eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

The Village Coconut Island Beach Resort

51/7 Moo 6. T Kohkaew A.Muang, Coconut Island, Phuket, Thailand (Se kort)

Book nu!

The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Gæsteværelse The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Gæsteværelse The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Sport og aktiviteter The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Sport og aktiviteter The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Gæsteværelse The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Spa The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Gæsteværelse The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Omgivelser The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Gæsteværelse The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Gæsteværelse The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Spa The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Gæsteværelse The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Gæsteværelse The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Gæsteværelse The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Gæsteværelse The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Gæsteværelse
The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Omgivelser The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Swimmingpool The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Gæsteværelse The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Fitnessrum The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Omgivelser The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Spa The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Reception The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Indgang The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Gæsteværelse The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Swimmingpool The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Gæsteværelse The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Restaurant
Område: Coconut Island Antal værelser: 236
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,9

baseret på 429 anmeldelser

Værdi for pengene
7,8
Beliggenhed
7,5
Personalet
8,2
Hotellets stand/rengøring
8,4
Værelsets komfort/standard
8,1
Mad/spisning
7,4
Alle anmeldelser (429)
Sorter efter:
Preben L. Familie med små børn Denmark, 11. april 2012
Fantastisk dejligt og afslappende

Den smukke udsigt, privat pool, venligt og smilende service
10
The village er en fantastisk perle. Vi var 3 voksne og 5 børn i alderen 5 til 12 år i en beach front villa og vi nød i fulde drag den smukke udsigt og ikke mindst den private pool som er rigtig god stor. der er stille og roligt og hvis man ønsker lidt mere liv er der 2 store fælles poolområder. Morgenmaden er god og med en masse forskelligt og udsigen er så skøn - en perfekt start på dagen.
Poul R. Par Denmark, 6. april 2012
Fantastisk lækkert hotel,opmærksomt personale.

Meget smuk beliggenhed,smuk bar,super morgenmad.
9,7
Vi boede desværre kun 3 dage på dette skønne hotel.Fuld valuta for pengene.Jacuzzi var helt fantastisk,den blev brugt flere gange dagligt.Det føltes ikke besværligt at bo på en ø, da færgen hertil gik hver halve time, og der var super service til at blive bragt til færgelejet i hotellets elbiler.Dejligt med gratis tennis og lån af kano.vi nød super morgenmadsbuffet og fantastisk udsigt hver dag.
Tip om Restaurant: Til venstre for færgelejet er der en meget stor super god restaurant hvor mange lokale kommer og spiser, her får man god valuta for pengene.
Klaus H. Familie med ældre børn Denmark, 5. april 2012
Lækkert, men for lidt value for money

Stille rolig fredelig ø i gode omgivelser
5,3
det er et ok hotel og en dejlig ø som kan anbefales. man skal blot være opmærksom på, at dette ikke er et 5-stjernet hotel. den hænger lidt med vedligeholdelsen i området og ting som ikke virker (og ikke bliver repareret) i din villa (stikkontakter, vandhaner etc.). jeg kan sagtens anbefale det, men slå kun til på de rigtigt gode tilbud, for så får du god kvalitet til pengene. personalet er meget venlige og vil gerne yde den bedste service, men det er næsten kun trainees, som betyder, at de sjældent kan svare på andet en banale spørgsmål fra kunderne. hotellet har højest 3-4 stjerner.
Tip om Shopping: I Phuket by er der et night market lørdag og søndag aften som er lidt af en oplevelse. Masser af varer, mad og mennesker og prutten om prisen
Jens-Frederik K. Familie med ældre børn Denmark, 5. april 2012
super sted, men umiskendelig lugt af lort på værel

beliggenhed perfekt, hvis man ønsker fred og ro.
5
Fantastisk sted, men lige så fantask var det at ingen har fundet et system, der kan modvirke at værelset kommer til at lugte rigtigt grimt af lort, når man ikke må putte papir i toilettet og der ikke findes en spand eller poser, der kan lukke tæt. Værelsernes vægge slutter i øjenhøjde, så også pruttelyde og den slags kommer meget tæt på. Tag ikke en suite, medmindre i nyder og kender hinanden særdeles godt på alle fronter. Tag i stedet et helt hus/hytte, men det er til gengæld MEGET dyrt. Personalet er nærmest uvidende om alt og meget langsomme, så planlæg og undersøg alt hjemmefra. En tur til fastlandet koster ca. 3-400 bath pr. vej.
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Aftal prisen på transport og Taxi i Phuket by, hvis I ikke vil "flås" prisen fra lufthavnen til destinationen er ca. 500 bath, men I kommer let af med det dobbelte retur, hvis ikke det aftales et andet sted end den pier, hvor man sejler fra og til. Ture til Phi Phi er også billigst at arrangere i byen, og husk at det betaler sig at planlægge med mindst 2 overnatninger på Phi phi.
Jacob H. Familie med små børn Denmark, 11. marts 2012
Luxus og fantastisk service

Egen jacuzzi, og lækker pool område
8,7
Alt var suverænt på dette hotel klart et besøg værd, dog må jeg sige priserne på mad og drikke ligger 3 gange højere end på selve phuket ø. Og selve stranden er ikke noget at råbe hurra for, især da kloakken går direkte ud i havet! Men det smilende personale og lækre omgivelser opvejer de få minusser der var! 4+* havde fået 5* hvis priserne havde været lidt mindre!
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Gå en tur rundt på øen og se den lille landsby der ligger 1 km fra The village. Det var nok det eneste sted vi så det "ægte" Thailand.
Joergen V. Par Denmark, 8. marts 2012
må opleves

fred og ro
9,7
Super lækkert mad hyggeligt mulighed for at leje cykler som er rigtig fint lige at se noget af øen på cykel.
Tip om Hoteldetaljer: gratis lån af katamaran, kajakker.
Anders A. Par Denmark, 22. februar 2012
Et rigtig dejligt hotel med en skøn beliggenhed.

Et roligt miljø og meget venligt personale.
8,3
Et rigtig dejligt sted at opholde sig, hvis man er til rolige omgivelser med god mad og hygge. Ikke den bedste bade strand men en rigtig god pool både for store og små.
Jesper M. Par Denmark, 1. februar 2012
Super sted - ro, luksus og strand

Fantastiske nye boliger. Vi blev upgradet til stor villa med plads til 6 personer - vi var 2! - med egen pool, havudsigt etc. Utrolig luksus for det beløb vi havde betalt (ca. 600,- pr. nat for 2 pers.). Utrolig mange tjenere til service, skønne placering af restaurant og pool. Fedt at der ikke bor andre på øen - transport til andre øer let. Lækker mad - god morgen buffet.
9,7
vi boede i 4 dage, og 1 dag gik til dårlig mave, alligevel var det den bedste ferie jeg har holdt længe. at ha egen pool med udsigt og terasse, mulighed for roomservice, at de kommer og vasker op i huset hver dag, lækker fælles pool, kort til stranden, begrænset antal gæster på standen - rolig hyglig venlig stemning - gæster der små-snakker med hinanden på kryds og tværs var fantastisk, og skærende kontrast til den anden side af phuket ø med patong, karon etc.
Tip om Restaurant: hvis du ringer efter mad til huset, så forvent ikke at de kommer med alt du har bestilt, på trods af at de sirligt repetere din ordre... der er åbenbart noget med intern kommunikation
Laurits D. Par Denmark, 7. juni 2011
Fint hotel - fine værelser

den fine betjening
10
i forskellige oplysninger om hotellet står der at der er hvid strand -- det er helt misvisende - og man kan ikke bade. jeg mener også at der står at der er balkon på værelserne men i alle "rækkehusene" som jo ligger nede ved jorden- er dette umuligt. vi kunne godt lide at der lige udenfor hotellet var noget af det oprindelige thailand endnu. cykeludlåning er fint.
Matt P. Familie med små børn United Kingdom, 25. juli 2014
Chilled family break

Food, staff, pools...
9,3
Wonderful. 3 happy children....!

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

The Village Coconut Island Beach Resort PhuketThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - GæsteværelseThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - GæsteværelseThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Sport og aktiviteterThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Sport og aktiviteterThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - GæsteværelseThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - SpaThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - GæsteværelseThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - OmgivelserThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - GæsteværelseThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - GæsteværelseThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - SpaThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - GæsteværelseThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - GæsteværelseThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - GæsteværelseThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - GæsteværelseThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - GæsteværelseThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - OmgivelserThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - SwimmingpoolThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - GæsteværelseThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - FitnessrumThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - OmgivelserThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - SpaThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - ReceptionThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - IndgangThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - GæsteværelseThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - SwimmingpoolThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - GæsteværelseThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - RestaurantThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - GæsteværelseThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - OmgivelserThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - MøderumThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - BørneklubThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - GæsteværelseThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - SwimmingpoolThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - MøderumThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - GæsteværelseThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - IndgangThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Sport og aktiviteterThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - MøderumThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - GæsteværelseThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - MøderumThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - GæsteværelseThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - GæsteværelseThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Pub/LoungeThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - GæsteværelseThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - GæsteværelseThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - RestaurantThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - GæsteværelseThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - OmgivelserThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - OmgivelserThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - GæsteværelseThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Sport og aktiviteterThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Gæsteværelse

Kundeanmeldelser - The Village Coconut Island Beach Resort, Phuket

AS-AGWEB-3C01