Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur

No 5 Jalan Conlay, Bukit Bintang, Kuala Lumpur, Malaysia 50450 (Se kort)

Book nu!

The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gæsteværelse The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gæsteværelse The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gæsteværelse The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gæsteværelse The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Reception The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Lobby The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Lobby The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Lobby The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Indgang The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Hotellet indefra The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Hotellet indefra The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pub/Lounge The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pub/Lounge The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pub/Lounge The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pub/Lounge The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Luksuslounge
The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Luksuslounge The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Møderum The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Dansesal The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Dansesal The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Spa The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Spa The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Restaurant The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Restaurant The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Restaurant The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Restaurant The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Restaurant The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Restaurant
Område: Bukit Bintang Antal værelser: 402
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,7

fra 5619
anmeldelser

Værdi for pengene
8,8
Beliggenhed
8,7
Personalet
8,9
Hotellets stand/rengøring
9,0
Værelsets komfort/standard
8,6
Mad/spisning
8,3
Alle anmeldelser (5619)
Sorter efter:
Michael T. Par Denmark, 29. december 2014
Et hotel med virkelig høj standard.

Fantastisk Deluxe lejlighed. Centralt beliggende.
9,7
Vi havde nogle dejlige dage i Kuala Lumpur, med hotellet som base. Kunne nå de fleste af de ting vi skulle se på gåben.
Indberet denne anmeldelse
Birgitte G. Par Denmark, 14. november 2014
Fantastisk Hotel.

Stemningen. Servicen. Beliggenheden.
10
Flot hotel. Super fin service. Stort rent værelse med stort velindrettet badeværelse. Fin swimmingpool og fitnesscenter. Lækker morgenbuffet.
Indberet denne anmeldelse
Ola E. Rejsende alene Sweden, 30. november 2013
Mycket prisvärt med centralt läge

Rent, stora rum, centralt
10
Bra hotell som var mycket prisvärt, ligger centralt. Bra mat, stora rum, bra säng. Kan absolut rekommenderas.
Indberet denne anmeldelse
Mads I. Par Denmark, 24. juli 2013
God placering, godt tilbud på overnatning

Placering, lokalt design, service
8
Godt ophold der varede 3 nætter, venligt og hjælpsomt personale og gåafstand til shopping, spisning og Twin Towers.
Indberet denne anmeldelse
Martin A. Familie med små børn Denmark, 27. maj 2012
Flot hotel, god locationmen dårlig service

Location, store rum
7,7
Flot hotel, god location i nærheden af malls, two towers m.m. Men meget dårlig service og priserne på morgenmad og i bare er ekstrem høje.
Tip: Se two towers, Petronas
Indberet denne anmeldelse
Lise B. Familie med små børn Denmark, 22. september 2011
Rigtig dejligt hotel med god beliggenhed

Central beliggenhed, dog lidt gåtid til nærmeste offentlige transport som er monorailen
8
det er bestemt et hotel der kan anbefales. dog synes jeg det var lidt for dårligt at vi 2 gange skulle henvende os til receptionen for at få en seng op til vores søn, trods vi havde skrevet det på bookingen og havde sendt dem en mail med det også. prøv at få et værelse med udsigt til twin towers
Tip om Shopping: Pavillion er ikke vildt dyrt, og de har en super god food court i underetagrn.
Indberet denne anmeldelse
Lars L. Par Denmark, 27. januar 2011
Rigtig godt

Venlig og flot
9
Vi fik et premier rum, selvom vi kun havde booket deluxe. Rigtig fint hotel og rent, ikke de forhold vi er van til i DK. Jeg kan anbefale dere buffe til ca. 80 dkr, men det bliver lidt for meget når man hele tiden har en tjener i nakken. De er super flinke og professionelle, jeg kan kun anbefale dette hotel.
Tip om Shopping: Glem at shoppe China Town, det er billigere i Times Square og de samme produkter. China Town skal dog opleves, men de sætter prisen meget højt, betal kun 1/3 eller under og maks 1/2
Indberet denne anmeldelse
Luqman B. Familie med små børn Singapore, 24. august 2015
A short gateaway

Walking distance to shopping malls, nice foods, comfy room
8
Great stay here. Only the tv is too small for the room. nothing to complaint.
Indberet denne anmeldelse
Andre J. Familie med små børn Germany, 17. august 2015
excellent location, good value for money,nice room

room, location, friendliness
8,7
large selection of breakfast dishes. unfortunately no fresh orange juice, which I would expect from such a hotel. Excellent rooms, very friendly staff. However room/ housekeeping service sometimes took a while. very clean and well maintained facilities. I would go there again.
Indberet denne anmeldelse
Adam I. Familie med små børn Singapore, 16. august 2015
Worst experience

the breakfast was good
4,7
Sorry for the long post. I stayed in Royale chulan from the 13th to 16th August and it was the worst experience that I've had. Checked into the room and realised that the toilet bowl was dirty. Called the housekeeping to clean and all the housekeeper comes with is a piece of towel. Had to request him to bring sanitizer to clean up. Then, I asked for a prayer mat n received it after an hour. Before going to bed I asked for extra pillow and the housekeeper could tell me to ask for things one shot instead of calling several times. I was surprised to hear that. Next day I ordered room service, when I came back at night the plates were still not cleared. On Saturday, I left my room at 2pm. Switched on the 'makeup my room sign' light. To my surprise, when I came back at 11, the sign was still switched on. I thought that they just forgot to switch it off after cleaning, but when I entered the room, it wasn't cleaned. I called the housekeeping and the person in charge just asked me if the DND button was on. Even though I explained to him that I did put the makeup my room sign, all he did was to ask repeatedly if it was on DND. It just made me so mad! To make it worst, the duty manager called again to ask the same question. He then came up to see the room and called a housekeeper. The room was cleaned at 11.30 and my kids had to be awake till the room was cleaned. At noon, I checked out and called for the duty manager, to complain. He could only say that he received the report from the housekeeping manager saying that the room was on DND and he apologised to me ANYWAY and said he won't be able to compensate in any way. Never expected such a service where they put the blame on the guest!
Indberet denne anmeldelse

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala LumpurThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GæsteværelseThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GæsteværelseThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GæsteværelseThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GæsteværelseThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - ReceptionThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - LobbyThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - LobbyThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - LobbyThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - IndgangThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Hotellet indefraThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Hotellet indefraThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pub/LoungeThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pub/LoungeThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pub/LoungeThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pub/LoungeThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - LuksusloungeThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - LuksusloungeThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - MøderumThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - DansesalThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - DansesalThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - SpaThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - SpaThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RestaurantThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RestaurantThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RestaurantThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RestaurantThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RestaurantThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RestaurantThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RestaurantThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - SwimmingpoolThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - SwimmingpoolThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - UdsigtThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Hotellet udefraThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Hotellet udefraThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Hotellet udefra

Kundeanmeldelser - The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur, Kuala Lumpur

Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3C02