eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur

No 5 Jalan Conlay, KLCC, Kuala Lumpur, Malaysia 50450 (Se kort)

Book nu!

The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gæsteværelse The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gæsteværelse The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gæsteværelse The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Luksuslounge The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Restaurant The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Restaurant The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Restaurant The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Restaurant The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Restaurant The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pub/Lounge The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pub/Lounge The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Luksuslounge The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Hotellet indefra The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Hotellet indefra The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Dansesal The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Møderum
The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Swimmingpool The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Swimmingpool The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Spa The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Reception The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Lobby The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Lobby The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Udsigt The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Indgang The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Hotellet udefra The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Hotellet udefra The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Hotellet udefra
Område: KLCC Antal værelser: 402
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,7

baseret på 5333 anmeldelser

Værdi for pengene
8,8
Beliggenhed
8,7
Personalet
8,9
Hotellets stand/rengøring
9,0
Værelsets komfort/standard
8,6
Mad/spisning
8,3
Alle anmeldelser (5333)
Sorter efter:
Birgitte G. Par Denmark, 14. november 2014
Fantastisk Hotel.

Stemningen. Servicen. Beliggenheden.
10
Flot hotel. Super fin service. Stort rent værelse med stort velindrettet badeværelse. Fin swimmingpool og fitnesscenter. Lækker morgenbuffet.
Ola E. Rejsende alene Sweden, 30. november 2013
Mycket prisvärt med centralt läge

Rent, stora rum, centralt
10
Bra hotell som var mycket prisvärt, ligger centralt. Bra mat, stora rum, bra säng. Kan absolut rekommenderas.
Mads I. Par Denmark, 24. juli 2013
God placering, godt tilbud på overnatning

Placering, lokalt design, service
8
Godt ophold der varede 3 nætter, venligt og hjælpsomt personale og gåafstand til shopping, spisning og Twin Towers.
Martin A. Familie med små børn Denmark, 27. maj 2012
Flot hotel, god locationmen dårlig service

Location, store rum
7,7
Flot hotel, god location i nærheden af malls, two towers m.m. Men meget dårlig service og priserne på morgenmad og i bare er ekstrem høje.
Tip: Se two towers, Petronas
Lise B. Familie med små børn Denmark, 22. september 2011
Rigtig dejligt hotel med god beliggenhed

Central beliggenhed, dog lidt gåtid til nærmeste offentlige transport som er monorailen
8
det er bestemt et hotel der kan anbefales. dog synes jeg det var lidt for dårligt at vi 2 gange skulle henvende os til receptionen for at få en seng op til vores søn, trods vi havde skrevet det på bookingen og havde sendt dem en mail med det også. prøv at få et værelse med udsigt til twin towers
Tip om Shopping: Pavillion er ikke vildt dyrt, og de har en super god food court i underetagrn.
Lars L. Par Denmark, 27. januar 2011
Rigtig godt

Venlig og flot
9
Vi fik et premier rum, selvom vi kun havde booket deluxe. Rigtig fint hotel og rent, ikke de forhold vi er van til i DK. Jeg kan anbefale dere buffe til ca. 80 dkr, men det bliver lidt for meget når man hele tiden har en tjener i nakken. De er super flinke og professionelle, jeg kan kun anbefale dette hotel.
Tip om Shopping: Glem at shoppe China Town, det er billigere i Times Square og de samme produkter. China Town skal dog opleves, men de sætter prisen meget højt, betal kun 1/3 eller under og maks 1/2
Zhe H. Forretningsrejsende Singapore, 27. november 2014
best value for money hotel

clean, location, comfortable stay
10
Bethany C. Par Australia, 25. november 2014
buffet breakfast

buffet breakfast, pool and discrete
10
Soon H. Par Malaysia, 23. november 2014
Wonderful escape and celebration

High quality food, spacious room, friendly staff.
9,3
I stayed for one night to celebrate anniversary with my gf. The staff was very helpful and the hotel was willing to provide me a cake FOC for my surprise celebration. The next day after we checked out we still can take the free shuttle bus to Pavillion KL and just left our car at the hotel parking bay (parking rate at Pavillion is high). The hotel didnt charge us at all for parking there even though we already checked out. Such a pleasant stay and will definitely be my first choice when I back to KL next time.
Jean V. Gruppe United Kingdom, 22. november 2014
Holiday for mature women

Staff breakfast pool
8,3
Staying in Kuala Lumpur at the present time regardless of hotel location is the building projects NOISE is NOT a problem some footpaths are effected and like any city this effected the flow of traffic. We are 2 sisters in our 50s travelling for leisure KL is fantastic it's got shopping entertainment sights arts food museums also easy access to transport and other major attractions. The hotel Royal Chulan located KLCC did us proud the faculties used during our stay included shuttle cocktail bar breakfast room service spa pool reception All of the staff are very attentive and polite on a personal experience we had lots of banter with them laughing all the time. Would I take young children for their holiday to KL the answer is NO did we see many children in our hotel NO would I book a stay here again YES YES YES no hesitation

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala LumpurThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GæsteværelseThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GæsteværelseThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GæsteværelseThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - LuksusloungeThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RestaurantThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RestaurantThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RestaurantThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RestaurantThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RestaurantThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pub/LoungeThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pub/LoungeThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - LuksusloungeThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Hotellet indefraThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Hotellet indefraThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - DansesalThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - MøderumThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - SwimmingpoolThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - SwimmingpoolThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - SpaThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - ReceptionThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - LobbyThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - LobbyThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - UdsigtThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - IndgangThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Hotellet udefraThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Hotellet udefraThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Hotellet udefra

Kundeanmeldelser - The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur, Kuala Lumpur

AS-AGWEB-3B06