteværelseThe Palmery Resort and Spa Phuket - Hotellet udefraThe Palmery Resort and Spa Phuket - GæsteværelseThe Palmery Resort and Spa Phuket - Plantegninger

Kundeanmeldelser - The Palmery Resort and Spa, Phuket

Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3C06