eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur

No 5 Jalan Conlay, KLCC, Kuala Lumpur, Malaysia 50450 (Se kort)

Book nu!

The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gæsteværelse The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gæsteværelse The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gæsteværelse The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Luksuslounge The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Restaurant The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Restaurant The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Restaurant The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Restaurant The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Restaurant The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pub/Lounge The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pub/Lounge The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Luksuslounge The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Hotellet indefra The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Hotellet indefra The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Dansesal The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Møderum
The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Swimmingpool The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Swimmingpool The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Spa The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Reception The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Lobby The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Lobby The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Udsigt The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Indgang The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Hotellet udefra The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Hotellet udefra The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Hotellet udefra
Område: KLCC Antal værelser: 402
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,7

baseret på 5222 anmeldelser

Værdi for pengene
8,8
Beliggenhed
8,7
Personalet
9,0
Hotellets stand/rengøring
9,0
Værelsets komfort/standard
8,6
Mad/spisning
8,3
Alle anmeldelser (5222)
Sorter efter:
Ola E. Rejsende alene Sweden, 30. november 2013
Mycket prisvärt med centralt läge

Rent, stora rum, centralt
10
Bra hotell som var mycket prisvärt, ligger centralt. Bra mat, stora rum, bra säng. Kan absolut rekommenderas.
Mads I. Par Denmark, 24. juli 2013
God placering, godt tilbud på overnatning

Placering, lokalt design, service
8
Godt ophold der varede 3 nætter, venligt og hjælpsomt personale og gåafstand til shopping, spisning og Twin Towers.
Martin A. Familie med små børn Denmark, 27. maj 2012
Flot hotel, god locationmen dårlig service

Location, store rum
7,7
Flot hotel, god location i nærheden af malls, two towers m.m. Men meget dårlig service og priserne på morgenmad og i bare er ekstrem høje.
Tip: Se two towers, Petronas
Lise B. Familie med små børn Denmark, 22. september 2011
Rigtig dejligt hotel med god beliggenhed

Central beliggenhed, dog lidt gåtid til nærmeste offentlige transport som er monorailen
8
det er bestemt et hotel der kan anbefales. dog synes jeg det var lidt for dårligt at vi 2 gange skulle henvende os til receptionen for at få en seng op til vores søn, trods vi havde skrevet det på bookingen og havde sendt dem en mail med det også. prøv at få et værelse med udsigt til twin towers
Tip om Shopping: Pavillion er ikke vildt dyrt, og de har en super god food court i underetagrn.
Lars L. Par Denmark, 27. januar 2011
Rigtig godt

Venlig og flot
9
Vi fik et premier rum, selvom vi kun havde booket deluxe. Rigtig fint hotel og rent, ikke de forhold vi er van til i DK. Jeg kan anbefale dere buffe til ca. 80 dkr, men det bliver lidt for meget når man hele tiden har en tjener i nakken. De er super flinke og professionelle, jeg kan kun anbefale dette hotel.
Tip om Shopping: Glem at shoppe China Town, det er billigere i Times Square og de samme produkter. China Town skal dog opleves, men de sætter prisen meget højt, betal kun 1/3 eller under og maks 1/2
Naomi B. Rejsende alene Australia, 18. september 2014
Fantastic Experience

Location, service and value
9,3
I had an absolutely fantastic time at this hotel. The staff were fantastic and it was close to everything. I will definitely be back!
Pei S. Par Malaysia, 15. september 2014
spacious room, nice buffet breakfast

cleanliness, location, nice breakfast
8,3
My king size room is being upgraded to premier king room, the room is spacious, have a balcony facing the swimming pool, the room is clean. Nothing much in the mini bar, just a can of 100 plus and coke, is located near Bukit Bintang, very convenient to access nearby shopping center. The buffet breakfast has large variety, but not so tasty as seen, is good to full the stomach. Will consider to stay again during next visit.
Gadia A. Par Philippines, 14. september 2014
pleasant stay

architecture, value for money, breakfast buffet selection
8
Michelle T. Forretningsrejsende Malaysia, 14. september 2014
nice location but room needs an upgrade

location
5,3
Don like the design of the room, rather old fashion.. bfast was just normal, nothing impressive.
Nadarajan J. Rejsende alene Australia, 13. september 2014
An enjoyable time off.

Staff attitude. Food. Ambience
8,7
I had a very pleasant stay in this hotel.The staff approach to the patrons is excellent.the room amenities were great.I thoroughly enjoyed the food in the dining area,it was simply superb.Because of the festive season the choices were even greater I think. Peronally I believe this is the only Hotel that charge a very reasonable amount to use their internet services in the Business Centre.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala LumpurThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GæsteværelseThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GæsteværelseThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GæsteværelseThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - LuksusloungeThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RestaurantThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RestaurantThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RestaurantThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RestaurantThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RestaurantThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pub/LoungeThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pub/LoungeThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - LuksusloungeThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Hotellet indefraThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Hotellet indefraThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - DansesalThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - MøderumThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - SwimmingpoolThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - SwimmingpoolThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - SpaThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - ReceptionThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - LobbyThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - LobbyThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - UdsigtThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - IndgangThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Hotellet udefraThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Hotellet udefraThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Hotellet udefra

Kundeanmeldelser - The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur, Kuala Lumpur

AS-AGWEB-3B08