eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur

No 5 Jalan Conlay, KLCC, Kuala Lumpur, Malaysia 50450 (Se kort)

Book nu!

The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gæsteværelse The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gæsteværelse The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gæsteværelse The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Luksuslounge The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Restaurant The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Restaurant The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Restaurant The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Restaurant The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Restaurant The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pub/Lounge The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pub/Lounge The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Luksuslounge The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Hotellet indefra The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Hotellet indefra The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Dansesal The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Møderum
The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Swimmingpool The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Swimmingpool The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Spa The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Reception The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Lobby The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Lobby The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Udsigt The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Indgang The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Hotellet udefra The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Hotellet udefra The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Hotellet udefra
Område: KLCC Antal værelser: 402
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,7

baseret på 5147 anmeldelser

Værdi for pengene
8,8
Beliggenhed
8,7
Personalet
9,0
Hotellets stand/rengøring
9,0
Værelsets komfort/standard
8,6
Mad/spisning
8,3
Alle anmeldelser (5147)
Sorter efter:
Ola E. Rejsende alene Sweden, 30. november 2013
Mycket prisvärt med centralt läge

Rent, stora rum, centralt
10
Bra hotell som var mycket prisvärt, ligger centralt. Bra mat, stora rum, bra säng. Kan absolut rekommenderas.
Mads I. Par Denmark, 24. juli 2013
God placering, godt tilbud på overnatning

Placering, lokalt design, service
8
Godt ophold der varede 3 nætter, venligt og hjælpsomt personale og gåafstand til shopping, spisning og Twin Towers.
Martin A. Familie med små børn Denmark, 27. maj 2012
Flot hotel, god locationmen dårlig service

Location, store rum
7,7
Flot hotel, god location i nærheden af malls, two towers m.m. Men meget dårlig service og priserne på morgenmad og i bare er ekstrem høje.
Tip: Se two towers, Petronas
Lise B. Familie med små børn Denmark, 22. september 2011
Rigtig dejligt hotel med god beliggenhed

Central beliggenhed, dog lidt gåtid til nærmeste offentlige transport som er monorailen
8
det er bestemt et hotel der kan anbefales. dog synes jeg det var lidt for dårligt at vi 2 gange skulle henvende os til receptionen for at få en seng op til vores søn, trods vi havde skrevet det på bookingen og havde sendt dem en mail med det også. prøv at få et værelse med udsigt til twin towers
Tip om Shopping: Pavillion er ikke vildt dyrt, og de har en super god food court i underetagrn.
Lars L. Par Denmark, 27. januar 2011
Rigtig godt

Venlig og flot
9
Vi fik et premier rum, selvom vi kun havde booket deluxe. Rigtig fint hotel og rent, ikke de forhold vi er van til i DK. Jeg kan anbefale dere buffe til ca. 80 dkr, men det bliver lidt for meget når man hele tiden har en tjener i nakken. De er super flinke og professionelle, jeg kan kun anbefale dette hotel.
Tip om Shopping: Glem at shoppe China Town, det er billigere i Times Square og de samme produkter. China Town skal dog opleves, men de sætter prisen meget højt, betal kun 1/3 eller under og maks 1/2
Sin H. Gruppe Singapore, 24. august 2014
Good

Cleanliness n room comfort
9,3
Will go back again
Jihye S. Par South Korea, 22. august 2014
Loved authentic environment

Great Location for shopping, Value for money, Authentic environmnent
9,3
When we booked the hotel, it was not that expensive so we did not have high expectation on the hotel. When we got there it was way nicer than we thought. Room was clean and spacious. Walk distance to Twin Towers and main shopping centres.
Madel C. Par Philippines, 21. august 2014
Great hotel but not so good location

Excellent room, nice staffs and good amenities
9,7
If you just want to stay in a hotel and take a rest, this is a very good option but if you want to explore the city, this is not the hotel for you. The hotel is far from any public transport so you have to walk for 10-15 mins to reach monorail, nearby malls and restaurants. There was only one free shuttle service with SCHEDULE going to KLCC and back to the hotel. You have to walk for a couple of minutes if you want to go to other places like bukit bintang.
Farah R. Forretningsrejsende Malaysia, 17. august 2014
best view stay

comfort, good view,quiet
9
Best view when i wake up and before i go to sleep... walking distance 5mins to pavilion but it was dark at night. Friendly staff.
Kerry C. Par Australia, 8. august 2014
A perfect spot

Quality Staff Food
8,7
As we have stayed at The Royale Chulan Hotel before on our visits to Kuala Lumpur we can say that it is an oasis near the heart of Kuala Lumpur. The food the staff the pool the whole enviroment of the hotel is first class. It's an easy walk to KLCC & the Petronas Towers and there is a park with a running track also close by.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala LumpurThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GæsteværelseThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GæsteværelseThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GæsteværelseThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - LuksusloungeThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RestaurantThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RestaurantThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RestaurantThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RestaurantThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RestaurantThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pub/LoungeThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pub/LoungeThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - LuksusloungeThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Hotellet indefraThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Hotellet indefraThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - DansesalThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - MøderumThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - SwimmingpoolThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - SwimmingpoolThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - SpaThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - ReceptionThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - LobbyThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - LobbyThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - UdsigtThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - IndgangThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Hotellet udefraThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Hotellet udefraThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Hotellet udefra

Kundeanmeldelser - The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur, Kuala Lumpur

AS-AGWEB-3C05