Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

The Palmery Resort and Spa

82/20 Khoktanod rd., Kata Beach ,Muang, Kata, Phuket, Thailand 83100 (Se kort)

Book nu!

The Palmery Resort and Spa Phuket - Lobby The Palmery Resort and Spa Phuket - Lobby The Palmery Resort and Spa Phuket - Reception The Palmery Resort and Spa Phuket - Hotellet udefra The Palmery Resort and Spa Phuket - Hotellet udefra The Palmery Resort and Spa Phuket - Hotellet udefra The Palmery Resort and Spa Phuket - Altan/Terrasse The Palmery Resort and Spa Phuket - Have The Palmery Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse The Palmery Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse The Palmery Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse The Palmery Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse The Palmery Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse The Palmery Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse The Palmery Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse The Palmery Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse
The Palmery Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse The Palmery Resort and Spa Phuket - Restaurant The Palmery Resort and Spa Phuket - Restaurant The Palmery Resort and Spa Phuket - Swimmingpool The Palmery Resort and Spa Phuket - Indgang The Palmery Resort and Spa Phuket - Hotellet udefra The Palmery Resort and Spa Phuket - Restaurant The Palmery Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse The Palmery Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse The Palmery Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse The Palmery Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse The Palmery Resort and Spa Phuket - Hotellet udefra
Område: Kata Antal værelser: 65
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,3

fra 925
anmeldelser

Værdi for pengene
8,7
Beliggenhed
7,4
Personalet
8,3
Hotellets stand/rengøring
8,8
Værelsets komfort/standard
8,9
Mad/spisning
7,5
Alle anmeldelser (925)
Sorter efter:
Sara J. Familie med ældre børn Denmark, 5. maj 2015
Lækkert hotel

Værelset, adgang til pool og personalet.
9
Det var fantastisk.
Tina Z. Rejsende alene Denmark, 28. november 2014
Værelser med privat pool

Privat pool, store værelser, mulighed for omelet om morgenen
7,3
Hotellet er nyt, derfor også velholdt.. God service og værelsesfaciliteter.. Fin morgenbuffet.. Vaskeri ved siden af hotellet til billige penge.. Restauranter i gå afstand.. Ca. 2 km til strand.. Vi havde lejet bil,så vi kom billigt og let omkring..
Christian J. Familie med ældre børn Denmark, 9. oktober 2014
dejligt hotel

poolen, maden, personalet
9,7
godt. dejligt hotel
Minna N. Rejsende alene Denmark, 15. januar 2014
Stille og roligt hotel

Der var fred, ro og fine værelser
8
Dejligt hotel som ligger ca 5 min gang fra stranden i Kata Beach. Der er fred, ro og rent på hotellet, og personalet er hjælpsomme. Værelserne er store og veludstyrede. Pool området er hyggeligt og meget fredeligt.
Brian M. Par Denmark, 13. november 2013
Dejligt, afslappende, Rent

Rent. flot. lækker pool
10
dejligt ophold.. Skønt hotel med store lækre værelser med pool lige foran
Jane B. Par Denmark, 11. februar 2013
Dejligt renligt Hotel

Hotellet er helt nyt
8
Dejligt nyt Hotel, med dejlige lyse værelser. God betjening,smilende personale, og rimelige priser. Ligger desværre ca. 1 km. fra vandet.
Tip om Hoteldetaljer: Kan leje Pool værelse, med egen pool, til rimelige priser
Hai-Yen C. Familie med små børn Singapore, 15. juni 2015
Good to provide shelter to the rooms during rainy

Pool / 50 % on food during low season
6,7
Free upgrade was a plus
Jessica Y. Par Singapore, 7. juni 2015
I believe more could be done.

Pool, specious room, peaceful.
6,3
The Palmery Resort and Spa is a 15minutes walk to most restaurants, bars and beach. Here are my opinion of this hotel. Pros: 1) Definitely value for money. For the amount we paid, we got to enjoy a private pool, spacious room. 2) Free upgrade to Suite so many thanks to Palmery 3) Pool at doorstep, very convenient for late night swim. 4) Quiet Cons: 1) The suite has a 10m walkway before reaching the door, it is dark and coming back in the night wasn't pleasant. 2) Doorway and outdoor entrance of our suite are always filled with cockroaches; there wasn't a day we stepped out/in without a cockroach 3) Breakfast was ordinary and limited. 4) Hot water supply was interrupted every other day and we had to call the engineers to fix it. 5) Walkway from hotel lobby to rooms is dark as well, would appreciate if it was properly lit up for safety of passengers. 6) Dead flies all over surface of swimming pool; despite us reporting to reception, swimming pool system did not kick in until 2 other residents moved in our area 2 days later. Overall, the Palmery is a pleasant hotel to stay in and you get what you pay for. These are my opinions for the room we stayed in and I believed most cons applies to our room and not the hotel as a whole. However, I do feel that there is much more the hotel can provide - cleanliness; amenities and a better breakfast for hotel guests.
Nor F. Par Singapore, 29. maj 2015
Warm Hospitality

Good Hospitality, Clean and spacious room
9
Stayed from 25-29 May. Receptionist were very friendly and polite and approachable. Especially one of the receptionist Ms May Kamsan! Had problem with the TV connection in our previous room, and they willingly free upgrade us to family room. Room very clean very neatly. Wifi is good only that every now and then you need to re-login again. Not forgetting the tour agency right Infront of the resort, Ms Pla, very accommodating!! Breakfast is ok. Nothing much. Probably they should separate those non pork and pork dish. Good for Muslim tourist. Overall it's a good experience to stay there. Thumbs up to the management for having such a great employees. Will recommend this resort and we will surely be back again.
Kk L. Par Malaysia, 13. maj 2015
Fantastic room

Pool access , confort room
9,3
Good n fantastic

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

The Palmery Resort and Spa PhuketThe Palmery Resort and Spa Phuket - LobbyThe Palmery Resort and Spa Phuket - LobbyThe Palmery Resort and Spa Phuket - ReceptionThe Palmery Resort and Spa Phuket - Hotellet udefraThe Palmery Resort and Spa Phuket - Hotellet udefraThe Palmery Resort and Spa Phuket - Hotellet udefraThe Palmery Resort and Spa Phuket - Altan/TerrasseThe Palmery Resort and Spa Phuket - HaveThe Palmery Resort and Spa Phuket - GæsteværelseThe Palmery Resort and Spa Phuket - GæsteværelseThe Palmery Resort and Spa Phuket - GæsteværelseThe Palmery Resort and Spa Phuket - GæsteværelseThe Palmery Resort and Spa Phuket - GæsteværelseThe Palmery Resort and Spa Phuket - GæsteværelseThe Palmery Resort and Spa Phuket - GæsteværelseThe Palmery Resort and Spa Phuket - GæsteværelseThe Palmery Resort and Spa Phuket - GæsteværelseThe Palmery Resort and Spa Phuket - RestaurantThe Palmery Resort and Spa Phuket - RestaurantThe Palmery Resort and Spa Phuket - SwimmingpoolThe Palmery Resort and Spa Phuket - IndgangThe Palmery Resort and Spa Phuket - Hotellet udefraThe Palmery Resort and Spa Phuket - RestaurantThe Palmery Resort and Spa Phuket - GæsteværelseThe Palmery Resort and Spa Phuket - GæsteværelseThe Palmery Resort and Spa Phuket - GæsteværelseThe Palmery Resort and Spa Phuket - GæsteværelseThe Palmery Resort and Spa Phuket - Hotellet udefraThe Palmery Resort and Spa Phuket - GæsteværelseThe Palmery Resort and Spa Phuket - Plantegninger

Kundeanmeldelser - The Palmery Resort and Spa, Phuket

Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3A02