eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur

No 5 Jalan Conlay, KLCC, Kuala Lumpur, Malaysia 50450 (Se kort)

Book nu!

The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gæsteværelse The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gæsteværelse The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gæsteværelse The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Luksuslounge The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Restaurant The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Restaurant The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Restaurant The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Restaurant The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Restaurant The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pub/Lounge The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pub/Lounge The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Luksuslounge The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Hotellet indefra The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Hotellet indefra The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Dansesal The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Møderum
The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Swimmingpool The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Swimmingpool The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Spa The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Reception The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Lobby The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Lobby The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Udsigt The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Indgang The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Hotellet udefra The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Hotellet udefra The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Hotellet udefra
Område: KLCC Antal værelser: 402
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,7

baseret på 5285 anmeldelser

Værdi for pengene
8,8
Beliggenhed
8,7
Personalet
8,9
Hotellets stand/rengøring
9,0
Værelsets komfort/standard
8,6
Mad/spisning
8,3
Alle anmeldelser (5285)
Sorter efter:
Ola E. Rejsende alene Sweden, 30. november 2013
Mycket prisvärt med centralt läge

Rent, stora rum, centralt
10
Bra hotell som var mycket prisvärt, ligger centralt. Bra mat, stora rum, bra säng. Kan absolut rekommenderas.
Mads I. Par Denmark, 24. juli 2013
God placering, godt tilbud på overnatning

Placering, lokalt design, service
8
Godt ophold der varede 3 nætter, venligt og hjælpsomt personale og gåafstand til shopping, spisning og Twin Towers.
Martin A. Familie med små børn Denmark, 27. maj 2012
Flot hotel, god locationmen dårlig service

Location, store rum
7,7
Flot hotel, god location i nærheden af malls, two towers m.m. Men meget dårlig service og priserne på morgenmad og i bare er ekstrem høje.
Tip: Se two towers, Petronas
Lise B. Familie med små børn Denmark, 22. september 2011
Rigtig dejligt hotel med god beliggenhed

Central beliggenhed, dog lidt gåtid til nærmeste offentlige transport som er monorailen
8
det er bestemt et hotel der kan anbefales. dog synes jeg det var lidt for dårligt at vi 2 gange skulle henvende os til receptionen for at få en seng op til vores søn, trods vi havde skrevet det på bookingen og havde sendt dem en mail med det også. prøv at få et værelse med udsigt til twin towers
Tip om Shopping: Pavillion er ikke vildt dyrt, og de har en super god food court i underetagrn.
Lars L. Par Denmark, 27. januar 2011
Rigtig godt

Venlig og flot
9
Vi fik et premier rum, selvom vi kun havde booket deluxe. Rigtig fint hotel og rent, ikke de forhold vi er van til i DK. Jeg kan anbefale dere buffe til ca. 80 dkr, men det bliver lidt for meget når man hele tiden har en tjener i nakken. De er super flinke og professionelle, jeg kan kun anbefale dette hotel.
Tip om Shopping: Glem at shoppe China Town, det er billigere i Times Square og de samme produkter. China Town skal dog opleves, men de sætter prisen meget højt, betal kun 1/3 eller under og maks 1/2
Christian S. Familie med små børn Norway, 17. oktober 2014
Hotel only for Royals - they dont care about other

Location, breakfast, buffet
5,3
Front desk service is as bad it can be, i dont think they like normal people, and they deffinitive have no time to them. Rooms is dirty, minibar emthy and they forget to fill up, they forget the bed laundry in the rooms, aircon work so so, corridors realy dirty, smelly... Maybe royale thinking with blue carpet, but when they not clean or remove dirt, it looks really not Royale. I will never use my time on a hotel that do not care. As there is so many nice and good hotels i KL that really gives a royale feeling.
Thiam Y. Forretningsrejsende Malaysia, 15. oktober 2014
Unexpected Free Upgrade Room

Service, room and ambience
9,3
The stay is good partly because of the free upgrade that I have. Thanks!
Sheryl T. Par Australia, 14. oktober 2014
Lovely hotel in close proximatey to attractions.

The hotel was in a great location, close to shops and attractions, it had a classic charm.
8
This was a lovely hotel, and at first we thought one of the best we have stayed in. We still rate it as one of the best, with only minor concerns. We had asked for a non smoking room, but at certain times we could smell cigarette smoke, through the adjoining door in our room(maybe for a family) which bothered me in itself as it didnt appear to have a lock on it just a small table placed in front of it. We then assumed it was a mix of non smoking and smoking rooms on the same floor and it wasnt until checkout when we heard another gentleman complaining of the same thing on the same floor that we realised, the floor was meant to be non smoking. The adjoining door did allow not only smell but noise into our room. Our only other concern was that some of the Taxi drivers operating from this hotel appear to do there own thing even though they are meant to be a safer option.They tend to cover the meter with a hat, and charge you anything they feel like. But we would stay there again.
Adelaida B. Par Spain, 6. oktober 2014
Beyond expectations

Room, staff, ambience
10
Our stay was excellent. We were upgraded to a junior suite upon arrival, that was a plus! The room was very spacious and welcoming. The facilities are good, pity the swimming pool water was not vey clear. Rather than that, 10 out of 10.
Phooi Y. Gruppe Malaysia, 6. oktober 2014
Standard has dropped

Location
7,7
The staff of the housekeeping and maintenance department has to be improved. One of our room has water leak in the toilet. Reported to housekeeping and only after 3 phone calls, did someone came and fixed the leak. The next day after going out for the day again there was a puddle of water and also after 3 calls before someone came to fixed the problem. No offer to change our room until the 5th night complaining to the duty manager did they offer to move us to another room. Very disappointing.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala LumpurThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GæsteværelseThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GæsteværelseThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GæsteværelseThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - LuksusloungeThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RestaurantThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RestaurantThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RestaurantThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RestaurantThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RestaurantThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pub/LoungeThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pub/LoungeThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - LuksusloungeThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Hotellet indefraThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Hotellet indefraThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - DansesalThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - MøderumThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - SwimmingpoolThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - SwimmingpoolThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - SpaThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - ReceptionThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - LobbyThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - LobbyThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - UdsigtThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - IndgangThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Hotellet udefraThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Hotellet udefraThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Hotellet udefra

Kundeanmeldelser - The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur, Kuala Lumpur

AS-AGWEB-3A08