eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

The Wharney Guang Dong Hotel

57-73 Lockhart Road, Wanchai, Hongkong (Se kort)

Book nu!

The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Restaurant The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Restaurant The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Swimmingpool The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Rekreative Faciliteter The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Reception The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Business Center The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Pub/Lounge The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Pub/Lounge The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Hotellet indefra The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Reception The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Gæsteværelse
The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Badeværelse The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Hotellet indefra The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Gæsteværelse The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Badeværelse The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Restaurant The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Lobby The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Pub/Lounge The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Swimmingpool The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Møderum
Område: Wanchai Antal værelser: 356
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,4

baseret på 4737 anmeldelser

Værdi for pengene
7,4
Beliggenhed
8,4
Personalet
7,2
Hotellets stand/rengøring
7,5
Værelsets komfort/standard
7,4
Mad/spisning
6,6
Alle anmeldelser (4737)
Sorter efter:
Flemming S. Forretningsrejsende Denmark, 29. marts 2013
Dejligt centralt

Beliggenhed, renlighed, staff
8,7
Fint ophold, fik masser lavet da det er nemt at komme omkring med est station lige udenfor døren
Flemming F. Forretningsrejsende Denmark, 9. februar 2013
venlige og hjælpsomme og ved hvad der skal til

centrialt for alt
8
som forretningsmand er det godt at ligge centralt til alt, båd til kina, bus til lufthavn, også spisesteder er ok, men der er rent og pænt
Maria L. Par Denmark, 3. oktober 2010
Slidt, men god beliggenhed

Venligt personale
6
Hotellet har en god beliggenhed tæt på barer, metro og tram. Der er ikke mange ikke ryger værelser, så husk at spørge efter dette, da disse værelser også er af bedre standard. Hvis man ikke gider at se på let påklædte piger, er dette ikke stedet. Der var meget forskel på kompetancerne mellem de ansatte, og man kan ikke tage nej for et korekt svar.
Hanne J. Familie med ældre børn Denmark, 21. juli 2009
Good value for the money

Beliggenhed. Engelstalende personale. Rene og rummelige værelser
9
Ligger centralt, man kan gå næsten alle steder hen, og kan man ikke gå er der en s-togs station få hundrede meter væk. Super service på hotellet. Værelserne er store, og meget rene, og der er dyner i stedet for tæpper. Super hotet. Godt motionscenter, og en lille men afsvalende pool.
Tip om Shopping: Gode shopping malls i gå afstand
Hans W. Par Denmark, 12. juli 2009
Centralt beliggende

Tæt på det hele
6,3
Central beliggende hotel, tæt på metro og lufthavnsbusser. Vi tog A bussen fra lufthavnen, som stopper få hundrede meter fra hotellet, billigt og hurtigt. Hotellet er placeret i et forlystelseskvarter med masser af barer, retstauranter og butikker, men også lidt af et red - light - district. Hotellet er pænt og velholdt. Godt hotel til prisen.
Chris C. Rejsende alene Australia, 25. juli 2014
Another good stay

Good location, fast free internet and comfortable bed
8,3
Another great stay,,, will come back again in future for sure.
. Rejsende alene 23. juli 2014
A Stone's Throw

Location, Location, Location
7,3
This was my first stay at The Wharney after dozens of visits to the bars around it. Hong Kong is an expensive place to stay and my loyalty here is purely economically driven. Pros: location, cleanliness, value. Cons: service, amenities, old rooms. Right in the heart of WanChai, the WGD is minutes from parties, live music, good restaurants, convention centre, embassies, markets, MTR. Rooms are spacious enough and the place is clean and secure. Internet was a little slow but connection good. I found the staff to be friendly enough but not overly helpful. Bathroom is small and the bath/shower has the old curtain that always ends up sticking to you. Limited TV and room service options. It does have an okay outdoor pool to help over come the inevitable WanChai hangover. Overall, if I can get he room for around US$100 I would stay there again.
Lorena U. Familie med ældre børn Philippines, 20. juli 2014
Good Hotel

The Breakfast, The location because it is near the MTR station and Buses. The ambiance in the Lobby,.
7,3
Our stay here is good however, the bathroom is not really good. It is old already and we can see some rust. The location is very nice because it is near the MTR station and Buses but the bars on the way to the hotel is a little bit disturbing. I love also the food during breakfast.
Lorena U. Familie med ældre børn Philippines, 20. juli 2014
Good Hotel

Nice food, location and Lobby ambiance
7,7
It is very nice hotel. The bathroom in my room (719) is much better rather than the other room (710) for my mother and niece. The bathroom in 710 is little bit old and we can see some rust. I love the breakfast. The location is very nice because it is near the MTR station and Buses but the bars on the way to the hotel is a little bit disturbing.
Greg R. Par Australia, 20. juli 2014
Gets better every time

Location , friendly staff, service
8,7
having stayed at this hotel on numerous occasions we had friends visiting from Australia so once we knew they were coming we immediately booked in for 2 nights at this Hotel. the location is superb for Drinking and Dinning and with so many bars to choose from we rairley left the Wanchai area in the 3 days.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

The Wharney Guang Dong Hotel HongkongThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - RestaurantThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - RestaurantThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - SwimmingpoolThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Rekreative FaciliteterThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - ReceptionThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Business CenterThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Pub/LoungeThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Pub/LoungeThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Hotellet indefraThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - ReceptionThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - BadeværelseThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Hotellet indefraThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - GæsteværelseThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - BadeværelseThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - RestaurantThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - LobbyThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Pub/LoungeThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - SwimmingpoolThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - MøderumThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - SwimmingpoolThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - FitnessrumThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - FitnessrumThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - ReceptionThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - LobbyThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Indgang

Kundeanmeldelser - The Wharney Guang Dong Hotel, Hongkong

AS-AGWEB-3C05