Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

The Wharney Guang Dong Hotel

57-73 Lockhart Road, Wanchai, Hongkong (Se kort)

Book nu!

The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Hotellet indefra The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Hotellet indefra The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Hotellet udefra The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Luksuslounge The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Luksuslounge The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Luksuslounge The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Luksuslounge The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Restaurant The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Restaurant The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Lobby The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Restaurant The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Indgang The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Lobby The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Hotellet indefra
The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Reception The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Business Center The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Møderum The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Indgang The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Business Center The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Restaurant The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Restaurant The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Restaurant The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Lobby The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Restaurant The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Restaurant
Område: Wanchai Antal værelser: 356

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,4

baseret på 5834 anmeldelser

7 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
7,4
Beliggenhed
8,4
Personalet
7,2
Hotellets stand/rengøring
7,5
Værelsets komfort/standard
7,4
Mad/spisning
6,5
Alle anmeldelser (5834)
Sortér efter:
Mette K. Familie med ældre børn Denmark, 4. oktober 2015
nedslidt og små rum

beliggenheden central
4
dårlig oplevelse - nedslidt og dårlig lugt. Pool og fittness var lukked ned. Vi fik tildelt et rygerværelse selv om vi havde bestilt ikke ryger. Vi havde bestilt et 3 personers værelse - måtte skifte til et ekstrem lille dobbeltværelse med en ekstra feltseng sat op imellem de to senge for at få et ikke rygerum. Jeg har boet på andre hoteller i Hongkong og dette er langt overvurderet i stjerner og anmelderser. Vil ikke anbefale andre at bo her.
Indberet denne anmeldelse
Jens B. Forretningsrejsende Denmark, 7. februar 2015
Super hotel

beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed....
7
gennemgaaende fint ophold. Vil dog vaelge et non-smoking room naeste gang. Benytter det absolut igen.
Indberet denne anmeldelse
Flemming S. Forretningsrejsende Denmark, 29. marts 2013
Dejligt centralt

Beliggenhed, renlighed, staff
8,7
Fint ophold, fik masser lavet da det er nemt at komme omkring med est station lige udenfor døren
Indberet denne anmeldelse
Flemming F. Forretningsrejsende Denmark, 9. februar 2013
venlige og hjælpsomme og ved hvad der skal til

centrialt for alt
8
som forretningsmand er det godt at ligge centralt til alt, båd til kina, bus til lufthavn, også spisesteder er ok, men der er rent og pænt
Indberet denne anmeldelse
Maria L. Par Denmark, 3. oktober 2010
Slidt, men god beliggenhed

Venligt personale
6
Hotellet har en god beliggenhed tæt på barer, metro og tram. Der er ikke mange ikke ryger værelser, så husk at spørge efter dette, da disse værelser også er af bedre standard. Hvis man ikke gider at se på let påklædte piger, er dette ikke stedet. Der var meget forskel på kompetancerne mellem de ansatte, og man kan ikke tage nej for et korekt svar.
Indberet denne anmeldelse
Hanne J. Familie med ældre børn Denmark, 21. juli 2009
Good value for the money

Beliggenhed. Engelstalende personale. Rene og rummelige værelser
9
Ligger centralt, man kan gå næsten alle steder hen, og kan man ikke gå er der en s-togs station få hundrede meter væk. Super service på hotellet. Værelserne er store, og meget rene, og der er dyner i stedet for tæpper. Super hotet. Godt motionscenter, og en lille men afsvalende pool.
Tip om Shopping: Gode shopping malls i gå afstand
Indberet denne anmeldelse
Hans W. Par Denmark, 12. juli 2009
Centralt beliggende

Tæt på det hele
6,3
Central beliggende hotel, tæt på metro og lufthavnsbusser. Vi tog A bussen fra lufthavnen, som stopper få hundrede meter fra hotellet, billigt og hurtigt. Hotellet er placeret i et forlystelseskvarter med masser af barer, retstauranter og butikker, men også lidt af et red - light - district. Hotellet er pænt og velholdt. Godt hotel til prisen.
Indberet denne anmeldelse
Kwok H. Gruppe Singapore, 2. februar 2016
Misled by hotel photo showing 3 nice beds

Location location location
5
We booked triple share and requested 3 beds. The hotel room photos showed 3 nice single beds. This was misleading. What we got was a twin room with an uncomfortable camp bed on the floor in between the two beds. There wasn't room to move. I don't know whether the hotel was full. We didn't see a lot of guests.
Indberet denne anmeldelse
Oby O. Rejsende alene Singapore, 1. februar 2016
wanchai

wanchai, seedy & lots of bars below
6,3
Ok
Indberet denne anmeldelse
Edward H. Par United Kingdom, 31. januar 2016
not impressed with untrue pictures of hotel

outside looked modern. reception modern. locatio
4
I was unhappy at the Hotel. The rooms shown on Agoda web page showed good condition and new. I even paid extra for bigger room. When entered the corridorewas dark and uninviting. The room was small.smelled of smoke and all furniture decore and bathroom facilities where looking 20 years old. Tv modern but remove sometimes worked.
Indberet denne anmeldelse
1 - 7 af 7 anmeldelser
 

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

The Wharney Guang Dong Hotel HongkongThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Hotellet indefraThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Hotellet indefraThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Hotellet udefraThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - LuksusloungeThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - LuksusloungeThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - LuksusloungeThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - LuksusloungeThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - RestaurantThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - RestaurantThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - LobbyThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - RestaurantThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - IndgangThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - LobbyThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Hotellet indefraThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - ReceptionThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Business CenterThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - MøderumThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - IndgangThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Business CenterThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - RestaurantThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - RestaurantThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - RestaurantThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - LobbyThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - RestaurantThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - RestaurantThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - RestaurantThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - LuksusloungeThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Attraktioner i nærhedenThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - LobbyThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Transport i nærhedenThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Transport i nærhedenThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Gæsteværelse


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3C02