Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

The Viridian Resort

206/24 Rat-U-Thid 200 Pee, Patong, Phuket, Thailand 83150

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,3

baseret på 1603 anmeldelser

2 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
7,4
Beliggenhed
8,5
Personalet
7,1
Hotellets stand/rengøring
6,9
Værelsets komfort/standard
7,2
Mad/spisning
6,6
Alle anmeldelser (1603)
Sortér efter:
Villy F. Par Denmark, 7. marts 2014
Skuffende. Beskidt. Mange fluer ved poolen.

Venligt personale, tæt på restauranter, pæn pool
4,7
Skuffende. Meget slidt hotel, vores første værelse var ubeboeligt pga kalk, snavs, svamp. Blev flyttet til andet værelse, som var acceptabelt. Meget overfladisk rengøring. Personalet var venligt.
Indberet denne anmeldelse
Abraham M. Familie med ældre børn Denmark, 23. januar 2013
Godt hotel .Fin beliggenhed, små værelser

pool
8
Hotellet har en fin beliggenhed, tæt på shopping, restauranter og natteliv, men alligevel uden for al larm. Skyggefuld pool-område med mange palmetræer. Smilende og hjælpsomt personale, dog kniber det noget med rengøringen.Der er okay morgenbuffet
Indberet denne anmeldelse
Richard P. Gruppe Philippines, 3. maj 2016
You get what you pay for
4
you get what you pay for
Indberet denne anmeldelse
Richard P. Gruppe Philippines, 3. maj 2016
You get what you pay for
4
You get what you pay for
Indberet denne anmeldelse
Lukas A. Par Switzerland, 24. april 2016
Nice clean rooms, very nice garden
6,3
Nice rooms in the middle of everything, but still calm and with a very nice pool /garden
Indberet denne anmeldelse
Sumendra S. Rejsende alene India, 18. april 2016
awesome !!
6,7
very nice resort !
Indberet denne anmeldelse
Tommy L. Gruppe Malaysia, 17. april 2016
Rude staff
3,3
I was checking in and I had book 5 rooms but the front desk told me I only book 4 Rooms, which was a lie as I had show her all my confirmation from agoda, And the staff with a awfully angry face tells me NO! Only 4 rooms. And again I showed her my booking and she insisted no, I then told her to call agoda, but she told me to call instead. This moment I was really angry and told her off that they should call not me, as I have paid and it's their job to check. But in the end I still ended up calling agoda my self. Apart from that when I was told to pay 800thb for deposit I was told credit card was not allow and it's their hote policy. Overall I was really disappointed on the whole issue of delayed checkin and that I had to call agoda myself. Worst experience ever in Phuket for me Totally disappointing !
Indberet denne anmeldelse
Vijayakumar K. Familie med små børn Singapore, 17. april 2016
Great location and clean room
5,3
Disappointed with the breakfast. Nothing much for Muslim guests.
Indberet denne anmeldelse
Darryl M. Par Australia, 17. april 2016
Great location
6,3
Menu both food and beverage needs to be improved, A lot of items advertised were not available at the time of stay
Indberet denne anmeldelse
Darryl M. Rejsende alene Australia, 17. april 2016
Great location, friendly staff
5,7
Some items not available from restaurant as advertised Great location, nice pool and setting
Indberet denne anmeldelse
1 - 2 af 2 anmeldelser
The Viridian Resort PhuketThe Viridian Resort Phuket - GæsteværelseThe Viridian Resort Phuket - HaveThe Viridian Resort Phuket - LobbyThe Viridian Resort Phuket - SpaThe Viridian Resort Phuket - SwimmingpoolThe Viridian Resort Phuket - IndgangThe Viridian Resort Phuket - SwimmingpoolThe Viridian Resort Phuket - LobbyThe Viridian Resort Phuket - GæsteværelseThe Viridian Resort Phuket - SwimmingpoolThe Viridian Resort Phuket - RestaurantThe Viridian Resort Phuket - SwimmingpoolThe Viridian Resort Phuket - SwimmingpoolThe Viridian Resort Phuket - HaveThe Viridian Resort Phuket - SwimmingpoolThe Viridian Resort Phuket - LobbyThe Viridian Resort Phuket - LobbyThe Viridian Resort Phuket - SwimmingpoolThe Viridian Resort Phuket - SwimmingpoolThe Viridian Resort Phuket - SwimmingpoolThe Viridian Resort Phuket - KøkkenThe Viridian Resort Phuket - BuffetThe Viridian Resort Phuket - RestaurantThe Viridian Resort Phuket - BuffetThe Viridian Resort Phuket - BuffetThe Viridian Resort Phuket - BuffetThe Viridian Resort Phuket - BuffetThe Viridian Resort Phuket - Pub/LoungeThe Viridian Resort Phuket - Pub/LoungeThe Viridian Resort Phuket - Pub/LoungeThe Viridian Resort Phuket - Pub/LoungeThe Viridian Resort Phuket - Pub/LoungeThe Viridian Resort Phuket - SwimmingpoolThe Viridian Resort Phuket - Hotellet udefraThe Viridian Resort Phuket - SpaThe Viridian Resort Phuket - SwimmingpoolThe Viridian Resort Phuket - SwimmingpoolThe Viridian Resort Phuket - SpaThe Viridian Resort Phuket - LobbyThe Viridian Resort Phuket - LobbyThe Viridian Resort Phuket - LobbyThe Viridian Resort Phuket - LobbyThe Viridian Resort Phuket - LobbyThe Viridian Resort Phuket - SwimmingpoolThe Viridian Resort Phuket - SwimmingpoolThe Viridian Resort Phuket - SwimmingpoolThe Viridian Resort Phuket - SpaThe Viridian Resort Phuket - SwimmingpoolThe Viridian Resort Phuket - GæsteværelseThe Viridian Resort Phuket - GæsteværelseThe Viridian Resort Phuket - BadeværelseThe Viridian Resort Phuket - BadeværelseThe Viridian Resort Phuket - GæsteværelseThe Viridian Resort Phuket - GæsteværelseThe Viridian Resort Phuket - GæsteværelseThe Viridian Resort Phuket - GæsteværelseThe Viridian Resort Phuket - GæsteværelseThe Viridian Resort Phuket - GæsteværelseThe Viridian Resort Phuket - GæsteværelseThe Viridian Resort Phuket - GæsteværelseThe Viridian Resort Phuket - SwimmingpoolThe Viridian Resort Phuket - SwimmingpoolThe Viridian Resort Phuket - SwimmingpoolThe Viridian Resort Phuket - GæsteværelseThe Viridian Resort Phuket - GæsteværelseThe Viridian Resort Phuket - GæsteværelseThe Viridian Resort Phuket - GæsteværelseThe Viridian Resort Phuket - SwimmingpoolThe Viridian Resort Phuket - SwimmingpoolThe Viridian Resort Phuket - Altan/TerrasseThe Viridian Resort Phuket - IndgangThe Viridian Resort Phuket - GæsteværelseThe Viridian Resort Phuket - GæsteværelseThe Viridian Resort Phuket - GæsteværelseThe Viridian Resort Phuket - Altan/TerrasseThe Viridian Resort Phuket - Altan/TerrasseThe Viridian Resort Phuket - Swimmingpool


Agoda er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3A04