Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

The Wharney Guang Dong Hotel

57-73 Lockhart Road, Wanchai, Hongkong

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,4

baseret på 6082 anmeldelser

7 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
7,4
Beliggenhed
8,4
Personalet
7,2
Hotellets stand/rengøring
7,5
Værelsets komfort/standard
7,3
Mad/spisning
6,5
Alle anmeldelser (6082)
Sortér efter:
Mette K. Familie med ældre børn Denmark, 4. oktober 2015
nedslidt og små rum

beliggenheden central
4
dårlig oplevelse - nedslidt og dårlig lugt. Pool og fittness var lukked ned. Vi fik tildelt et rygerværelse selv om vi havde bestilt ikke ryger. Vi havde bestilt et 3 personers værelse - måtte skifte til et ekstrem lille dobbeltværelse med en ekstra feltseng sat op imellem de to senge for at få et ikke rygerum. Jeg har boet på andre hoteller i Hongkong og dette er langt overvurderet i stjerner og anmelderser. Vil ikke anbefale andre at bo her.
Indberet denne anmeldelse
Jens B. Forretningsrejsende Denmark, 7. februar 2015
Super hotel

beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed....
7
gennemgaaende fint ophold. Vil dog vaelge et non-smoking room naeste gang. Benytter det absolut igen.
Indberet denne anmeldelse
Flemming S. Forretningsrejsende Denmark, 29. marts 2013
Dejligt centralt

Beliggenhed, renlighed, staff
8,7
Fint ophold, fik masser lavet da det er nemt at komme omkring med est station lige udenfor døren
Indberet denne anmeldelse
Flemming F. Forretningsrejsende Denmark, 9. februar 2013
venlige og hjælpsomme og ved hvad der skal til

centrialt for alt
8
som forretningsmand er det godt at ligge centralt til alt, båd til kina, bus til lufthavn, også spisesteder er ok, men der er rent og pænt
Indberet denne anmeldelse
Maria L. Par Denmark, 3. oktober 2010
Slidt, men god beliggenhed

Venligt personale
6
Hotellet har en god beliggenhed tæt på barer, metro og tram. Der er ikke mange ikke ryger værelser, så husk at spørge efter dette, da disse værelser også er af bedre standard. Hvis man ikke gider at se på let påklædte piger, er dette ikke stedet. Der var meget forskel på kompetancerne mellem de ansatte, og man kan ikke tage nej for et korekt svar.
Indberet denne anmeldelse
Hanne J. Familie med ældre børn Denmark, 21. juli 2009
Good value for the money

Beliggenhed. Engelstalende personale. Rene og rummelige værelser
9
Ligger centralt, man kan gå næsten alle steder hen, og kan man ikke gå er der en s-togs station få hundrede meter væk. Super service på hotellet. Værelserne er store, og meget rene, og der er dyner i stedet for tæpper. Super hotet. Godt motionscenter, og en lille men afsvalende pool.
Tip om Shopping: Gode shopping malls i gå afstand
Indberet denne anmeldelse
Hans W. Par Denmark, 12. juli 2009
Centralt beliggende

Tæt på det hele
6,3
Central beliggende hotel, tæt på metro og lufthavnsbusser. Vi tog A bussen fra lufthavnen, som stopper få hundrede meter fra hotellet, billigt og hurtigt. Hotellet er placeret i et forlystelseskvarter med masser af barer, retstauranter og butikker, men også lidt af et red - light - district. Hotellet er pænt og velholdt. Godt hotel til prisen.
Indberet denne anmeldelse
Martin Z. Forretningsrejsende Germany, 23. maj 2016
Good hotel
6,3
All fine...just the breakfast menu is a no go.
Indberet denne anmeldelse
Stephen M. Forretningsrejsende United States of America, 22. maj 2016
Poor Hotel
3,3
Club level of a joke as no frills not to mention decent food. Actually, I'd be very surprised if this hotel and review even registered with Mgt at this hotel. This hotel is close to nightlife trim which is the ONLY reason to reside in this locker room.
Indberet denne anmeldelse
John G. Par Philippines, 21. maj 2016
Receptionist was quite rude
5
We weren't given our nonsmoking room even if we checked in at past 3pm already
Indberet denne anmeldelse
1 - 7 af 7 anmeldelser
The Wharney Guang Dong Hotel HongkongThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - IndgangThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - IndgangThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - LobbyThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - SwimmingpoolThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - SwimmingpoolThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - FitnessrumThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Hotellet indefraThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Hotellet indefraThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Hotellet udefraThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - LuksusloungeThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - LuksusloungeThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - LuksusloungeThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - LuksusloungeThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - IndgangThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - LobbyThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - ReceptionThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - LobbyThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Business CenterThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Business CenterThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - LobbyThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - MøderumThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - RestaurantThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - RestaurantThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - RestaurantThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - RestaurantThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - LuksusloungeThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - SwimmingpoolThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Attraktioner i nærhedenThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Transport i nærhedenThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Lobby


Agoda er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3B06